Супер таланти
1948views
20comments
Предложения
Ако имаш за цел винаги може да преметнеш системата. В началото се откри бъг при трансферите на търг, купуваш си 4 таланта и после пускаш оферта към няколко таланта и накрая се оказва че имаш 6 или 7 таланта. Аз лично си мисля че тази хватка става и без офертата да е на търг и сега ще разясня. Купуваш си 4 таланта и после се договаряш с няколко мениджъра и им правиш оферти без да ти продават на момента, и след като си дал и последната оферта им казваш да приемат и накрая може да се окажеш и с 15 таланта.... Не съм изпробвал но съм почти обеден че е възможно :)
|
|
Супер таланти
1948views
20comments
Предложения
<blockquote><h3>Тангра написа:</h3>TВЪРДО ПРОТИВ ,но да се намери начин да се спре тоя Бъг,защо както се вижда
има долни душици които въпреки че знаят че е забранено се възползват от това</blockquote>
Добре де аз когато имах 5 супер таланта , ми изписваше че съм достигнал лимита как тези хора успяват да си купят повече от 5 супер таланта ??? Бъг ли , или са близки на админа или са хакнали играта не знам но определено или това трябва да се спре от г-на който претендира че е администратор или изобщо да се премахне , защото по този начин много хора оставаме прецакани така
|
|
Супер таланти
1948views
20comments
Предложения
TВЪРДО ПРОТИВ ,но да се намери начин да се спре тоя Бъг,защо както се вижда има долни душици които въпреки че знаят че е забранено се възползват от това
|
|
Супер таланти
1948views
20comments
Предложения
Твърдо съм против премахването на ограничението защото премахне ли се отново ще има отбори с по 11-16 СТ и ДЮШ-а отново отива на майната си.Идеята за ограничаване на бройката не е лоша просто само лошо реализирана от админа. Ако каже че може да оправи бъг-а ок ако ли не аз съм на мнение най-добре да ги махне окончателно !
|
|
RAIDERS с 7 супер таланта
2598views
27comments
Въпроси
<blockquote><h3>KaTaP3uC написа:</h3>Ако си достатъчно изобретателен в сегашният вариант може да се уредиш и с 11 СП
за това трябва да се премени нещо или да махне ограничението или направо да
премахнат СП</blockquote>
Направил съм анкета всеки може да се глаува с да да се премахнат с не да останат ограниченията и 3-ти отговор не знам !!!!
|
|
Супер таланти
1948views
20comments
Предложения
Предлагам да се направи гласуване , да се премахнат ли ограниченията от 5 супер таланта в един отбор .Моето лично мнение , че това бе една абсолютна глупост и самия факт , че с нищо не допринесе за играта а и сме свидетели че има вратичка само за определени отбори които си купуват повече от 5 супер таланта са достатъчни аргументи и трябва да бъде премахнато ограничението .Но това е лично мое мнение затова предлагам гласуване за да видим какво е мнението и на другите мениджъри !!!
|
|
2598views
27comments
Въпроси
Ако си достатъчно изобретателен в сегашният вариант може да се уредиш и с 11 СП за това трябва да се премени нещо или да махне ограничението или направо да премахнат СП :x
|
|
2598views
27comments
Въпроси
<blockquote><h3>man utd13 написа:</h3>Дайте направо да направим една анкета да се махне ограничението за
суперталантите...</blockquote>
и аз смятам така тези ограничения за направо безмислени след като не се спазват !!!!
|
|
Контузии
1745views
11comments
Общи дискусии
Скоро забелязах, че тези които са неактивни нямат контузии, а малкото които останахме активни всеки ден по 1-2...и какво излиза влизай на седмица веднъж и няма да имаш контузени пфф
|
|
Правилата трябва да се спазват от всички
4997views
26comments
Правила на играта
При търгове е редно да можеш да наддаваш колкото си искаш.Затова е търг.По принцип за търгове няма правило каква цена да се даде за даден играч и до колко може да се наддава.
|
|
Контузии
1745views
11comments
Общи дискусии
Аз не играя активно, но контузии не съм имал от години. Пък съм с 50 ниво болница. Не знам дали обаче няма правило старите да не се контузват.
|
|
ВНИМАНИЕ
2304views
20comments
Зала на срама
<blockquote><h3>ВЕЛИКИТЕ БАРСЕЛОНА написа:</h3>Винаги съм искал правило за тези индивиди,които дават цена над макса само и само
да няма трансфер да бъдат наказани.....например с наказание от три сезона без
право на трансфери. .....но за беда никакво внимание не ми се
обърна....</blockquote>
(y) (y) (y) (y)
|
|
ВНИМАНИЕ
2304views
20comments
Зала на срама
Винаги съм искал правило за тези индивиди,които дават цена над макса само и само да няма трансфер да бъдат наказани.....например с наказание от три сезона без право на трансфери. :^) :^) :^) .....но за беда никакво внимание не ми се обърна....
|
|
2598views
27comments
Въпроси
Дайте направо да направим една анкета да се махне ограничението за суперталантите...
|
|
2598views
27comments
Въпроси
явно думата чест не важи за колегата,пожелавам му да вземе още 3СТ и да спечели много лиги(y) :x :x :x
|
|
Нормално ли е това?
805views
2comments
Въпроси
Кофти 2 мача 32 атаки и нито един удар, аз си го обяснявам с рискът да играеш с един нападател :) Нали продължаваш какво ти пука :P (coffee)
|
|
Нормално ли е това?
805views
2comments
Въпроси
Ако някой колега има време да погледне мачовете ми от втори кръг за турнира КШ и да коментира...
|
|
2598views
27comments
Въпроси
Абсолютно нищо.......който взел -взел ,който (rofl) не да е взел (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (doh) :@ (yawn) (talk) ]:)
|
|
RAIDERS с 7 супер таланта |
|
ВНИМАНИЕ
2304views
20comments
Зала на срама
Че нали ти имаше 3-4 мултита, нали ти рева из форума и из всички групи, нали ти щеше да разпаряш админа като консерва че те държа две седмици заключен?! Направи си само още един отбор, и ти гарантирам, че ще има прочистване тоя път, без прошка.. ето това е индивидуален подход, че те съжали човека тогава, сега си много - голям пак станал!? А, и нали ти после му държа шлифера на админа, беше като котенце, смени си името на отбора, пускаш си редовно смс четата.. луд човек си ти, чисто луд!!!
|