Правилата трябва да се спазват от всички

4260views 26comments Правила на играта
ами като сложих двама на търг вчера с максималната цена,а играта ми постави от някъде други цени,доста по-ниски,какво да правя?не мога да махна търга,остава ми да се надявам,че все пак няма да ги продам на безценица... или да се помоля на арменския поп,ако може да анулира търга...знам ли

Аз съм за ясни правила за трансферите.. като играч е сложен На обикновен трансфер да не може да се слага цена над максималната а когато е сложен за наддаване.... Който иска да наддава но в рамките на разумното

Защо да се Убива фейърплея колега. Аз съм си мениджър на отбора си и аз решавсм на кого да си продавам играчите

Fantasy Premier League 2015/16

2615views 28comments Неофициални турнири
поздравления за Jack24 и SIMVOL за успеха им! забавлявах се много,дано пак се съберем за следващият сезон(beer)

Мисля че при търг няма никакви ограничения, но все пак колегите които са по-навътре в нещата могат да кажат със сигурност:)

Напълно съм съгласен,а също така като даден играч е запазен също трябва да не се наддава.

това ми е ясно,не замълчах а съобщих за грешката си(smirk) имаше 3 оферти за играча,печели най високата и аз помислих че е макса,а и никъде не виждам точни и ясни правила за търговете:) не може примерно да вземеш 20 млн от вратаря ти,дори и от търг нали

Колега въпроса не е дали ще бъдеш наказан или не, въпроса е че не е редно. Но за мен по-голяма вина има този който предлага над максималната, а не този които продава над максималната. Щом е поставена максимална цена, значи трябва да се спазва тази цена (тя не стои там за красота) Това правило не важи единствено при търг

така е,и аз днес направих подобен трансфер и дано не бъда наказан:^) погледнах сега и видях,че съм продал с 20000 над макса на Лудогорец 1945:^) играча си заслужаваше и този кредит ,но е над макса,след двата СТ просто не съм видял

Подкрепям. И аз се чудя как може да има такива комплексари. Знаят, че няма да им се даде футболиста, но се правят на" дръж ми шапката "

Докога ще продължава да има мениджъри които дават над максималната цена (някои хора не разбират че когато се достигне максималната цена наддаването вече става само с левро(devil)

Явно лягане и подарена титла

1172views 4comments Зала на срама
И на мен в другия сървър ми подариха една титла така :) Колегата искаше да играе в КШ, но при титла влизаше в групите на ЛШ :) Така че бях големия печеливш ;) CSKA нищо лично, но теб не те засяга особенно кой е шампион при вас :) Кофти е така да се печелят титли, но няма правила, които да са нарушени :) А може и наистина колегата да е нямал време да смени състава...случва се :) А и ние нямаме админ пък какво остава за друго :D

Ами и аз в другия сървър подарих детската и шампионската титла на единствения ми противник в групата...(beer)

ВОСКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО

1017views 1comments На лафче
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ Бъдете здрави и благословени!

Ако приемем нещата от друг ъгъл погледнато Ботев има фен максимално ниво и нито един трофей към момента или вложени средства и отиграно време 600 дни, а на практика без покритие. При едно добро разбирателство/приятелство/спортсменство в групата ако всеки има по няколко титли така и кредитът ще бъде разпределен между отборите, а не в една касичка. От тук и женската ми логика много отбори, разпределен кредит, предпоставка за силна група, силен национален отбор и не на последно място нови виртуални приятелства. Всичко това на гърба на един виртуален продукт от който не можеш да извлечеш нищо друго в реалния живот освен наслада и приятели! Другата крайност е един отбор вечен доминант, обира всеки път каймака, има милиони кредит, всички го презират, група без интрига, слаб национал и безинтересно кликане ..... Без завист играта ЩЕШЕ да бъде по интересна! Честит празник на всички!

http://shampioni.com/index.php?act=tv&round=4269284 Какво ще кажете, колеги? Колегите имаха еднаква голова разлика и Botev изоставаше с 3 точки и изведнъж Космос \"забравя\" да си сложи титулярите в прекия им сблъсък... Грозно, Грозно

Докога ще играем по 5/6/7 отбора в лига ?

1030views 10comments Въпроси
Докато има един от който зависи сайта всичко ще си остане по този начин. Ако работят двама или повече и всеки носи отговорност за действията си, тогава всичко ще си бъде на мястото!

Преди години стоях по цял ден в сайта, а сега влизам 2-3 пъти в седмицата...

Началото на сезона бяхме 8 отбора, а сега към края на сезона сме 5 отбора в моята лига. :) За един месец само от моята лига се отказаха 3 отбора за какво говорим... :x

КОНКУРЕНЦИЯ

1713views 16comments Предложения
<blockquote><h3>Plamo написа:</h3>Момчета и ако евентуално е останало някое момиче ...</blockquote> Има и женска част .... (wait) все още