Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
<blockquote><h3>Liverpool92 написа:</h3>И ако се смесят групите ще стане ли интересно? Това даже може и да е грешка,защото аз не съм си губил 1 година в развитието на юноши, които да продам за дасъбера кредит и да купя и развивам 2 години играчите,които този сезон ми носятпърва титла. И сега след толкова време и пари да ме смесят с други с които за дае интересно на новите да си вземем 1 титла, а те да си се борят с по 40-60коеф втяхна си лига... няма да е справедливо.</blockquote>
(y) (y) съгласен
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
И ако се смесят групите ще стане ли интересно? Това даже може и да е грешка, защото аз не съм си губил 1 година в развитието на юноши, които да продам за да събера кредит и да купя и развивам 2 години играчите,които този сезон ми носят първа титла. И сега след толкова време и пари да ме смесят с други с които за да е интересно на новите да си вземем 1 титла, а те да си се борят с по 40-60коеф в тяхна си лига... няма да е справедливо.
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
Не говори в множествено число аз или които и да не нищо не може да направи САМО админа може
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
Именно а тя трябва да бъде интересна както за малките така и големите отбори а аз като гледам на малките въобще не им е интересно и за това се отказват :) защото някакви неземни загуби :) първо оправете симулатора после добавяйте нови функции от които няма особено голям смисъл:)
|
|
Добавяне на Б отбори |
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Ти видя ли моя отбор кого пердаша.Как искаш от днес да станеш силен отбор.Няма
такъв стига се оплаква аман вече само ревеш.Престани и си гледай отбора аман
вече.Аз чахак близо 30 сезона за купа.Хайде стига само теб са те били.Ти си
единсвения отбор който е почнал така.На работа ги имам същите казах вече само се
оплакват и марморят стига вече не виждаш ли че само ти се оплакваш.Да не си на
10 работи по отбора си.Казах ти нямам против теб нищо.Просто прекаляваш с
оплакването.
Спирам да ти отговарям на коментарите зашото няма смисъл лека вечер</blockquote>
Аз не искам да ставам шампион за 1 2 или 3 сезона ми да има интрига в играта с новите отбори да не са толкова назад и да не падаме с толкова колкото сега трябва да се ограничат головете които се вкарват в 1 мач....ето аз бия отбор с 7:1 за купата(робот) после мен ме бие някой 7:0....далеч от реалността...нормално е да падна 3-4:0 в но не и с 8-9.... :)
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
Ти видя ли моя отбор кого пердаша.Как искаш от днес да станеш силен отбор.Няма такъв стига се оплаква аман вече само ревеш.Престани и си гледай отбора аман вече.Аз чахак близо 30 сезона за купа.Хайде стига само теб са те били.Ти си единсвения отбор който е почнал така.На работа ги имам същите казах вече само се оплакват и марморят стига вече не виждаш ли че само ти се оплакваш.Да не си на 10 работи по отбора си.Казах ти нямам против теб нищо.Просто прекаляваш с оплакването.
