Потвърдено: ЦСКА и Локо(СФ) вън от А група
3212views
57comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Старите Кучета написа:</h3>31 а кога станахте последно шампиони? Живей в настоящето не в миналото.</blockquote>
Ало колега изказваш се неподготвен.Един отбор се гради и се крепи на традициите си.Именно поради тази причина си БЪЛГАРИН защото ако си бил на училище знаеш че сме били 5 века под робство,и сме оцелели защото сме имали минало.Те и Ливърпул не са ставали шампиони,ама са по-голям отбор от Челси и Сити взети заедно.Направо като се изцепите така ме обивате.Много ви се кефя чесно заради вас влизам във форума да ви гледам ко пишете.Сега сигорно и ти ще кажеш че си за лудогорец.Само виж къде е на картата Разград че надали знаеш
И не разбрах получи ли духовен оргазъм като писа темата.
|
|
3212views
57comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Старите Кучета написа:</h3>31 а кога станахте последно шампиони? Живей в настоящето не в миналото.</blockquote>
Нали се сещаш там където е тегло пак ще тече , така че рано или късно цска отново ще е на върха !!!
|
|
3212views
57comments
Общи дискусии
31 а кога станахте последно шампиони? Живей в настоящето не в миналото.
|
|
3212views
57comments
Общи дискусии
Колко ни е сбъркана държавата.Гледайте хората на какви неща се радват.ЦСКА фалира.Евала получи ли духовен огразъм.Дано.ЦСКА Винаги ще го има дори и да не ви се иска.Колкото по-отричате нещо,и колкото по-мачкате и обиждате нещо,то толкова по-добре.Зашото рано или късно след 2,3,4,10 години пак ще си е същото ЦСКА защото в момента правите най-добрата успуга на ЦСКА.Защото така се обединяваме.И спокойно монетата има две страни.И докато се правят трибуни моите данъци,и докато се събарят сектори,за да се троят с пари на фирма която идва в България с оговорката да стане понсорр на Левски,и когато Герб падна и всичко свърши,а за други отбори които имат два пъти по-малко задължения от Ботев,и въпреки това държавата си взима наема от Армията с години.Без да забие един пирон от 30 стотинки,то рано или късно този който е горе гледа и наказва.Така че радвайте се докато можете защото скоро ще ни последвате.
И въпреки всичко дано когато сме там някъде по дивизиите да успеете да стигнете 31 шампионски титли.Успех
|
|
Как да се спаси играта,да прочете и админа.
3832views
58comments
Предложения
Админа е влизал последно:
Посл. логване 14 Май 2015 14:47 ч.
:D :D :D Този човек ни се подиграва.
Никога в живота си не съм виждал такъв "професионалист". Бял хляб яде от нас 7г и не си мърда пръста. По-добре ако му е останало малко съвест да продаде играта на някой, който му се занимава или да я закрие.
Спрете да пускате СМСи!!!(*)
|
|
3212views
57comments
Общи дискусии
За шотланскоя футбол според мене определено е в криза и причината е именно фалита на Рейнджърс това се отрази и на зрителския интерес както и на тв правата !!!!И да логиката на старите кучета сериозно куца , защото 70 % от топ 10 на рейтинг мачовете по телевизията за най-голям интерес на малкия екран е от цска !! Е по готино да гледаме великите дербита марек-хаското или невероятния мач със неясен резултат между слаБия и луноходец нали (chuckle) (chuckle) (chuckle) (chuckle) (chuckle).И аз съм убеден че ще се измисли начин цска и локо сф да вземат лизенз бфс ще си затвори очите за някой работи но ще получат лиценз и домуса ако трябва заради тв правата ще натисне !!!
