Потвърдено: ЦСКА и Локо(СФ) вън от А група

3212views 57comments Общи дискусии
<blockquote><h3>Старите Кучета написа:</h3>31 а кога станахте последно шампиони? Живей в настоящето не в миналото.</blockquote> Ало колега изказваш се неподготвен.Един отбор се гради и се крепи на традициите си.Именно поради тази причина си БЪЛГАРИН защото ако си бил на училище знаеш че сме били 5 века под робство,и сме оцелели защото сме имали минало.Те и Ливърпул не са ставали шампиони,ама са по-голям отбор от Челси и Сити взети заедно.Направо като се изцепите така ме обивате.Много ви се кефя чесно заради вас влизам във форума да ви гледам ко пишете.Сега сигорно и ти ще кажеш че си за лудогорец.Само виж къде е на картата Разград че надали знаеш И не разбрах получи ли духовен оргазъм като писа темата.

<blockquote><h3>Старите Кучета написа:</h3>31 а кога станахте последно шампиони? Живей в настоящето не в миналото.</blockquote> Нали се сещаш там където е тегло пак ще тече , така че рано или късно цска отново ще е на върха !!!

31 а кога станахте последно шампиони? Живей в настоящето не в миналото.

Колко ни е сбъркана държавата.Гледайте хората на какви неща се радват.ЦСКА фалира.Евала получи ли духовен огразъм.Дано.ЦСКА Винаги ще го има дори и да не ви се иска.Колкото по-отричате нещо,и колкото по-мачкате и обиждате нещо,то толкова по-добре.Зашото рано или късно след 2,3,4,10 години пак ще си е същото ЦСКА защото в момента правите най-добрата успуга на ЦСКА.Защото така се обединяваме.И спокойно монетата има две страни.И докато се правят трибуни моите данъци,и докато се събарят сектори,за да се троят с пари на фирма която идва в България с оговорката да стане понсорр на Левски,и когато Герб падна и всичко свърши,а за други отбори които имат два пъти по-малко задължения от Ботев,и въпреки това държавата си взима наема от Армията с години.Без да забие един пирон от 30 стотинки,то рано или късно този който е горе гледа и наказва.Така че радвайте се докато можете защото скоро ще ни последвате. И въпреки всичко дано когато сме там някъде по дивизиите да успеете да стигнете 31 шампионски титли.Успех

Как да се спаси играта,да прочете и админа.

3832views 58comments Предложения
Админа е влизал последно: Посл. логване 14 Май 2015 14:47 ч. :D :D :D Този човек ни се подиграва. Никога в живота си не съм виждал такъв "професионалист". Бял хляб яде от нас 7г и не си мърда пръста. По-добре ако му е останало малко съвест да продаде играта на някой, който му се занимава или да я закрие. Спрете да пускате СМСи!!!(*)

За шотланскоя футбол според мене определено е в криза и причината е именно фалита на Рейнджърс това се отрази и на зрителския интерес както и на тв правата !!!!И да логиката на старите кучета сериозно куца , защото 70 % от топ 10 на рейтинг мачовете по телевизията за най-голям интерес на малкия екран е от цска !! Е по готино да гледаме великите дербита марек-хаското или невероятния мач със неясен резултат между слаБия и луноходец нали (chuckle) (chuckle) (chuckle) (chuckle) (chuckle).И аз съм убеден че ще се измисли начин цска и локо сф да вземат лизенз бфс ще си затвори очите за някой работи но ще получат лиценз и домуса ако трябва заради тв правата ще натисне !!!

