Състезание по прескачане препятствия с коне Шумен
870views
3comments
На лафче
https://www.youtube.com/watch?v=NirGeli0vOU
https://www.youtube.com/watch?v=Nlr65_H59GA
|
|
Активни потребители 447 |
|
Лига Европа
2116views
11comments
Лига Европа
Като цяло не съм за никой, защото моя отбор играе в ШЛ, но мисля, че финала ще е Севиля Наполи и Севиля ще вземат ЛЕ.
|
|
Лига Европа |
|
Отказвам се!
1550views
19comments
Общи дискусии
Според мен играта е безвъзвратно изгубена вече, бях спрял да играя влизах там 1 път месечно, колкото да не се изтрие отбора. Сега с останалите ресурси поскалапих някъв отбор, колкото да да има нещо в групата че то по 5 отбора в лига какво да се играе (rofl). Каквато ни държавата, такъв ни и бизнеса, ето ви реален пример, как една успешна игра(бизнес) с немърливост и безхаберие, просто ден след ден гасне и много скоро вече няма да я има, а много потребители биха си казали, ех какви времена имаше :)
|
|
Туморът Лудогорец !!!!
6912views
84comments
Футбол България
Ако довечера Литекс победи Цска-то ги изхвърлят от лига Европа - хах ,(wait) след което цска имат мач и с Берое които също имат шансове да играят в Европа ,,...:) (whew) А гледам отеца гелеменов (левскар) им прави ритуали за да живнат , ама дали ?!:* (shake) :D
|
|
Активни потребители 447 |
|
Отказвам се!
1550views
19comments
Общи дискусии
Напълно подкрепям(wait) дотук изказалите се по различни аспекти от играта , но докато въпросния админ не започне да действа:S хората все повече ще намаляват ми се струва - на това му се вика аритметична прогресия или там как беше точно ...:x А КСК -то е същия мазохист и като мен самия - в момента явно с мазохизъм може да се стои на такова място като тия 2 смотани и загниващи сайта - хах ?!:D :x :S (clap) (whew) (h) (d)
|
|
Кой ще спечели ШЛ |
|
Лига Европа |
|
Лига Европа |
|
Лига Европа |
|
Лига Европа |
|
Кой ще спечели ШЛ
3166views
33comments
Шампионска лига
Емил Савов възможно е да е имало и някаква доза подценяване , но срещу Барселона И Реал Мадрид нямат право на такива грешки ще им струва скъпо мачовете между тези три отбора ще бъдат титанични !!! Убеден съм че ще се говори за тях години !!! Но от мачовете до сега като че ли Барселона са най-концентрирания отбор !!! ще видим за мене няма претенции кой ще вземе титлата освен ювентус .Моите уважение ама наистина ли сте доволни от този отбор който бе буквално допуснат до 1/2 финала !! Жалко за Монако бе по-добрия и класен отбор !!!!
|
|
Кой ще спечели ШЛ |
|
Кой ще спечели ШЛ |
|
Лига Европа
2116views
11comments
Лига Европа
Според Вас кой ще спечели Лига Европа моите 2 фаворита които очаквах да са на финал Севиля и Фиорентина се срещат на 1/2 финал за жалост.
|
|
Кой ще спечели ШЛ |
|
Кой ще спечели ШЛ
3166views
33comments
Шампионска лига
<blockquote><h3>Доростол 2003 написа:</h3>Определено Байерн Мюнхен респектираха останалите 3 клуба с гръмката победа 6:1над коравия отбор на Порто , но се вижда във гостуващите мачове големи колебанияи във групите със Манчестър сити и на 1/8 със украинския шахтьор и срещу Порто аБарселона в сравнение с тези отбори е от друга вселена така , че такиваколебания ще им струва скъпо срещу меси,иниеста,неймар и суарес които в моментаса в много добра форма !!! Определено са мене единия финалист е ясен Реал Мадриднямат да имат проблеми срещу ювентус който определено не заслужаваше да остраниМонако но съдии какво да ги правим !!!! Ако играта на 4-те отбора не се променибих заложил на Барселона -Реал Мадрид като финал !!!!</blockquote>
След като можеш в реванша да биеш с 7-0 и 6-1 не ти не нужен първия мач.Това в кръга на майтапа.Иначе когато срещу теб е Барса или Реал няма да играят така както срещу Шахт.Д и Порто
|
|
Кой ще спечели ШЛ |