|
|
3212views
57comments
Общи дискусии
Старите Кучета, не е там работата, дори ЦСКА са се върне в долните ни групи пак ще има публика на мачовете им, на против ще има и то много. Прост пример какво стана с Ботев Пловдив? И колко хора ходеха на мачовете им в Б и В Групата? Казвам че като цяло интереса на фенове и спонсори към А група без ЦСКА в нея ще е много малък!!! А и Българския футбол няма нищо общо с Италианския и Шотландския за да ги сравняваме ;) Тука винаги е не логично :)
|
|
3212views
57comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Доростол 2003 написа:</h3>Защо толкова бързо отписвате цска ???? Това че не са получили лиценз в момента
със Локо сф не означава че това е окончателното решение !!! С а ви напомням ли
отбори като Ботев и Локо пд взеха лиценз особено Ботев със 50 млн задължения
!!! И да кажа на старите кучета е че логиката му е уникална и глупава !! Не
сравнявай ювентус , рейнджърс и цска !!! Липсата на Рейнджърс се отрази много
лошо на шотланското първенство и като цяло на футбола тв правата намаляха
чувствително и сега рейнджърс след 5 год още не могат да се оправят !!!! Да този
сезон Левски се спасиха изведнъж с магическа пръчка Тонев намери пари даже и за
две заплати от къде само той си знае макар че не е трудно да предположим от къде
си е взел човека известен като кучето на тиквата !!!!</blockquote>
Не знам какви 5 години те гонят като Рейндджърс фалирват преди 3 години.Неси ме разбрал правилно ,че сравнявам ЦСКА с който и да е било клуб от Италия,Шотландия или където и да е.Просто казвам ,че ВЕЛИКИ ОТБОРИ ВЕЛИКИ ГРАНДОВЕ ,които неса били в илита за няколко сезона ,не са развалили телевизионния"имидж" и заради тях несе е гледало по-малко футбол.А какво остава заради един въшлив отбор от София да се спре да се гледа А група ........Те ходат по 2-3000 човека на мач наче няма кой знае колко дасе намали гледането.А е несериозно да се спасява отбор ,че някой богот чичко да лапа повече пари.Сега те питам кое няма логика в моето изказване ??? Това ,че без Юве пак се гледаше Италянското първенство или в това ,че без ЦСКА няма да се гледа Българското първенство...
П.С. Малко извън тема ще споделя и тези три реда.Това са верни фенове и след като тези на ЦСКА се правят на фенове до гроб нека видим колко подкряпят отбора си било то в Б или А окръжна група.
Napoli започна участието си от Серия С2, което е четвърта дивизия. Мачовете със селски тимове се провеждаха пред повече от 20 000 верни тифози на стадион “Артемио Франки” във Флоренция. Днес „Фиорентина” отново е в Серия А и е припозната от тифозите.
|
|
3212views
57comments
Общи дискусии
Защо толкова бързо отписвате цска ???? Това че не са получили лиценз в момента със Локо сф не означава че това е окончателното решение !!! С а ви напомням ли отбори като Ботев и Локо пд взеха лиценз особено Ботев със 50 млн задължения !!! И да кажа на старите кучета е че логиката му е уникална и глупава !! Не сравнявай ювентус , рейнджърс и цска !!! Липсата на Рейнджърс се отрази много лошо на шотланското първенство и като цяло на футбола тв правата намаляха чувствително и сега рейнджърс след 5 год още не могат да се оправят !!!! Да този сезон Левски се спасиха изведнъж с магическа пръчка Тонев намери пари даже и за две заплати от къде само той си знае макар че не е трудно да предположим от къде си е взел човека известен като кучето на тиквата !!!!
|
|
3212views
57comments
Общи дискусии
Празник може да е било някъде,някога,далеч.Шопи несе залъгвайте ,че ако ги няма ЦСКА ще стане нещо.Даже всички отбори от София да ги няма пак ще се гледат мачове.А вие какво като несте в А група и вече несте фенове и няма да гледате мачове ли (chuckle) ....Не се залъгвайте много грандове са отпадали от ЕЛИТА ,но казвам ГРАНДОВЕ ГРАНДОВЕ не столични посредствен отбори.Когато върна Юве в Италия да не би да са намаляли приходите??? В Шотландия имаше два ГРАНДА ГРАНДА Селтик и Ренджърс всички други са като Конеглиано пред тях!! И какво стана Ренджърс ги върнаха 4 девизии на доло и пак Шотланците несе оплаква ,че несе гледат мачове.Аре моля ви се пак ви казвам това ,че сте от София нищо не е ,нито сте хванали БОГА ЗА РОГА нито нищо......Смешки сте тези ,които си мислите ,че без един отбор няма да има футбол ....А къде са Ботев,Локо(ПЛ),Литекс,Берое,Черно море и др отбори....
|
|
3212views
57comments
Общи дискусии
Ако ЦСКА не е в А група ще страдат всички,тв приходите ще паднат наполовина,отделно знаем че кадето гостува ЦСКА е празник за града.
|
|
Потвърдено: ЦСКА и Локо(СФ) вън от А група |
|
Туморът Лудогорец !!!!
