Верятен проблем с ВИП

552views 3comments При проблем с играта
Опитай сега би трябвало да се получи!

Верятен проблем с ВИП

552views 3comments При проблем с играта
Здравейте, от няколко дни се опитвам да стана ВИП по познатия начин , а той е:цъкам на Стани ВИП избирам плащане в брой и избирам перйода и ми дава кода за плащане, отивам да платя на Easypay казвам кода , обаче кода се оказва невалиден,и така няколко пъти. Интересното е , че опитах 10 пъти и ми дава един и същ код, та може би аз да бъркам някъде или има пробем. Благодаря за отделеното вниманйе!

Няколко предложения за подобрение и развитие...

1401views 17comments Предложения
<blockquote><h3>CSKA_Shampion написа:</h3>Ако ще има продължения в мачовете, да бъдат поне във всички. Напоследък мачовете ми приключват в 87 или 90 минута, докато на повечето колеги има или 93 или 96 минута. Общо взето: или да има продължения, или да няма съвсем</blockquote> Това е минуса да ти почват мачовете в 15 или 45 :) И наистина сте прецакани с 15 атаки в мач :)

Няколко предложения за подобрение и развитие...

1401views 17comments Предложения
Ако ще има продължения в мачовете, да бъдат поне във всички. Напоследък мачовете ми приключват в 87 или 90 минута, докато на повечето колеги има или 93 или 96 минута. Общо взето: или да има продължения, или да няма съвсем

Новия админ

737views 8comments Общи дискусии
Много ясно... 5г нищо не се случва,изведнъж такова раздвижване... За мен е нов админ...Няма иначе такава метаморфоза!

Новия админ

Ххххаахха как го реши това бе колега (rofl) ????(rofl) (rofl) (rofl)

Огромен проблем при трансфер

2179views 25comments При проблем с играта
Г-н Админ с това ваше изказване да разбирам ли че ако дам оферта над максималната цена,отбора ми няма да бъде заключен или наказан така,както отборите които са сторили това.Моля Ви отговорете за да знам какво да правя на следващия трансферен прозорец

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Това не мисля, че е редно да се прави, но когато дойде време да работим по трансферите, ще помислим сериозно кое е най-добре за играта.</blockquote> Точно така,всичко с времето си бавно,но славно да стават нещата и потребителите да са доволни или поне по-голямата част,защото винаги ще има недоволни (beer)

Фонд ПНП

809views 5comments При проблем с играта
Фонда в момента е един най-маловажните проблеми в играта по които трябва да се работи,има по-важни неща от този фонд според мен когато се направят основните неща тогава фонда може да се погледне според мен (beer)

Коя конференция стана най-силна и оспорвана ?

3469views 21comments На лафче
<blockquote><h3>Д у н а в написа:</h3>Kak гласувате за нация 12,те още нямат дори избран отбор?</blockquote> Ще има, ще има :*

Новия админ

Мисля,че на всички играчи е ясво ,че имаме нов админ,които мисли за развитието на играта. Предлагам да се представи все пак.Не ,че е толкова важно,но мисля ,че ще е добре.

Това не мисля, че е редно да се прави, но когато дойде време да работим по трансферите, ще помислим сериозно кое е най-добре за играта.

Адмирации за това което мислите да реализирате,но няма ли как да се направи да не може да се надвишава максималната цена на играч при обикновен трансфер/да може само с левро/??????????(wasntme) (wasntme) (wasntme) (wasntme) (wasntme)

Това със закупуването на 5СТ и добавяне оферта на търг пак за 6ти СТ е вратичка, която се заобикаля. Ще направя нужните промени, а отборите възползвали се от това, ще бъдат почистени.

Marica си е пак с 6 суперталанта(think) (o)

(beer)

Промени по заплатите

593views 6comments Общи дискусии
Какъв е проблема с националите? На възрастните играчи заплатите няма да падат със сигурност или поне няма да са с такъв %.

;)

:D (beer) (beer) :D

Kak гласувате за нация 12,те още нямат дори избран отбор?(rofl)