Идея за новия формат пирамидална структура
5670views
92comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Генерирах СКК и СКШ. Оправих и новите национални отбори, където отборите, ще
играят по 2 срещи на разменено гостуване и продължават първите 2 отбора на 1/4
финал по 1 среща.</blockquote>
мога да кажа само едно и ща го напиша с главни букви защото стар или нов ти го заслужи(y) (y) ЕВАЛА БАЦЕ,ПРОДЪЛЖАВАЙ ВСЕ ТАКА(*) (*)
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>Не само е редно, а е задължително да се даде време на админа да поработи. Не
знам дали е нов, но последното "захвърляне" на играта от админа се дължеше
именно на тези нескончаеми претенции и мрънканици на вечно недоволни
потребители. Нека се поучим от грешките си и сега да запазим спокойствие и да
имаме търпение. Видно е, че се работи по наболелите въпроси и всичко ще си дойде
на мястото. Нужно е само малко търпение.</blockquote>
Точно и ясно (beer)
|
|
Идея за новия формат пирамидална структура |
|
5670views
92comments
Общи дискусии
1.Или не трябва да може да се слага цена над максималната или продавача да има възможност да анулира такива оферти.
2.Друг вариант е администратора да може да премахва офертите и директно да наказва отборите да не могат да купуват в следващите 3-5 дни.
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
Не само е редно, а е задължително да се даде време на админа да поработи. Не знам дали е нов, но последното "захвърляне" на играта от админа се дължеше именно на тези нескончаеми претенции и мрънканици на вечно недоволни потребители. Нека се поучим от грешките си и сега да запазим спокойствие и да имаме търпение. Видно е, че се работи по наболелите въпроси и всичко ще си дойде на мястото. Нужно е само малко търпение.
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
И аз мисля, че трябва да се даде време на админа... дори темита е за едно, а ние пишем по 5 въпроса... хубаво е във всяка тема да се пише за конкретното нещо... нама да е зле в тоя ред на мисли админа да назначи к 2-3 модератора за да се наблюдаа и контроли форума... + това мисля, че е редно админа да отваря нова тема в която да обеснява над какво се работи и как следва в играта... така всеки ще си каже мнението, предложението и съвета...
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
колеги,нека проявим малко търпение към админа. вижда се че работи,но не може маг. пръчка да оправи всичко на момента.хубавото е, че доста хора взимат отношение и дават предложения,които админа взима под внимание. това ще подобри нещата,убеден съм.(beer)
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
Г-н Админ ,защо не направите така,че да не може да се наддава над максималната цена или да се наддава само с ЛЕВРО при трансфери които не са на търг.Вече втори ден някакви дребни душици наддават над макса със смешните 200 - 300 кредита само и само да прецакват нещата.Аз също мога да давам такива смешни суми и да развалям трансфери,но не е там работата.Нали има правила за спазване,а се оказва че никой не ги спазва.Моля вземете някакво адекватно решение по въпроса-тези дребни душици правят това от поне 7 сезона това.Колегата Liverpool92 добре го каза/даже е малко наказанието/
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
spored men ne e lo6o da imat vazmojnost na glas cqlata grupa i sa6to taka ne6to da se napravi v du6a za po interesno.
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>БЪРЗИ И ЯРОСТНИ написа:</h3>Тоест четирите отбора от старата ми група класирали се на първите четири места
нямат право на глас за избор на национален треньор</blockquote>
Право на глас имат всички от първа лига, но само шампионите на бившите 4 лиги за последните 5 сезона са кандидатите :)
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
Тоест четирите отбора от старата ми група класирали се на първите четири места нямат право на глас за избор на национален треньор
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
Генерирах СКК и СКШ. Оправих и новите национални отбори, където отборите, ще играят по 2 срещи на разменено гостуване и продължават първите 2 отбора на 1/4 финал по 1 среща.
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
Или да има някакъв ограничител и да не може да се дава оферта над максималната. Но е по-добре с наказания за да се научат, че правилата са за спазване. Каквито са в играта, такива са и в живота.
|
|
Идея за новия формат пирамидална структура |
|
5670views
92comments
Общи дискусии
добър изстрел! аз съм ЗА големи наказания ,за да се спре това нещо и хора с комплекси и проблеми във софтуера. не мога да ги разбера-хем знаят правилата,хем се правят на интересни(понеже има някакъв пропуск).правилата са за да се спазват и са за всички
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
Забрана за трансфери на купувача за 5 сезона и на продавача за 3 (поддал се е да продаде играча) и всичко става ток и жица.
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
ок,благодаря за отговора! сега вече е пределно ясно как са трансферите за този сезон. но трябва да се види и да се поработи над проблема със наддаването над макс цена...това е голям проблем от много време и се прави главно за да се пречи на трансферите.(beer)
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Zwan написа:</h3>Коринтианс, нито един от проблемите с националните отбори не е оправен. Няма ги
нито кандидатите за мениджър, нито играчите.</blockquote>
Кандидатите за национален мениджър на Конференция 11 са:
VIKINGS
ПРИШЪЛЕЦ FC
nomer 1
ZARA BOYS
K9 DABEST
БъгаваИграФигняОтRU
Относно играчите са листнати всички вече по конференция.
<blockquote><h3>dedadra написа:</h3>също така не разбрах какво стана с трансферите,нали само на търг щяха да са? пак
гледам поголовно се нарушават правилата,пълно е с оферти над макс цена...</blockquote>
Никъде не е казвано или написано, че трансферите ще бъдат само и единствено на търг от този сезон, а само че ще се работи по реализирането на тази идея.
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>
За новите регистрации провете e-mail-а да не е попаднал в СПАМ или пишете e-mail
адреса на ЛС да погледна дали въобще е изпратен e-mail.</blockquote>
Няма развитие админе и вече още колеги ми се оплакаха... единия мейл е Georgi_lalev91@abv.bg , а другия ще Ви го дам по-късно само да ми го напишат и нека да се првери, защото доста отбори немогат да се регнат за да хванат началото на сезона и новите промене...
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
А отборите които са неуравновесени финансово ще трябва да се охарчат яко за да купят някой играч,защо не се направи така,че играчи от определен клас/цена да са на търг а останалите да избира мениджъра.
|