Fantasy Premier League 2012/13
8481views
237comments
На лафче
Колеги, от две седмици не мога да си влезна в отбора????? Влиза в началната страница и от там започват мъките. Някой има ли подобен проблем или идия къде е проблема? Ще бъда благодарен на всяка помащ!
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
То всичко това добро като идея само че мързеливецът не ще и пръста си да мръдне а само гледа сеир.(puke) Ако това продължава ще взема наистина да направя нов сървър то и без това баето(puke) не го е еня за нас.
|
|
НЕДЕЛНИ ТУРНИРИ
939views
2comments
Предложения
Уважаеми байноле шериф ли си админ ли си?
Предлагам да се махне ембаргото за участие в неделните турнири да се намали цената за да се съберат повече участници.
На този етап се събираме по няколко отбора и после кредита ни се връща щото не се е събрала необходимата квота.
Всеки сам решава дали да се запише и дали да изгори с таксата щото ще го очешат още в репешажите.
За тва и именно са тези турнири за да се събира опит а не да керизим отстрани като изгонени и изоставени деца в майчин дом.
Айде земи се в ръце и побачкай малко в наша полза стига си се гушил и нищо да не правиш.
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
<blockquote><h3>izvanzemnite написа:</h3>Сливането на групи ще е много тъпо и недомислено. Не може аз да си планирам
нещата със сезони напред, а понеже на някой не му било интересно да ги сливаме.
Пълни глупости.Нямало потребители, били се отказвали. ако всички нови са като
"Арсеналчо", така ще бъде. Били го с много, да направи така, че да не го бият. И
мен са ме били с много, но не съм се оплаквал. Играл съм, тренирал съм, планирал
съм и сега бера плодовете на моя труд. Играл съм и в "С" група, но това не ми е
било повод да се оплаквам. Ако впрегна енергията, която изразходва за реване, в
играта, ще има по голям успех в нея На готово няма никъде трябва
работа и аз сега защото не е интересно на някой да ме преместят някъде, където
това което съм го планирал няма да е актуално, пълна глупост. Малка била
конкуренцията, то и в реалността не е голяма конкуренцията - в кое първенство се
борят повече от 2-3 отбора за титлата? Защо не предложите на админа, новите
направо да ги пуска с построени сгради и отбори мутанти
мислете преди да пишете и се обосновавайте за всяко нещо</blockquote>
Много истина има в написаното.
Все пак един нов потребител трябва да се постарае поне малко,ако иска да постигне нещо.
Така е в живота,така е и тук в играта.
Колкото до това,че няма нови потребители....ами игри от сорта на футболен мениджър вече не са на мода сред подрастващите.
Отлива от подобен тип игри е глобален и проблема не е само в родният Шампиони.ком.
(d) (d) (d) (beer)
|
|
Новости в играта
7744views
130comments
Общи дискусии
"Понеже на новите отбори име трудно, предлагам Админа да ги пуска с развити сгради и готови отбори на по 28-29 години :D "(beer)
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
Сливането на групи ще е много тъпо и недомислено. Не може аз да си планирам нещата със сезони напред, а понеже на някой не му било интересно да ги сливаме. Пълни глупости.Нямало потребители, били се отказвали. ако всички нови са като "Арсеналчо", така ще бъде. Били го с много, да направи така, че да не го бият. И мен са ме били с много, но не съм се оплаквал. Играл съм, тренирал съм, планирал съм и сега бера плодовете на моя труд. Играл съм и в "С" група, но това не ми е било повод да се оплаквам. Ако впрегна енергията, която изразходва за реване, в играта, ще има по голям успех в нея (beer) На готово няма никъде (flex) трябва работа и аз сега защото не е интересно на някой да ме преместят някъде, където това което съм го планирал няма да е актуално, пълна глупост. Малка била конкуренцията, то и в реалността не е голяма конкуренцията - в кое първенство се борят повече от 2-3 отбора за титлата? Защо не предложите на админа, новите направо да ги пуска с построени сгради и отбори мутанти (party) (beer) (handshake) мислете преди да пишете и се обосновавайте за всяко нещо (wait)
|
|
Късметлийски отбор ли сме? |
|
Късметлийски отбор ли сме?
