СТ от втори сървър.

983views 5comments Въпроси
Аз бих дал за 14ка към 90% 1м.

СТ от втори сървър.

1,4 млн тоя да са го ударили по главата и е превъртял !!! Такива суми са не реални !!! Преди 8 сезона си подмладих отбора и купих кукоч от vasill който се отказал и вече е бот коеф му беше 115 а максималната цена 1 млн а сега като гледам цените играчи на 15 год със коеф 88-97 струват по 1,4 това е много над реалната им цена а доколкото си спомням при правилата на трансфера сумата трябва да отговаря на качествата на играта и на цената а тази много надхвърля максималната сума тоест това е нарушение на правилата за трансферите !!!

СТ от втори сървър.

Гледам във втори сървър има нови СТ та се чудех дали и тука ще ги пусне админа. http://prikachi.com/images.php?images/237/8140237x.jpg

Нека да се знае,факти за ФК Левски

3870views 13comments Футбол България
<blockquote><h3>В Ъ Л Ц И Т Е написа:</h3>Без да се засягаш, но комични сте хората, които точно в този момент се занимавате с Левски. И за какви евротурнири ми говориш от преди 100 години, когато въпреки победите в европа падахте всеки път от нас (ако не знаеш да ти кажа). В момента и двата отбора са много зле, и защо сега гледаш в чуждата паница ... оправяйте си отбора, и си мълчете. Явно в играта има повече фенове на ЦСКА, но това не значи, че левскарите ще ви останем длъжни с нещо. И за какви загуби на Левски говорим като през ноща още сънувате кошмари с числото седем. А дали Левски е комунистически отбор - мога само да се изсмея с пълен глас и моля да не бъдем приобщавани към други социалистически идеи!</blockquote> Наистина и аз не знам каква е причината да се прави тема пък за Левски в момента мисля че няма нужда от такава тема , но да ми казваш че този клуб е бил някаква опозиция е моите уважения но това граничи с лицемерия и то от най-висша степен !!! Сеино да ядещ и пиеш на моята маса и после да кажеш : че съм те накарал на сила !!! Ай малко са осъзнаете няма клуб който да е не е бил под покривалото и същото никой клуб не се е оплаквал от тези привилегии освен княз кирил и спартак софия :)

Абе незнам какви кошмари имам ама за 100 години имате по-малко титли от нас.Нека пък да ни биете.Може да губим битката но печелим войната :)

Горе пише дали сте били комунистически отбор,това че го отричате не значи че не е факт.

Без да се засягаш, но комични сте хората, които точно в този момент се занимавате с Левски. И за какви евротурнири ми говориш от преди 100 години, когато въпреки победите в европа падахте всеки път от нас (ако не знаеш да ти кажа). В момента и двата отбора са много зле, и защо сега гледаш в чуждата паница ... оправяйте си отбора, и си мълчете. Явно в играта има повече фенове на ЦСКА, но това не значи, че левскарите ще ви останем длъжни с нещо. И за какви загуби на Левски говорим като през ноща още сънувате кошмари с числото седем. А дали Левски е комунистически отбор - мога само да се изсмея с пълен глас и моля да не бъдем приобщавани към други социалистически идеи! (beer)

А за европоходите ИМ няма да говорим,там нещата са комични :D

мъка мъка ... наздраве (beer) (beer) (beer)

И двете отборчета са смешни,гнусни,комунистически подлоги(puke) (puke) (puke)

<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>И все пак най-обичания Ви футболист е бил на проби в ЦСКА но е бил отхвърлен.</blockquote> И Гибона е играл в ЦСКА,радоста на народа му викаха :D

Супер Таланти

1079views 8comments Предложения
СТ-та са за премахване на част от "многото кредит" от играта :) А и още нещо като навършат 30+ години СТ-та за тях се дават по малко пари от играчи от ДЮШ ;) Прост пример дадох 1,35млн. кредит за Aleandro Rosi (31) и Marco Parolo (31), а имаше играч на същата възраст с почти същите линии а се продаде за над милион ;) Просто за "обикновения" играч имаше страхотно търсене :)

Супер Таланти

Ти пак можеш да си направиш качествен отбор от школата с пъти по-ефтино от супер талантите и по-ефективно :)

И все пак най-обичания Ви футболист е бил на проби в ЦСКА но е бил отхвърлен.8)

Супер Таланти

Не. Така и така са ограничени до 5 на отбор и трябва да има деца от школата, за да се направи нещо качествено.

