Нови заплати в сила още от следващата седмица

7023views 126comments Общи дискусии
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Ако заплатата на играч на 25г. с 200 коеф. е била: СК = 200 / 100 * 60; СТАРА ЗАПЛАТА = (200 + 120) * 2 = 640; СК = 200 / 100 * 60; НОВА ЗАПЛАТА = (200 + 120) * 2 = 640; Ако е СТ 640*3 = 1920 Можете да заместите за всеки отделен играч по формулата за генериране на заплата. Ако има нещо, което не разбирате, ще дискутираме. Разлика, ще се усети в СТ и възрастните играчи, а също така и в играчите с коеф. над 100.</blockquote> Ако това го разбирам правилно, разлика в заплатите няма да има. И по новата и по старата формула сумата е една и съща. Разликата ще е в СТ- нормална заплата умножена по 3 и при остарелите играчи над 34 год.с цел отборите да ги уволняват. Ако е така, ми се струва ОК. Мога да предможа само възрастта да се вдигне на 36 год. тъй като по-нови отбори купува възрастни и сравнително добри играчи, но заплатите им ще са непосилни.

Тука не съм съгласен с админа .Заплатите на играчите ми се увеличават 3-4 пъти а приходите са едни и същи от сгради и билети .Така накрая разходите по заплати и тренировки ще се окажат по-големи от приходите затова като увеличаваш разходите увеличи и приходите от шампионата,турнирите ,сградите и билети от мачовете иначе ще започнат фалити на отбори не сега но след 5-6 сезона има такава вероятност !!!

и аз мисля така.освен това,СТ ще бъдат избягвани от всички,ще им падне цената. ще падне нивото на отборите като цяло,защото всички играчи над 29-30 г ще са на на пазара,но малцина ще ги купуват и то на минимални цени без левро.а това са най-силните години за играч,всички го знаем. младите пък ще бъдат на баснословни цени и т.н. трябва добре да се помисли и да се доизпипат нещата,прекалено много е това.

СТ проблеми и промени

1221views 16comments Общи дискусии
Само не разбрах защо ние не си ги продадохме, а трябваше да бъдат отнети на 1.1мил вместо да вземем 1.5 за тях??? Хайде ще следя моя да видя за колко ще бъде продаден и с колко съм ощетен от цялата операция.

Приходите не отговарят на разходите и това ще доведе до фалити. Варианта е с по-малък процент да се увеличат заплатите,защото няма смисъл да вдигаме заплати и следователно приходите от сгради.Новите отбори не ги виждам изобщо.

Няколко предложения за подобрение и развитие...

1400views 17comments Предложения
(beer)

Предложения и Проблеми относно играта.

3630views 62comments При проблем с играта
Тъй като ще има увеличение на заплатите е хубаво и прихода от сгради и турнири да бъде повишен или нивата да сградите да бъдат увеличени с поне 50 нива(сградите допринасящи приход)Стадион,Магазин,Музей,Паркинг и хотел

:| Значи на повечето отбори прихода им идва от многото трофеи които са спечелили и от участията им в КШ ЛШ и седмичните турнири и те до някаква степен могат да си го позволят защото на ден вземат огромен приход.Отбори които са по-нови и нямат трофеи и няма да имат възможност скоро да спечелят заради силната конференция която са но имат силни играчи трудно биха покривали тези разходи като няма от къде да им идва приход освен от Фен магазина хотела и паркинг.И общия коефициент на отбора е 200-250 този отбор ще фалира за отрицателно време.Поправете ме ако греша но аз така го разбрах:^)

аз лично не виждам логиката на въвеждането на новите заплати и особено заплатите на СТ но по тази логика следва драстично да се увеличат цените на играчите /особено на СТ/приходите от домакинските мачове ,премиите за класиране,приход от спонсор ,от спечелени купи и т.н. просто тези пари за заплати трябва да дойдат от някъде иначе отборите ще започнат да фалират

Няколко предложения за подобрение и развитие...

1400views 17comments Предложения
Все още държа, че точка 1 от моите предложения трябва на всяка цена да се вкара с оглед на пълните лиги, конкуренцията и влизането в сила на новите заплати! <blockquote><h3>FC Donovete Mezdra написа:</h3>След това десетократно увеличаване на заплатите е крайно наложително подобно увеличение на наградите за спечелени трофеи и за предно класиране! Просто е несериозно заплатите на моя отбор да са над 200 000к на седмица, а наградата за шампион в първенството да е 50 000к ?!? Проста сметка показва над 1,5 млн. кредит на сезон! Като има такива разходи, трябва да има и подобни приходи! Е твърдо против съм това ненормално увеличение на заплатите!!!!!</blockquote> Също така е много добре да се обърне внимание за турнирите за по-новите отбори...

Новите заплати, ще влязат в сила през следващия сезон тъй като доста отбори имат стари играчи над 34г., което вдига сериозно общия сбор на заплатите.

СТ проблеми и промени

1221views 16comments Общи дискусии
Отнетите играчи, ще бъдат продадени от админския акаунт. Можете да ги намерите в раздел трансфери още днес.

Със тази заплата около 3 месеца съм във играта и фалит. (rofl)

Мен ми се вижда прекалено голямо увеличението. Трябва да се понамалят нещата сякаш.

<blockquote><h3>FC Socceroos 2010 написа:</h3>Заплати: 770786 кредит Против съм.</blockquote> Ти ако с тези играчи трябва да плащаш толкова то аз сигурно 10 милиона трябва да дам...обърках се с тия изчисления СК, СТК, ВРАЗ....за какво съм събирал кредит толкова сезони като накрая трябва да ги дам за заплати пфф...

охоо нещо сте прекалили.това не е двойно това е направо в пъти повече. Аз съм отбор с 40 купи ,които дават дневен доход от 12 000. а заплатата на един футболист на 34 г е 27 000...Нещо не излизат сметките.Това е пример с отбор ,който има приличен приход а другите ,какво да правят?До 1-2 сезона сме фалирали...

Предложения и Проблеми относно играта.

3630views 62comments При проблем с играта
и аз (handshake)

Заплати: 770786 кредит Против съм.

<blockquote><h3>ПФК ЛУДОГОРЕЦ написа:</h3>375 370 кредит това пише че ще ми е заплатата на седмица!Това вярно ли е?</blockquote> Махни старците и няма да е повече от 10000. То само 69г. играч сигурно ти струва 200 000.

След това десетократно увеличаване на заплатите е крайно наложително подобно увеличение на наградите за спечелени трофеи и за предно класиране! Просто е несериозно заплатите на моя отбор да са над 200 000к на седмица, а наградата за шампион в първенството да е 50 000к ?!? Проста сметка показва над 1,5 млн. кредит на сезон! Като има такива разходи, трябва да има и подобни приходи! Е твърдо против съм това ненормално увеличение на заплатите!!!!!