Огромен проблем при трансфер
2179views
25comments
При проблем с играта
Еми, анулиране на трансфера и последно предупреждение за МАРИЦА и справедливост ще има
|
|
2179views
25comments
При проблем с играта
не знам какво не си разбрал,много ясно е описан случая. не казвам ,че имаш вина,но колегата който го е купил ,е злоупотребил,защото е купил 6-ти СТ.поне аз така виждам нещата.
|
|
историята на шампиони
2749views
24comments
На лафче
След промените shampioni.com започна да се пълни. Винаги ще има недоволни и бъгове, но като цяло адмирации за админа!!!(clap)
|
|
2179views
25comments
При проблем с играта
Колеги споменатия играч по горе ,беше продаден на тър без да нарушавам правилата!!!пуснах го с 10-20к под макса за да мога да го продам за 730-740к и да си възвърна инвестицията.същия играч го изкарах,като СТ на 14год възраст и беше продаден на приблизително макс цена без да я надвишава.в края на мин сезон трансфера беше анулиран а играча върнат тъка и неразбрах защо.но останах без кредит с играч от който нямам възможност да доразвия.този сезон го пуснах на търг с начална цена пд макса.виждал съм по 300%-400%надвишени оферти и то за 33-34год.играчи
|
|
Идея за новия формат пирамидална структура
5670views
92comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Red London написа:</h3>Не вземаш кредит от титлите на преходния играч спокойно така е направено,че да
не се взема кредит независимо колко трофея има профила.</blockquote>
Ако е оправено това е добре, но едно време беше така :^)
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
Не вземаш кредит от титлите на преходния играч спокойно така е направено,че да не се взема кредит независимо колко трофея има профила.
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>FC RAPID написа:</h3>Тогава или аз не съм те разбрал или ти не си се изказал правилно колега не че
има значение</blockquote>
Даамммм.... усетиш, че е така :D щом има раздвижване на форума, спорове и съвети е добре :D
====
Значи имах предвид, че не е редно 2 потребители регнали се днес да речем... и Потребител 1 му се пада отбор с 50 трофея от преди, а Потребител 2 му се пада отбор с 0 трофея... което автоматично става така, че когато започнеш да стройш музея Потребител 1 ще взема 1 кредит, а Потребител 2 ще вземе 100 кредита, което пак не е справедливо... това имах в предвид, че нека систоят, като история, но да се взима приход от музея само за трофеите, които са спечелени след регистрацията на даден мениджър...
|
|
2179views
25comments
При проблем с играта
Доста такива завишени оферти има при търговете. Определено трябва да се работи по трансферите и да се измисли някаква формула. Вече определено съм против трансферите да са само на търг. Всеки сам преценява за каква сума да прораде играч,но лакомията е голямо нещо. Играчи пускат начална цена на търг 60% над максималната. Разбирам да сложиш максимална, но 60% над нея... Трябва да не се допуска оферти над допустимите и продавача вече да избере една от предложените оферти.
Ще е добре освен анулиране, да има и наказание за нарушителите. 2 сезона без трансфери и за двете страни и нещата ще се оправят.
|
|
2179views
25comments
При проблем с играта
Първия случай не е толкова фрапантен, играча е млад след 2-3 дни като се тренира и се вдигне морала(в момента е 67) ще мине тази разлика от 33к, но втория случай и аз го мярнах вчера случайно и си е грубо нарушение на правилата!!!
|
|
2179views
25comments
При проблем с играта
Пиша тук,защото продължават злоупотребите при трансферите:
Отбор FC Botev Cherkvica 14/2 закупува 14г U. KADEN за сумата от 600ооо на 30.11 при максимална 567ooo от отбора на VIKINGS 11/1
Отбор Marica 12/2 закупува 6-ти СП TUBURGER 69 макар да е на търг за 1.500.000 от отбора на AC MILAN 1/1,като офертата умишлено е пусната предварително на 28.11 за голяма сума преди запълването на лимита от 5 СП за да си гарантира покупката на 30.11!
уважавам ги всичките защото са добри мениджъри,но си има правила!
