А ГРУПА

3159views 26comments Футбол България
Tъй като организатора се скри ,ако искате да продължим играта ама без награди ,ти като няма кой да ги даде /ей така да видим кой е най добър познавач/....Левски-Берое =2:0

FONTANELLE приключи с играта!!!

1432views 9comments На лафче
Благодаря за пожеланията колеги!!! (bow) Като за последно продавам супер таланти 15-ки на минимални цени + сп.тренировка.Също и три 15-ки със сп.тренировки които не са супер таланти.

BG JUVENTUS - приключи с играта

3460views 33comments Общи дискусии
<blockquote><h3>Myrtle_Beach написа:</h3>Какъв гръм и трясък?Какво по нормално от трансфери на средни цени...тия 5 минути,които е пожертвал от ценното си време да трие играчи да беше ги отделил за реклама на играта или да прочете някое предложение от потребител.</blockquote> Тоя мързелан как е намерил цели 5 минути за играта да изтрие трансферите , той сигурно няма 5 минути престой в играта за 1 седмица !!!!

Едва ли ме знаеш, но си един от мениджърите от които попивах опит в началото. Успех извън играта!

Какъв гръм и трясък?Какво по нормално от трансфери на средни цени...тия 5 минути,които е пожертвал от ценното си време да трие играчи да беше ги отделил за реклама на играта или да прочете някое предложение от потребител.

Недялко, беше много отдавна, когато спорехме за детайли в играта, обвинявахме се за това кой си е пуснал резервния отбор и кой е играл с титулярите...тогава имаше интрига,тогава все още А групите бяха пълни и дори имаше по 4-5 отбора в Б групите. Админа явно или не иска или няма мозък да направи нещо за играта. На тебе успех и всичко най!!!(cash) (cash) (cash) (beer) (beer) (beer) (dance) (dance) (dance)

Въпроси към Админа

2202views 20comments Въпроси
Ако имате нещо лично към мен на ЛС. И човек не може да ви разбере.Когато нещо не е в правилата на играта се оплаквате,когато някой неопитен модератор спазва правилата пак не е добре. Нещо май не знаете какво искате.Хайде стига вече. П.С на мен пък играта така си ми харесва. И вместо да са чудите с кого да се счепкате.Да бяхте писали за победата снощи!

Щом човекът, за когото ми разправяха преди да се регистрирам се отказва и прключва с играта значи нещата вече наистина нямат оправия.Много жалко, че лека полека играта си умира, а този, който трябва да се грижи за нея го няма никакъв.Успех в живота, Фонтанеле !(beer)

Въпроси към Админа

2202views 20comments Въпроси
10. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и др. с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително - техническа информация, и др.) Тези, които нямат кирилица, могат да ползват кирилизатор( http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php ) Постовете, които нарушават правилото, ще бъдат изтривани.

Много се надявах това да не се случи. Успех. (beer)

Успех в живота...аз в момента купувам играчи и след като си изхарча кредита и аз се махам ... Боби , да видим кой ще събере повече ? (в кръга на шегата ! ) Успех на всички и всичко най-хубаво !!!(handshake)

"Проблема" е че го правиш с гръм и трясък...Трябваше като РАЛИЦА да го направиш,всичко щеше да е ок!Тя също помогна на мн нови отбори.

какво очаквате от него нали си взема паричките какво му пука !!!

