Потвърдено: ЦСКА и Локо(СФ) вън от А група
3211views
57comments
Общи дискусии
То няма нужда да го търсиш то само си идва :) иначе прав си това не е тема за Левски не мислиш ли че и двата отбора са жалки макар че цска е жалък то какво да говорим за Левски който няма победа срещу цска 6 мача за първенството плюс 2 за купата и имат 1 гол ???
|
|
3211views
57comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>red scorpion написа:</h3>Добре де, аз едно не мога да разбера, с какво Левски показаха, че трябва да
играят в лига Европа? Сега морето ще им легнат и феновете на този отбор как ще
сте доволни, че спасихте сезона. Само да не ми говорят привържениците на Левски
,че стигнахте до финала за купата ей така, щото сте играли едва ли не геройски
срещу Лудогорец. От мен едно наздраве и запомнете--ЦСКА ще го има винаги.</blockquote>
Приятел, темата не е за Левски, а за жалкия ви отборец ... стига търсихте под вола теле!
|
|
3211views
57comments
Общи дискусии
Добре де, аз едно не мога да разбера, с какво Левски показаха, че трябва да играят в лига Европа? Сега морето ще им легнат и феновете на този отбор как ще сте доволни, че спасихте сезона. Само да не ми говорят привържениците на Левски ,че стигнахте до финала за купата ей така, щото сте играли едва ли не геройски срещу Лудогорец. От мен едно наздраве и запомнете--ЦСКА ще го има винаги.(beer)
|
|
3211views
57comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Plamo написа:</h3>Няма да се учудя, ако стане това с обединението на Литекс и ЦСКА Да ще е
доста непритно за феновете на Литекс... Кофти е, че ще се затрие един отбор за
сметка на друг...но историята помни подобни обединения в България</blockquote>
Има много такива обединения прави си.Но защо ако феновете на ЦСКА припознаят клуба това да не стане и от нас феновете в Ловеч :) ? Все пак и играчи и ръководство от Ловеч ще са в новия сформиран отбот.Но според последна информция ЦСКА отрича да има преговори за 2 в 1 и това ме навежда на мисълта ,че можем да се срещнем евентуално в някой кръг за купата понеже няма да имат квота за А група :)
|
|
3211views
57comments
Общи дискусии
Няма да се учудя, ако стане това с обединението на Литекс и ЦСКА :) Да ще е доста непритно за феновете на Литекс... Кофти е, че ще се затрие един отбор за сметка на друг...но историята помни подобни обединения в България :)
|
|
Потвърдено: ЦСКА и Локо(СФ) вън от А група |
|
3211views
57comments
Общи дискусии
Доростол и ти се изказваш винаги поготвен явно.Нашият стадион е 8 000 капацитет колко човка искаш да дойдат 20 000 ? Колкото е и целият град май ??? Becks колкото до тебе нито можеш да ми стъпиш на образованието нито на работата :)
|
|
3211views
57comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Старите Кучета написа:</h3>Града ни според статистика е 35 254 жители .Ако попиташ някой от Ловеч колко
реално сме едва ли ще ти каже повече от 20 000 хиляди даже и това са много.И
според мен 35 000 в града и около 1300 да ходят на мач е много по голям процент
от колкото 2 милионна софия и на мач на цска да има 7-8 хиляди фена нали.Казваш
ми в Ловеч сме били гости когато играели ЦСКА ??!!! Я ти ми кажи честно дали 90%
от плакатите когато сте в Ловеч неса от Плевен,Троян,Севлиево,Перник и др
градове.Ако в Ловеч сте 3 хиляди фена на цска то от София са дошли макс
300.Тейче недей много да знаеш от София няма почти никой........</blockquote>
Няма значение от къде са дошли дали от софия или полски тръмбеш факт е че повече агитки за като домакини в ловеч не може да ти дойдат цска и левски да има 6 хил от който 2 хил на гостуващата агитка !!! Всеки мач цска и левски са домакини в ловеч това е факт !!!! Този град не заслужава да има отбор !!!!
|
|
3211views
57comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Старите Кучета написа:</h3>Града ни според статистика е 35 254 жители .Ако попиташ някой от Ловеч колкореално сме едва ли ще ти каже повече от 20 000 хиляди даже и това са много.Испоред мен 35 000 в града и около 1300 да ходят на мач е много по голям процентот колкото 2 милионна софия и на мач на цска да има 7-8 хиляди фена нали.Казвашми в Ловеч сме били гости когато играели ЦСКА ??!!! Я ти ми кажи честно дали 90%от плакатите когато сте в Ловеч неса от Плевен,Троян,Севлиево,Перник и дрградове.Ако в Ловеч сте 3 хиляди фена на цска то от София са дошли макс300.Тейче недей много да знаеш от София няма почти никой........</blockquote>
Ти в момента явно показваш колко велик отбор е ЦСКА щом го подкрепят от всякъе в България.Хем сме жалки фенове,пък хем ни подкрепя цяла България.Баси колко си умен чесно.
