Потвърдено: ЦСКА и Локо(СФ) вън от А група
6505views
57comments
Общи дискусии
Надявам се колегата да постъпи мъжки след решението ако останат в А група да се извини за ГРЕШНАТА ИНФОРМАЦИЯ.Или да си я извади на принтер и да си я сложи под възглавницата.Поне в съня си да ги няма ЦСКА.
Че след като ЦСКА изчезне Левски могат да ги стигнат по успехи
|
|
6505views
57comments
Общи дискусии
Ясно е и двата отбора ще останат в А група ;) А новините, че се отменя решението за 1ви юни просто са безсмислени :D
|
|
6505views
57comments
Общи дискусии
Бъдещето на двата клуба се решава в момента!!! http://gong.bg/bg-football/a-grupa/reshavat-bydeshteto-na-cska-i-loko-sofiia-v-momenta-330481
|
|
СТ от втори сървър.
1129views
5comments
Въпроси
<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Аз бих дал за 14ка към 90% 1м.</blockquote>
аз също но 15 год 99 коеф 1,4 млн това си е обир повече от 850 хил не бих дал за такъв играч дано такива играчи няма в този сървър но ако има аз бих посъветвал всеки играч да не си купува тези 15-ки по 99 коеф не си заслужава тази голяма сума !!!
|
|
СТ от втори сървър. |
|
СТ от втори сървър.
1129views
5comments
Въпроси
1,4 млн тоя да са го ударили по главата и е превъртял !!! Такива суми са не реални !!! Преди 8 сезона си подмладих отбора и купих кукоч от vasill който се отказал и вече е бот коеф му беше 115 а максималната цена 1 млн а сега като гледам цените играчи на 15 год със коеф 88-97 струват по 1,4 това е много над реалната им цена а доколкото си спомням при правилата на трансфера сумата трябва да отговаря на качествата на играта и на цената а тази много надхвърля максималната сума тоест това е нарушение на правилата за трансферите !!!
|
|
СТ от втори сървър.
1129views
5comments
Въпроси
Гледам във втори сървър има нови СТ та се чудех дали и тука ще ги пусне админа.
http://prikachi.com/images.php?images/237/8140237x.jpg
|
|
Нека да се знае,факти за ФК Левски
4406views
13comments
Футбол България
<blockquote><h3>В Ъ Л Ц И Т Е написа:</h3>Без да се засягаш, но комични сте хората, които точно в този момент се
занимавате с Левски. И за какви евротурнири ми говориш от преди 100 години,
когато въпреки победите в европа падахте всеки път от нас (ако не знаеш да ти
кажа). В момента и двата отбора са много зле, и защо сега гледаш в чуждата
паница ... оправяйте си отбора, и си мълчете. Явно в играта има повече фенове на
ЦСКА, но това не значи, че левскарите ще ви останем длъжни с нещо. И за какви
загуби на Левски говорим като през ноща още сънувате кошмари с числото седем. А
дали Левски е комунистически отбор - мога само да се изсмея с пълен глас и моля
да не бъдем приобщавани към други социалистически идеи!</blockquote>
Наистина и аз не знам каква е причината да се прави тема пък за Левски в момента мисля че няма нужда от такава тема , но да ми казваш че този клуб е бил някаква опозиция е моите уважения но това граничи с лицемерия и то от най-висша степен !!! Сеино да ядещ и пиеш на моята маса и после да кажеш : че съм те накарал на сила !!! Ай малко са осъзнаете няма клуб който да е не е бил под покривалото и същото никой клуб не се е оплаквал от тези привилегии освен княз кирил и спартак софия :)
|
|
4406views
13comments
Футбол България
Абе незнам какви кошмари имам ама за 100 години имате по-малко титли от нас.Нека пък да ни биете.Може да губим битката но печелим войната :)
|
|
4406views
13comments
Футбол България
Горе пише дали сте били комунистически отбор,това че го отричате не значи че не е факт.
|
|
4406views
13comments
Футбол България
Без да се засягаш, но комични сте хората, които точно в този момент се занимавате с Левски. И за какви евротурнири ми говориш от преди 100 години, когато въпреки победите в европа падахте всеки път от нас (ако не знаеш да ти кажа). В момента и двата отбора са много зле, и защо сега гледаш в чуждата паница ... оправяйте си отбора, и си мълчете. Явно в играта има повече фенове на ЦСКА, но това не значи, че левскарите ще ви останем длъжни с нещо. И за какви загуби на Левски говорим като през ноща още сънувате кошмари с числото седем. А дали Левски е комунистически отбор - мога само да се изсмея с пълен глас и моля да не бъдем приобщавани към други социалистически идеи! (beer)
|
|
Нека да се знае,факти за ФК Левски |
|
Нека да се знае,факти за ФК Левски |
|
4406views
13comments
Футбол България
И двете отборчета са смешни,гнусни,комунистически подлоги(puke) (puke) (puke)
|
|
4406views
13comments
Футбол България
<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>И все пак най-обичания Ви футболист е бил на проби в ЦСКА но е бил отхвърлен.</blockquote>
И Гибона е играл в ЦСКА,радоста на народа му викаха :D
|
|
Супер Таланти
1251views
8comments
Предложения
СТ-та са за премахване на част от "многото кредит" от играта :) А и още нещо като навършат 30+ години СТ-та за тях се дават по малко пари от играчи от ДЮШ ;)
Прост пример дадох 1,35млн. кредит за Aleandro Rosi (31) и Marco Parolo (31), а имаше играч на същата възраст с почти същите линии а се продаде за над милион ;) Просто за "обикновения" играч имаше страхотно търсене :)
|
|
Супер Таланти
1251views
8comments
Предложения
Ти пак можеш да си направиш качествен отбор от школата с пъти по-ефтино от супер талантите и по-ефективно :)
|
|
4406views
13comments
Футбол България
И все пак най-обичания Ви футболист е бил на проби в ЦСКА но е бил отхвърлен.8)
|
|
Супер Таланти
1251views
8comments
Предложения
Не. Така и така са ограничени до 5 на отбор и трябва да има деца от школата, за да се направи нещо качествено.
|
|
6505views
57comments
Общи дискусии
За мен БГ футбола започна да умира през сезон 2011/12,когато никой БГ отбор не можа да влезе в групите на Лига Европа.Левски и Локо Сф отпаднаха в 3-ти предварителен кръг от Спартак Търнава и Шльонск,а ЦСКА и Литек паднаха в плейофа от Стяуа и Динамо Киев.Кулминацията беше сезон 2012/13,когато БГ отборите отпаднаха още във 2-ри предварителен кръг,съответно:
Левски - Сараево 2:3 общ.рез. , Локо Пд - Витес 5:7 общ рез. и ЦСКА - Мура 1:1 общ рез.(Мура се класира напред с гол на чужд терен).Лудогорец отпадна в 1-ви кръг на квалификациите за ШЛ от Динамо Загреб с общ рез. 3:4.Навярно всички си спомняте тези мачове,на мен ми идваше да си хвърля телевизора през терасата(От тогава не съм гледал мач от Българското първенство).Положението от тогава не се е променило много с изключение на представянето на Лудогорец,които се представиха много добре в ЛЕ и ШЛ.
Очакванията ми за този сезон в европейските клубни турнири е БГ оотборите да отпаднат още в предварителните кръгове и с това да се сложи надгробната плоча на БГ футбола.АМИН ;(
|
|