Търсят се модератори за форума |
|
Няколко предложения за подобрение и развитие...
1915views
17comments
Предложения
1.относно контузиите да са на два принципа а не на случаен и да чакаш до 0:11 за да видиш имаш ли контузен.Примерно по време на мач да се контузват(колкото по-малко фитнес има даден играч толкова по-голям шанс да се контузи и толкова по-дълго да трае контузията му)това да е на случаен принцип да се премахне и също така да се контузват ако са с над нормата за умора която е 20 може да се доизпипа това ми дойде на момента и го споделям може да се размисли над въпроса.
2Също ще е добре да се въведе играч на седмицата примерноГолмайстор,Асистенции,Вратар(най-малко допуснати голове и най-много спасени изтрели)За отбори с мегаиграчи от типа гигантите в лигата това играч на седмицата да не могат да го печелят повече от 2 поредни пъти(защото така примерно безпорния шампион ще обира всички точки и за голмайстор и за чисти мрежи)Отбор на седмицата примерно отбора с най-малко нарушения и картони fear play накратко и примерно да се получават някакви бонуси приход кредит/левро някакво минимално примерно за всяка награда или 10 000 кредит или 5 левро нещо от сорта.
|
|
Търсят се модератори за форума
1064views
9comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Нека всеки, който желае да бъде модератор във форума да напише коментар в тази
тема с текст "Аз искам да бъда модератор" петък вечер в 22:00ч. ще прегледам
кандидатурите и ще избера 1 отбор с най-стара регистрация, 1 отбор с най-висок
рейтинг, 1 нов отбор (отбор с регистрация не по-голяма от 1 година назад по
преценка на админа) и 1 отбор само по преценка на админа. Общо 4-ма. Благодаря
предварително за всички изявили желание да помогнат с форума в играта.</blockquote>
А отбори които и преди да били в играта но сега са почнали на ново заради промените влизат ли в това число ?Ако е възможно и аз да се кандидатирам нищо,че съм нов но FC United и Plamo могат да потвърдят че съм се подвизавал в играта под името Arsenal FC бях в 1 лига с West Ham United и Rokas в продължение на година и малко но спрях поради лични причини.Също така освен модератори ще е добре да се "наемат" и добри съветници които да помагат на Админа относно вземането на правилните решения за играта.Въпреки малкия шанс да бъда избран се кандидатирам за модератор.(beer)
|
|
Фонд ПНП
975views
5comments
При проблем с играта
И с какво фонда е толкова веажен?!Ще си правиш сметката на заплати,трансфери и прочие и няма да имаш проблем с финансите,вместо да се купуват излишни футболисти особено стари чанти които да ти избутат сезона до по-горна позиция.Според мен фонда е напълно излишен но всеки си има мнение щеше да е по-интересно тоя фонд като ти"дари" кредит после да се изисква връщане като заем от банката изтеглиш 50 000 върнеш 60-70 в продължение на няколко дни/седмици/сезона според зависи как сте се договорили с "БАНКАТА" това би било по-интересно :) колкото по-дълъг период толкова по-голяма лихва както е в реалния футбол.Нали отборите имат постоянно задължения към банките и по една или друга причина обявяват банкрут.И тук ако някой отбор не може да си покрие разходите в определения срок футболистите да бъдат пуснати като свободни агенти на търг в трансферния прозорец където парите да идат във фонда а играта автоматично да ти дава футболисти(от ранка на 40-50 оверал) с които да играеш и да те пратят в долни дивизии.Тогава ако това се въведе ще съм ЗА това така наречено нещо "ФОНД" и играта ще е по-интересна.Ако съм бил грубоват в изказването си се извинявам не съм искал да обидя никой.8) (beer)
|
|
Коя конференция стана най-силна и оспорвана ?
4484views
21comments
На лафче
<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>Казано по друг начин..нашия отбор от Б група (носителя на КШ) е силен колкото
вашия шампион ...какво ли ще изкарате да играе срещу нашия шампион?