Потвърдено: ЦСКА и Локо(СФ) вън от А група

4890views 57comments Общи дискусии
За мен БГ футбола започна да умира през сезон 2011/12,когато никой БГ отбор не можа да влезе в групите на Лига Европа.Левски и Локо Сф отпаднаха в 3-ти предварителен кръг от Спартак Търнава и Шльонск,а ЦСКА и Литек паднаха в плейофа от Стяуа и Динамо Киев.Кулминацията беше сезон 2012/13,когато БГ отборите отпаднаха още във 2-ри предварителен кръг,съответно: Левски - Сараево 2:3 общ.рез. , Локо Пд - Витес 5:7 общ рез. и ЦСКА - Мура 1:1 общ рез.(Мура се класира напред с гол на чужд терен).Лудогорец отпадна в 1-ви кръг на квалификациите за ШЛ от Динамо Загреб с общ рез. 3:4.Навярно всички си спомняте тези мачове,на мен ми идваше да си хвърля телевизора през терасата(От тогава не съм гледал мач от Българското първенство).Положението от тогава не се е променило много с изключение на представянето на Лудогорец,които се представиха много добре в ЛЕ и ШЛ. Очакванията ми за този сезон в европейските клубни турнири е БГ оотборите да отпаднат още в предварителните кръгове и с това да се сложи надгробната плоча на БГ футбола.АМИН ;(

КОНКУРЕНЦИЯ

2152views 16comments Предложения
Това само ще доведе играта до края и. Трябва да се работи за привличането на нови потребители, само така ще се получат нещата.

Сигурно Добри Джуров и Милко Балев са нсредили Ливърпул,Ювентус,Аякс и мн др да загубят от ЦСКА.Иначе се радвам че си отбелязал че ЦСКА е наследник на АС 23,най-голямата загуба на отбора от Крайния квартал на София е именно от АС 23 и то с двуцифрен резултат.

Абе вие луди ли сте бе хора :) това е най-безмисления спор и малките деца знаят че и двата отбора са били комунистически опората на социализма !!! Н е случайно цска е бил към министерството на армията а Левски към министерството на вътрешните работи отдел доноси !! (emo) (emo) (emo) Скоро мога да чуя ч е и двата отбора са се борили срещу комунизма макар че левскарите -психопати го приказват това им се смея с гъза си !!!

Нека се знае и как са основани ЦСКА: На 11 октомври през далечната 1944г. кварталните "Аспарух", "Омуртаг" и "Плиска" се обединяват под името на "Спартак". На следващия ден "Шипка" се обединява с "Победа" ( Орландовци ) под името "Шипка-Победа". Месец по-късно на 9 ноември 1944г. "Спартак", "Шипка-Победа" и "АС 23" се обединяват в единен клуб под името "Чавдар" като цветът на фланелката е несебно-син. За председател е избран Владимир Стойчев,а секретар става бъдещият министър на спорта Иван Башев. На 22 май 1945г. се избира нов управителен съвет,в който почетен председател е Ген. Владимир Стойчев,а председател е ген. Добри Джуров. През 1945г. въпреки големите очаквания за класиране в първенството клубът се представя изключително слабо и се спасява на 1 точка от изпадане в Първа дивизия. Все пак това става през 1947г. когато отбора изпада във Втора дивизия и илюзията за класиране в държавното първенство е разбита,но не за дълго... Първият началник на ЦСКА - Иван Мирски, който е в прекрасни отношения с директора на Софийския централен затвор и председател на "Септември" взима радикални мерки за класиране в държавното първенство като обединява клуба си с добре представящият се "Септември" под името "Септември при ЦДВ" на 5 май 1948г. Това е и началото на най-измисления отбор в България - ЦСКА. Дори началото им е изключително изкуствено,както впоследствие и цялата им история и успехи. По ирония на съдбата в първия официален мач на ЦСКА "армейците" губят от Левски. Следват години на репресии към останалите клубове ( принизяване,неузаконяване и други ), предимства ( десетина точки аванс,съдии и други ), кражби ( на играчи,стадион и други ). Като основна цел след създаването е пропаганда и популярност на управляващата тогава тоталитарна система и затова се прави клуб във всички видове спортове. Цветът вече е сменен към сегашния, взимат се и шампионски титли да се покаже превъзходство. Нека спрем до тук и да не разясняваме на хората как са постигнати "червените" титли!