Старите Кучета, не е там работата, дори ЦСКА са се върне в долните ни групи пак ще има публика на мачовете им, на против ще има и то много. Прост пример какво стана с Ботев Пловдив? И колко хора ходеха на мачовете им в Б и В Групата? Казвам че като цяло интереса на фенове и спонсори към А група без ЦСКА в нея ще е много малък!!! А и Българския футбол няма нищо общо с Италианския и Шотландския за да ги сравняваме ;) Тука винаги е не логично :)

<blockquote><h3>Доростол 2003 написа:</h3>Защо толкова бързо отписвате цска ???? Това че не са получили лиценз в момента със Локо сф не означава че това е окончателното решение !!! С а ви напомням ли отбори като Ботев и Локо пд взеха лиценз особено Ботев със 50 млн задължения !!! И да кажа на старите кучета е че логиката му е уникална и глупава !! Не сравнявай ювентус , рейнджърс и цска !!! Липсата на Рейнджърс се отрази много лошо на шотланското първенство и като цяло на футбола тв правата намаляха чувствително и сега рейнджърс след 5 год още не могат да се оправят !!!! Да този сезон Левски се спасиха изведнъж с магическа пръчка Тонев намери пари даже и за две заплати от къде само той си знае макар че не е трудно да предположим от къде си е взел човека известен като кучето на тиквата !!!!</blockquote> Не знам какви 5 години те гонят като Рейндджърс фалирват преди 3 години.Неси ме разбрал правилно ,че сравнявам ЦСКА с който и да е било клуб от Италия,Шотландия или където и да е.Просто казвам ,че ВЕЛИКИ ОТБОРИ ВЕЛИКИ ГРАНДОВЕ ,които неса били в илита за няколко сезона ,не са развалили телевизионния"имидж" и заради тях несе е гледало по-малко футбол.А какво остава заради един въшлив отбор от София да се спре да се гледа А група ........Те ходат по 2-3000 човека на мач наче няма кой знае колко дасе намали гледането.А е несериозно да се спасява отбор ,че някой богот чичко да лапа повече пари.Сега те питам кое няма логика в моето изказване ??? Това ,че без Юве пак се гледаше Италянското първенство или в това ,че без ЦСКА няма да се гледа Българското първенство... П.С. Малко извън тема ще споделя и тези три реда.Това са верни фенове и след като тези на ЦСКА се правят на фенове до гроб нека видим колко подкряпят отбора си било то в Б или А окръжна група. Napoli започна участието си от Серия С2, което е четвърта дивизия. Мачовете със селски тимове се провеждаха пред повече от 20 000 верни тифози на стадион “Артемио Франки” във Флоренция. Днес „Фиорентина” отново е в Серия А и е припозната от тифозите.

Защо толкова бързо отписвате цска ???? Това че не са получили лиценз в момента със Локо сф не означава че това е окончателното решение !!! С а ви напомням ли отбори като Ботев и Локо пд взеха лиценз особено Ботев със 50 млн задължения !!! И да кажа на старите кучета е че логиката му е уникална и глупава !! Не сравнявай ювентус , рейнджърс и цска !!! Липсата на Рейнджърс се отрази много лошо на шотланското първенство и като цяло на футбола тв правата намаляха чувствително и сега рейнджърс след 5 год още не могат да се оправят !!!! Да този сезон Левски се спасиха изведнъж с магическа пръчка Тонев намери пари даже и за две заплати от къде само той си знае макар че не е трудно да предположим от къде си е взел човека известен като кучето на тиквата !!!!

Празник може да е било някъде,някога,далеч.Шопи несе залъгвайте ,че ако ги няма ЦСКА ще стане нещо.Даже всички отбори от София да ги няма пак ще се гледат мачове.А вие какво като несте в А група и вече несте фенове и няма да гледате мачове ли (chuckle) ....Не се залъгвайте много грандове са отпадали от ЕЛИТА ,но казвам ГРАНДОВЕ ГРАНДОВЕ не столични посредствен отбори.Когато върна Юве в Италия да не би да са намаляли приходите??? В Шотландия имаше два ГРАНДА ГРАНДА Селтик и Ренджърс всички други са като Конеглиано пред тях!! И какво стана Ренджърс ги върнаха 4 девизии на доло и пак Шотланците несе оплаква ,че несе гледат мачове.Аре моля ви се пак ви казвам това ,че сте от София нищо не е ,нито сте хванали БОГА ЗА РОГА нито нищо......Смешки сте тези ,които си мислите ,че без един отбор няма да има футбол ....А къде са Ботев,Локо(ПЛ),Литекс,Берое,Черно море и др отбори....

Ако ЦСКА не е в А група ще страдат всички,тв приходите ще паднат наполовина,отделно знаем че кадето гостува ЦСКА е празник за града.