Гласувайте коректно а не както ви се иска
За миналия сезон нацията ни игра 3 финала в трите турнира ,като спечели две от
купите.</blockquote>
Колеги няма смисъл да спорим за такива неща не е важно .Важното е че конкуренцията най-накрая се върна и то във всички лиги.Всички знаем коя е най-силната лига :)
|
|
Коя конференция стана най-силна и оспорвана ? |
|
ОБЩО КЛАСИРАНЕ НА ОТБОРИТЕ В НЕОФИЦИАЛНИТЕ ТУРНИРИ
9922views
64comments
Неофициални турнири
<b><font color="blue"><font size="3"><font face="Consolas">
_____________________КРАЙНО КЛАСИРАНЕ
_______________________М___П__Р___З_____Г.Р_____Т
1.CSKA_Shampion_______38__37__0___1___216-15__111
2.Girondins Bordeaux__38__36__1___1___208-15__109
3.minior united_______38__32__2___4___189-35___98
4.БЪРЗИ И ЯРОСТНИ_____38__28__2___8___153-60___86
5.FC Donovete Mezdra__38__27__1__10___188-74___82
6.ФК Шумен____________38__27__0__11___155-65___81
7.dedadra_____________38__23__3__12___145-80___72
8.BLUE STARS__________38__20__3__15___107-98___63
9.PORT________________38__18__1__19___114-118__55
10.BRAKNAL____________38__17__2__19____85-91___53
11.Internazionale_____38__16__3__19____88-106__51
12.TUBURGER___________38__14__7__17___163-181__49
13.StrikerCity________38__16__1__21___108-126__49
14.stefan_cska________38__15__1__22____87-134__46
15.Plamo______________38__10__2__26____71-160__32
16.samovodene_________38___6__1__31____43-183__19
17.Death______________38___6__1__31____40-182__19
18.notingam___________38___6__1__31____25-171__19
19.GALATASARAY KJ_____38___6__0__32____28-184__18
20.Botev Forever______38___4__0__34____22-146__12
</font></b>
|
|
4484views
21comments
На лафче
Няма значение , важното е че пак се връща тръпката в играта . Успех на всички отбори . (beer) (beer) (beer)
|
|
4484views
21comments
На лафче
Това е съвсем друг въпрос,промени си въпроса тогава на ,кой е най—титулувания отбор в играта
|
|
4484views
21comments
На лафче
Не вярвам да е силен колкото FC Donovete Mezdra ( петкратен носител на ЛШ ) , ама карай . ]:) (beer) ]:) (beer)
|
|
4484views
21comments
На лафче
Казано по друг начин..нашия отбор от Б група (носителя на КШ) е силен колкото вашия шампион (chuckle) ...какво ли ще изкарате да играе срещу нашия шампион?8)
Гласувайте коректно а не както ви се иска ;)
За миналия сезон нацията ни игра 3 финала в трите турнира ,като спечели две от купите.
|
|
4484views
21comments
На лафче
;) Все пак ние имаме в Б група отбор с 379 коефициент и 6 ВИП-а . И във С 1 вип ;)
|
|
Фонд ПНП
975views
5comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>Red London написа:</h3>Фонда в момента е един най-маловажните проблеми в играта по които трябва да се
работи,има по-важни неща от този фонд според мен когато се направят основните
неща тогава фонда може да се погледне според мен</blockquote>
Не съм съгласен с теб . (beer)
|
|
|
1064views
9comments
Общи дискусии
Кандидатирам се пак , защото бях един от първите модератори в играта , бях и в първото РО , все пак всичко е по преценка на Админа .
|
|
1064views
9comments
Общи дискусии
хайде момчета и момичета по активно,,лично аз имам няколко предложения но зависи от колегите дали имат време и нерви да се занимават,,.
1..FC RAPID
2.. Zwan
3.. Pleven United
4..Plamo
|
|
Няколко предложения за подобрение и развитие...
1915views
17comments
Предложения
Може ли да се пипне нещо по умората на играчите? Например всеки отбор да има възможност за намаляване умората на 3 или 4 играчи по избор на мениджъра. Когато се струпат няколко последователни силни мача е трудно да се опази състава без умора и често се стига до натрупване в голяма доза съответно и контузени.
Благодаря и дано има отзвук предложението.
|
|
Верятен проблем с ВИП |
|
Новия админ
996views
8comments
Общи дискусии
Има логика предошния от мързел едва не затри играта .Успех на новия админ тази смяна се налагаше иначв играта умираше и му пожелавам да не повтаря грешките на предишния
|
|