Контузии
1845views
11comments
Общи дискусии
Скоро забелязах, че тези които са неактивни нямат контузии, а малкото които останахме активни всеки ден по 1-2...и какво излиза влизай на седмица веднъж и няма да имаш контузени пфф
|
|
Правилата трябва да се спазват от всички
5203views
26comments
Правила на играта
При търгове е редно да можеш да наддаваш колкото си искаш.Затова е търг.По принцип за търгове няма правило каква цена да се даде за даден играч и до колко може да се наддава.
|
|
Контузии
1845views
11comments
Общи дискусии
Аз не играя активно, но контузии не съм имал от години. Пък съм с 50 ниво болница. Не знам дали обаче няма правило старите да не се контузват.
|
|
ВНИМАНИЕ
2432views
20comments
Зала на срама
<blockquote><h3>ВЕЛИКИТЕ БАРСЕЛОНА написа:</h3>Винаги съм искал правило за тези индивиди,които дават цена над макса само и само
да няма трансфер да бъдат наказани.....например с наказание от три сезона без
право на трансфери. .....но за беда никакво внимание не ми се
обърна....</blockquote>
(y) (y) (y) (y)
|
|
ВНИМАНИЕ
2432views
20comments
Зала на срама
Винаги съм искал правило за тези индивиди,които дават цена над макса само и само да няма трансфер да бъдат наказани.....например с наказание от три сезона без право на трансфери. :^) :^) :^) .....но за беда никакво внимание не ми се обърна....
|
|
RAIDERS с 7 супер таланта
2761views
27comments
Въпроси
Дайте направо да направим една анкета да се махне ограничението за суперталантите...
|
|
2761views
27comments
Въпроси
явно думата чест не важи за колегата,пожелавам му да вземе още 3СТ и да спечели много лиги(y) :x :x :x
|
|
Нормално ли е това?
842views
2comments
Въпроси
Кофти 2 мача 32 атаки и нито един удар, аз си го обяснявам с рискът да играеш с един нападател :) Нали продължаваш какво ти пука :P (coffee)
|
|
Нормално ли е това?
842views
2comments
Въпроси
Ако някой колега има време да погледне мачовете ми от втори кръг за турнира КШ и да коментира...
|
|
2761views
27comments
Въпроси
Абсолютно нищо.......който взел -взел ,който (rofl) не да е взел (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (doh) :@ (yawn) (talk) ]:)
|
|
RAIDERS с 7 супер таланта |
|
ВНИМАНИЕ
2432views
20comments
Зала на срама
Че нали ти имаше 3-4 мултита, нали ти рева из форума и из всички групи, нали ти щеше да разпаряш админа като консерва че те държа две седмици заключен?! Направи си само още един отбор, и ти гарантирам, че ще има прочистване тоя път, без прошка.. ето това е индивидуален подход, че те съжали човека тогава, сега си много - голям пак станал!? А, и нали ти после му държа шлифера на админа, беше като котенце, смени си името на отбора, пускаш си редовно смс четата.. луд човек си ти, чисто луд!!!
|
|
ВНИМАНИЕ
2432views
20comments
Зала на срама
Следващия сезон правя си 4-5 отбора , майната му на правилата админа ми обясни че няма правила аз така разбирам индивидуално разглеждане .Защо трябва да играеш по правилата след като други си правят какво си искат а ти оставащ прецакан и няма кой да оправи тази несправедливост .Спирам с правилата те не съществуват правете си мулти отбори точете ги правете трансфери между тях ясно е че тази игра правилата са само на хартия дето се вика !!!
|
|
ВНИМАНИЕ |
|
ВНИМАНИЕ
2432views
20comments
Зала на срама
От целия разговор един израз е най-важен - "Всеки трансфер се разглежда индивидуално". Да попитам аз какво означава това? Правилата са си правила, те трябва да са за всички, да бъдат точни и ясни! Щом е казано, че не може над максималната, означава, че НЕ МОЖЕ! А не да ми ги разглежда индивидуално. С този отговор да разбирам ли, че ще има изключения за свои хора?
|
|
ВНИМАНИЕ
2432views
20comments
Зала на срама
<blockquote><h3>Plamo написа:</h3>Хаха чета разговора с Доростол 2003 и Админа и се смея...типично и моите
разговори с него се водят по същия начин. Ти му говориш едно, той си знае своето
и не отстъпва. Скоро очаквай и да станеш "селянин от гората", ако му кажеш малко
в по висок тон гледната си точка
А по темата, дразнещо е това което прави Loko Go най малкото от към морална
точка и феърплея, но уви</blockquote>
Аз направо бях шокиран . Обяснявам му , че съм дал оферти за играчи които удовлетворяват мениджъра , който продава играчите обаче има един индивид който слага много над допустимата максималната и пречи на трансфера . Отговора на админа : продайте го на по високата ?????? WTF ???? Кой да продам аз съм купувач не продавач , абе направо уникален разговор !!! За това такива индивиди никакви трансфери напълно изолирани от ограта трябва да бъдат !!!
|
|
ВНИМАНИЕ
2432views
20comments
Зала на срама
Хаха чета разговора с Доростол 2003 и Админа и се смея...типично и моите разговори с него се водят по същия начин. Ти му говориш едно, той си знае своето и не отстъпва. Скоро очаквай и да станеш "селянин от гората", ако му кажеш малко в по висок тон гледната си точка :D
А по темата, дразнещо е това което прави Loko Go най малкото от към морална точка и феърплея, но уви :)
|
|
ВНИМАНИЕ
2432views
20comments
Зала на срама
Няма какво да коментирам !
Може да не съм ангел,но пък кой е ?
Отговори ми честно сега кое е по-важно за теб една игра или личният живот ?
Човек на 18-19(по онова време) кое трябва да предпочете ?
А пък колко ми е бил акъла тогава и какво съм правил си е лично моя работа!
И нека повече не се отклоняваме от темата защото наистина е сериозна (wait)
|
|
ВНИМАНИЕ
2432views
20comments
Зала на срама
<blockquote><h3>KaTaP3uC написа:</h3>Админа няма какво да ни го копираш....</blockquote>
Ти щот си ангел на Дева Мария, левия тестикул на Дявола и последния залък хляб за Исус. Спомняш ли си РО където ти беше член (член, член ама за чудо и приказ)? Твоето его не ти позволява да говориш в прав текст очи в очи с хората, но зад гърба им винаги си готов да забиеш нож след нож. За справка - форумът на Шампиони ... и как РО реагираха след твоята клевета към тях където те са работили, а ти само четеш и мълчиш. Може би си бил малък за техния акъл, може би си бил в пубертета, може би си ползвал служебно право с лични облаги или друго (???) ти си знаеш. Вики мама, изяж си млякото и лягай, че утре си на училище.
По отношение на цените си трябва .... справедливост, а за справедливост си трябва съдник, за съдник - админ, а админ ..... няма
|
|
ВНИМАНИЕ
2432views
20comments
Зала на срама
Аз за това предлагам да се изтрие правилника за извършване на трансфери . След като има играчи които от злоба вдигат много над максималната цена , защото друг играч ги е надцакал по честния начин с левро а админа како прави нищо по въпроса . Мразя такива играчи и ги ненавиждам !!! Просто за пореден път се убеждавам , че има мениджъри комплексари които се правят на тарикати !!!
|