Спирам да ти отговарям на коментарите зашото няма смисъл лека вечер
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
Значи играта съм я играл и преди прериода 2008-9 година и тогава беше всичко доста по-лесно защото доста безполезни фукнции които ги има сега ги нямаше и тогава наистина беше доста по интересно и тогава доста отбори се бореха за определени места а сега каква борба виждаш?айде почни сега с нов отбор да видим дали ще ти е по-лесно да влезнеш в топ 3 или когато си се регистрирал 2008 година .Не ми говорете глупости само,че сега било по-лесно защото не е така играчи с коефициент 60 да се борят с играчи коефициент 350-400+ и ми говорите за баланс лесно ви е на вас пердашите всичко на ред вземате си купите кредита построили сте си всичко то ако беше сега по-лесно играта нямаше да е така замряла нали се сещате колкото и да отричате знаете,че истината е такава може сега да се започва с 50 000 кредит а той за какво стига?за нищо на пазара няма играчи които да са ти достатъчно евтини и класни за да направиш конкуренция на отбори борещо се за топ 6 ....много лаете и знаете а иначе хленчите само и само да направят някоя нова функция защото сте бъкани с кредит и се чудите къде да го харчите нали?и за това искате Б отбори а не сливане на групите за да видим тогава кой колко е добър като сте в 1 конференция с други отбори на вашето или по-силно ниво и тия групи да се разпределят по среден клубен коефициент на отбора тогава ще е интересно а сега на вас явно ви прави кеф да 5-6 отбора които са ботове с по 7+ гола разлика и тук таме да се намира някой активен играч който да е от скоро и него да спукате от бой....Помня и тонос помня и ралица в момента не ги намирам в играта тогава като те бяха тук много хленчихте против тях защото не можете да ги биете.А сега сте като писенца защото няма някой такъв който всеки сезон да взема всичко от всякъде и да нямате шанс за титла големи играчи голямо чудо.(rofl)
|
|
20 дни по-късно пак 5 минути разлика |
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
Логиката идва от това че е почнал вчера.А не по наше време.Ако беше почнал тогава щеше да пее друга песен.И в тази тема споря с него и тук се обеждавам че няма смисъл.Нямам нищо против колегата пожелавам му успехи но само с оплакване че пада няма да промени нищо.Просто трябва време.То и аз сега падам с по 4 5 гола.Ама това е играта.Ако искате по-реална топката и на игрището.Тука няма как да стане по-реална,защото е игра.
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
И от къде идва логиката да е било по-лесно при положение, че за първите места се бореха 6-7 отбора, които биеха новите с големи резултати. Останалите до 12то място също си вземаха мачовете и за новите оставаше 13то място, за което се бореха 4 отбора. Аз почнах с 4000 кредит и играчи на по 23-24-29 иии т.н.Дори дневния приход на новите е 5 000 мисля, а по мое време беше 1000.Като добавим и ДЮШ,която може да произведе играчи, при правилна тактика на новите може да им бъде по-лесно да стигнат старите играчи.
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Ти пак не четеш . Явно само отричаш.Прочети пак за новите отбори къде и как ще
почват.И стига се оплаква.Само ти си почнал трудно.</blockquote>
Значи каквото и да ми кажете сега е много по-трудно на нов отбор да пробие в топ 4 от колкото преди 7-8 години когато е имало повече хора и интригата е била по-голяма вие си оправете модула с тия резултати измислете как да се мотивират малките отбори тогава ми говорете колко ви е било трудно :) защото със сигнурст сега ще ви е 1000 пъти по-трудно от колкотот тогава е било :) и ти го знаеш
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
Ти пак не четеш . Явно само отричаш.Прочети пак за новите отбори къде и как ще почват.И стига се оплаква.Само ти си почнал трудно.
|
|
Новости в играта
7745views
130comments
Общи дискусии
Дигане цените на билетите това би помогнал на новите. Пример на 30 кредита. Друг вариант няма.
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Никой не те кара насила.Може да е пожелание или играчите да бъдат от 18-20
години.Що се отнася до служебните загуби невиждам какъв е проблема ако си следиш
отбора от 16 играча ако направиш 3 смени ти остават 2ма играчи които не са
играли в мача и съответно могат да се използват за Б отбора.И както казах това
не е с цел да стават мутанти а да се запълнят групите.Хем се оплаквате че няма
отбори,а когато има шанс да се удвоят пак сте сте против.Аз друг вариянт за
напълване на групите невиждам.Дай по-добра идея</blockquote>