6909views
84comments
Футбол България
<blockquote><h3>Liverpool92 написа:</h3>Има един отбор, който винаги привлича интереса на медиите и хората. Дали с лошо
или добро, ЦСКА ще е винаги на първи страници, защото всички се вълнуват какво
става с тях, дори и фенове и ръководители на вечния съперник. Лудогорец ако
искат и ШЛ да спечелят за тях първа страница е непосилна</blockquote>
Е айде сега.....ако спечелят ШЛ ще е фурор в БГ ;) Все пак ще са първия БГ отбор спечелил ШЛ ;) http://gong.bg/bg-football/evrouchastnici/ludogorec-postaven-do-plejofa-za-shl-tam-chaka-chudo-329367
|
|
3212views
57comments
Общи дискусии
Не става въпрос(wait) за клубна принадлежност в случая , а по-скоро е жалко че се е стигнало дотам да фалират(cash) родните ни грандове - Левскар съм , но без Цска и Локото първенството наистина няма да е същото ....:( :x |-( (puke)
|
|
3212views
57comments
Общи дискусии
Не съм от София...но съм ЦСКАрче от малък :) И преди да почнете да ме плюете ще кажа какво мисля.
Нали се сещате, че без ЦСКА "А" групата ни ще е пълна боза!!! Половината фенове останали да гледат родното ни п-во ще спрат да го гледат заради ЦСКА ;) Не че аз гледам п-вото ни, напълно против съм да ме задължават да плащам 4лв (не че това е някаква огромна сума) на месец да гледам тази боза!!! Преди като гледах, гледах предимно мачовете на ЦСКА :)
Кирчо и компания (БФС) ще загубят страшно много парички от неучастието на ЦСКА и п-вото няма да е същото, ще се отрази на целият ни футбол (не, че не е затънал в блатото) ;)
Разбира се най доволни ще са фенчетата на Левски :) Но и Левски е тръгнал по лош път :) Да не стане като старата българска поговорка "който се смее последен се смее най добре"
Така че убеден съм, че ще измислят нещо и ЦСКА ще участва в шампионата, може и с минус точки да почнат, но ще е в "А" група :)
|
|
3212views
57comments
Общи дискусии
С Голяма радост ви споделям ,че гоуУемия "гранд" е ВЪН от А група с друг Софийски отбор ,а именно Локомотив.Новината бе потвърдена ОФИЦИАЛНО от БФС.И така в европа отиват --> Лудогорец,Литекс,Берое и Черно Море или Левски.Надявам се Черно Море.Време е да се покаже ,че ако си от София неси повече от другите!!! Както върнаха Пирин,Ботев,Мин.Перник в окръжните групи така и да връщат тези лентяи от столицата....Не тоя тъпан Бойко да ми се застъпва за цска и левски ,а другите кучета ги яли....
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/cska-i-loko-sofiia-ostanaha-bez-licenzi-329420 ...
Това ,че сте от София неви прави над другите...все пак от петък до неделя се връщате на село!!!
|
|
Туморът Лудогорец !!!!
6909views
84comments
Футбол България
Има един отбор, който винаги привлича интереса на медиите и хората. Дали с лошо или добро, ЦСКА ще е винаги на първи страници, защото всички се вълнуват какво става с тях, дори и фенове и ръководители на вечния съперник. Лудогорец ако искат и ШЛ да спечелят за тях първа страница е непосилна ;)
|
|
Как да се спаси играта,да прочете и админа.
3832views
58comments
Предложения
В моята конференция днес още 1 отбор стана бот играч който от 2009 година е бил в играта...6 години е отделил на играта и я напусна :) мисля,че скоро и други отбори ще го последват на път е и West Ham United който играе с 50 годишни чичковци и е в В група ...
|
|
Супер Таланти
904views
8comments
Предложения
и на мястото на играчи които бъдат дръпнати или до 16 годишна възраст не влязат в титулярния отбор да бъдат заместени от 8 годишни а не от случаен принцип както е сега защото съм чувал,че може да ти даде играч на 8-9-10 години...
|
|
Туморът Лудогорец !!!!
6909views
84comments
Футбол България
(rofl) (rofl) (rofl) веждата(rofl) (rofl) (rofl) видхте ли възможните съперници на Лудогорец?Напълно преодолими съперници :)
|