Бъг със броя на супер талантите
2028views
23comments
При проблем с играта
Тази игра затова е велика. Открий бъговете и се възползвай. Честно казано, тази игра е отражение на положението на една цяла държава. Вратички много. Който може ги използва. Който плаща той поръчва музиката. Админа си взема рекета от нас, а ние можем да си правим каквото си искаме. Ако не платиш няма добри играчи. Друг е въпроса вече какъв продукт ползваме. Навремето преди рестарта се играеха едни луди турнири и там имаше едно бъгче---пускаш ваканция и умората не ти се брои. Не се регваш и стигаш дори до финал. Такива ми ти работи.(beer) (beer) (beer)
|
|
Имаше ли засада при гола на Реал Мадрид
1350views
5comments
Шампионска лига
<blockquote><h3>Тангра написа:</h3>Чиста засада си е, но поради факта че е съвсем малка а и подаването Става за
части от секундата, не може да виним съдията.... Но можем да го виним за това че
не изгони дърваря Ramos а и не даде една дузпа за нарушение на Pepe срещу
Tores.... Иначе Реал бяха малко по добри от Атлетико /това е моето мнение /</blockquote>
Аз лично не съм съгласен , че Реал Мадрид са били по-добри от Атлетико Мадрид . Особено във продълженията според мене Атлетико Мадрид бе отбора , който повече търсеше 2-гол повече натискаше .За мене Рал Мадрид във продълженията бе по уморения отбор и ако бяха с човек по-малко според мене Атлетико щеше да вдигне трофея !!! Но какво можеш да очакваш от Клиторбърг !!!
|
|
1350views
5comments
Шампионска лига
Чиста засада си е, но поради факта че е съвсем малка а и подаването Става за части от секундата, не може да виним съдията.... Но можем да го виним за това че не изгони дърваря Ramos а и не даде една дузпа за нарушение на Pepe срещу Tores.... Иначе Реал бяха малко по добри от Атлетико /това е моето мнение /
|
|
1350views
5comments
Шампионска лига
Да, аз също мисля че Рамос трябваше да бъде изгонен в края на мача. А колкото до засадата: положението найстина е много тънко. Мисля че е крайно време да се въведат видео повторенията във футбола, защото почти във всеки мач от ШЛ се получават такива спорни отсъждания които в крайна сметка винаги поставят съмнение дали победителя е закономерен:)
|
|
1350views
5comments
Шампионска лига
<blockquote><h3>man utd13 написа:</h3>Отворил съм тази тема не за да се заяждам с феновете на Реал, а за да може всеки
да си каже личното мнение
Според мен има засада. Някой казват че Рамос не е играл с топката и затова не
трябвало да се свири засада. Дори и Рамос да не е играл с топката засада пак
трябваше да се отсъди защото той влияе на играта и пречи на вратаря: Чиста
засада. Ще се радвам да чуя и вашето мнение. Иначе финала беше много хубав като
цяло</blockquote>
Да оставиха се някакви съмнения за гола на Реал Мадрид дали бе редовен .Дори да е имало засада да кажем трудна ситуация съдията има части от секундата да прецени ситуацията и е възможно да станат грешки . Определено ситуацията във 90 минута си беше абсолютно чисто криминално ограбване на Атлетико Мадрид .Изрисуван червен картон на Серхио Рамос престъпно задминато от this british homosexual Клатънбърг !!!За пореден път се уверих , че от този не става и за чеп зеле . Некадърността на съдията , анклони везните във полза на РеалМадрид в продълженията тей като бе видимо , че Атлетико последните 20 минути бяха видимо по свежи от противника си и с човек повече ако бяха смятам , че шампиона нямаше да е в бял цвят !!!
