Коя конференция стана най-силна и оспорвана ?

3469views 21comments На лафче
Конференция 16

Фонд ПНП

809views 5comments При проблем с играта
Фонда не работи , няма да е лошо админа да обърне внимание .

Няколко предложения за подобрение и развитие...

1401views 17comments Предложения
Повече смени във приятелски срещи.

Промени по заплатите

593views 6comments Общи дискусии
Моето предложение за заплати е във връзка с остарелите играчи.Нека като навършат 32г , заплатата му да остане такава докато бъде уволнен.Сега има отбори с играчи по 50-60 да не казвам 70г За кво?

Промени по заплатите

оправи националите първо че им предстоят мачове през уикенда(bow)

Промени по заплатите

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>В следващите няколко дни, ще се направи тест за промяна заплатите на играчите спрямо уменията и трофеите, които имат, а също може да се помисли и за наказания за получени ЖК и ЧК за всички официални срещи.</blockquote> А то сега няма линаказания при всички официални срещи ?! Хубаво да се помисли и за глоби(като новорегистрираните 6-9 месеца да не ги ловят) <blockquote><h3>La Magia Del Futbol написа:</h3>В такъв случай трябва да се изтриват трофеите им при регенериране, понеже аз да речем си взех супер талант, който има индивидуални отличия от сезон 35-ти, а сега е на 15. Тоест трофеите му са от т.нар. "минал живот"</blockquote> Оказа се, че трофеите не важат при приходите в музея от преди регистрацяита.. може би и това тка ще се измисли и мисля, че е доста доста добре...

Промени по заплатите

В такъв случай трябва да се изтриват трофеите им при регенериране, понеже аз да речем си взех супер талант, който има индивидуални отличия от сезон 35-ти, а сега е на 15. Тоест трофеите му са от т.нар. "минал живот" :)

Няколко предложения за подобрение и развитие...

1401views 17comments Предложения
Здравейте на всички... Искам да пусна няколко предложения за иргата, където лек опо лек оипостепенно може да се наложат и да по раздвижат нещата и конкуренцията да стане още по-голяма + новите мениджъри да мжое да бъдат задържани в иргата, а стари такива отново да се върнат в играта... 1. С оглед на новия формат вече в повечето Лиги са пълни и А и Б групите, което е повече от добре, а има такива, където борбата за титлата ще е много голяма, а знаем, че в края на сезона според това на кое място е отбора се взиамт определен брой кредит... Мисля, че едни 50 000 кредита за шампиона не са никаква сума на фона на това, че това е едан седмична запалта на отбора му и мисля, че трябва това да се кориги, като може поне за момент да се умножи х2 за А и Б групите, а за Ц да е както сега са възнагражденията за Б...(пример шампиона да взима 100 000кредита и т.н (а също така и турнирите да се увеличи, защото там вече борбата е голяма)) 2. Мога да добавя и това да се вкарат в играта \"Крила\", което отново би направило нещата по-интересни и изхода от мачовете неясни и интересни докрая + това мисля, че така леко ще се засили трансферния пазар... Ако дори се добави Атакуващ халф и защитен също би раздвижило играта, но тък също трябва да се пипне, кеот как да влияе, кое, какво да вдига и спада (пример един атакуващ халф да дава 50% от неговите атакуваи умения(за нападател) и 50% за защитни(в случая е халфова)(Ако не се лъжа едно време още в началоо на играта беше така и беше интересно и хубаво))... 3. Мисля, че админа беше споменал, че едн оот нещата по кеото ще се работи е заплатите, но е хубаво да стане ясно по-каква схема да са и СТ и играчи с награди и т.н да взимат по-голяма заплата(което означава, че силните и стари отбори с много милиони ще плащт по-високи заплати) 4. Глоби за картони... тук също ще е интересно, ако се вкара глобите, защото вече всеки ще си прави сметка с каква агресия да играе и какви кредити може да отделя седмично за глоби и наказания естествено... тук е хубаво новите отбори да нямат такива глоби първите 6 или 9 месеца от регистрацията, както е със заплатите си) 5. Ежеседмичните турнири е хубаво да се пипнат и илии нвите отбори да мжое да се записват за Голд турнира или дасе оправи малко границата, защтоо така си участват едни 150 отбора, а новите не участват с което нито се губи кредит в играта, нито се трупа опит за новите, който лично за мен е важен за развитието на един отбор... А вече сам ще си прави сметка дали да дава 2000кредита да речем за 1-2 мача(евентуално само квалификации) 6. Рекламата на играта... това е по-скоро към админа, као може да направи по-голяма реклама на грата по социалните мрежи за да забърза малко развитието и да се регнат, колко се може повече хора... 7. От тук идва и предложението ми всек иедин новорегистриран да бъде по 5 или 7 дена ВИП за да види, какви плюсове има и вече той да преценява дали ще бъде ВИП или няма... 8. Общо да се пипне дизайна на играта... да се добавят според мен някакви трофейчета от Б и Ц група, като взимаш промоция за по-горна девизия(може и без приход към музея)... както и хуабво да се помисли над нещата, кдъето админа беше споменал за сградите, трансферите и всичко, кеото мжое да раздвижи играта и да я направи още по-интересна... Ако някой има някакви предложения, мнения и т.н. е хубаво да ги объсдим за да видим и админа , какво ще каже и какви предложения може да дадеи той...

