Коя конференция стана най-силна и оспорвана ?

3469views 21comments На лафче
<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>Казано по друг начин..нашия отбор от Б група (носителя на КШ) е силен колкото вашия шампион ...какво ли ще изкарате да играе срещу нашия шампион? Гласувайте коректно а не както ви се иска За миналия сезон нацията ни игра 3 финала в трите турнира ,като спечели две от купите.</blockquote> Е не подценявай нация 5 ;) Носител на ЛШ и СКШ, бронзов медалист на световното и финалист за КШ. По предни сезон 2 финала загубени в ЛШ и КШ :)

А за нас 16-та прасетата ни яли защо ни няма в анкетата(emo) (rofl)

Засягам отново тема за контузиите!!!

2321views 37comments Общи дискусии
По-реално ще бъде да се контузват по време на мач и да може да се смени(стига да не са извършени и 3-те смени).Като ги тренираме също може но тогава никой няма да си тренира играчите преди мач а след това

РЕЙТИНГОВИ СРЕЩИ

1074views 9comments Предложения
Моля гласувайте ...

Тези контузии на играчи без умора всеки ден определено много дразнят.

Моите в момента са "само" 4 също без умора

от началото на сезона имам 5 контузени и всички бяха с 0 умора !!!!

отбора на Olimpia 13/1 е в същото положение с Посл. логване 03 Дек 2017 15:33 ч. и в петък вечерта беше събрал 30 умора на играч,а няма нито един контузен в събота 00:11ч когато са с 20 умора,нито в неделя 00:11ч когато са с 10 умора??? Това явление да не се окаже някакъв бъг с който се възползват някои хора!

Явно е във Ваканционен мод и има влияние. :)

Съгласен съм относно контузиите с теб,бях писал преди няколко дена за контузиите в една от темите на какъв принцип да се направят ако може а не да са на случаен както са сега ако си под 20 умора админа се старае личи му но според мен ще му е нужно време да оправи всичко нека да му дадем време.(beer)

Да засегна темата за контузиите. Та както казах преди седмица две, че имам съмнения, че има дискриминация спрямо мениджърите, които редовно влизаме получаваме повече контузии от тези, които рядко влизат(веднъж на седмица примерно) админа хич не се съгласи с мен. Сега вече съм напълно убеден в това си съмнение. Чист пример е съперникът ми за ЛШ belgun un нямам нищо против мениджъра, надявам се да не си е зарязал отбора и да влезе в най скоро време. Та да се върнем на въпроса погледнете не е влизал от Посл. логване 03 Дек 2017 15:34 ч. от тогава играе мачове за първенство и ЛШ трупа яко умора и снощи е събрал над 22 умора преди 00:11ч, след това време е задължително да има поне 2-3 контузине нали така? Или е изключение да нямаш нито един контузен при толкова умора...как мислите колеги? Как мислиш г-н нов Админ? Админе не искам да те упреквам нов си ясно е, но пак ще се повторя за енти път да се огледа модула с контузии и да се бутне нещо. Днес колегата е с 12 умора и нито един контузен... :)

Информация за Национални отбори нов формат

895views 9comments Общи дискусии
Не се виждат резултатите от мачовете в групите под КЛАСИРАНЕ!!! Реално, за да видя как е завършил другият мач от групата трябва да влизам в профила на нацията и да цъкна на мачове!!! Нека се корегира!

Търсят се модератори за форума

797views 9comments Общи дискусии
Браво!Евала,Админе!Радвам се,че отново играта стъпи на крака!

Благодаря и честито на Death и FC Socceroos 2010 (beer)

Добавени модератори Death, Red London и FC Socceroos 2010 поради липсата на другикандидати за сега, ще бъдат само 3-ма

Имам време за играта но незнам дали ще мога да се справя.

Няколко предложения за подобрение и развитие...

