Нови заплати в сила още от следващата седмица
7023views
126comments
Общи дискусии
Приходите на седмица са ми 30 000 !
Разходите само за заплати ще са 58 000 !
Като има и 2 седмици без мачове и приходи от билети....
С тези промени отборите ще кретат и надяват да съберат пари за заплати, а трансфери изобщо няма да има.
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>MSV Duisburg написа:</h3>При това положение играчи над 31 год. ще станат непродаваеми.Трябва добре да се
обмисли</blockquote>
Точно, и аз съм за да се увеличи с 2 години на 14-35...а и тоя спонсор за какъв чеп е тогава, като за 50 дни примерно дори няма да даде пари за половината заплати за седмица на един среден отбор :)
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
При това положение играчи над 31 год. ще станат непродаваеми.Трябва добре да се обмисли
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Shampioni19044 написа:</h3>Вместо 3130 сега трябва да платя 111258 кредит. Вярно ли е? Та аз все още нямам
изградена сградова база и въпреки това заплатите ще ми бъдат ново бреме?</blockquote>
Ми ти от 21 играча имаш само 3ма под 32 години явно е нормално (chuckle)
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Ако притежавате играчи между 14г. и 32г. заплатите Ви, ще бъдат в рамките на
нормалното. Идеята е всеки да започне да си прави отбор спрямо финансите с които
разполага т.е. да влага мисъл в действията си, а не да се купува на килограм ако
има кредит без да се мисли за последствията. Да играта, ще стане доста
по-трудна, но реално добър отбор може да се издържа с прихода от 2 домакински
срещи на седмица.</blockquote>
Направи между 14 и 35 така ще е по добре.
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
г-н админ,ако не се лъжа,идеята е да се съживи играта,не да се умъртви.с тези промени на заплатите(прекрасно ви разбирам,че имате нужда от приходи),не само няма да се съживи,ами скоро няма да има кой да праща СМС-и. обяснете ако може,точната формула по която се изчисляват заплатите,за да стане ясно на всички.как ще се справят отборите с възможности,да не говорим за нови или млади отбори?много ми е интересно,с какви възможности ще разполага един напълно нов отбор?прекрасни неща ни пишете,но обяснете ,за да разберем всички, моля!
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
Вместо 3130 сега трябва да платя 111258 кредит. Вярно ли е? Та аз все още нямам изградена сградова база и въпреки това заплатите ще ми бъдат ново бреме?
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
Еееее голямо мрънкане. Искаме промени, но после не ги искаме. Нека оставим заплатите така. Нали и приходите щели да се вдигнат. Изчакайте 1-2 сезона и ако е нужно тогава да мрънкаме за корекции.
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
Играча остарява -уменията му падат но заплатата расте!? Цената му обаче пада,страшна логика! Какво ви пречат старите? Така ли е в реалния футбол?(chuckle)
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
Ако притежавате играчи между 14г. и 32г. заплатите Ви, ще бъдат в рамките на нормалното. Идеята е всеки да започне да си прави отбор спрямо финансите с които разполага т.е. да влага мисъл в действията си, а не да се купува на килограм ако има кредит без да се мисли за последствията. Да играта, ще стане доста по-трудна, но реално добър отбор може да се издържа с прихода от 2 домакински срещи на седмица.
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
стара заплата 13376 кредита на седмица на сезон това прави 107008 кредита , 850 кредита на ден за тренировка по 56 дни сезона =47600 кредита ,като сложим разходи по сградио отива на 200 хил разходи на сезон .НОВА ЦЕНА СЕДМИЧНА ИЗДРЪЖКА 27500 КРЕДИТА НА СЕЗОН ОТИВА НА 220000 КРЕДИТА ПЛЮС РАЗХОДИТЕ ПО ТРЕНИРОВКИ И СГРАДИ СТАНАХА НА 350 -400 ХИЛ РАЗХОДИТЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ ДВОЙНО И ПРИХОДИТЕ ЕДНИ И СЪЩИ .А какви са те 4600 от сгради на ден за сезон 257000 кредита , приходи от мач 15 мача по 8 хил средно на мач 90 хил и какви приходи ще има около 350 хил а разходи към 400 хил .Мойте уважения към админа запазили са може и да се откажа !!!
