Весели празници! |
|
Нови заплати в сила още от следващата седмица |
|
Нови заплати в сила още от следващата седмица
7023views
126comments
Общи дискусии
Няма как да предстои да се въведът големи разходи за отборите, а приходите да не се променят :D Това е смешно и много непрофесионално (punch) И какво - за да се бориш за шампионска титла, която ти дава 50 000к или ЛШ, която ти дава 150 000к, ти ще си на огромна загуба, тъй като ще са ти нужни поне 20 много класни играчи!!! Не се излагайте, а измислете нещо грамотно!
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>FC Borussia Dortmund имаш време да направиш отбор на който можеш да плащаш
заплатите.</blockquote>
Добре искаме да изчистим играта от стари играчи и да накараме мениджърите да правят млади отбори и да ги развиват .Абсолютно съм съгласен но не по-този начин .Ако искаш да се бориш за трофей особено слеф сливането на конференциите и увеличаване на интригата в лигата ти трябва отбор с много голям коеф а тоеа означава играчи на по 33,34 години за такъв коеф . И какво става искаш да се бориш за трофей имаш силен отбор и играчите ти стават по 15-16 хил на седмица на играч и какво става ако се бориш за трофей рискуваш да фалираш и играта за тебе проключва друг вариант продаваш отбор готов за успехи но и това не е сигурно защото едва ли някой ще ги купи заради високата им седмична заплата. Другото което много ме дразни е огромния скок на заплато на ст-играчите не зависимо от години .Е аз имам 3-ма на по 24 години с голямо бъдеще и вече са с 4-5 хил кредита а след 8 сезона ще ми струват по 15 хил :O (punch) .Искаме да пидмладяваме играчи същевременно ограничаваме ст а и ги прсвим с много голяма цена независиммо от годините !!! И тоава какъв е смисъла дс разивам отбор като отбора ми след 7-8 сезона ще е един от много силните със шанс за трофей но рязходи които многократно ще бъдат по-големи от приходите?И за да не фалираш правиш някакъв супер слаб отбор който просто да се каже че играеш и тогава какъв е смисъла от сммс-си голяма част ще се откажат от вип ,качеството на отборите ще намалее и много отбори ще се откажат . Ако админа не се откажа от тази идея или поне не я промени това да се тнася само за играчи над 35-36 години и заплатите да не се влиаят от това дали е ст или не ще я довърши играта по един много глупав начин не сега но слеф 3-4 сезона да очаква масови фалити и напускания.За мене определено с това въведение се отказвам от играта след като този отбор остарее защото не виждам смисъл просто .Админа много сериозно да се замисли и да чуе мнението и предложенията на мениджърите иначе ще стане като другия админ разпад!!!!!
|
|
Картони
1934views
27comments
Въпроси
Съгласен съм с БЪГ днес играя с бот който е на моето ниво и аз получавам жълти картони на двама играчи които са наказани за следващия мач...баш тях двамата и интересно как все едни и същи играчи ги получават 8) (chuckle)
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>FC Donovete Mezdra написа:</h3>И аз не мога да направя оферта за играчи от акаунта на Админа?!? Ср. възраст на
отбора ми е 33.6г. ?????????</blockquote>
Проблема е оправен.
|
|
Весели празници!
765views
6comments
На лафче
Весела коледа и щастливо посрещане на новата година! Бъдете живи и здрави!(beer) (d)
|
|
Картони
1934views
27comments
Въпроси
Аз пък в последните ми мачове забелязвам друго - че играчите които висят с картони за наказание - 2, 4 и т.н., точно те ги получават, странно съвпадение(rofl) също както тези които не висят за има няма максимум 2-3 атаки (12-18 игрови минути, понякога и само 6 даже) получават втори жълт и червен, пак случайно вероятно...(rofl) (rofl) (rofl)
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
Из също немога да правя оферти,а средната ми възраст е 37-години
Отбори със средна възраст под 30 не могат да правят оферти за този играч.:^) :^) :^) :^)
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
И аз не мога да направя оферта за играчи от акаунта на Админа?!? Ср. възраст на отбора ми е 33.6г. ?????????
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
Между другото съм съгласен с
махането на стари играчи, но според мен трябваше резкия скок на заплатите да
започне от играчи над 35г. Имам уникален състав от 33г. играчи, които другия
сезон ще бъдат на 34г. Титулярната 11-ка ще ми бъде с коеф.380 и линия над 500.
Мога да се боря за всички титли с тях. Но заплатата само на 1-ви състав ще бъде
по 150 000 на седмица. 1,2 милиона за сезона. Мисля, че духът на тази промяна не
беше такъв а да се разкара пълнежа от старци.
И понеже виждам, че Администратора повече отговаря в тази тема: ПАК ДА КАЖА ЧЕ НЕ МОГА ДА ОФЕРИРАМ ЕВТИНИ ИГРАЧИ ОТ НЕГОВИЯ ОТБОР. СРЕДНАТА МИ ВЪЗРАСТ Е 31,8г. :)
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
Новите отбори не плащат заплати 9 месеца, а аз имам 100 играча и заплатите са им общо 18300 кредит
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
Има но новите отбори какво трябва да правят да развиват сградите или да плащат заплати. Защото всички нови отбори не могат да си позволят други играчи.А всеки иска да побеждава. Просто според мен да се вдигнат заплатште с около 300-400 кредита добре. Но тона вдигане с над 1000 кредита е много. 20 играча с по 2000 кредита заплата си е 40000 а прихода е доста по малак.
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
FC Borussia Dortmund имаш време да направиш отбор на който можеш да плащаш заплатите.
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
Мисля че с тези заплати играта ще загине защото мн отбори ще фалират. Примерно дневния ми приход е 4 200 след тренировката на играчи . 7 дена по 4000 е 28 000 а ще плащам заплати около 36-37000. Стадионите не се пълнят при домакински мач и така пак получавам по малко кредити. Ами то аз до 2-3 сезона ще фалирам. каква ми е файдата да инвестирам в играта и да съм ВИП
|
|
Мобилна версия заплати
688views
5comments
Общи дискусии
Ами да кажем че в играта на 31-32 години играчите са най силни и въз основа на приходите мисля че заплатите са доста големи и скоро отборите ще фалират. А и не всеки може да си позволи да взима млади играчи след като няма приходи
|
|
Няколко предложения за подобрение и развитие...
1400views
17comments
Предложения
Такава статистика ще е наистина интересна,но дали е възможно да се реализира!
Да се съберат средните цени на всички играчи в отбор
|
|
Мобилна версия заплати
688views
5comments
Общи дискусии
Зависи какъв е играча. Всеки може да си направи сметка дали да гради Шампионски отбор с 32г. и 33г. играчи ако е съгласен да им плаща заплатите или да направи друга стратегия.
|
|
Нови играчи в трансферния списък
1164views
14comments
Общи дискусии
Напълно съгласен с горните коментари ! Само да добавя че заплатите на СТ също не ми допадат при еднакви показатели с друг играч със същите умения и години не е реално заплатата на СТ да е по-голяма от тази на другия играч
|
|
Предложения и Проблеми относно играта.
3630views
62comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>FC Donovete Mezdra написа:</h3>Има проблем при националните отбори! Не се виждат резултатите от мачовете в
групите под КЛАСИРАНЕ!!! Реално, за да видя как е завършили мачовете от групата
трябва да се влиза в профила на нацията и да се цъкна на мачове!!! Нека се
корегира!</blockquote>
Мачовете се виждат когато се стигне до директна елиминация т.е от следващия кръг
|