Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
<blockquote><h3>ФК Барселона1899 написа:</h3>Господа нещо се отплеснахте от темата и взехте да се драчите мънинко.....</blockquote>
Така е каквот били било вече по темата.
Другите коментари ще ги трием.
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
(wait) Господа нещо се отплеснахте от темата и взехте да се драчите мънинко..... ;)
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
Когато не си запознат е по-добре да замълчиш.Поразрови се малко и ще видиш, че примера, който ти дадох си е на място.
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
Arsenal ограничи се малко с това кое е глупава тема и кой е глупав коментар!Не си ти човека който ще дава такива определения.
Що се отнася за картоните те въжат навсякъде.Немога да се сетя точно кой играч на Лесвки си изкара картон да пропусне първия мач за купата с Монтана.В Англия пък ако гледаш предаванията по каналите които предават го казват винаги когато има кръг за купите.Отвори отговорите на Боби в нова спорт и там сго казва
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
<blockquote><h3>Arsenal FC написа:</h3>И друго което съм забелязал,че картоните които си получил в първенството се
отразяват и в купата което не е логично изобщо не може сега да имам 1 жълт
картон в Купата на лигата и играча м ида бъде наказан 2 мача защото е имал 4 или
5 жълти картона натрупани в първенството и съответно при толкова жлъти пропуска
2 мача но за първенството а за купата не би трябвало да му влиае поредното
доказателство че играта не е направена както трябва а искате да се добавят нови
неща като още тези не сте оправили</blockquote>
Прочети тази тема за картоните за п-во и купа:
http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=2789
А ето го и в раздела новини:
http://www.shampioni.com/?act=news&nid=194
Друг е въпроса защо това не е написано в раздела помощ. Не веднъж съм казвал на Админа да оправи раздела помощ, но той не нищо му нямало всичко си било наред с него ;)
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
<blockquote><h3>Liverpool92 написа:</h3>С този си коментар показа, че не следиш реалния футбол, който често споменаваш.
Когато играч е натрупал картони във ВЛ той пропуска мачовете в Карлинг или ФА
къп.</blockquote>
Хахаха е не по-глупав коментар не бях чел всеки картон се отнася само и единственно за първенството което играе и те не са зависими за купите вземи прочети малко нещата точно пък в англия испания франция българия и където другаде се сетиш тия картони важат само за определените турнири !(rofl)
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
Идеята още не е одобрена а вие почнахте да критикувате ;) има доста неща който могат да се добавят към нея а ако имате идеи за привличане на потребители отворете нови теми и ги споделете бекс ще ги сподели на Админа а той ако има интерес ще ги разгледа (beer)
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
<blockquote><h3>Arsenal FC написа:</h3>И друго което съм забелязал,че картоните които си получил в първенството се
отразяват и в купата което не е логично изобщо не може сега да имам 1 жълт
картон в Купата на лигата и играча м ида бъде наказан 2 мача защото е имал 4 или
5 жълти картона натрупани в първенството и съответно при толкова жлъти пропуска
2 мача но за първенството а за купата не би трябвало да му влиае поредното
доказателство че играта не е направена както трябва а искате да се добавят нови
неща като още тези не сте оправили</blockquote>
Не говори за реалния.Прочети правилата тук ;)
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
С този си коментар показа, че не следиш реалния футбол, който често споменаваш. Когато играч е натрупал картони във ВЛ той пропуска мачовете в Карлинг или ФА къп.
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
И друго което съм забелязал,че картоните които си получил в първенството се отразяват и в купата което не е логично изобщо не може сега да имам 1 жълт картон в Купата на лигата и играча м ида бъде наказан 2 мача защото е имал 4 или 5 жълти картона натрупани в първенството и съответно при толкова жлъти пропуска 2 мача но за първенството а за купата не би трябвало да му влиае :^) поредното доказателство че играта не е направена както трябва а искате да се добавят нови неща като още тези не сте оправили 8-|
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
Искам да питам кога и как ще викаш играч във А отбора.Ще плащаш ли заплата на играчите.Ще има ли згради на Б отбора тоест стадион което дава кредит по време на мач.
