Туморът Лудогорец !!!!
9899views
84comments
Футбол България
<blockquote><h3>ФК Барселона1899 написа:</h3>Пак питам... Какво искаш и имаш да кажеш?</blockquote>
Леко те пуснаха по пързалката :D
|
|
Туморът Лудогорец !!!! |
|
КОНКУРЕНЦИЯ |
|
КОНКУРЕНЦИЯ
2152views
16comments
Предложения
Струва ми се, че при правилно въвеждане на някои допълнителни опции и облекчения за новите потребители, всеки един нов отбор в рамките на година би могъл да вдигне достатъчно ниво, с което да конкурира един по-стар отбор, който в някакъв момент ще се подмладява.
|
|
РЕЙТИНГОВИ СРЕЩИ |
|
РЕЙТИНГОВИ СРЕЩИ
1338views
9comments
Предложения
<blockquote><h3>man utd13 написа:</h3>Едва ли има някой който да не е съгласен. ДА</blockquote>
(y)
|
|
Супер Таланти |
|
Супер Таланти
1079views
8comments
Предложения
Да се премахне ли опцията Супер Таланти за да се увеличи интереса към развитието на децата в школите според вас.
|
|
Супер Таланти |
|
РЕЙТИНГОВИ СРЕЩИ |
|
КОНКУРЕНЦИЯ
2152views
16comments
Предложения
Трябва ли да се намалят конференциите и да се слеят някак групите за да има по-голяма конкуренция, и интерес към играта?
|
|
РЕЙТИНГОВИ СРЕЩИ
1338views
9comments
Предложения
Мисля, че е редно най-накрая да се въведе урна за рейтингови срещи за да не се търси два часа кандидат (както преди време предложи един колега). Вие какво мислите?
|
|
Туморът Лудогорец !!!!
9899views
84comments
Футбол България
<blockquote><h3>ФК Барселона1899 написа:</h3>Нещо не те разбрах???</blockquote>
ФК Барселона1899 - няма такава лопата ...
|
|
Как да се спаси играта,да прочете и админа.
5476views
58comments
Предложения
Админа го боли бечура за играта не го ли разбрахте,сега го оплюваме после ще ни сложи по 1 наказание или ще ни затрие отборите както прави с някои хора така,че няма смисъл да се тровим с нерви.Калпава работа от негова страна изобщо не ми пука дали ще има наказание за грубият ми език нищо не губя и без това.:)
|
|
Туморът Лудогорец !!!! |
|
Кой ще спечели ШЛ
4252views
33comments
Шампионска лига
#7 Автор: Старите Кучета, добавен на: 25 Апр 2015 08:54 (сб)
Барселона за в уникална форма и залагам на тях !Финала мисля ,че ще е Барселона
- Ювентус . Реал мадрид на магия прескочиха със съдията и е време да си ходят
вече.Viva El Barca!
Барселона
|
|
5476views
58comments
Предложения
ФБ страницата на играта не е публикувано от January 2, 2014.
Сами преценете колко я рекламира и колко му пука за нея.
По аматьорска работа не съм виждал! Ако така си гледа и децата ( както спомена че играта му е като дете) ще умрат от глад милите.
А предната новина там е от January 21, 2012
Тоест за повече от 3 години е написал 2 поста на място където най-много трябва да рекламира и да търси потребители. Все пак страницата му е харесана от повече от 1300 човека. Тоест ако се захване с играта като хората и публикува так всичко играта ще се съживи.
https://www.facebook.com/pages/Shampionicom/151495951559019
Спрете СМСите, докато не я оправи. (sun)
|
|
5476views
58comments
Предложения
Аз все още чакам отговор защо ми бяха анулирани всички трансфери направени в различни дни, предполагам с различни отбори и коя точно част от правилата съм нарушил, освен че съм ги продал на минимална цена, понеже и без друго няма кой да ги купи тези играчи? И защо бяха анулирани след 21 ден, за да не мога да ги пусна в продажба отново?
|
|
Туморът Лудогорец !!!! |
|
Туморът Лудогорец !!!!
9899views
84comments
Футбол България
<blockquote><h3>FC United написа:</h3>http://prikachi.com/images.php?images/203/8119203k.jpg</blockquote>
Къде видя празни места и безплатни билети ?? Ай сиктир ша ма обидиш :) :) (chuckle) (chuckle) (chuckle) (chuckle)
|