Как да се спаси играта,да прочете и админа.

3833views 58comments Предложения
Надежда няма никаква! Админа или не иска или не знае как да спаси играта! Отлива на потребители е огромен и бройката активни потребители намалява главоломно! Моята прогноза е, че до края на годината ще устискаме, но догодина може би няма да има повече от 50-на ентусиасти!!! Как да се привлекат потребители и как да се запали отново искрата на тези, които са на ръба от отказването - не знам, а и не е моя работа! Факт е, че когато Админа бе оставил играта на самотек и нямаше дори официални турнири, потребителите бяхме няколко ПЪТИ повече!!! Какво се промени оттогава, досега - много неща, предимно положителни, но резултат няма ... Много стари мениджъри се отказаха, а нови няма ... Мисля, че приходите от самата игра не са толкова малки и спокойно може да се направи някаква минимална реклама тук-там, да се пипне малко дизайна, да се обединят двата сървара и да се направи УЧИТЕЛ ЗА НОВИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ - Админеееее, от 3 години ти натякваме за това, а ти си баеш и говориш празни приказки! Обединяването на конференции, също е вариант, но пак ще е временен ... трябват играчи, за да има игра!!! Ние, колкото и да си чешем езиците, няма да оправим играта, а тя загива ... Ако Админа не предприеме спешни мерки, какво - нищо ... Никой не ни държи насила, всеки може да си губи времето и да си дава парите на още хиляди места, но нас тук ни харесва ... АДМИНЕ ДЕЙСТВАЙ!!! НАПРАВИ НЕЩО, ПЪК КАКВОТО ЩЕ ДА Е, ВСЕ ЩЕ Е ПО-ДОБРЕ ОТ НИЩО!!! Наздраве от мен (beer)

<blockquote><h3>100 leva написа:</h3>Спрете да пускате СМС-и и ще се ускорят нещата или ще я закрие или ще я оправи. Елементарно е. Не търсете под вола теле! Няма да се оправи без "стачка". Докато си взима по една хубава заплата от вашите СМС няма да има положителни промени.</blockquote> В момента имаме 237 които са вип което не е малко като се има предвид че това че активните потребители са 447 !!! Мисля че от тези 227 бих казал една цифра от порядъка на 2 -2,5 хил лева се генерират на месец мъка нищо не печели ;( ;( ;( ;( беден ще умре от глад :D !!! Определено тази сума трябва да се намали до нулата !!!! Но това ще стане само ако всичките 227 човека се разберат край със смс-сите !!!

Кой ще спечели ШЛ

3166views 33comments Шампионска лига
(beer) (beer) (beer)

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) Спрете да пускате СМС-и и ще се ускорят нещата или ще я закрие или ще я оправи. Елементарно е. Не търсете под вола теле! Няма да се оправи без "стачка". Докато си взима по една хубава заплата от вашите СМС няма да има положителни промени.(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Туморът Лудогорец !!!!

6909views 84comments Футбол България
<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Барса ти пък кога стана фен на Лудогорец такива най-ги обичам.Това ми прилича и на "аз съм фен на Челси още преди Абрамович да ги вземе"Как може да си сменяте пристрастията на отборите.Утре като стане силен Ювентус Малчика за тях ли ще си.Смешни сте.И не се приемам за хейтър.И ще те помоля да не използваш тази дума! Предполагам видя мъжкото изказване на Домуса.Евала на такива.Така се прави.Който задава кофти въпроси трябва да се наказва.Просто без коментар.ЦСКА и Левски може да са всякакви отбори,но никога собственик не си е позволявал в ефир на такива неща. След отстраняването на действащия клубен шампион Реал Мадрид в сряда вечерта, от УЕФА изготвиха класация за това, кои отбори най-често са взимали скалповете на настоящите хегемони в европейския футбол. В тази престижна компания "червените" са на трето място с три отстранени действащи шампиони на Стария континент - Аякс през 1973 г., Нотингам през 1980 г. и Ливърпул през 1982 г. Повече "скалпове" от тях имат само Реал Мадрид и Ювентус, съответно по 8 и 6. Наравно с ЦСКА са Барселона, Динамо Киев и Интер. А далеч зад българския клуб са имена като Милан, Ливърпул, Байерн, Аякс и кой ли още не от цвета на европейския елит. И ти смееш да ги сравняваш ЦСКА и Лудогорец</blockquote> ;) Аз симпатизирам на Лудогорци :) Фен съм на великите Барселона :) Просто ненавиждам Левски,ЦСКА...Винаги ще подкрепям отборите играещи срещу тях (но не и в евротурнирите,защото все пак са БГ отбори)ЦСКА И Левски сега са само едни имена.Лудогорец е фактор и най-добрия отбор в БГ поне засега.http://www.sportal.bg/news.php?news=547569

