Потвърдено: ЦСКА и Локо(СФ) вън от А група
4890views
57comments
Общи дискусии
С Голяма радост ви споделям ,че гоуУемия "гранд" е ВЪН от А група с друг Софийски отбор ,а именно Локомотив.Новината бе потвърдена ОФИЦИАЛНО от БФС.И така в европа отиват --> Лудогорец,Литекс,Берое и Черно Море или Левски.Надявам се Черно Море.Време е да се покаже ,че ако си от София неси повече от другите!!! Както върнаха Пирин,Ботев,Мин.Перник в окръжните групи така и да връщат тези лентяи от столицата....Не тоя тъпан Бойко да ми се застъпва за цска и левски ,а другите кучета ги яли....
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/cska-i-loko-sofiia-ostanaha-bez-licenzi-329420 ...
Това ,че сте от София неви прави над другите...все пак от петък до неделя се връщате на село!!!
|
|
Туморът Лудогорец !!!!
9898views
84comments
Футбол България
Има един отбор, който винаги привлича интереса на медиите и хората. Дали с лошо или добро, ЦСКА ще е винаги на първи страници, защото всички се вълнуват какво става с тях, дори и фенове и ръководители на вечния съперник. Лудогорец ако искат и ШЛ да спечелят за тях първа страница е непосилна ;)
|
|
Как да се спаси играта,да прочете и админа.
5476views
58comments
Предложения
В моята конференция днес още 1 отбор стана бот играч който от 2009 година е бил в играта...6 години е отделил на играта и я напусна :) мисля,че скоро и други отбори ще го последват на път е и West Ham United който играе с 50 годишни чичковци и е в В група ...
|
|
Супер Таланти
1079views
8comments
Предложения
и на мястото на играчи които бъдат дръпнати или до 16 годишна възраст не влязат в титулярния отбор да бъдат заместени от 8 годишни а не от случаен принцип както е сега защото съм чувал,че може да ти даде играч на 8-9-10 години...
|
|
Туморът Лудогорец !!!!
9898views
84comments
Футбол България
(rofl) (rofl) (rofl) веждата(rofl) (rofl) (rofl) видхте ли възможните съперници на Лудогорец?Напълно преодолими съперници :)
|
|
Туморът Лудогорец !!!!
9898views
84comments
Футбол България
Аха разбрахме се.Аз съм за ЦСКА и юношите на ЦСКА, за другите ме боли :D :D
|
|
Туморът Лудогорец !!!! |
|
Туморът Лудогорец !!!!
9898views
84comments
Футбол България
<blockquote><h3>ФК Барселона1899 написа:</h3>Ти не си нещо наред Симпатизирам на Лудогорец,фен съм на Барса,но катоиграят моряците и Лудогорец съм си за варненци Подкрепям всички срещу ЦСКА ИЛЕВСКИ Това е...нещо неясно?</blockquote>
Един вид който и да бие ти си за него :D
|
|
Туморът Лудогорец !!!!
9898views
84comments
Футбол България
:D Ти не си нещо наред:D Симпатизирам на Лудогорец,фен съм на Барса,но като играят моряците и Лудогорец съм си за варненци :D Подкрепям всички срещу ЦСКА И ЛЕВСКИ(wait) Това е...нещо неясно?
|
|
Как да се спаси играта,да прочете и админа.
5476views
58comments
Предложения
През няколко месеца админа играе един и същ театър. Обяснава, как въпреки, че е много зает, ще се опита да отдели повече време на играа. Пуска промоции за левро и хваща балъци, които се надяват нещо да се промени и после продължава не си мърда пръста. Ако беше в моя екип, одавна да съм го уволнил. Останаха 100 човека, които играем играта, обикновенно има по 10-20 онлайн. Най-добре официално да спре играа и да се спира с агонията и надеждата, че нещо ще се случи(puke) (puke) (puke)
|
|
КОНКУРЕНЦИЯ |
|
Туморът Лудогорец !!!!
9898views
84comments
Футбол България
ФК Барселона1899 - няма такава лопата ... айде и за Монтана от догодина
|
|
Туморът Лудогорец !!!! |
|
КОНКУРЕНЦИЯ |
|
Супер Таланти |
|
РЕЙТИНГОВИ СРЕЩИ
1338views
9comments
Предложения
определено НЕ 1
Явно Админа е гласувал така. Няма как да се направи това, няма кой да го направи :)
|
|
Супер Таланти |
|
КОНКУРЕНЦИЯ |
|
РЕЙТИНГОВИ СРЕЩИ |
|
Туморът Лудогорец !!!!
9898views
84comments
Футбол България
<blockquote><h3>ФК Барселона1899 написа:</h3>Пак питам... Какво искаш и имаш да кажеш?</blockquote>
Иска да ти каже че си като фурнаджийска лопата ,ако знаеш кскво означава това.
|