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
<blockquote><h3>FC Socceroos 2010 написа:</h3>Ще имам два отбора от мутанти</blockquote>
Абсолютно съм съгласен с теб явно имат излищни пари и за това искат и още 1 отбор да се развива,че да има къде да си ги харчат тези пари :) а това,че потребителите се отказват не им пука нека да те бият с по 10 на 0 и да е мега небалансирана играта пък кво ти пука важното е да има Б отбор това мотивира старите отбори като гледам :)
|
|
Добавяне на Б отбори |
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
имах предвит че след като навършат 21 години автоматично да могат да играят само за "А" отбора или вече да имат право
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
Писъл съм му и чакам отговор.Иначе неможах да разбера ако са до 21 няма ли да можем да ги използваме в А отбора.Ако е така мисля че не е добра идея.Трябва да си ги ползваме и в А-то.
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
Съгласен съм със това но мисля че Б отбора не трябва да може да игра рпс и също така опита при изиграните срещи да е по малък от спечеления опит на "А" отбора за да не се получи двойно помпане на два състава както каза ти може "Б" отбора да започва от 14 годишни играчи и като навършат 21 да преминават автоматично в "А" отбора малко отгоре се изказвам но мисля че ме разбра колега виждам още си МОД пиши на Админа да ти разгледа темата
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
<blockquote><h3>The Sentinel написа:</h3>Идеята ти не е никак лоша но има още какво да добавиш по нея знам че можеш дая из-пипаш дори и админа ако благоволи да я разгледа може да добави нещо към неяно има един проблем и то е главен все повече потребители се отказват и все помалко нови потребители има за тяхна сметка засега единственото нещо което можеда съживи умиращата игра е една хубава реклама и повече внимание на админа къмпродукта който управлява предлагал съм няколко пъти на Админа да направи сметкав която потребители като мен и вас да пускат по някой лев и да се направиреклама на играта но уви не получих отговор за тази идея но знам че повечето отвас биха отделили по 5 лв от джоба си примерно 5 лв за да възродят играта</blockquote>
И аз съм писал с админа за реклама но стрива пари.
Идеята е главно да за удвоят отборите и новите да играят с тях в Б група или В
така няма да падат с по 6 7 8.Там в Б отбора играчите могат да са до 21 години примерно
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
Идеята ти не е никак лоша но има още какво да добавиш по нея знам че можеш ;) да я из-пипаш дори и админа ако благоволи да я разгледа може да добави нещо към нея но има един проблем и то е главен все повече потребители се отказват и все по малко нови потребители има за тяхна сметка засега единственото нещо което може да съживи умиращата игра е една хубава реклама и повече внимание на админа към продукта който управлява предлагал съм няколко пъти на Админа да направи сметка в която потребители като мен и вас да пускат по някой лев и да се направи реклама на играта но уви не получих отговор за тази идея но знам че повечето от вас биха отделили по 5 лв от джоба си примерно 5 лв за да възродят играта
|
|
КОНТУЗИИ
1497views
14comments
Общи дискусии
Аз съм по скромен от 3ти до 10ти общо 4ма (последните 2 дни по 1 човек в лазарета) :) Явно доста намаляхме редовните потребители съответно и футболистите са по малко и е време %-та контузени да се побутне малко надолу ;)
|
|
КОНТУЗИИ
1497views
14comments
Общи дискусии
Съобщение от: Администратор 10 Фев 2015 00:11
4 контузени играчи
Контузени играчи: C. MICKEY, M . Gardawski, Y. CAELAN, X. KENNY + Tobias Willi от предния ден станаха общо 5 като всички са без умора(wait) Мисля си че това е прекалено
|