Огромен проблем при трансфер

2179views 25comments При проблем с играта
Еми, анулиране на трансфера и последно предупреждение за МАРИЦА и справедливост ще има

не знам какво не си разбрал,много ясно е описан случая. не казвам ,че имаш вина,но колегата който го е купил ,е злоупотребил,защото е купил 6-ти СТ.поне аз така виждам нещата.

историята на шампиони

2749views 24comments На лафче
След промените shampioni.com започна да се пълни. Винаги ще има недоволни и бъгове, но като цяло адмирации за админа!!!(clap)

Колеги споменатия играч по горе ,беше продаден на тър без да нарушавам правилата!!!пуснах го с 10-20к под макса за да мога да го продам за 730-740к и да си възвърна инвестицията.същия играч го изкарах,като СТ на 14год възраст и беше продаден на приблизително макс цена без да я надвишава.в края на мин сезон трансфера беше анулиран а играча върнат тъка и неразбрах защо.но останах без кредит с играч от който нямам възможност да доразвия.този сезон го пуснах на търг с начална цена пд макса.виждал съм по 300%-400%надвишени оферти и то за 33-34год.играчи

Идея за новия формат пирамидална структура

5670views 92comments Общи дискусии
<blockquote><h3>Red London написа:</h3>Не вземаш кредит от титлите на преходния играч спокойно така е направено,че да не се взема кредит независимо колко трофея има профила.</blockquote> Ако е оправено това е добре, но едно време беше така :^)

Не вземаш кредит от титлите на преходния играч спокойно така е направено,че да не се взема кредит независимо колко трофея има профила.

<blockquote><h3>FC RAPID написа:</h3>Тогава или аз не съм те разбрал или ти не си се изказал правилно колега не че има значение</blockquote> Даамммм.... усетиш, че е така :D щом има раздвижване на форума, спорове и съвети е добре :D ==== Значи имах предвид, че не е редно 2 потребители регнали се днес да речем... и Потребител 1 му се пада отбор с 50 трофея от преди, а Потребител 2 му се пада отбор с 0 трофея... което автоматично става така, че когато започнеш да стройш музея Потребител 1 ще взема 1 кредит, а Потребител 2 ще вземе 100 кредита, което пак не е справедливо... това имах в предвид, че нека систоят, като история, но да се взима приход от музея само за трофеите, които са спечелени след регистрацията на даден мениджър...

Доста такива завишени оферти има при търговете. Определено трябва да се работи по трансферите и да се измисли някаква формула. Вече определено съм против трансферите да са само на търг. Всеки сам преценява за каква сума да прораде играч,но лакомията е голямо нещо. Играчи пускат начална цена на търг 60% над максималната. Разбирам да сложиш максимална, но 60% над нея... Трябва да не се допуска оферти над допустимите и продавача вече да избере една от предложените оферти. Ще е добре освен анулиране, да има и наказание за нарушителите. 2 сезона без трансфери и за двете страни и нещата ще се оправят.

Първия случай не е толкова фрапантен, играча е млад след 2-3 дни като се тренира и се вдигне морала(в момента е 67) ще мине тази разлика от 33к, но втория случай и аз го мярнах вчера случайно и си е грубо нарушение на правилата!!!

Пиша тук,защото продължават злоупотребите при трансферите: Отбор FC Botev Cherkvica 14/2 закупува 14г U. KADEN за сумата от 600ооо на 30.11 при максимална 567ooo от отбора на VIKINGS 11/1 Отбор Marica 12/2 закупува 6-ти СП TUBURGER 69 макар да е на търг за 1.500.000 от отбора на AC MILAN 1/1,като офертата умишлено е пусната предварително на 28.11 за голяма сума преди запълването на лимита от 5 СП за да си гарантира покупката на 30.11! уважавам ги всичките защото са добри мениджъри,но си има правила! нека бъдат анулирани двата трансфера по-навреме а не след 1 месец,че ще има много сърдити

Тогава или аз не съм те разбрал или ти не си се изказал правилно колега не че има значение :)

Явно не ме разбра... нов съм в момента, но много добре знам, как стоят нещата и едно време съм печелил доста трофеи... мисълта ми беше друга.... но не ми се обеснява сега ;)