1401views 17comments Предложения
1.относно контузиите да са на два принципа а не на случаен и да чакаш до 0:11 за да видиш имаш ли контузен.Примерно по време на мач да се контузват(колкото по-малко фитнес има даден играч толкова по-голям шанс да се контузи и толкова по-дълго да трае контузията му)това да е на случаен принцип да се премахне и също така да се контузват ако са с над нормата за умора която е 20 може да се доизпипа това ми дойде на момента и го споделям може да се размисли над въпроса. 2Също ще е добре да се въведе играч на седмицата примерноГолмайстор,Асистенции,Вратар(най-малко допуснати голове и най-много спасени изтрели)За отбори с мегаиграчи от типа гигантите в лигата това играч на седмицата да не могат да го печелят повече от 2 поредни пъти(защото така примерно безпорния шампион ще обира всички точки и за голмайстор и за чисти мрежи)Отбор на седмицата примерно отбора с най-малко нарушения и картони fear play накратко и примерно да се получават някакви бонуси приход кредит/левро някакво минимално примерно за всяка награда или 10 000 кредит или 5 левро нещо от сорта.

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Нека всеки, който желае да бъде модератор във форума да напише коментар в тази тема с текст "Аз искам да бъда модератор" петък вечер в 22:00ч. ще прегледам кандидатурите и ще избера 1 отбор с най-стара регистрация, 1 отбор с най-висок рейтинг, 1 нов отбор (отбор с регистрация не по-голяма от 1 година назад по преценка на админа) и 1 отбор само по преценка на админа. Общо 4-ма. Благодаря предварително за всички изявили желание да помогнат с форума в играта.</blockquote> А отбори които и преди да били в играта но сега са почнали на ново заради промените влизат ли в това число ?Ако е възможно и аз да се кандидатирам нищо,че съм нов но FC United и Plamo могат да потвърдят че съм се подвизавал в играта под името Arsenal FC бях в 1 лига с West Ham United и Rokas в продължение на година и малко но спрях поради лични причини.Също така освен модератори ще е добре да се "наемат" и добри съветници които да помагат на Админа относно вземането на правилните решения за играта.Въпреки малкия шанс да бъда избран се кандидатирам за модератор.(beer)

Фонд ПНП

809views 5comments При проблем с играта
И с какво фонда е толкова веажен?!Ще си правиш сметката на заплати,трансфери и прочие и няма да имаш проблем с финансите,вместо да се купуват излишни футболисти особено стари чанти които да ти избутат сезона до по-горна позиция.Според мен фонда е напълно излишен но всеки си има мнение щеше да е по-интересно тоя фонд като ти"дари" кредит после да се изисква връщане като заем от банката изтеглиш 50 000 върнеш 60-70 в продължение на няколко дни/седмици/сезона според зависи как сте се договорили с "БАНКАТА" това би било по-интересно :) колкото по-дълъг период толкова по-голяма лихва както е в реалния футбол.Нали отборите имат постоянно задължения към банките и по една или друга причина обявяват банкрут.И тук ако някой отбор не може да си покрие разходите в определения срок футболистите да бъдат пуснати като свободни агенти на търг в трансферния прозорец където парите да идат във фонда а играта автоматично да ти дава футболисти(от ранка на 40-50 оверал) с които да играеш и да те пратят в долни дивизии.Тогава ако това се въведе ще съм ЗА това така наречено нещо "ФОНД" и играта ще е по-интересна.Ако съм бил грубоват в изказването си се извинявам не съм искал да обидя никой.8) (beer)

<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>Казано по друг начин..нашия отбор от Б група (носителя на КШ) е силен колкото вашия шампион ...какво ли ще изкарате да играе срещу нашия шампион? Гласувайте коректно а не както ви се иска За миналия сезон нацията ни игра 3 финала в трите турнира ,като спечели две от купите.</blockquote> Колеги няма смисъл да спорим за такива неща не е важно .Важното е че конкуренцията най-накрая се върна и то във всички лиги.Всички знаем коя е най-силната лига :)