Картони

2556views 27comments Въпроси
На новия админ само наказания са му в главата... Да не работиш в данъчното?;)

ФОНД ПНП...

674views 3comments Въпроси
защо немога да гласувам за днешния кандидат за фонда да бъде одобрен.Мога и да греша ако е единствен автоматично да спечели или.....

Картони

Би могло да се помисли за кредит наказания за всеки получен картон например :)

Картони

<blockquote><h3>Д у н а в написа:</h3>Ти голям зор с тия картони,,,,,,,приемаш го и продължаваш</blockquote> Е да избор нямам :D

Картони

Ти голям зор с тия картони,,,,,,,приемаш го и продължаваш:P

Картони

Днес да не е национален ден на картоните,че гледам доста мачове във всички лиги има по няколко жълти картона и червени (wasntme) (beer)

Коя конференция стана най-силна и оспорвана ?

4248views 21comments На лафче
Мисля ,че след като завършиха турнирите е ясно коя е най-силната нация :) включително и при националите купата е при нас (все още)

Отбора.Ком

756views 2comments Въпроси
<blockquote><h3>ПФК Стражите написа:</h3>Здравейте.Другият сървър на играта функционира ли нормално и админа грижи ли се за него?Благодаря</blockquote> Работи да, но там ги няма промените които са тук, там няма ограничение на трансферите могат да се правят по всяко време, можеш да имаш и цял отбор СТ :) И има много пхо малко активни отбори от тук ;)

Отбора.Ком

756views 2comments Въпроси
Здравейте.Другият сървър на играта функционира ли нормално и админа грижи ли се за него?Благодаря

ЗА ФОНДА ПНП,,,,....

650views 3comments Предложения
Проблема е не само в ниската информираност за фонда, ами и това, че няма кой да гласува за кандидатите! Най-удачно според мен е фонда да се направи без гласуване и щом отбор има нужда от финансови средства да усвоява различни суми до 50к кредит. И без друго има разработен механизъм ограничаващ кандидатстването!

Правилник на модератора

1104views 1comments Правила на форума
<b>1.</b> - При променяне на тема/пост модератора е задължен да отбележи кои е редактирал мнението , както и да упомене причината за редакция на мнението. <b>2.</b> - Модератора е длъжен да прочете правилата на форума преди да предприема справедливи действия самоволно, той трябва да е запознат с въпроса: Какво е позволено и какво не? <b>3.</b> - Местенето на теми/постове, редактирането, затварянето и триенето им трябва да е съобразено с правилника на форума <b>4.</b> - Всеки модератор трябва да знае, че той трябва да е пример за подражание във форума! <b>5.</b> - Спазването на учтив тон е абсолютно ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН! <b>6.</b> - Модераторите са абсолютно задължени да предприемат най-строги мерки с/у потребители, които незаконно разпространяват рекламни материали из форума!

ЗА ФОНДА ПНП,,,,....

Вярно е. Проблемът е, че новите не четат във форума и като цяло май не знаят за фонда. Мисля, че е добра идея за раздел предложения когато се регистрира нов отбор да получи уведомително автоматично съобщение от администратор от сорта на: Здравейте, ... някакъв поздравителен текст и под него - запознайте с е правилата на играта (линк); - заповядайте във форума (линк); - имате възможност да кандидатствате за фонд ПНП: - получавате 1 месец безплатно ВИП; .... и т.н. общо взето най-важните неща накратко.

ЗА ФОНДА ПНП,,,,....

предлагам новите отбори по често да използват фонда за да си помогнат за развитието тъй като едва ли не се явява като КТБ.има 72 204 310 кредит които се вземат от нашия джоб без да се усвояват...(beer)

Търсят се модератори за форума

1006views 9comments Общи дискусии
Здравейте приятели.И аз отново ще се кандидатирам за Модератор на форума,тъй като съм бил такъв доста дълго време.Т.нар. РО бяха по мое време.Знам,че много от вас ме помнят. Весело посрещане на новата година и нека заедно възродим играта. :)

Здравейте на всички

755views 4comments Общи дискусии
<blockquote><h3>ПФК Стражите написа:</h3>Здравейте приятели.След прекъсване от няколко години днес реших да се върна в играта и да я започна от начало.Може би някои от вас ме помнят.Бях дълго време Модератор във форума на играта и бях един от строгите такива Отбора ми е със същото име както и преди.Ако админа прецени пак бих помагал за форума както беше преди години.Весели празници на всички.Падна ми се отбор,който е доста зле,но съм решен да си го развивам лека-полека Също така имах лого на отбора преди.Ако човекът който ми беше направил преди все още играе ще се радвам да ми го предостави,ако още играе.Имам някакав спомен,че Death ми беше направил логото,но не съм сигурен.</blockquote> Пиши в тази тема ако желаеш да си модератор : http://shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=6579

Няколко предложения за подобрение и развитие...

1806views 17comments Предложения
Финансов анализ на месечна и седмична база е добра идея

Няколко предложения за подобрение и развитие...

1806views 17comments Предложения
Ако е възможно да има: 1) увеличаване на приходите от сгради на база нивото, до което е развита съответната сграда и всички сгради като цяло; 2) Въвеждане на финансов анализ не само на дневна база, но и на седмична и месечна. Това би било от полза за планиране на приходно-разходната политика на отбора.

Здравейте на всички

Благодаря Гекос.Дано със завръщането на старите играчи играта се разнообрази и стане по-интересна за всички.

Здравейте на всички

Здравей! Доста от старите се завърнахме, но с други имена и решихме да започнем отново играта и от нулата...(beer) Успех!

Участници в ЛШ от следващия сезон

1063views 8comments Въпроси
Прекалено много отбори ще станат,само изпадащите липсват