Успех в живота Недялко! (beer) (beer) (beer)

Жалко,още един титан приключи с играта.Но си мисля че след днешните действия ще има още.Недялко успех в живота ти пожелавам :)

И аз като доста от старите колеги приключих с играта.От доста сезони играех по инерция без желание.Чаках нещо да се оправи но .... стана още по зле.Затова след не знам колко години,сезони,купи.... аз приключвам.Мога да напиша много като за последно и хубаво и лошо но не виждам смисъл,няма вече кой да го прочете.По старите играчи знаят колко много съм направил за играта,колко не успяхме да направим заедно.Искахме но на сила не става. Пожелавам много успехи на всички в живота,много здраве,щастие,любов и всичко най-най!!!Който иска да ме намери,има нужда от помощ,иска да се видим,ще намери начин да ме намери. Поздрави п.с.продавам супер таланти на минимални цени,който иска да налазва :)

<blockquote><h3>BG JUVENTUS написа:</h3>Анулирани са ми 44 трансфера от миналия сезон, които са извършени според правилата на около средната цена. Няма такъв смешник като жалкия собственик на тази пробита игра. Преди време дори исках да купя играта и да развивам, като бях склонен да платя 10000 лева, а сега не струва и 500 лева. Вместо да вкара минимум усилия за върви играта, която от 5000 човека в момента я докара да я играят 200 се е занимавал да анулира трансфери, които са по собствените му правила и на всичкото отгоре го прави 2 месеца по-късно, което допълнително прецаква отборите на които съм помогнал. За 10 години в играта нямах нито 1 наказателна точка, винаги съм бил коректен с всички. Вкарал съм около 5 000 лева в играта, като вместо благодарност и да оцени постъпката ми, която пак помага на него, защото скасява разликата между силните и по-слабите отбори в играта той анулира трансферите. Страхотна постъпка от негова страна. Да си задържи кредита и да си го харчи в живота, защото той не знае, как се изкарват истински пари. Нека и останалите отбори да си направят равносметката дали искат да стоят повече в това блато, чиито собственик дълбае дъното, като поведение.</blockquote> Подкрепям те на 100% това е най-голямата глупост която е правил досега.

Анулирани са ми 44 трансфера от миналия сезон, които са извършени според правилата на около средната цена. Няма такъв смешник като жалкия собственик на тази пробита игра. Преди време дори исках да купя играта и да развивам, като бях склонен да платя 10000 лева, а сега не струва и 500 лева. Вместо да вкара минимум усилия за върви играта, която от 5000 човека в момента я докара да я играят 200 се е занимавал да анулира трансфери, които са по собствените му правила и на всичкото отгоре го прави 2 месеца по-късно, което допълнително прецаква отборите на които съм помогнал. За 10 години в играта нямах нито 1 наказателна точка, винаги съм бил коректен с всички. Вкарал съм около 5 000 лева в играта, като вместо благодарност и да оцени постъпката ми, която пак помага на него, защото скасява разликата между силните и по-слабите отбори в играта той анулира трансферите. Страхотна постъпка от негова страна. Да си задържи кредита и да си го харчи в живота, защото той не знае, как се изкарват истински пари. Нека и останалите отбори да си направят равносметката дали искат да стоят повече в това блато, чиито собственик дълбае дъното, като поведение.

Върнати трансфери на BG JUVENTUS

806views 1comments Общи дискусии
Анулиран трансфер Трансферът на играча X. KNOX беше анулиран от администратор поради нарушаване на правилата за извършване на трансфери. От профила Ви бяха отнети 245 000 кредит Да уточня че играча бе на 15 години и закупен на средната цена.И идея си нямам по кои правила админа е върнал трансфера,но е меко казано смешно.Трансфера бе направен миналия сезон в началото и се питам нямаше ли как да се върне тогава,а трябваше да се чака досега и играча да се съсипе.Ако има и някой друг на който му е върнат трансфер с BG JUVENTUS нека пише.Вместо админа да вложи енергията си с която връща подобни трансфер,по добре да направи нещо да задържи потребителите които напускат играта.

Анулиран трансфер Трансферът на играча X. KNOX беше анулиран от администратор поради нарушаване на правилата за извършване на трансфери. От профила Ви бяха отнети 245 000 кредит Админа върна трансфер от миналия сезон който бе направен на средната цена.Вместо да пренасочи усилията си да пооправи играта,той връща трансфери на средните цени на 15 годишни играчи.