<blockquote><h3>VVP Geckos написа:</h3>Това с титлите и едно време е коментирано и аз писах на админа на ЛС във фейса да ми отговори на няколко въпрса, че да сам няколко предложения и да ги обсъдим и един от тях е точно това с теофеите от преди... нека седят, но да не се смятат, защото при строеж на музей започва отбора да взима не малък брой кредит, а не е редно... след като това е само история... и дано е корогирал нещата, като се спечели лига 2 или 3(вече дефакто групи) да не се дават титли, но това дано админа се е сетил и пипнал всичко...</blockquote> Какво не е редно колега?Това са спечелени титли .Всеки е развивал отбор борил се е за титла и сега да ги махнем.Не мога да разбера какво ти пречат?Пожелавам ти да спечелиш някои ден титла виждам че си нов и може би не знаеш колко кредит време ти трябва да станеш шампион в една група .Незнам да ли знаеш ама си бяха пълни А и В групите даже имаше отбори в С и D и конкуренцията беше още по голяма .Като искаш да настигнеш другите направи си отбор с които да печелиш титли и да настигнеш другите по приход музей. Аз също съм почнал като теб от нулата както и другите мениджъри, но не сме имали претенции че другите са по напред и затова трябва да им се махнат титлите да ги настигнем по бързо

Това с титлите и едно време е коментирано и аз писах на админа на ЛС във фейса да ми отговори на няколко въпрса, че да сам няколко предложения и да ги обсъдим и един от тях е точно това с теофеите от преди... нека седят, но да не се смятат, защото при строеж на музей започва отбора да взима не малък брой кредит, а не е редно... след като това е само история... и дано е корогирал нещата, като се спечели лига 2 или 3(вече дефакто групи) да не се дават титли, но това дано админа се е сетил и пипнал всичко...

Информация за Национални отбори нов формат

895views 9comments Общи дискусии
Ако може и повече яснота по позиционирането на мачовете от групите и директните елиминации през сезона. В групите ще са по 6 мача то ясно. Но изиграни в два уикенда? По 3 на уикенд? Или 4 мача първия и 2 втория. Или нещо друго? Предполагам следваща фаза са преки елиминации от 1/4 финали натам. Така ли ще? И кога ще се играят пак в последна седмица? От понеделник до сряда? Ако може информация. Иначе форматът е добър :)

Хубаво би било ако се направи и рестарт на сезоните смисъл сега при подновяването да се води сезон 1 или титлите да са в някаква отделна графа защото има профили с по 50+ титли смисъл да се направи иконка с титлите примерно от лигата и в нея да пише броя титли като цъкнеш върху нея вече да излиза подробна информация за кои сезони защото така като скролваш в нечий профил ще ти се развали скрола на мишката докато слезеш най-долу да видиш колко титли има (rofl)

ЕВАЛА!8) (beer)

Както вече знаем обединяването на лигите доведе и до промяна на формата при националните отбори до ниво Конференция и от 64 отбора и мениджъри те вече станаха 16 на брой. Това означава, че ще бъдат генерирани 4 групи с по 4 отбора като, ще изиграят по 2 срещи всеки срещу всеки, а за следващата фаза, ще продължат отборите заели първите две позиции. Голяма част от нещата по новите национални отбори са завършени и тествани, но нека изчакаме назначаването на мениджърите и тегленето на групите, за да продължим работата по обновяването на играта. При спешен проблем вече можете да ме намерите в официалния профил на играта във facebook https://www.facebook.com/shampioni в разумно време разбира се.

И от мен поздрави за предприетите действия, надявам се да се реализират нещата. Аз лично 3г бях ваканция, сърце не ми даваше да изтрия отбора. Сега изглежда ще е интересно отново.

Здравейте! Да се включа и аз в темата за възраждането на играта! Искам да поздравя новия админ и да го приветствам да продължава все така надъхано и да не се отказва и той от този продукт, струва ми се че най-добрият вариант това да стане е повече общуване с хората, така за 1-2 сезона ще направим играта отново интересна! Колеги, а вие проявете малко търпение и не затрупвайте новият админ с всички проблеми накуп, защото така ще се откаже бързо бързо! Тъй като сезона започна вече, предлагам да се започне с такива проблеми, които могат да се решат по време на сезона, така че да не му попречи - такива проблеми са например: дузпите би било добре да е пипнат преди турнирите, сградите, дизайна на играта, ДЮШ и още много, ако седне да се мисли ще излязат още няколко наболели през годините проблеми. Като привърши сезона в онази последна седмица дето играчт националите през нея може да се мисли вече за трансферите за през новия сезон - как какво защо и кога. И т.н. просто би било добре да се степенуват проблемите, така че да се вместят по време на играта без да и пречат.