Бъг със броя на супер талантите
2028views
23comments
При проблем с играта
Попитай Gold Diggers.... Той ще ти каже :D:D ;) ;) ;) ;) :D :D :D :D :D
|
|
2028views
23comments
При проблем с играта
как може да имаш повече от 5 СТ, че нещо съм изтървал далаверата?
|
|
Контузии
1396views
11comments
Общи дискусии
Това е начина да ви измъкнат паричките от джоба момчета. Първо ако искаш да не изоставаш с развитието на играчите ще пуснеш СМС, второ ако държиш на доброто представяне ще ги излекуваш на всяка цена и трето НАЙ-ВАЖНО - огледайте се и намерете отбор с болница над 15-то ниво ..... Не е никак странно, че нивата щом растат и контузиите също се появяват. Как иначе ще си платиш? Абонамента ВИП си е едно, контузиите са си контузии ;)
|
|
Контузии |
|
Контузии
1396views
11comments
Общи дискусии
Това си е абсолютна подигравка аз съм сигурен,че ако се дадат права на някой да поддържа играта и да добавя новости в нея да фиксира нередности ще се намерят хора и ще има повече интерес към нея.Админа просто си плаща месечния домейн или там каквото е необходимо за да поддържа сайта легален и това е не му пука изобщо.Не пише във форумите не се интересува от това потребителите дали искат да се добави/премахне/промени нещо по играта ...вятър го вее на бял кон него и няма да се учудя ако отнеса наказание/бан защото съм бил малко по-остър с изказванията си по негов адрес но с цялото ми уважение към него ако си работеше по играта както трябва никой никога нямаше да го упреква за каквото и да е ! :)(beer)
|
|
Контузии
1396views
11comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Arsenal FC написа:</h3>Така играчите ми са без умора но получавам не 1 или 2 ами цели 4 контузии на
играчите си в стартовия отбор.Нямам представа защо толкова много контузени
имам.Надявам се админа най-накрая да си погледне играта да оправи бъговете и
нещата от които не са доволни потребителите защото накрая наистина ще си остане
сам в играта.</blockquote>
Ден преди двата най-важни мача във груповата фаза ба лигата на шампионите срещу New Image ми се контузиха 3-ма основни играчи и9 двата мача ги загубих с 2:3 без абсолютно никаква умора а имах играчи с поо 6-8 и 10 те не получиха контузия
|
|
Контузии
1396views
11comments
Общи дискусии
Така играчите ми са без умора но получавам не 1 или 2 ами цели 4 контузии на играчите си в стартовия отбор.Нямам представа защо толкова много контузени имам.Надявам се админа най-накрая да си погледне играта да оправи бъговете и нещата от които не са доволни потребителите защото накрая наистина ще си остане сам в играта.
|
|
2028views
23comments
При проблем с играта
Защо трябва да се заличават/просто тия 5Ст са нещо като правилото за5 чужденци в първенството..... Те вдигат нивото на отбора /но ако Г-Н АДМИНА не може да разреши този проблем, то би било по добре да ги премахне тия СТ, но и Ние мениджърите също трябва да спазваме Правилата а не да се възползваме от даден БЪГ
|
|
2028views
23comments
При проблем с играта
Още когато се въведе ограничението от 5 СТ, си мислех че е по-добре направо да се заличат от играта (и сега вече се обеждавам че правилно съм си мислил, защото както каза и някой преди мен, това не даде очакваните резултати:)
|
|
2028views
23comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>ФК Шумен написа:</h3>проблем има и трансферите бъг ли е не знам,но току що си взех 15-ка и
трансфера стана ,като никъде не изписа че е приключил
прозореца🏁🏁⛔⛔</blockquote>
При опциите "Купи Сега" и "Търг" няма значение, че е приключил трансферния прозорец- пак може да се купуват играчи
|
|
2028views
23comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>ФК Шумен написа:</h3>проблем има и трансферите бъг ли е не знам,но току що си взех 15-ка и
трансфера стана ,като никъде не изписа че е приключил
прозореца🏁🏁⛔⛔</blockquote>
няма проблем, щом е пуснат за продаване докато не изтече може да се купи
|
|
2028views
23comments
При проблем с играта
проблем има и трансферите:) бъг ли е не знам,но току що си взех 15-ка и трансфера стана ,като никъде не изписа че е приключил прозореца🏁🏁⛔⛔
|
|
2028views
23comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>CSKA_Shampion написа:</h3>Целта уж беше да да не се откъсват старите мениджъри толкова много от новите.