нека бъдат анулирани двата трансфера по-навреме а не след 1 месец,че ще има много сърдити
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
Тогава или аз не съм те разбрал или ти не си се изказал правилно колега не че има значение :)
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
Явно не ме разбра... нов съм в момента, но много добре знам, как стоят нещата и едно време съм печелил доста трофеи... мисълта ми беше друга.... но не ми се обеснява сега ;)
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>VVP Geckos написа:</h3>Това с титлите и едно време е коментирано и аз писах на админа на ЛС във фейса
да ми отговори на няколко въпрса, че да сам няколко предложения и да ги обсъдим
и един от тях е точно това с теофеите от преди... нека седят, но да не се
смятат, защото при строеж на музей започва отбора да взима не малък брой кредит,
а не е редно... след като това е само история... и дано е корогирал нещата, като
се спечели лига 2 или 3(вече дефакто групи) да не се дават титли, но това дано
админа се е сетил и пипнал всичко...</blockquote>
Какво не е редно колега?Това са спечелени титли .Всеки е развивал отбор борил се е за титла и сега да ги махнем.Не мога да разбера какво ти пречат?Пожелавам ти да спечелиш някои ден титла виждам че си нов и може би не знаеш колко кредит време ти трябва да станеш шампион в една група .Незнам да ли знаеш ама си бяха пълни А и В групите даже имаше отбори в С и D и конкуренцията беше още по голяма .Като искаш да настигнеш другите направи си отбор с които да печелиш титли и да настигнеш другите по приход музей. Аз също съм почнал като теб от нулата както и другите мениджъри, но не сме имали претенции че другите са по напред и затова трябва да им се махнат титлите да ги настигнем по бързо
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
Това с титлите и едно време е коментирано и аз писах на админа на ЛС във фейса да ми отговори на няколко въпрса, че да сам няколко предложения и да ги обсъдим и един от тях е точно това с теофеите от преди... нека седят, но да не се смятат, защото при строеж на музей започва отбора да взима не малък брой кредит, а не е редно... след като това е само история... и дано е корогирал нещата, като се спечели лига 2 или 3(вече дефакто групи) да не се дават титли, но това дано админа се е сетил и пипнал всичко...
|
|
Информация за Национални отбори нов формат
895views
9comments
Общи дискусии
Ако може и повече яснота по позиционирането на мачовете от групите и директните елиминации през сезона. В групите ще са по 6 мача то ясно. Но изиграни в два уикенда? По 3 на уикенд? Или 4 мача първия и 2 втория. Или нещо друго? Предполагам следваща фаза са преки елиминации от 1/4 финали натам. Така ли ще? И кога ще се играят пак в последна седмица? От понеделник до сряда? Ако може информация. Иначе форматът е добър :)
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
Хубаво би било ако се направи и рестарт на сезоните смисъл сега при подновяването да се води сезон 1 или титлите да са в някаква отделна графа защото има профили с по 50+ титли смисъл да се направи иконка с титлите примерно от лигата и в нея да пише броя титли като цъкнеш върху нея вече да излиза подробна информация за кои сезони защото така като скролваш в нечий профил ще ти се развали скрола на мишката докато слезеш най-долу да видиш колко титли има (rofl)
|
|
Информация за Национални отбори нов формат |
|
Информация за Национални отбори нов формат
895views
9comments
Общи дискусии
Както вече знаем обединяването на лигите доведе и до промяна на формата при националните отбори до ниво Конференция и от 64 отбора и мениджъри те вече станаха 16 на брой. Това означава, че ще бъдат генерирани 4 групи с по 4 отбора като, ще изиграят по 2 срещи всеки срещу всеки, а за следващата фаза, ще продължат отборите заели първите две позиции. Голяма част от нещата по новите национални отбори са завършени и тествани, но нека изчакаме назначаването на мениджърите и тегленето на групите, за да продължим работата по обновяването на играта. При спешен проблем вече можете да ме намерите в официалния профил на играта във facebook https://www.facebook.com/shampioni в разумно време разбира се.
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
И от мен поздрави за предприетите действия, надявам се да се реализират нещата. Аз лично 3г бях ваканция, сърце не ми даваше да изтрия отбора. Сега изглежда ще е интересно отново.
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
Здравейте! Да се включа и аз в темата за възраждането на играта! Искам да поздравя новия админ и да го приветствам да продължава все така надъхано и да не се отказва и той от този продукт, струва ми се че най-добрият вариант това да стане е повече общуване с хората, така за 1-2 сезона ще направим играта отново интересна! Колеги, а вие проявете малко търпение и не затрупвайте новият админ с всички проблеми накуп, защото така ще се откаже бързо бързо! Тъй като сезона започна вече, предлагам да се започне с такива проблеми, които могат да се решат по време на сезона, така че да не му попречи - такива проблеми са например: дузпите би било добре да е пипнат преди турнирите, сградите, дизайна на играта, ДЮШ и още много, ако седне да се мисли ще излязат още няколко наболели през годините проблеми. Като привърши сезона в онази последна седмица дето играчт националите през нея може да се мисли вече за трансферите за през новия сезон - как какво защо и кога. И т.н. просто би било добре да се степенуват проблемите, така че да се вместят по време на играта без да и пречат.
|