ЗАНОВИЯ СЕЗОН ПРИЯТЕЛСКИ МАЧОВЕ

1740views 13comments На лафче
<blockquote><h3>LAZIO написа:</h3>Предлагам, да се върнат приятелските мачове и опита да бъде 0,1 на среща, а умората да е 1 на среща,така ще може да се играят много приятелски мачове. на спечелена среща да се печели по 50 кредита</blockquote> (y) и аз съм за(beer) (beer) (beer) дори може админа да премахне печалбата от 50 кредит...това ще е добре за млади отбори,които нямат шанс в турнирите и играят не повече от 1 мач(beer) (beer) (beer)

ЗАНОВИЯ СЕЗОН ПРИЯТЕЛСКИ МАЧОВЕ

1740views 13comments На лафче
Предлагам, да се върнат приятелските мачове и опита да бъде 0,1 на среща, а умората да е 1 на среща,така ще може да се играят много приятелски мачове. на спечелена среща да се печели по 50 кредита

Колко са сериозните отбори?Кой ще играе и кой не..

2012views 22comments Общи дискусии
Предлагам, да се върнат приятелските мачове и опита да бъде 0,1 на среща, а умората да е 1 на среща,така ще може да се играят много приятелски мачове. на спечелена среща да се печели по 50 кредита

Бъг или вратичка за Ст?

1360views 13comments Общи дискусии
преживяхме, ерата на телетата със по 60-70 спеца:)дано не засегна някой ,но играч с линия 1500-1600 си е точно такъв.Остават още 2 сезона ,да мине ерата и на отборите с по 11 СТ.Моето мнение е ,че админа трябва сега да изчисти бъговете или вратичките

Бъг или вратичка за Ст?

Кажи нещо което не знаем, тогава всичко беше в реда на нещата.... За разлика от сега... Извинявам се, че ние Не мислищите не ви гледаме измамите без да мълчим

Бъг или вратичка за Ст?

спомням си, като въведоха това правило за СТ вечерта преди да влезе в сила някои отбори изскупиха суперталантите 14ки и 15ки и направиха по 11 титуляра от тях. тези отбори до днес имат преимущество над другите,но намериха вариант и го направиха.тряя се мисли приятелю БОРДО

Бъг или вратичка за Ст?

А това правило важило ли е, когато тези играчи за били на 14-15 ? Защото то има и отбори с по 11 СТ на 32-33 год?

Бъг или вратичка за Ст?

Здравейте приятели, този сезон реших да вложа сериозни средства и да закупя няколко много качествени но позастарели играча.някои от тях купих свободно а други на търг.учудващо за мен успях да се сдобия с 6 ст, като преди това нямах други такива.всички играчи са закупени за суми близки до максималните, което не е никак странно.играча ст в повече отдавам на участието в търг.нито съм измамил някой нито съм бъгнал аз играта

Бъг или вратичка за Ст?

Излиза че не е бъг а вратичка така че взимайте поне да не изоставаме от другите, ако искате още примери на такива отбори ще ви дам, отборите на Елитен отряд и rokas. Които в последния месец са се "сдобили"с интересен брой Ст

Бъг или вратичка за Ст?

Посл. логване 21 Фев 2016 09:15 ч. :) админа се е логнал,но явно не е обърнал внимание на темата във форума

10 години Botev Forever

1044views 10comments На лафче
браво,остана само почерпката(beer)

Бъг или вратичка за Ст?

След като играта е направена така че да си плащаме за развитие най малкото което е може да очакваме по малко бъгове в играта и по навременна реакция от админа прави лошо впечатление

Бъг или вратичка за Ст?

Жалко че играта стигна до тук, всеки се надява че един ден ще стане и ще има човек, който да поддържа играта и с помощта на потребителите да се изчисти от грешки, но уви вече не чакам, истината е че никой не се грижи за играта и е на само ход, намерих няколко неща в играта които са необясними писах на отговорниците но близо месец няма отговор.... Може би вече няма кой да ги чете, вас няма да ви занимавам с това само ще ви кажа че може да си купувате Ст колкото искате ако са на търг, закони няма, така че споко, още по интересно е че няколко отбора се облагоделстваха без да им мигне окото. Хайде вече и останалите знаете

10 години Botev Forever

<blockquote><h3>Shampioni19044 написа:</h3>Веско - жив и здрав бъди! Играта няма да потръгне, защото преди имаше работещ мотивиран администратор, а сега демотивиран и неработещ администратор.... Преди имаше по 100 - 120 онлайн потребители (2009г.), а сега 30 - 50 онлайн потребители (2016г.) .... предвещавам 2022г. 0 - 1 онлайн потребител (админ Corinthians)</blockquote> Каква ти 2022 то да 2 години ако я има играта ще е голям успех !!!!

10 години Botev Forever

Веско - жив и здрав бъди! Играта няма да потръгне, защото преди имаше работещ мотивиран администратор, а сега демотивиран и неработещ администратор.... Преди имаше по 100 - 120 онлайн потребители (2009г.), а сега 30 - 50 онлайн потребители (2016г.) .... предвещавам 2022г. 0 - 1 онлайн потребител (админ Corinthians)

10 години Botev Forever

Браво колега- аз днес също направих 10 години (party) Успех ти желая и дано играта успее да върне предишния си блясък

10 години Botev Forever

(party) (ninja)

10 години Botev Forever

(clap) (clap) (clap)

Черната събота .

1569views 12comments Футбол България
(bow)

10 години Botev Forever

(beer) (beer) (beer) (clap) (clap) (clap)