Нови играчи в трансферния списък
1164views
14comments
Общи дискусии
Отбори с под 30г. средна възраст не могат да правят оферти на системно
създадените играчи. Моят отбор е 30,2 годишен общ сбор и пак не мога да
офертирам. Явно има нещо недообмислено.
|
|
Картони
1934views
27comments
Въпроси
<blockquote><h3>ФК Доростол 1945 написа:</h3>За 18мача в шампионата досега имам 15 жълти и 2червени картона без да броим
мачовете за купата на шампионите</blockquote>
А аз имам общо над 30 жълти и 3 червени някъде общо смисъл всеки мач минимум по 2-3 жълти получавам това нещо не е наред съвсем (rofl)
|
|
Картони
1934views
27comments
Въпроси
За 18мача в шампионата досега имам 15 жълти и 2червени картона без да броим мачовете за купата на шампионите
|
|
Картони
1934views
27comments
Въпроси
<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>Да си търпелив, да ти се развият играчите. Когато задобреят, картоните ще
намалеят.</blockquote>
Не ми се вярва, и аз вече имам съмнение, че има нещо и с картоните побутнато последните ми 2 мача за КШ е нещо страшно... 9 жълти картона имам противника има 3
|
|
Картони
1934views
27comments
Въпроси
Да си търпелив, да ти се развият играчите. Когато задобреят, картоните ще намалеят.
|
|
Картони
1934views
27comments
Въпроси
Здравейте приятели,нямам представа дали някой има проблем и дали е обърнал внимание,но при мен получаването на картон ЖЪЛТ е в почти да не казвам всеки мач и съответно постоянно имам наказан през 1-2 мача.Получаването на жълти и червени картони на какъв принцип са,аз вече не знам какво да правя миналата седмица имах едновременно 3ма наказани.Прегледах си мачовете от началото на сезона и от 19 мача само в 4 не съм получил картон.:^)
|
|
1164views
14comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>ПФК ЛУДОГОРЕЦ написа:</h3>Опитвам се да си взема евтини играчи и не става...Пускам оферта за играч и не я
вписва....Защо се получава така?</blockquote>
Трябва средната възраст на играчите да ти е 30+
|
|
1164views
14comments
Общи дискусии
Опитвам се да си взема евтини играчи и не става...Пускам оферта за играч и не я вписва....Защо се получава така?
|
|
Нови заплати в сила още от следващата седмица
7023views
126comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Средната нова заплата на СТ НА 29г е 6000кредит ×5=30000 кредит само за тях
ако не могат отборите грандове да им плащат заплата мисля, че по слабите отбори
с удоволствие, ще ги закупят. Още преди да сте усетили емоцията и тръпката от
новите промени някои от вас вече видяха края на играта</blockquote>
Слабите отбори на дали ще имат пари за да ги закупят, а и ако имат вече 5 таланта няма как да се случи ! :)
Проблема е в ограничението за броя таланти, а не заплатите им ! Веднъж има ограничение с големи заплати, и второ ограничение за броя им.
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
Средната нова заплата на СТ НА 29г е 6000кредит ×5=30000 кредит само за тях ако не могат отборите грандове да им плащат заплата мисля, че по слабите отбори с удоволствие, ще ги закупят. Още преди да сте усетили емоцията и тръпката от новите промени някои от вас вече видяха края на играта ;)
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
А ограничението от по 5 супер таланти ще спъва отборите които искат да ги продадат ! Някои сигурно ще се принудят да ги уволнят, поради големите им заплати !
Жалко за хвърлените средства за закупуването им
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
Лично според мен админа трябва да взима под внимание и потребителите, защото все пак те играят играта и му изкарват парите... така, че ако хората са недовлни нека се вдигне годините с 1-2 години... или другия варинт е да се изчака 1 сезон да се види дали ще станат нещата и дали няма отборите да фалират доста бързо и играта, както се вдигна отново за 1 сезон да умре...
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
Преди да знам тази подробност със заплатите купих един слаб стар играч, тъй като ми трабваше резерва, но сега не мога да го уволня тъй като има лимит за един период от време. Явно ще трябва да му платя веднъж огромната заплата.
Не е справедливо в тази ситуация !
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
А откога влизат в сила тия заплати....от другата седмица или следващия сезон??????????
|
|
1164views
14comments
Общи дискусии
Целта на тези играчи не е да заместята по качества старите, а който има проблем с новите заплати да си вземе евтини играчи.
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
Не мисля, че играчи на 32г. и 33г. са с непосилни заплати все пак идеята е да се прави и бюджетно проектиране при направата на отбор, защото до сега се взимаше всичко най-добро, а сега трябва да се прави сметка дали това добро, ще мога да му плащам заплата.
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
Отбори с под 30г. средна възраст не могат да правят оферти на системно създадените играчи. Моят отбор е 30,2 годишен общ сбор и пак не мога да офертирам. Явно има нещо недообмислено
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>Идеята за високи заплати на старите играчи е добра, така ще се почистят 40,50,60
годишни никому ненужни старци. Реализацията обаче не беше добра. Много играчи на
по 32,33 години си стават от всякъде. Всеки мениджър сам решава как да ръководи
отбора си, дали с млади или с позастаряващи играчи. Аз ще си позволя да призова
админа да направи заплатите на стари играчи "непосилни" за мениджърите, след
навършване на 35 години. Все пак право на трансфер имат играчи до 34 г., а така
трансфери на играчи над 30 години на практика се секват. Във връзка с една друга
тема: дали ще купувам стари на килограм или безполезни на КГ каква е разликата?</blockquote>
+1 от мен
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
Идеята за високи заплати на старите играчи е добра, така ще се почистят 40,50,60 годишни никому ненужни старци. Реализацията обаче не беше добра. Много играчи на по 32,33 години си стават от всякъде. Всеки мениджър сам решава как да ръководи отбора си, дали с млади или с позастаряващи играчи. Аз ще си позволя да призова админа да направи заплатите на стари играчи "непосилни" за мениджърите, след навършване на 35 години. Все пак право на трансфер имат играчи до 34 г., а така трансфери на играчи над 30 години на практика се секват. Във връзка с една друга тема: дали ще купувам стари на килограм или безполезни на КГ каква е разликата?
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
Проблема е, че не само малките ще страдат. Реално погледнато и доста и от т.н Грандове също надигат вой. Отбори пълни със играчи над 32 години сега трябва да плащат по над 100 000. Такива, които подновяват през три сезона отборите си със стари играчи и почти не са създали такъв.
|