Победител в Шампионската лига
831views
10comments
Предложения
Но мисля записването до струва 1 промо код , и после зависи от участниците , ще видим каква ще е печалбата :)
|
|
Победител в Шампионската лига |
|
|
831views
10comments
Предложения
Незнам дали и правилно в играта да се правят такива неща , но мисля ,че ще е интересно , но записването да е 1 код ?
|
|
|
831views
10comments
Предложения
Иска ми се да разнобразя играта малко , искате ли да се съберем 5-10 отбора и аз ще казвам най-интересните мачове в Европа и тези 5-10 отбора ще си казват точният резултат , и накрая на шампионската лига и лига европа , който има най-много познати мача получава 6 Вип кода от мен :)
|
|
ЗАНОВИЯ СЕЗОН ПРИЯТЕЛСКИ МАЧОВЕ
1740views
13comments
На лафче
аз ще подкрепя играта с 10 левро но от къде да съм сигурен че ще има някакви промени, да излези админа и да сподели, че има нужда веднага ще го подкрепя.
|
|
Детски турнир,девета сграда.... |
|
Детски турнир,девета сграда....
1602views
17comments
Предложения
Обединяване на конференциите???Старите предожения???Какво става???:^)
|
|
1740views
13comments
На лафче
ПОДКРЕПИ РАЗВИТИЕТО НА ИГРАТА
Спонсориране на Shampioni 6693 левро
левро
10
Спонсорирай
Ако играта Ви харесва и желаете да се подобрява можете да дарите Левро по ваше желание.
Чрез вашето спонсорство подпомагате изграждането на играта(think) (think) (think) (think) (think) чета ви спама и се питам: ето това защо го има в началото на играта
|
|
1740views
13comments
На лафче
<blockquote><h3>LAZIO написа:</h3>По този начин ще има повече движение в играта, сега изиграеш едно рпс и една
среща от първенството и край, затова играта вече не е интересна и хората се
отказват</blockquote>
Това че няма движение е защото на един човек хич не му се занимава с играта :) Много от нас просто влизат, тренират я видят я не за контузени/наказани, ако намерят някой за РПС изиграят го и излязат :) И аз много по малко време отделям на играта вече :(
А сега каквото и да предлагаме смисъл няма, като няма кой да се грижи за играта, а камо ли за новости да се създават :)
|
|
1740views
13comments
На лафче
То за едно РПС не може да се намери отбор,пък камо ли да ОПС.Нищо лично колега,ама то не са оправени много по-важни неща,пък Вие предлагате други.
И 100% с едно ОПС интереса няма да се върне :)
|
|
ЗАНОВИЯ СЕЗОН ПРИЯТЕЛСКИ МАЧОВЕ |
|
1740views
13comments
На лафче
По този начин ще има повече движение в играта, сега изиграеш едно рпс и една среща от първенството и край, затова играта вече не е интересна и хората се отказват
|
|
1740views
13comments
На лафче
Аз не виждам какъв е смисъла при положение, че всички отбори ще играят такива мачове и силите пак ще са равни... Предложението трябваше да е нещо от рода на... Отборите до 1 година от регистрацията да играят опс което да им дава опит.
|
|
|
|
|
Колко са сериозните отбори?Кой ще играе и кой не..
2011views
22comments
Общи дискусии
Играя играта за разнообразие, виждам че е в застой но немисля да се отказвам за сега
|
|
1740views
13comments
На лафче
Съгласен съм така , ще се играят повече от една рейтингова среща на ден и повече опит за играчите ще има !!!
|