|
|
1350views
5comments
Шампионска лига
Отворил съм тази тема не за да се заяждам с феновете на Реал, а за да може всеки да си каже личното мнение:)
Според мен има засада. Някой казват че Рамос не е играл с топката и затова не трябвало да се свири засада. Дори и Рамос да не е играл с топката засада пак трябваше да се отсъди защото той влияе на играта и пречи на вратаря: Чиста засада. Ще се радвам да чуя и вашето мнение. Иначе финала беше много хубав като цяло:)
|
|
2028views
23comments
При проблем с играта
Преди 2-3 месеца писах по същия въпрос..... На кратко, дискотирахме с администратора и се стигна до извода че това е вратичка, която играта позволява и не е нередно. Друг е въпроса, кои отбори ще си покажат неуважението към останалите като се възползват. Успех
|
|
2028views
23comments
При проблем с играта
имаше наскоро подобна тема във форума но админа явно не я е видял или не желае да я вижда.Не знам
|
|
2028views
23comments
При проблем с играта
Не се заблуждавам CHELSEA ...то това са реални факти и ако се поразровиш в класирането на групите ще видиш тия отбори .....не им пиша имената за да не кажат после че е било на личностна основа
|
|
2028views
23comments
При проблем с играта
хора не се заблуждавайте ,има точни и ясни правила8) повече от 5 СТ --не може(cash) максимална цена на играч генерирана от системата по еди коя си формула--000000000, а от там нататък като е добър играча,левро(*) админа пусна много такива трансфери миналия сезон и какво очаквате,бай Ганьо да си вземе поука и да не прави това отново ли(rofl) прекалени оптимисти сте(bow) опаа сори сега видях че продаващият е направил деликатна забележка на купуващите да се съобразяват с максималната цена на играча(y) (handshake)
|
|
2028views
23comments
При проблем с играта
Не е проблема това че се дава цена над макса при трансфер на търг /щом има търсене на добри играчи то цената им се дига/,проблема е че уж има правила ,а ТЕ не се спазват ,или по точно дадени отбори се възползват от БЪГА на играта .........../>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 26 Октомври 2013 | 12:02
От началото на сезон 44 в сила влиза правилото даден отбор да не може да притежава повече от 5 супер таланта едновременно. Отборите няма да могат да правят оферти за подобни играчи или да купуват директно такива......ДА АМА НЕ ...ГЛЕДАМ НЯКОЙ КОЛЕГИ ВЕЧЕ СИ НАКУПИХА И ИМАТ ПОВЕЧЕ ОТ 5 МАКАР ДА ЗНАЯТ ЧЕ НЕ ТРЯБВА
|
|
2028views
23comments
При проблем с играта
админа да погледне наистина че като гледам какви суми се предлагат на нормален трансфер над макса ме побиват тръпки
|
|
Велика вечер
2011views
13comments
Футбол България
Този млад отбор , който според моето скромно мнение има много голям потенциал му трябва време да не се притиска за бързи и големи резултати . Плюс 4-5 качествени попълнение и едни 2-3 години да трупат опит и знания от янев съм убеден , че този цска ще стане отбора за който силно мечтаем !!! Пълна подкрепа към ганчев и настояване политиката на цска да продължава все така , това е правилния път и за пръв път от много години насам истински се наслаждавам на един млад, нахъсан и обединен отбор на цска .Силата на цска е това ръководство-отбор -фенове в едно цяло обединени от една идея .Все пак Съединението прави силата !!!
|
|
2028views
23comments
При проблем с играта
Днес ми направи впечатление че могат да се купуват супер таланти, макар в състава си да имаме по 5 броя /както е по правилата /. Това се получава когато се отправят ОФЕРТИ НА ТЪРГ.. МОЛЯ АДМИНА ДА ПОГЛЕДНЕ
|
|
Велика вечер |
|
Велика вечер
2011views
13comments
Футбол България
Страхотно е когато гледаш млади момчета да се раздават за отбора. Само ЦСКА(party)
|
|
КШ мач
733views
1comments
При проблем с играта
<b>Много интересен двубой ме очаква тази вече срещу отбор съставен от 3 играча + 8 изтрити :O :x
http://shampioni.com/?act=ureport&round=20294
|
|
Велика вечер
2011views
13comments
Футбол България
След 5 годишна суша цска отново спечели купата на България . Това е 20 трофей от този турнир но въпреки всичките трофей този е най-сладкия и най-ценния . Защо ли ?? Защото във най-тежкия сезон именно цска при аматьорите , пожелания и опитите този клуб да бъде убит от свои и чужди , цска показа дух , цска показа че обединени ръководство-отбор-фенове цска може всичко напук на всички скептици . И най-важното цска го направи със играчи от дюш на цска , талантливи български футболисти и опитни вълци в лицето на галчев,преслав йорданов , хазуров !!! Това е пътя на развитието на цска а и модел който трябва да следват всички клубове !!!! ЗАВИНАГИ ОТ ЦСКА !! ВИНАГИ ВЕРНИ !!!(h) (h) (h) (h) (h) (h) (h)
|
|
Правилата трябва да се спазват от всички
4260views
26comments
Правила на играта
То не е особенно трудно да се направи лимит на цената ама няма нови разработки. Аз пък по стечение на обстоятелствата имам 6 супер таланта? Сега не смея да им правя специални, че не знам в кой точно момент някой от тях ще бъде върнат?!
|
|
Правилата трябва да се спазват от всички
4260views
26comments
Правила на играта
Аз отворих тази тема специално за трансферите (но тези трансфери който се извършват без търг) Искам да се спазват минималните и максималните цени. А при търговете нека да кажат модераторите как стоят нещата:)
|