Туморът Лудогорец !!!!

А ти сега какво искаш що говориш като оня репортер от бтв който Домусчиев нарече олигофрен !! А искаш ли да ти покажа колко билети са продадени ей сега та пращам при касиера на касата при Владо Горанов да ти покаже турникети и касови апарати :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (~) (~) (~) (~) (~) (~)

Туморът Лудогорец !!!!

Не бе те били там някъде,някъде отгоре.Ама къде там точно незнам.Май са си били по домовете.Какво да говорим то на Янтра Габрово във В група има средно повече хора от на домакинствата на Лудогорец

Туморът Лудогорец !!!!

http://prntscr.com/75sv74 http://prntscr.com/75svtf Без коментар !! Това ако беше цска,левски,берое или ботев пд стадиона щеше да е врящ котел !!!!

Туморът Лудогорец !!!!

Барса ти пък кога стана фен на Лудогорец такива най-ги обичам.Това ми прилича и на "аз съм фен на Челси още преди Абрамович да ги вземе"Как може да си сменяте пристрастията на отборите.Утре като стане силен Ювентус Малчика за тях ли ще си.Смешни сте.И не се приемам за хейтър.И ще те помоля да не използваш тази дума! Предполагам видя мъжкото изказване на Домуса.Евала на такива.Така се прави.Който задава кофти въпроси трябва да се наказва.Просто без коментар.ЦСКА и Левски може да са всякакви отбори,но никога собственик не си е позволявал в ефир на такива неща. След отстраняването на действащия клубен шампион Реал Мадрид в сряда вечерта, от УЕФА изготвиха класация за това, кои отбори най-често са взимали скалповете на настоящите хегемони в европейския футбол. В тази престижна компания "червените" са на трето място с три отстранени действащи шампиони на Стария континент - Аякс през 1973 г., Нотингам през 1980 г. и Ливърпул през 1982 г. Повече "скалпове" от тях имат само Реал Мадрид и Ювентус, съответно по 8 и 6. Наравно с ЦСКА са Барселона, Динамо Киев и Интер. А далеч зад българския клуб са имена като Милан, Ливърпул, Байерн, Аякс и кой ли още не от цвета на европейския елит. И ти смееш да ги сравняваш ЦСКА и Лудогорец :O :O :O

Туморът Лудогорец !!!!

Господа хейтъри...4-та поредна и не последна титла...Направихме и подарък на Левски и моряците (rofl) (bow) (bow) (bow) (party) (party) (party)

Ние тука си говорим, а междувременно я вижте колко трансфера са направени след 21-ви ден. И мисля, че по този въпрос беше говорено, но очевидно не е поправено. На никой тук не му се слушат сантиментални речи за недооценения и несправедливо мразен админ. Ти си върши работата и от който трябва ще си получиш уважението. А освен уважение и добри приходи.

стара БГ поговорка--"детето докато не ревне майка му не му дава да суче"(wait) ето г-н Администратор,време е да обърнете внимание на децата си,защото се очертава да останете без тях.Време е да действате,предложения има толкова много ,че ще останат и за другия сървър(y) дела са нужни,не слова(beer)

Да се промени малко визията на играта.От както съм в играта все едно и също....никакъв ъпгрейд за толкова време.Реклама на играта за привличане на нови потребители.В стари теми има доста добри предложения.Запълване с мачове (например ДЮШ турнир) през двете седмици почивка между сезоните.Получаване на приходи от ДЮШ титли.Новите потребители тогава ще имат стимул да продължат с играта.Това са само част от предложенията..........