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
общо взето,като умножите моментната заплата по процента на вдигане на заплатата заради коефициента и се получава адекватното повишение... принципно говоря,пробвах днес това нещо,има разлики в -/+ ,но общо взето е така...
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
При мен почти няма разлика :
Заплати: 11288 кредит
Заплати NEW: 14764 кредит
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
И в такъв смисъл опцията "Топ реализатори" става безсмислена..като уволниш играча които е в тази класация той няма да фигурира вече(think)
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
Навсякъде по света, когато играч остарява, заплатата му пада. Само тук скача неимоверно. На един мой 33г играч, примерно, се увеличава от 106 на 3000 кр. На 34 като стане трябва да го уволнявам, такива играчи стават непродаваеми вече...
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
Ами да, прав си, не е вярно. Сега видях, че има "заплата NEW". Увеличението на заплатите е с около 50%, а на СТ е 5 пъти. Те това е увеличение, да се самосезират КНСБ и Подкрепа и да издействат на всички трудещи се такова увеличение :D В такъв случай, примера е леко подвеждащ (beer)
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
21 Автор: Чаворселона, добавен на: 14 Дек 2017 14:46 (чт)
Corinthians написа:
Ако заплатата на играч на 25г. с 200
коеф. е била:
СК = 200 / 100 * 60;
СТАРА ЗАПЛАТА = (200 + 120) * 2 = 640;
СК = 200 / 100 * 60;
НОВА ЗАПЛАТА = (200 + 120) * 2 = 640;
Ако е СТ 640*3 = 1920
Можете да заместите за всеки отделен играч по формулата за генериране на
заплата. Ако има нещо, което не разбирате, ще дискутираме. Разлика, ще се усети
в СТ и възрастните играчи, а също така и в играчите с коеф. над
100.
Ако това го разбирам правилно, разлика в заплатите няма да има. И по новата и
по старата формула сумата е една и съща. Разликата ще е в СТ- нормална заплата
умножена по 3 и при остарелите играчи над 34 год.с цел отборите да ги
уволняват.
Ако е така, ми се струва ОК. Мога да предможа само възрастта да се вдигне на 36
год. тъй като по-нови отбори купува възрастни и сравнително добри играчи, но
заплатите им ще са непосилни.
ако е така...ама не е,давам пример с мой играч на приблизителен коеф. от примера на админа:
Заплата: 620
Заплата NEW: 814
Коефициент: 193.8
това е играч на колега точно като примера на админа:
Години: 25
Нация: 15
Позиция: Нападател
Заплата: 642
Заплата NEW: 884
Коефициент: 200.8
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
125к на седмица за заплатки да бе да.Ако това недоразумение се въведе изчезвам от тук (beer)
|
|
7023views
126comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>ФК Доростол 1945 написа:</h3>Тука не съм съгласен с админа .Заплатите на играчите ми се увеличават 3-4 пъти
а приходите са едни и същи от сгради и билети .Така накрая разходите по заплати
и тренировки ще се окажат по-големи от приходите затова като увеличаваш
разходите увеличи и приходите от шампионата,турнирите ,сградите и билети от
мачовете иначе ще започнат фалити на отбори не сега но след 5-6 сезона има
такава вероятност !!!</blockquote>
Като видях заплатата на един от играчите ти
Заплата: 928
Заплата NEW: 4 524
Представям си отбор с по-развит талант каква ще е :D
|
|
Няколко предложения за подобрение и развитие...
1400views
17comments
Предложения
Аз смятам,че трябва да се увеличат и приходите от сградите, за да отговарят на увеличените разходи за заплати.
|