Крайно време беше(clap)

Туморът Лудогорец !!!!

6909views 84comments Футбол България
<blockquote><h3>Liverpool92 написа:</h3>Има един отбор, който винаги привлича интереса на медиите и хората. Дали с лошо или добро, ЦСКА ще е винаги на първи страници, защото всички се вълнуват какво става с тях, дори и фенове и ръководители на вечния съперник. Лудогорец ако искат и ШЛ да спечелят за тях първа страница е непосилна</blockquote> Е айде сега.....ако спечелят ШЛ ще е фурор в БГ ;) Все пак ще са първия БГ отбор спечелил ШЛ ;) http://gong.bg/bg-football/evrouchastnici/ludogorec-postaven-do-plejofa-za-shl-tam-chaka-chudo-329367

Не става въпрос(wait) за клубна принадлежност в случая , а по-скоро е жалко че се е стигнало дотам да фалират(cash) родните ни грандове - Левскар съм , но без Цска и Локото първенството наистина няма да е същото ....:( :x |-( (puke)

Не съм от София...но съм ЦСКАрче от малък :) И преди да почнете да ме плюете ще кажа какво мисля. Нали се сещате, че без ЦСКА "А" групата ни ще е пълна боза!!! Половината фенове останали да гледат родното ни п-во ще спрат да го гледат заради ЦСКА ;) Не че аз гледам п-вото ни, напълно против съм да ме задължават да плащам 4лв (не че това е някаква огромна сума) на месец да гледам тази боза!!! Преди като гледах, гледах предимно мачовете на ЦСКА :) Кирчо и компания (БФС) ще загубят страшно много парички от неучастието на ЦСКА и п-вото няма да е същото, ще се отрази на целият ни футбол (не, че не е затънал в блатото) ;) Разбира се най доволни ще са фенчетата на Левски :) Но и Левски е тръгнал по лош път :) Да не стане като старата българска поговорка "който се смее последен се смее най добре" Така че убеден съм, че ще измислят нещо и ЦСКА ще участва в шампионата, може и с минус точки да почнат, но ще е в "А" група :)

С Голяма радост ви споделям ,че гоуУемия "гранд" е ВЪН от А група с друг Софийски отбор ,а именно Локомотив.Новината бе потвърдена ОФИЦИАЛНО от БФС.И така в европа отиват --> Лудогорец,Литекс,Берое и Черно Море или Левски.Надявам се Черно Море.Време е да се покаже ,че ако си от София неси повече от другите!!! Както върнаха Пирин,Ботев,Мин.Перник в окръжните групи така и да връщат тези лентяи от столицата....Не тоя тъпан Бойко да ми се застъпва за цска и левски ,а другите кучета ги яли.... http://gong.bg/bg-football/a-grupa/cska-i-loko-sofiia-ostanaha-bez-licenzi-329420 ... Това ,че сте от София неви прави над другите...все пак от петък до неделя се връщате на село!!!

Туморът Лудогорец !!!!

Има един отбор, който винаги привлича интереса на медиите и хората. Дали с лошо или добро, ЦСКА ще е винаги на първи страници, защото всички се вълнуват какво става с тях, дори и фенове и ръководители на вечния съперник. Лудогорец ако искат и ШЛ да спечелят за тях първа страница е непосилна ;)

Как да се спаси играта,да прочете и админа.

3832views 58comments Предложения
В моята конференция днес още 1 отбор стана бот играч който от 2009 година е бил в играта...6 години е отделил на играта и я напусна :) мисля,че скоро и други отбори ще го последват на път е и West Ham United който играе с 50 годишни чичковци и е в В група ...

Супер Таланти

904views 8comments Предложения
и на мястото на играчи които бъдат дръпнати или до 16 годишна възраст не влязат в титулярния отбор да бъдат заместени от 8 годишни а не от случаен принцип както е сега защото съм чувал,че може да ти даде играч на 8-9-10 години...

Туморът Лудогорец !!!!

(rofl) (rofl) (rofl) веждата(rofl) (rofl) (rofl) видхте ли възможните съперници на Лудогорец?Напълно преодолими съперници :)