Промени по заплатите

В следващите няколко дни, ще се направи тест за промяна заплатите на играчите спрямо уменията и трофеите, които имат, а също може да се помисли и за наказания за получени ЖК и ЧК за всички официални срещи.

Информация за Национални отбори нов формат

895views 9comments Общи дискусии
Ще оправя проблемите. Нередностите с националите са оправен ако някой забележи нещо друго моля да сигнализира тук в темата. Благодаря предварително.

Още тече "Гласуване за Национален мениджър" и вероятно не сте избрани за този пост. Почакайте до утре.

По скоро може да се викат играчи само от бившата нация на избрания национален селекционер. Аз извиках 5-6 играча от бившата ми нация. Но други не ми дава. Освен това играта не ми дава да правя промени в тактиката и екипа на отбора. А там пише че настройките са за бившата ми нация 5/1 8-|

Немога да повикам играчи в националния отбор.Може ли да погледнете проблема?

Огромен проблем при трансфер

2179views 25comments При проблем с играта
<blockquote><h3>AC MILAN написа:</h3>Пичове ,трябва да се анулират трансферите които са над максим. Цена и не е обявен търг,защото не са по правилата.Играч обявен на търг няма горна граница на цената може да струва милион ,нонякой да го купи за 3млн. Защото правилата го позволяват.той и неймар неструва 222 но го купиха нали</blockquote> Колега вината не е в теб,че си го пуснал на търг,а отбор Марица пуска висока оферта в случая от 1,5млн за да си гарантира спечелването и в същия момент си закупува 5 СП,така с твоя играч му стават 6 СП,което вече е в разрез със правилата! Моля адмна за отговор дали е така или когато СП е на търг има такава възможност за закупуване на 6ти СП,че съм забелязал още 1 отбор със 6 СП

хм,аз доколкото виждам ,това е втори трансфер на един и същи играч,в един и същи отбор.предполагам,че един път е бил анулиран и сега пак същата схема.трябва по-сериозни наказания ми се струва...

Пичове ,трябва да се анулират трансферите които са над максим. Цена и не е обявен търг,защото не са по правилата.Играч обявен на търг няма горна граница на цената може да струва милион ,нонякой да го купи за 3млн. Защото правилата го позволяват.той и неймар неструва 222 но го купиха нали:)

И какво се оказа слагаш 8000 кредита над максималната цена /играча не е на търг/ и играча е вече твой.Не че и аз не можех да наддавам но нали си има правила.АРМЕЕЦ със здраве да си ползваш играча/Gunnar/,но двамата с milann се оказахте долни мишки Gunnar

Със сигурност такива трансфери ще бъдат анулирани,така че отборите ,които са замесени да го имат в предвид а не следващата седмица да питат "Защо ми а анулиран трансфера"? Не е добре и за двата отбора. Предлагам на админа да направи тема ,която е само за нередовни трансфери.

Забелязвам много трансфери се вдига много над максимално допустимата сума и не са на търг което е явно нарушение на правилата за трансфери !!!! Админа да ги провери и да разгледа някой трансфери които все още не са се осъществили но с преложени цени над максималната !!!!

В момента отбора на АРМЕЕЦ прави същото.Максималната цена е 692 280 а той слага 8000 отгоре .....Това правилно ли е според вас ????????????? Gigliati 692 280 10 АРМЕЕЦ 700 000 10