Нови играчи в трансферния списък

1515views 14comments Общи дискусии
Опитвам се да си взема евтини играчи и не става...Пускам оферта за играч и не я вписва....Защо се получава така?

Нови заплати в сила още от следващата седмица

9052views 126comments Общи дискусии
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Средната нова заплата на СТ НА 29г е 6000кредит &#215;5=30000 кредит само за тях ако не могат отборите грандове да им плащат заплата мисля, че по слабите отбори с удоволствие, ще ги закупят. Още преди да сте усетили емоцията и тръпката от новите промени някои от вас вече видяха края на играта</blockquote> Слабите отбори на дали ще имат пари за да ги закупят, а и ако имат вече 5 таланта няма как да се случи ! :) Проблема е в ограничението за броя таланти, а не заплатите им ! Веднъж има ограничение с големи заплати, и второ ограничение за броя им.

Средната нова заплата на СТ НА 29г е 6000кредит &#215;5=30000 кредит само за тях ако не могат отборите грандове да им плащат заплата мисля, че по слабите отбори с удоволствие, ще ги закупят. Още преди да сте усетили емоцията и тръпката от новите промени някои от вас вече видяха края на играта ;)

А ограничението от по 5 супер таланти ще спъва отборите които искат да ги продадат ! Някои сигурно ще се принудят да ги уволнят, поради големите им заплати ! Жалко за хвърлените средства за закупуването им

Лично според мен админа трябва да взима под внимание и потребителите, защото все пак те играят играта и му изкарват парите... така, че ако хората са недовлни нека се вдигне годините с 1-2 години... или другия варинт е да се изчака 1 сезон да се види дали ще станат нещата и дали няма отборите да фалират доста бързо и играта, както се вдигна отново за 1 сезон да умре...

Преди да знам тази подробност със заплатите купих един слаб стар играч, тъй като ми трабваше резерва, но сега не мога да го уволня тъй като има лимит за един период от време. Явно ще трябва да му платя веднъж огромната заплата. Не е справедливо в тази ситуация !

А откога влизат в сила тия заплати....от другата седмица или следващия сезон??????????

Целта на тези играчи не е да заместята по качества старите, а който има проблем с новите заплати да си вземе евтини играчи.

Не мисля, че играчи на 32г. и 33г. са с непосилни заплати все пак идеята е да се прави и бюджетно проектиране при направата на отбор, защото до сега се взимаше всичко най-добро, а сега трябва да се прави сметка дали това добро, ще мога да му плащам заплата.

Отбори с под 30г. средна възраст не могат да правят оферти на системно създадените играчи. Моят отбор е 30,2 годишен общ сбор и пак не мога да офертирам. Явно има нещо недообмислено

<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>Идеята за високи заплати на старите играчи е добра, така ще се почистят 40,50,60 годишни никому ненужни старци. Реализацията обаче не беше добра. Много играчи на по 32,33 години си стават от всякъде. Всеки мениджър сам решава как да ръководи отбора си, дали с млади или с позастаряващи играчи. Аз ще си позволя да призова админа да направи заплатите на стари играчи "непосилни" за мениджърите, след навършване на 35 години. Все пак право на трансфер имат играчи до 34 г., а така трансфери на играчи над 30 години на практика се секват. Във връзка с една друга тема: дали ще купувам стари на килограм или безполезни на КГ каква е разликата?</blockquote> +1 от мен

Идеята за високи заплати на старите играчи е добра, така ще се почистят 40,50,60 годишни никому ненужни старци. Реализацията обаче не беше добра. Много играчи на по 32,33 години си стават от всякъде. Всеки мениджър сам решава как да ръководи отбора си, дали с млади или с позастаряващи играчи. Аз ще си позволя да призова админа да направи заплатите на стари играчи "непосилни" за мениджърите, след навършване на 35 години. Все пак право на трансфер имат играчи до 34 г., а така трансфери на играчи над 30 години на практика се секват. Във връзка с една друга тема: дали ще купувам стари на килограм или безполезни на КГ каква е разликата?

Проблема е, че не само малките ще страдат. Реално погледнато и доста и от т.н Грандове също надигат вой. Отбори пълни със играчи над 32 години сега трябва да плащат по над 100 000. Такива, които подновяват през три сезона отборите си със стари играчи и почти не са създали такъв.

в момента аз играчи не мога да купувам които са под 20 години от админският акаунт а това е .Отбори със средна възраст под 30 не могат да правят оферти за този играч.

Като гледам какви са новите генерирани играчи едва ли на някой ще му свършат работа докато играчи на 32 и нагоре с коеф. над 200 на много отбори могат да бъдат от полза но с новите безумно високи заплати вече никой няма да купи.При това положение трансферния пазар тотално ще се срине.Как някой да си купи играч на 30/31 год. след като заплатата му ще се увеличи ? По-млади и развити играчи също ще изчезнат от пазара защото никой няма да иска да продава.С тези заплати не виждам смисъл от трансферен прозорец

Последно така ли ще останат новите заплати?Няма ли да е по-добре малко да се намалят процентите на играчите на възраст 33 и 34 години а да се увеличат тези на 35+?С тези цифри директно убиваме малките отбори ,които се опитват по някакъв начин да стигнат евротурнирите...

Това е с цел отборите да нямат оправдания, че на пазара е нямало нужния брой играчи. А с новите заплати целта е мениджърите да мислят за бюджет спрямо това с което рязполагат, а не купуване на КГ на всичко най-добро.

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>От админския акаунт, ще бъдат пуснати играчи на търг 20-30 г. със системни характеристики, за да може отборите които имат 11 40г. да си обновят съставите</blockquote> Не схващам с каква цел се прави това... който иска да пдоменя отбори/играчи спокойно може да го направи от други отбори и дори от по-слаби, а не по този начин... по-добре някой стар/силен отбор да даде 10-20 000 на някой от по-новите/слаби отколкото да отиват никъде тези кредити... малко не схващам, защо се взимат такива решения, но дано е за добре... аз лично не мисля, че е така, защото сега мжоеше да се засили трансферния пазар, а в момента всеки ще си направи отборите и повреме на трансферите няма да прави нито 1 трансфер...

Не схващам с каква цел се прави това... който иска да пдоменя отбори/играчи спокойно може да го направи от други отбори и дори от по-слаби, а не по този начин... по-добре някой стар/силен отбор да даде 10-20 000 на някой от по-новите/слаби отколкото да отиват никъде тези кредити... малко не схващам, защо се взимат такива решения, но дано е за добре... аз лично не мисля, че е така, защото сега мжоеше да се засили трансферния пазар, а в момента всеки ще си направи отборите и повреме на трансферите няма да прави нито 1 трансфер...

Мобилна версия заплати

818views 5comments Общи дискусии
Новите заплати са добавени и в мобилната версия на играта.