Значи по-глупава идея не бях чел с извинение и ще ти обясня защо първото коетое за да стане първенството интересно не е нужно да имаме Б отбор има си ДЮШ имаме си и главен отбор дай да имаме Б отбор в Б група да имаме Ц отбор в Ц и така и в Д логика нулева.Целта е новите отбори да се задържат малките като мен да имат мотивация а не да почват пак от 0 с други отбори ти нали се сешащ,че вие грандовете на 20 години може да имате играч с 200+ оверал ?а ние по-малките и не заможни отбори какво ще ги правим тия Б отбори и като гледам колко реални резултати се получават всеки да те бие с по 6-7-8-9:0 напълно недообмислено на всеки 6 минути когато отчита атака аз допускам гол от отбор 2+ пъти силен от мене да не казввам тия дето са и над 5-6 пъти вземете оправете това в реалния футбол има ли го това ? да не би някой гранд да бие всичките малки отбори с такава разлика? вие първо не знаете как да привлечете вниманието на малките отбори а искате още под одбори да създавате регистрирват се тук някакви хора играят до 1 седмица и спират да влизат и после си мислите,че тия Б отбори и тона 3 сезон ще мотивират играчи като мен ХА!ДА плащаме допълнително заплати,да си харчим малкото кредит за трансфери само и само да имаме 2 отбора и то над 32 играча защото ако имаш наказан или контузен трябва да излезне от грубата.Абе аз не мога да разбера тука повечето как се съгласяват на предложение само от определени хора и то недообмислено а някой друг като предложи нещо и"а не туй абсурд предлагано е глупаво е " айде кажи какво печелят малките отбори от тия Б.?:)
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
Никой не те кара насила.Може да е пожелание или играчите да бъдат от 18-20 години.Що се отнася до служебните загуби невиждам какъв е проблема ако си следиш отбора от 16 играча ако направиш 3 смени ти остават 2ма играчи които не са играли в мача и съответно могат да се използват за Б отбора.И както казах това не е с цел да стават мутанти а да се запълнят групите.Хем се оплаквате че няма отбори,а когато има шанс да се удвоят пак сте сте против.Аз друг вариянт за напълване на групите невиждам.Дай по-добра идея
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Станаха много темите за новости в играта,затова реших да пусна конкретна тема с
анкета.Лично мое мнение,е че това най-много ще допренесе за развиването на
играта.Така няма да има сливане на групите и ще бъде по-лесно за запълване на
групите.
Във всяка група има около 10-16 играча.Ако се добавят Б отбори които да играят
една група по-ниско ще се запълнят още 10-16 отбора.Което означава,че почти А и
Б групите ще се запълнят.Понеже за един нов потребител е трудно в началото да
вникне в играта и развитието на Б отбор ще го затрудни максимално,той ще има
право на такъв след примерно 3 сезона.В това време той ще си играе за да разбере
играта.В Б отборите ще могат да играят вскички играчи.Както сега си записваш
състав за деня,с играчи които НЯМА да играят в първия отбор.За да можеш да имаш
Б отбор ще трябва да имаш минимум 32 играчи.За да имаш 16 играча за единия отбор
и 16 за другия.Ако ги нямаш ще си падаш служебно.Целта на тези отбори няма да е
за влизане а за запълване на групите и трупане на опит на играчите.
Новите играчи няма да почват директно от А група а ще почват в първото свободно
място в Б или В група.Така ще им е по-равностойно,защото играчите ще са по-слаби
от титулярите за А отбора.Така нов играч ще играе с повече Б отбори и ще има
интерес.Б отборите няма да влизат в горната група ако там е главния отбор(ако
главния е в А то другия няма да влиза,но ще може да изпада).
Ако главен отбор изпадне то и другия изпада в по-долна група.За да има една
група разлика.Така малко РПС ще намалеят или ще са само събота неделя и след
сезона.
Ще трябват един два сезона да се доизпипа и да се набавят необходимия брой
играчи.Може тези Б отбори да са пожелание.Като се заплаща определен кредит.
Що се отнася до мачовете на ДЮШ за продажба ще важът само в А отбора.
Това е от мен ако имате идеи пишете.Не е лошо и админа да вземе отношение дали е
възможно и дали би било полезно за играта</blockquote>
И отбор който разполага с играчи над 300 коефициент и има отделно играчи с по 150-200 които ги пуска само в крайна нужда то също б отборите ще са мутанти като А отбора а и какъв е смисъла да оправляваме още 1 отбор има си ДЮШ имаш си и главен отбор 3 отбора да оправляваш излишни пари за тренировка заплати губене на пари при служебна загуба защото нямаш играчи а трябва да имаш 32 играча....аз съм против идеята :)
|
|
Добавяне на Б отбори |
|
Добавяне на Б отбори |
|
Добавяне на Б отбори |