Лига Европа
2116views
11comments
Лига Европа
<blockquote><h3>Доростол 2003 написа:</h3>Със сигурност Севиля е на финал няма как Фиорентина да върне 3 гола пасив не ми
се вярва а другия сблъсък нещата не са решени но определено в такъв мач на
такова ниво да ти свири някакъв най-вероятно до вчера магазинер или клошар е
направо обидно за футбола и феновете .Тази засада от другия край на галактиката
с просто око бе очевадна !!!</blockquote>
Засада при гола на Днипро нямаше играча който я вкара не беше в засада.Играча който се пробва да я удари с петичка беше :) гледах го мача и гола си беше редовен стискам палци на Днипро да идат на финал заслужават го макар,че който и да отиде на финал срещу севиля ще загуби дори и наполи да са :)
|
|
Лига Европа
2116views
11comments
Лига Европа
Със сигурност Севиля е на финал няма как Фиорентина да върне 3 гола пасив не ми се вярва а другия сблъсък нещата не са решени но определено в такъв мач на такова ниво да ти свири някакъв най-вероятно до вчера магазинер или клошар е направо обидно за футбола и феновете .Тази засада от другия край на галактиката с просто око бе очевадна !!!
|
|
Кой ще спечели ШЛ
3166views
33comments
Шампионска лига
То е ясно за всички ни,че байерн ще бие на реванша но не с 5-6-7 гола разлика ест ами може би резултат 2:0 2:1 или 3:1 нещо от сорта но съм сигурен,че Байерн ще вкарат гол...да не стане чудото както стана с Шахтьор и Порто ...но все пак не подценявайте байерн те имаха много контузени играчи и се видя липсата им/8)
|
|
SMS промоция?
1226views
12comments
Въпроси
кои са тези много хора? много хора имаше едно време, сега сме малко и не вярвам много от нас да им се дават пари за този продукт.
|
|
SMS промоция?
1226views
12comments
Въпроси
<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Дано скоро да има,че доста хора чакат.</blockquote>
То Админ няма - ти прИмоция искаш :D (beer)
|
|
SMS промоция? |
|
Кой ще спечели ШЛ
3166views
33comments
Шампионска лига
Много хубав мач се получи снощи, просто достоен за финал...Баварците не издържаха и Барса ги смаза последните 15 мин... Въпреки страхотния Нойер, Меси беше още по класен с кинжалните си удари (bow) адмирации и за съдията за страхотния авантаж в 90 мин (bow) На реванша на Байерн ще им е много трудно да не кажа невъзможно да заличи тези 3 гола, Барса не са Порто все пак. Барса с тази игра заслужава купата, надявам се на финал с Юве (beer)
|
|
Кой ще спечели ШЛ
3166views
33comments
Шампионска лига
По вероятно е Цска да стане шампион отколкото тези два отбора да играят финал !]:) ]:) ]:) ]:) !!
|
|
Кой ще спечели ШЛ
3166views
33comments
Шампионска лига
<blockquote><h3>Доростол 2003 написа:</h3>Аз май споменах че баварците показват големи слабости като гости и Барса ги
смаза !!! Явно се оказах прав Барса на финал , очаквам Реал Мадрид да си отмъсти
на ювентус и финал Барселона-Реал Мадрид !!!</blockquote>
Аз си мисля точно обратното въпреки резултата от снощи. Барселона са голям отбор, но все пак гледам малко пристрастно за финала Ювентус-Байерн! :D
|
|
Кой ще спечели ШЛ
3166views
33comments
Шампионска лига
Аз май споменах че баварците показват големи слабости като гости и Барса ги смаза !!! Явно се оказах прав Барса на финал , очаквам Реал Мадрид да си отмъсти на ювентус и финал Барселона-Реал Мадрид !!!
|
|
SMS промоция? |
|
SMS промоция?
1226views
12comments
Въпроси
<blockquote><h3>БЪРЗИ И ЯРОСТНИ написа:</h3>аз мисля че имаше във началото на сезона промоция от която се възползвах</blockquote>
Бъркаш се не е имало за СМС имеше за СТ и Бюрото всеки ден преглеждам за прИмоции в главното меню и щях да съм го видял ако го имаше 8)
|
|
SMS промоция?
1226views
12comments
Въпроси
<blockquote><h3>БЪРЗИ И ЯРОСТНИ написа:</h3>аз мисля че имаше във началото на сезона промоция от която се възползвах</blockquote>
Имаше на обменното бюро и за СТ.
|
|
SMS промоция?
1226views
12comments
Въпроси
аз мисля че имаше във началото на сезона промоция от която се възползвах
|
|
SMS промоция?
1226views
12comments
Въпроси
Когато му скимне на админа тогава има прИмоция :) Забелязал съм че повечето време е в началото на сезона, първите дни :) (beer)
|
|
SMS промоция? |
|
SMS промоция? |
|
SMS промоция?
1226views
12comments
Въпроси
Някой знае ли през колко време има промоция,защото не си спомням скоро дс е имало?
|
|
Състезание по прескачане препятствия с коне Шумен |
|
Отказвам се!
1550views
19comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>StorgoziaSS написа:</h3>Според мен играта е безвъзвратно изгубена вече, бях спрял да играя влизах там 1
път месечно, колкото да не се изтрие отбора. Сега с останалите ресурси
поскалапих някъв отбор, колкото да да има нещо в групата че то по 5 отбора в
лига какво да се играе . Каквато ни държавата, такъв ни и бизнеса, ето ви
реален пример, как една успешна игра(бизнес) с немърливост и безхаберие, просто
ден след ден гасне и много скоро вече няма да я има, а много потребители биха си
казали, ех какви времена имаше</blockquote>
Много си прав! За всичко е виновен админа и собственика е. Само пари искат, а качеството е нищожно
|