И зя твоя сведене в София има около над 10 отбора като 4 от тях са в елита.Така че жителите ги раздели на отборите и пак говори.Баси наистина колко си заблуден.Преди да напишете нещо замислете се.Не искам да ти казвам каквото ми е мнението за теб,защото щя трябва да си изтрия коментара.Ама наистина си много ама много ограничен.Но предполагам че си на 10-тина години и ти прощавам.
И така и не ми отговори за духовния оргазъм за 3-ти път те питам,а ти не отговаряш значи май незнаеш какво значи
|
|
3211views
57comments
Общи дискусии
Града ни според статистика е 35 254 жители .Ако попиташ някой от Ловеч колко реално сме едва ли ще ти каже повече от 20 000 хиляди даже и това са много.И според мен 35 000 в града и около 1300 да ходят на мач е много по голям процент от колкото 2 милионна софия и на мач на цска да има 7-8 хиляди фена нали.Казваш ми в Ловеч сме били гости когато играели ЦСКА ??!!! Я ти ми кажи честно дали 90% от плакатите когато сте в Ловеч неса от Плевен,Троян,Севлиево,Перник и др градове.Ако в Ловеч сте 3 хиляди фена на цска то от София са дошли макс 300.Тейче недей много да знаеш от София няма почти никой........
|
|
3211views
57comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Старите Кучета написа:</h3>За ЛИТЕКС съм.Както виждаш цска няма да ги има Време е да взимате отново
лицензите на другите отбори и жалките фенове да си припознават отбора.Не знам
как може да си горд и радостен след като са закрити много отбори и явно
продължават да се закриват заради друг отбор.Но така ли и иначе фактите са
факти.цска вече никога няма е да цска ,а ще е клуба от ЛОВЕЧ без значение къде
играете!!! Добре дошли в столицата на АПОСТОЛА!!!</blockquote>
И аз не съм съгласен цска да взема лиценза на Литекс след като не е спечелил квота значи не я заслужава , но същоп и този град със стотината фена не заслужават отбор,стадион и човек като гришата !!!Не може човека толкова пари да хвърли и средната посещаемост да ти е 1300 човека на мач и то благодарение на половината агитки във България където цска,левски,берое,ботев,локо пд са като домакини във ловече !! Явно този град няма не е футболен и няма смисъл да си хвърля парите на вятъра !!!!
|
|
3211views
57comments
Общи дискусии
За ЛИТЕКС съм.Както виждаш цска няма да ги има :D Време е да взимате отново лицензите на другите отбори и жалките фенове да си припознават отбора.Не знам как може да си горд и радостен след като са закрити много отбори и явно продължават да се закриват заради друг отбор.Но така ли и иначе фактите са факти.цска вече никога няма е да цска ,а ще е клуба от ЛОВЕЧ без значение къде играете!!! Добре дошли в столицата на АПОСТОЛА!!!
|
|
Туморът Лудогорец !!!!
6909views
84comments
Футбол България
<blockquote><h3>Саутхямптън написа:</h3>http://www.winner.bg/bulgarian-football/read106040.html Доростол нека са
капачки</blockquote>
Безяк у той струваше 10 млн но колко взеха за него от риека не се сещам ;) ;) ;)
|
|
Туморът Лудогорец !!!!
6909views
84comments
Футбол България
http://www.winner.bg/bulgarian-football/read106040.html Доростол нека са капачки(chuckle)
|
|
Туморът Лудогорец !!!!
6909views
84comments
Футбол България
<blockquote><h3>Саутхямптън написа:</h3>дали е вярно,че за Кайсара са предложили
6000000</blockquote>
6 млн бирини капачки (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)
|
|
Туморът Лудогорец !!!!
6909views
84comments
Футбол България
(rofl) (handshake) (beer) дали е вярно,че за Кайсара са предложили 6000000(wasntme)
|
|
Туморът Лудогорец !!!!
6909views
84comments
Футбол България
а аз както винаги, първо ще изчакам да видя още някой друг коментар и тогава ще се извъртя още 5-6 пъти, докато взема някакво решение ... преди да го сменя после пак ;)
|
|
Fantasy Premier League 2012/13
8477views
237comments
На лафче
утре е последния кръг на фентъзито, както и на англииската висша лига. сега е момента за трансфери. този сезон беше доста интересен, дано да продължим и в следващия, въпреки слуващото се в играта.
|
|
Туморът Лудогорец !!!!
6909views
84comments
Футбол България
Майтап да става(rofl) (beer) Пък и лично аз ще съм доволен да гледам БГ отбор отново в групите:) (beer)
|
|
Туморът Лудогорец !!!!
6909views
84comments
Футбол България
:D :D Барса май трябва да смениш зелените хапчета тая седмица какви шампионски лиги кви 5 лева.:D
|