КОНКУРЕНЦИЯ

2054views 16comments Предложения
(y) (handshake)

симулатор боза

1766views 11comments Общи дискусии
Подобрения на уменията след специалната тренировка Дрибъл 4.1 Умения с глава 5.2 Удари 5.2 Бързина 3.7 Егати специалната тренировка(puke) (puke) (puke)

КОНКУРЕНЦИЯ

2054views 16comments Предложения
(y)

Докога ще играем по 5/6/7 отбора в лига ?

1150views 10comments Въпроси
http://shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=6414

Детски турнир,девета сграда....

1993views 17comments Предложения
Великите Барселона .... (само не знам кое им е великото, но здраве да е) Тази тема скоро ще чества втори рожден ден. Не мислиш ли, че е крайно време да я пратиш в коша? Или може би защото ти я създаде, ти имаш права и съответно темата трябва да бъде без ограничение във времето. И все пак всяко нещо си има граници както българска така и турска... (леко ме напушва смях)

Нов администратор !!!! Това е моето мнение !!!

Аз рядко пиша в форума, но някак си вече се губи смисъла на играта.. От къде ще дойдат нови потребители в сайта? Като постоянно намаляват. Днес дойде новина, че населението на България е намаляло с 50 000 души за една година, а това си е направо цял град. С ботове ли ще играем...от моята група всеки сезон по 1 се отказва ? На кой да си продадем играчите, който развиваме ? Аз виждам едно единствено решение как да се реши проблема. Да се слеят всички отбори в няколко лиги, за да се изпълнят на макс и да започнем всичко наново. Ще ни стимулират и някакви нови неща ако се добавят към играта. (beer) Колеги, вие какво мислите? (wasntme)

Детски турнир,девета сграда....

1993views 17comments Предложения
(puke) :@ незаинтерсована работа...

Последната седмица на izvynzemnite

1200views 10comments Общи дискусии
(bow)

(y) (bow)

Купих 334 играча , дарих над 1,5 милиона кредит във фонд ПНП (въпреки, че не функционира се надявам някой ден всичко да е наред и играта да потръгне !!! ) Пожелавам Ви всичко най-добро, това е последното ми влизане в играта и много УСПЕХИ!!!Надявам се не съм обидил никой и съм бил коректен с всеки !! (bow) (bow)

Напуска ни един от големите шампиони в играта. Много успехи в живота ти пожелавам(handshake)

Колеги спрете се! Да не стане така да играя с бот на финала на ШЛ!(devil) (devil) (devil)

BG JUVENTUS - приключи с играта

3459views 33comments Общи дискусии
ПОЗДРАВЛЕНИЯ Успех в реалния живот(y)

Аз не съм така успешен мениджър като по-горните колеги,но и аз мисля след този сезон да се изпаря така да се каже(chuckle)

BG JUVENTUS - приключи с играта

3459views 33comments Общи дискусии
Наистина и аз не мога да си го обясня това. Влезнал е и е прегледал 100 трансфера от които е избрал 44 да анулира и то на трансфери направени около средната цена, по неговите смешни правила. Това му е коствало повече време отколкото е прекарал да разработва играта за последните 3 години. Представете си за какъв дребнав човек става въпрос и не разбира, че това, което съм направил е само в негов плюс, а с глупавата си постъпка категорично е влошил състояните на слаби отбори, на които помогнах. Защото анулира транферите 1 сезон по-късно и сега играчите им струват по-малко. Виждам, че след мен напускат и Извънземния и Фонтанале, явно все повече колеги разбират, че тази игра е на доизживяване и като мен не смятат, че има смисъл да играят повече. Това беше последното ми влизане в шампиони. Сбогом и ви желая успех във всички начинания в истинския живот!

Жалко още един стар мениджър напуска играта,а от админа никаква реакция,поне да се опита да направи нещо за да задържи играчите.

Ти внимавай с това подпомагане, че тоя смешник админа ми анулира 44 трансфера един сезон по-късно и тотално прецака отборите на които подпомогнах. Днес за последно влизам и приключвам.

жалко Доки(bow) ще ми липсваш,братле(hug) лятото трябва да се видим и да вдигнем "тежка " маса(handshake) (handshake) (handshake)

Както преди 1 сезон обявих в момента помагам на отборите, които имат нужда от кредит ... най-често купувам играчи от отбори сложили играчи на опцията КУПИ СЕГА !!!Ако някой отбор има нужда от кредит и има излишни играчи нека ми пише , но не изнаглявайте да искате макса и тъй подобни, гледам да купувам масово играчи около 100хил кредит за да мога да помогна на повече колеги, но правя и изключения за наистина закъсали отбори !! Пишете на ЛС , кой има нужда от помощ. СЪБРАЛ СЪМ ПОЧТИ 300 ИГРАЧИ, НЕКА ВИДИМ КОЛКО ЩЕ СТАНАТ(rofl) Та това беше и от мен в тази наистина развлекателна игра, която ми е донесла много радости и удоволствие! За жалост е оставена на произвола на съдбата и за мен стимула да я играя се изпари! Мисля, че съм един от успелите мениджъри! Също така се сприятелих с много приятни хора !!! Искам да Ви пожелая всичко най-хубаво и успехи както в играта така и в живота ! И не забравяйте, че това е просто ИГРА и бъдете ХОРА !!! След една седмица отбора ми ще е оставен да бъде изтрит !