Нови играчи в трансферния списък
1515views
14comments
Общи дискусии
Генерирани са нови играчи и са добавени в трансферния списък от където отборите биха могли да подновят селекцията си в случай, че новите заплати на старите играчи са непосилни за тях. При изчерпаване на количествата, ще се генерират нови играчи.
|
|
Нови заплати в сила още от следващата седмица
9052views
126comments
Общи дискусии
От админския акаунт, ще бъдат пуснати играчи на търг 20-30 г. със системни характеристики, за да може отборите които имат 11 40г. да си обновят съставите
|
|
9052views
126comments
Общи дискусии
хаха,и аз също.това дискриминация ли е или...? може би копаем гроба на тази игра.
|
|
9052views
126comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Ще бъдат осигурени и по-евтини играчи за отборите, които имат нужда от такива.</blockquote>
Аз това не мога да си го обясня!?!?
|
|
9052views
126comments
Общи дискусии
заплатите от новия сезон или от другата седмица ще се променят, че на едно място пише едно, а тук друго?
|
|
СТ проблеми и промени
1662views
16comments
Общи дискусии
Значи като видиш,че нещо не е правилно но се е състояло както в случая да беше информирал админа на време и да ти анулира единия играч по твои избор а не да си мълчиш и да имаш 6 вместо 5 в отбора.Независимо дали е в твоя полза или не си длъжен да съобщиш за този проблем вместо да се възползваш от него.Админа е постъпил правилно според мен.(beer)
|
|
СТ проблеми и промени
1662views
16comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Liverpool92 написа:</h3>Ами нали трябва да има и наказание. Защо не мислихте, когато нарушихте
правилата?</blockquote>
И ти как прецени че аз съм нарушил правилата? 2 оферти от по 700+ за два СТ и които ми удобри трансфера ми стават точно 5. Аз какво съм виновен че влизам в играта и виждам, че и двата са удобрени? Нали се сещаш, че не мога да продам единия веднага? Я ми виж мачовете и дали съм играл във важен мач със 6 СТ?
Аман от "наказания" в тази игра. Тук въпроса е принципен, защо аз да губя $$ заради чужди грешки.
|
|
Участници в ЛШ от следващия сезон |
|
9052views
126comments
Общи дискусии
Ще бъдат осигурени и по-евтини играчи за отборите, които имат нужда от такива.
|
|
СТ проблеми и промени
1662views
16comments
Общи дискусии
Ами нали трябва да има и наказание. Защо не мислихте, когато нарушихте правилата?
|
|
Участници в ЛШ от следващия сезон
1063views
8comments
Въпроси
Въпросът ми е директно към администратора.
Как ще се сформират участниците от кой кръг да започват в ЛШ за следващите сезони?
По КК или шампионите в групите,вторите в 4 кръг и т.н отбора ще влизат директно в групите?
|
|
9052views
126comments
Общи дискусии
Възможно ли е Админа да пусне играчи като свободни агенти, за да ги използваме за подмяна на вече остарелите играчи? На трансферния пазар има голям недостиг на евтини играчи и това ще доведе до колапс в началото на следващия сезон....
|
|
9052views
126comments
Общи дискусии
Суперталантите се обезмислят !
Аз имам по-добри играчи на същите години като суперталантите, само разликата е в новата заплата.
|
|
9052views
126comments
Общи дискусии
Според мен новите играчи ,ще стигнат по бързо силните отбори защото ще им се наложи да си създават сами играчите и ще купуват рядко супер таланти
(y)
|
|
Нови заплати в сила още от следващата седмица |
|
9052views
126comments
Общи дискусии
Защо само се оплаквате силните отбори само купуват ,ами създайте си ваши играчи ако не ще плащате големи заплати
|
|
9052views
126comments
Общи дискусии
Нов отбор ще му трябват много сезони / което си е години / за да имат шанс да побеждават и се борят за призови места, защото и без това разходите за строеж са огромни, а сега разходите за заплати на опитни играчи стават безумни. Не вярвам да са много новите играчи, които ще привлечем в играта, а за мен това е най-важното за развитието й. Спомням си като започвах имаше над 1700 отбора, а сега колко останаха? Погледнете аматьорски уикенд турнир от кога не е имало, а като започвах играех 2 квалификации за групите. Без нови участници и борба в групите дори за отпадане и влизане в 1 лига нищо няма да се получи.
|
|
9052views
126comments
Общи дискусии
съгласен с MSV Duisburg,абсолютно вярно е за новите отбори.старите и развити потребители ще имат някакъв избор,новите -никакъв.
|
|
9052views
126comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>ПФК ИЗТРЕБИТЕЛ написа:</h3>Реално тази промяна е в полза на слабите отбори !
Избора на добрите отбори ще е в това дали да разкарат старите си играчи и да
подмладяват или да плащат безумни заплати.</blockquote>
И каква им е ползата на слабите отбори след като няма да могат да си позволят добър играч макар и стар ? С тези заплати играчи на 32 и нагоре години нямат подаряване,да не говорим за продаване.
|
|
9052views
126comments
Общи дискусии
Реално тази промяна е в полза на слабите отбори !
Избора на добрите отбори ще е в това дали да разкарат старите си играчи и да подмладяват или да плащат безумни заплати.
|