Също така другата идея беше да се налагат повече играчи от ДЮШ и школата за
таланти. На хартия уж изглежда добре ама на практика///
Колкото до тоя бъг- при мен не се наблюдава. Пробвах да наддавам за 6-ти СТ и
веднага ми излиза съобщение че не мога да имам повече от 5. Или тук врътката е
лруга?
Както и да е- дори и да мога да взема 6-ти, няма да го направя понеже правилата
трябва да са точни и ясни за всички и да са спазват!</blockquote>
Да но идеята трябваше да се доразвие като взетите от дюш играчи да можеш да продадеш веднага а не да чакаш в зависимост дали са на 14,15 или 16 години да изиграят определен брой мачове което е абсолютна глупост и ограничаването на ст на 5 броя фактически не реши нищо !!!!
|
|
2028views
23comments
При проблем с играта
Целта уж беше да да не се откъсват старите мениджъри толкова много от новите. Също така другата идея беше да се налагат повече играчи от ДЮШ и школата за таланти. На хартия уж изглежда добре ама на практика///
Колкото до тоя бъг- при мен не се наблюдава. Пробвах да наддавам за 6-ти СТ и веднага ми излиза съобщение че не мога да имам повече от 5. Или тук врътката е лруга?
Както и да е- дори и да мога да взема 6-ти, няма да го направя понеже правилата трябва да са точни и ясни за всички и да са спазват!
|
|
2028views
23comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>Тангра написа:</h3>Е съм съгласен много много с това .Има си правила и трябва да се спазват .Днес
един се възползвал от някой БЪГ ,УТРЕ ДРУГ И Така други играчи се
облагодетелстват а другите остава да си играят за чест и слава .Както се вижда
мениджърите съвсем съзнателно са си взели тия супер таланти и сега е времето да
се намесите Г-Н АДМИН /все пак ви е съобщено за този БЪГ /...а ПО ВЪПРОСА ЗА 11
таланта мога да ти го/Girondins Bordeaux/ докажа още другият сезон ,макар че
няма много кредити а да не забравяме че има много мениджъри с много много
средства</blockquote>
Аз имам един въпрос . С какво допринесе за развитието на играта ограничаването на супер талантите до 5 бройки ??? Аз не виждам положителна промяна.Играчите продължават да намаляват .
|
|
2028views
23comments
При проблем с играта
Е съм съгласен много много с това .Има си правила и трябва да се спазват .Днес един се възползвал от някой БЪГ ,УТРЕ ДРУГ И Така други играчи се облагодетелстват а другите остава да си играят за чест и слава .Както се вижда мениджърите съвсем съзнателно са си взели тия супер таланти и сега е времето да се намесите Г-Н АДМИН /все пак ви е съобщено за този БЪГ /...а ПО ВЪПРОСА ЗА 11 таланта мога да ти го/Girondins Bordeaux/ докажа още другият сезон ,макар че няма много кредити а да не забравяме че има много мениджъри с много много средства
|
|
2028views
23comments
При проблем с играта
И аз мисля, че за шести играч няма да даде кой знае какво отражение, но е добре да се оправи това, защото с подставени отбори може лесно да се направят 11.
|
|
2028views
23comments
При проблем с играта
Няма вероятност да ти ги вземат, защото както вече писах админа каза че е позволено а и всички знаем как може да се купят повече от 5 таланта, но не вярвам някой да направи 11,защото трябва никой да не натдава
|
|
2028views
23comments
При проблем с играта
Писал съм по темата още преди месец. "Аз пък по стечение на обстоятелствата имам 6 супер таланта? Сега не смея да им правя специални, че не знам в кой точно момент някой от тях ще бъде върнат?!". Нарочно не съм писал как се получи за да не се възползва някой да си направи 11 таланта. Иначе лесно може да се постигне. Чакам администратора да се свърже с мен ама нейсе.
|
|
2028views
23comments
При проблем с играта
Напълно съм сгласен с теб , но не мислиш ли че и ние имаме не по малко вина ...като си открил БЪГ,ЗАЩО НЕ СИ СЪОБЩИЛ А СЕ ВЪЗПОЛЗВАШ ОТ НЕГО ,няма го самосъзнанието на хората и кофтито е че го правят играчи с дългогодишен опит .Толкова ли е важно една виртуална купа повече от другите мениджъри не мога да си го обясня
|