Потвърдено: ЦСКА и Локо(СФ) вън от А група

4890views 57comments Общи дискусии
С Голяма радост ви споделям ,че гоуУемия "гранд" е ВЪН от А група с друг Софийски отбор ,а именно Локомотив.Новината бе потвърдена ОФИЦИАЛНО от БФС.И така в европа отиват --> Лудогорец,Литекс,Берое и Черно Море или Левски.Надявам се Черно Море.Време е да се покаже ,че ако си от София неси повече от другите!!! Както върнаха Пирин,Ботев,Мин.Перник в окръжните групи така и да връщат тези лентяи от столицата....Не тоя тъпан Бойко да ми се застъпва за цска и левски ,а другите кучета ги яли.... http://gong.bg/bg-football/a-grupa/cska-i-loko-sofiia-ostanaha-bez-licenzi-329420 ... Това ,че сте от София неви прави над другите...все пак от петък до неделя се връщате на село!!!

Туморът Лудогорец !!!!

9898views 84comments Футбол България
Има един отбор, който винаги привлича интереса на медиите и хората. Дали с лошо или добро, ЦСКА ще е винаги на първи страници, защото всички се вълнуват какво става с тях, дори и фенове и ръководители на вечния съперник. Лудогорец ако искат и ШЛ да спечелят за тях първа страница е непосилна ;)

Как да се спаси играта,да прочете и админа.

5476views 58comments Предложения
В моята конференция днес още 1 отбор стана бот играч който от 2009 година е бил в играта...6 години е отделил на играта и я напусна :) мисля,че скоро и други отбори ще го последват на път е и West Ham United който играе с 50 годишни чичковци и е в В група ...

Супер Таланти

1079views 8comments Предложения
и на мястото на играчи които бъдат дръпнати или до 16 годишна възраст не влязат в титулярния отбор да бъдат заместени от 8 годишни а не от случаен принцип както е сега защото съм чувал,че може да ти даде играч на 8-9-10 години...

Туморът Лудогорец !!!!

(rofl) (rofl) (rofl) веждата(rofl) (rofl) (rofl) видхте ли възможните съперници на Лудогорец?Напълно преодолими съперници :)

Туморът Лудогорец !!!!

Аха разбрахме се.Аз съм за ЦСКА и юношите на ЦСКА, за другите ме боли :D :D

Туморът Лудогорец !!!!

А така (beer) (beer) (beer)

Туморът Лудогорец !!!!

<blockquote><h3>ФК Барселона1899 написа:</h3>Ти не си нещо наред Симпатизирам на Лудогорец,фен съм на Барса,но катоиграят моряците и Лудогорец съм си за варненци Подкрепям всички срещу ЦСКА ИЛЕВСКИ Това е...нещо неясно?</blockquote> Един вид който и да бие ти си за него :D

Туморът Лудогорец !!!!

:D Ти не си нещо наред:D Симпатизирам на Лудогорец,фен съм на Барса,но като играят моряците и Лудогорец съм си за варненци :D Подкрепям всички срещу ЦСКА И ЛЕВСКИ(wait) Това е...нещо неясно?

Как да се спаси играта,да прочете и админа.

5476views 58comments Предложения
През няколко месеца админа играе един и същ театър. Обяснава, как въпреки, че е много зает, ще се опита да отдели повече време на играа. Пуска промоции за левро и хваща балъци, които се надяват нещо да се промени и после продължава не си мърда пръста. Ако беше в моя екип, одавна да съм го уволнил. Останаха 100 човека, които играем играта, обикновенно има по 10-20 онлайн. Най-добре официално да спре играа и да се спира с агонията и надеждата, че нещо ще се случи(puke) (puke) (puke)

КОНКУРЕНЦИЯ

2152views 16comments Предложения
Напълно съм съгласен със Вълците !!! (beer) (y)

Туморът Лудогорец !!!!

ФК Барселона1899 - няма такава лопата ... айде и за Монтана от догодина

Туморът Лудогорец !!!!

На какво основание (rofl)

КОНКУРЕНЦИЯ

(y)

Супер Таланти

Аз съм за ,но сдмина няма да ги махне.

РЕЙТИНГОВИ СРЕЩИ

1338views 9comments Предложения
определено НЕ 1 Явно Админа е гласувал така. Няма как да се направи това, няма кой да го направи :)

Супер Таланти

(y)

КОНКУРЕНЦИЯ

(y)

РЕЙТИНГОВИ СРЕЩИ

1338views 9comments Предложения
(y)

Туморът Лудогорец !!!!

<blockquote><h3>ФК Барселона1899 написа:</h3>Пак питам... Какво искаш и имаш да кажеш?</blockquote> Иска да ти каже че си като фурнаджийска лопата ,ако знаеш кскво означава това.