923views
3comments
На лафче
Кои сте тези ''вие'' !? Нещо не схващам накъде биеш ?:^) :) При мен са 6 червени и 15 жълти ако визираш мачовете от Шампионата !??:x :( (whew)
|
|
Късметлийски отбор ли сме? |
|
Добавяне на Б отбори |
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
Това може да е една от промените.Както гледам ще си бъде само една анкета :D
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
Новите във Б група ли ще играят със тях.Като гледа ги пускат във А.
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
Ми в моята са 13.И незнам за кой път се повтарям.Когато в тези Б отбори играят играчи до 21 години новите потребители играят с тях няма да падат с по 7 8 на нула.Пак ще падат можеби но ще имат интрига.:)
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
Ммм Б отбори във Б група :D какъв е смисъла от това 5 активни във А и 5 активни във Б гръпа Б оотбори.
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
<blockquote><h3>В Ъ Л Ц И Т Е написа:</h3>Няма смисъл от "Б" отбори ... така отбори като моя имащи кредит могат даобиграват още повече играчи и да са още по-недостижими. На играта и трябва самоедно - развитие. Или повече нови потребители, или сливане на конференциите и дасе почваме! Да предложението за младежки национален отбор не е лоша, такавсеки ще има мотивация да вади таланти.</blockquote>
Целта е най-вече да има повече отбори като се удвоят новите потребители щя играят с тях и така ще имат интрига за тях
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
Няма смисъл от "Б" отбори ... така отбори като моя имащи кредит могат да обиграват още повече играчи и да са още по-недостижими. На играта и трябва само едно - развитие. Или повече нови потребители, или сливане на конференциите и да се почваме! :D Да предложението за младежки национален отбор не е лоша, така всеки ще има мотивация да вади таланти.
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Казвай каквото мислиш просто не използвай думи които убиждат.
Иначе каквъвто си ти такъв съм и аз.Разликата е че аз не се оплаквам</blockquote>
Това,че някои се обижда си е лично негов проблем ако искате новост интеренсо да е направете младежки национален отбор а не Б отбори защото е с пъти по-добра идеята защото в това младежко първенство могат младите играчи които ги ползваме само за РПС могат да се развиват там и това първенство да е примерно до 19-20-21 години и всеки сезон да го има смятам,че това ще е доста по-добро от Б отбор
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
Казвай каквото мислиш просто не използвай думи които убиждат.
Иначе каквъвто си ти такъв съм и аз.Разликата е че аз не се оплаквам ;)
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Arsenal ограничи се малко с това кое е глупава тема и кой е глупав коментар!Не
си ти човека който ще дава такива определения.
Що се отнася за картоните те въжат навсякъде.Немога да се сетя точно кой играч
на Лесвки си изкара картон да пропусне първия мач за купата с Монтана.В Англия
пък ако гледаш предаванията по каналите които предават го казват винаги когато
има кръг за купите.Отвори отговорите на Боби в нова спорт и там сго казва</blockquote>
Доста не си запознат с картоните по света и в българия но това е друга тема а относно това,че не съм аз човека който да казва какво ще става и какво не е ясно но ти ли си този като толкова намекваш? и да се огранича от какво,че си изказвам мнението и на някои хора не съм и удобен и все се мислят за велики и властни и заради това няма хора в играта и си играете по 5 отборчета в лигите но не това да не ви пука добавете си б отбори ц отбори д отбори юноши на националите ако искате добавете(което е доста по-справедливо предложение от това за б отборите)и съм съгласен да има младежки национал до 19-21 години?А за новите отбори мотивация? не тя не е нужна важни са Б и Ц отборите (rofl)
|
|
Добавяне на Б отбори
3613views
60comments
Предложения
(y) Дано Админа обърне внимание на предложенията в тази и другата тема,която той отвори.Дори,ако иска да стане по-интерсно нека нарави едно обединение.В една група има максимум 5-8 сериозни отбора.Има доста добри предложения с,които хем ще запази сегашните потребители хем може и да привлече нови.Просто трабва малко повече да се обръща внимание на играта и нас потребителите.Сигурен съм,че ще има и много хейт,но това е в природата на българина....
|