<blockquote><h3>AFC GONG bg написа:</h3>PFC BECKS,аз мога и в момента да му пратя снимка,защото телефонът ми запаметяваСМС-ите и мога да му покажа и часа,в който са изпратени.Пари са ми взети заудоволствието,проверих на *88.Нямам желание да се занимавам,да доказвамнещо,което ми се случва за трети път.И трите пъти аз съм ощетен,но това пък мипомогна в решението,че това е последния ми сезон тук!</blockquote> ти си си в правото,още повече че имаш доказателство.искай компенсация

<blockquote><h3>AFC GONG bg написа:</h3>PFC BECKS,аз мога и в момента да му пратя снимка,защото телефонът ми запаметява СМС-ите и мога да му покажа и часа,в който са изпратени.Пари са ми взети за удоволствието,проверих на *88.Нямам желание да се занимавам,да доказвам нещо,което ми се случва за трети път.И трите пъти аз съм ощетен,но това пък ми помогна в решението,че това е последния ми сезон тук!</blockquote> Четох темата, но тук ми напомни на моя случай преди... 4 години и блокирането ми уж за обида към админчето, защото съм бил загубил служебно :D И на това отгоре обиди от друг имейл ... А до тогава нямах такава загуба :) Както и да е :) И все пак това са си пари, изкарваш си ги с труд даваш си ги където пожелаеш и накрая да не получиш нищо!!! Заслужава да се сезират някои институции за това му нехайство :x

PFC BECKS,аз мога и в момента да му пратя снимка,защото телефонът ми запаметява СМС-ите и мога да му покажа и часа,в който са изпратени.Пари са ми взети за удоволствието,проверих на *88.Нямам желание да се занимавам,да доказвам нещо,което ми се случва за трети път.И трите пъти аз съм ощетен,но това пък ми помогна в решението,че това е последния ми сезон тук!

не разбрах защо ще е временно рещение обединяването на лигите? от това изказване разбрах единствено, че като има време ще бъдат въведени новости, които ще направят играта по-интересна. въпросът е дотогава колко души ще играят все още.

<blockquote><h3>red scorpion написа:</h3>Админе направи изказване, все едно беше точка от дневният ред на Народното събрание. Седни и напиши като хората--това може да стане ,това не може да стане.Като нямаш време, вземи там си избери няколко човека. Примерно, единият да може да следи за нередовни трансфери и отбори. Другият да отговаря за форума и един, който да има постоянна връзка с теб и да бъде връзката на хората играещи тук с теб. Тези тримата им пусни бонус да са вип постоянно ,без да плащат,понеже ще им отнеме доста време да са в играта и това е</blockquote> ей Ред,трябваше"да има постоянна връзка с теб"да го напишеш с главни букви защото там е разковничето братле

<blockquote><h3>AFC GONG bg написа:</h3>sms проблем На 09.05.2015г. няма намерени сгрешени или валидни смс-и с текст s на номер 1922 от номер 0887******! Ето това е отговора на Админа за двата СМС-а,които пратих,пари ми се взеха,а насреща ...!Браво,велик си!</blockquote> Може да не ги е отчело,провери си сметката.

Админе направи изказване, все едно беше точка от дневният ред на Народното събрание. Седни и напиши като хората--това може да стане ,това не може да стане.Като нямаш време, вземи там си избери няколко човека. Примерно, единият да може да следи за нередовни трансфери и отбори. Другият да отговаря за форума и един, който да има постоянна връзка с теб и да бъде връзката на хората играещи тук с теб. Тези тримата им пусни бонус да са вип постоянно ,без да плащат,понеже ще им отнеме доста време да са в играта и това е(beer)