Идея за новия формат пирамидална структура
7132views
92comments
Общи дискусии
Успех на всички и да висим сега как ще е, но аз пак нещо не схванах сега, какво се случи :D
|
|
7132views
92comments
Общи дискусии
1. Всички отбори са преместени в новите групи
2. Генерирани са срещите за новия сезон
3. Класирането е обновено с новите отбори (сега ще добавя новите групи да се навигират по-лесно)
Утре ще погледна националните отбори какво се случва с тях и вероятно, ще има ново гласуване тъй като реално до сега се гласуваше за 4-ма мениджъри.
Успех на всички в новия формат на играта.
|
|
7132views
92comments
Общи дискусии
По тия въпроси всичко вече е ОК. Считам, че сега вече на дневен ред е въпроса с турнирите. Кога, как и т.н. Да си нагодим стратегията.
На този етап адмирациите за админа са напълно заслужени (party) (party) (bow) (beer) (beer)
|
|
Идея за новия формат пирамидална структура |
|
7132views
92comments
Общи дискусии
Генерирани са и срещите за новия сезон. Ще погледна и класирането.
|
|
|
|
|
7132views
92comments
Общи дискусии
Всеки би трябвало да е получил новата си лига. В момента работя по генериране на срещите за новия сезон с новия формат.
|
|
Детайли по които, ще се работи следващите седмици
3264views
39comments
Общи дискусии
Според мен също трябва да се наблегне доста на рекламата на играта!
След новите промени с лиги, групи и т.н също мисля, че трябва да се пипне възнагражденията за дадено място, защот сега битоте ще са до последния кръг и всеки един мач... така и ще имаш стимул да си колко се може по напред, а с тези суми от 30-50 000 мисля, че са смешни... нито можеш да подсилиш състава, нито нищо...
|
|
7132views
92comments
Общи дискусии
Всяка промяна и новост в играта ще е + ... дано админа е сериозен, а не е "всяко чудо за теи дни" и играта върне стария си чар (beer)... с нетърпение чакам новостите от утре!
|
|
7132views
92comments
Общи дискусии
за не разбралите да обясним че ще има
А група наречена Лига 1!
B група наречена Лига 2!
C групите са Лига 3,като ще има две подгрупи наречени А и B
и т. н.
ако иска админа да размини само наименованията за да не се бъркат хората и да разберат за какво иде реч
|
|
7132views
92comments
Общи дискусии
Момчета, успокойте се!
Нищо съществено не се е променило от първоначалната идея.
4 лиги се обединяват в 1, т.е. лигите от всяка конференция образуват едно цяло. Тези отбори се разпределят в А и Б група.
От там нататък ботовете се разпределят в две "С" групи и тръгва пирамидата надолу. Всичко това с мисъл за бъдещо развитие на играта.
Това, което нас ни вълнува в момента е 4 лиги в 1 и образуване на А и Б група от наличните реални мениджъри.
Поздрави!:)
|
|
7132views
92comments
Общи дискусии
Уж 4 лиги в 1.... Ако трябва да съм честен, аз дори не мога да разбера какъв е последния вариант по който се работи...
|
|
7132views
92comments
Общи дискусии
Аз с други впечатления бях останал! не беше ли идеята всички лиги да се обединят в конференцията си и така да имаме сегашният брой конференции с по 1 лига и Група А, Б и В? А, сега съвсем друго нещо се случва което не вярвам да е популярно решение сред мениджърите! Кучетата си лаят кервана си върви...
|
|
7132views
92comments
Общи дискусии
Най-важно е А групите да са пълни,Б наистина най-добре също да е една ,а долните все тая,то там ще има само борове.
|
|
7132views
92comments
Общи дискусии
разбирам админа че иска да запази общия брой на отборите от 4096,даже в най-силните си години играта е имала малко над 1000 активни отбора,така че ще е късмет да се запълни даже Лига 4!
Друг аргумент е че финала за купата на лигата ще трябва да е на 8-мия ден,а от този факт идва изместването на финалната фаза за националите!
според мен Лига 5 е напълно излишна
|
|
|
7132views
92comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>ПФК Добруджа 1919 написа:</h3>Нали формата щеше да бъде друг 4 лиги в 1? А сега се измисли друг който е пълен
та..к дали някой изобщо го одобрява ? Като гледам и оценките от новината не са
високи..</blockquote>
Нали това е формулата колега 4 лиги в една като групите в една конференция остават 16 както преди просто формата е друга - 1 група А, 1 група B, 2 групи C, 4групи D ,8 групи Е . Групи С,D,E- пирамидална структура да може след време като има отбори в долните девизии да имат възможност да се качват по-бързо и да не им се налага да минават през всички девизии докато стигнат до А група.
|
|
7132views
92comments
Общи дискусии
Пълна глупост типично по български! Имаше две идеи, СЪВСЕМ различни от
сегашната, обсъжда се във форума и в чата, стигна се до решение и сега админа си
прави СЪВСЕМ ДРУГА измислица каквато му е кефнала в последния момент!
Защо изобщо си губим времето тогава???(y)
|