За дузпите
1168views
11comments
Общи дискусии
То тогава и мачове да не се играят. Отбора с по-висок коефициент да печели мача и по живо, по здраво.
|
|
За дузпите
1168views
11comments
Общи дискусии
Ами щом отборите са стигнали до дузпи, значи може да се каже, че са били равностойни. Трудно отбор ще стигне до дузпи, когато коефициента му е 100 по-малко от противника. Дузпите са си хазартна игра и в реалния живот.
|
|
За дузпите
1168views
11comments
Общи дискусии
Значи по вашата логика трябва,играта да тегли служебни резултати ,без значение уменията на играчите.. :D
|
|
Трансфери
2162views
28comments
Предложения
<blockquote><h3>FC Borussia Dortmund написа:</h3>А защо не се въведе примерно уволнените играчи да попанат в трансферния лист
като свободни агенти. За да не ивчезват от играта.</blockquote>
Защото ще има злоупотреби.
|
|
За дузпите
1168views
11comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Liverpool92 написа:</h3>Тогава няма да има смисъл от дузпи, а отбора, който уменията за дузпи са
по-добри направо да бие в 96 мин. Ще се изгуби тръпката, ако се променят нещата.
Пък и туко виж излезе още една платена опция.</blockquote>
(y)
|
|
Трансфери
2162views
28comments
Предложения
А защо не се въведе примерно уволнените играчи да попанат в трансферния лист като свободни агенти. За да не ивчезват от играта.
|
|
За дузпите
1168views
11comments
Общи дискусии
Тогава няма да има смисъл от дузпи, а отбора, който уменията за дузпи са по-добри направо да бие в 96 мин. Ще се изгуби тръпката, ако се променят нещата. Пък и туко виж излезе още една платена опция.(wait)
|
|
За дузпите
1168views
11comments
Общи дискусии
Ясно е че всичко е късмет,но мисля че ще е много по-добре да се направи умение ,което да тренираме точно за изпълнение на дузпи за да може за да може от нас да зависи изхода на мача.
|
|
За дузпите
1168views
11comments
Общи дискусии
Относно дузпите по мои наблюдения съм забелязал че отбора който е извадил късмет(по-слабия) да се стигне до дузпи той печели или в повечето случаи така се получава
|
|
За дузпите |
|
За дузпите
1168views
11comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>Това трябва да е въпроса,който да е на дневен ред.Така и никой не разбра при
дузпите може ли да влияеш на резултата или всичко е късмет.Преди време предложих
да се въведе умение ,което да тренираме.Ако може администратора да даде малко
информация ,какво може да се направи.
Няма абсолютно никаква логика в резултатите</blockquote>
Абе човек, то няма кой да влезе да оправи финалите от купата ти за дузпите искаш да ти разясни кое как е! Много ясно, че дузпите са на случаен принцип, както повечето неща в играта. Пий една студена вода за поражението при националите :)
П.С. Писах му за купата преди малко на скайп, не е на линия и нямам идея дали изобщо се ползва скайпа от Админа. Ако админа е същия може да очакваме развитие за купата утре между 9 и 17ч в работно време :D (beer)
|
|
За дузпите
1168views
11comments
Общи дискусии
Това трябва да е въпроса,който да е на дневен ред.Така и никой не разбра при дузпите може ли да влияеш на резултата или всичко е късмет.Преди време предложих да се въведе умение ,което да тренираме.Ако може администратора да даде малко информация ,какво може да се направи.
Няма абсолютно никаква логика в резултатите
|
|
Трансфери
2162views
28comments
Предложения
Не може ли трансферният прозорец да се отваря в края на сезона (два-три кръга преди края на първенството) или поне с края на първенството? През паузата между завършилото първенство и новото би било добре да можем да правим трансфери и да се подготвяме за новия сезон. Не като почне първенството да се чудим как да се оправяме!
|
|
Трансфери
2162views
28comments
Предложения
<blockquote><h3>АФК ИЗТРЕБИТЕЛ написа:</h3>Аз имам по същият начин играч, който ако знаех за промените не бих купил !
Новата заплата ще му бъде много висока, а е с коефициент сега 154 и нямам нужда
от него, бях го взел да ми запълни отбора. Новата му заплата ще бъде 6000, но
вероятно ще се увеличи предвид годините му.
Мога да го уволня най-рано 29-ти януари !
Трябва поне само преди новият сезон админа да премахне това ограничение само
сега. Иначе нека има такова.</blockquote>
Има го, като някакъв вариант това нещо...
|
|
Сгради
896views
1comments
Предложения
Здравейте! Лично аз смятам, че не е нормално при пълен стадион да се получават приходи от около 15 000 кредит. Мисля, че трябва да има цена на билет за стадиона от 0,3-1,0 кредит на посетител. В момента изглежда е 0.15 кредит на човек.
Също така мисля, че може да се въведат някакви артикули в магазина за фенове и да има цени на тези артикули. Подобно на примера за стадиона приходите на база 100 000 души е прекалено малък. Трябва да има нормална цена на артикулите от този магазин.
|
|
Трансфери
2162views
28comments
Предложения
Аз имам по същият начин играч, който ако знаех за промените не бих купил !
Новата заплата ще му бъде много висока, а е с коефициент сега 154 и нямам нужда от него, бях го взел да ми запълни отбора. Новата му заплата ще бъде 6000, но вероятно ще се увеличи предвид годините му.
Мога да го уволня най-рано 29-ти януари !
Трябва поне само преди новият сезон админа да премахне това ограничение само сега. Иначе нека има такова.
|
|
Купа на лигата за ДЮШ
712views
4comments
Предложения
Бяха предлагани рпс за дюш и лично аз съм против, защото играчите на 14 години ще излизат доста силни, но за една купа при малките да се измисли може... дали с 5-8 мача повече да речем няма да е голяма разликата, а и така всеки ще има различни цели за развитие на дюш...
Одобрявам...
|
|
Купа на лигата за ДЮШ |
|
Трансфери
2162views
28comments
Предложения
Въпрос който не касае темата - Кога започва трансферния прозрец и до кога е?
|
|
Трансфери
2162views
28comments
Предложения
<blockquote><h3>Chelsea London FC написа:</h3>2. Например, защото след това въведоха новите заплати, на 34 г. е и вече не ми
трябва.</blockquote>
Новите заплати влизат в сила от началото на седващия сезон, а първото им плащане е 1 седмица след това, новината я има от преди още няколко седмици...:^)
|