Победител в Шампионската лига

831views 10comments Предложения
Но мисля записването до струва 1 промо код , и после зависи от участниците , ще видим каква ще е печалбата :)

И мен

(y)

Незнам дали и правилно в играта да се правят такива неща , но мисля ,че ще е интересно , но записването да е 1 код ?

примамливо ... пиши ме :)

Иска ми се да разнобразя играта малко , искате ли да се съберем 5-10 отбора и аз ще казвам най-интересните мачове в Европа и тези 5-10 отбора ще си казват точният резултат , и накрая на шампионската лига и лига европа , който има най-много познати мача получава 6 Вип кода от мен :)

ЗАНОВИЯ СЕЗОН ПРИЯТЕЛСКИ МАЧОВЕ

1740views 13comments На лафче
аз ще подкрепя играта с 10 левро но от къде да съм сигурен че ще има някакви промени, да излези админа и да сподели, че има нужда веднага ще го подкрепя.

Детски турнир,девета сграда....

1602views 17comments Предложения
(smirk)

Детски турнир,девета сграда....

1602views 17comments Предложения
Обединяване на конференциите???Старите предожения???Какво става???:^)

ПОДКРЕПИ РАЗВИТИЕТО НА ИГРАТА Спонсориране на Shampioni 6693 левро левро 10 Спонсорирай Ако играта Ви харесва и желаете да се подобрява можете да дарите Левро по ваше желание. Чрез вашето спонсорство подпомагате изграждането на играта(think) (think) (think) (think) (think) чета ви спама и се питам: ето това защо го има в началото на играта

<blockquote><h3>LAZIO написа:</h3>По този начин ще има повече движение в играта, сега изиграеш едно рпс и една среща от първенството и край, затова играта вече не е интересна и хората се отказват</blockquote> Това че няма движение е защото на един човек хич не му се занимава с играта :) Много от нас просто влизат, тренират я видят я не за контузени/наказани, ако намерят някой за РПС изиграят го и излязат :) И аз много по малко време отделям на играта вече :( А сега каквото и да предлагаме смисъл няма, като няма кой да се грижи за играта, а камо ли за новости да се създават :)

То за едно РПС не може да се намери отбор,пък камо ли да ОПС.Нищо лично колега,ама то не са оправени много по-важни неща,пък Вие предлагате други. И 100% с едно ОПС интереса няма да се върне :)

(y)

По този начин ще има повече движение в играта, сега изиграеш едно рпс и една среща от първенството и край, затова играта вече не е интересна и хората се отказват

Аз не виждам какъв е смисъла при положение, че всички отбори ще играят такива мачове и силите пак ще са равни... Предложението трябваше да е нещо от рода на... Отборите до 1 година от регистрацията да играят опс което да им дава опит.

(y)

Добра идея

Съгласен (beer)

Колко са сериозните отбори?Кой ще играе и кой не..

2011views 22comments Общи дискусии
Играя играта за разнообразие, виждам че е в застой но немисля да се отказвам за сега

Съгласен съм така , ще се играят повече от една рейтингова среща на ден и повече опит за играчите ще има !!!