Живот заради националната кауза |
|
Живот заради националната кауза
1873views
19comments
Футбол България
Явно не са с класа над българските отбори щом използват така наречените от тебе мечешки услуги !!!
|
|
1873views
19comments
Футбол България
Ето защо не мога да си обясня(което става само в БГ)защо наистина на добрите обори се помага по другия начин.Лудогорец са с класа над всички отбори в България и не им трябва мечешки услуги.
|
|
1873views
19comments
Футбол България
Гледахте ли днес Берое ??!!!! Не знам за вас но аз от както гледам футбол има няма 15-20 години толкова слаб берое аз не си спомням и искам да ги видя следващия мач и най-важното срещу цска как ще играят !!!!
|
|
Завръщането на Лил
3639views
44comments
Зала на срама
<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Аз няма какво да направя освен да му сложа бан.От там нататък е админа.Този
"играч" ми писа на ЛС.Беше доста "ласкателен" докладвал съм.Шефът вече е на ход</blockquote>
И към мен имаше "ласкателно писмо" и също е докладван :) (y) (handshake)
|
|
Завръщането на Лил
3639views
44comments
Зала на срама
<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Аз няма какво да направя освен да му сложа бан.От там нататък е админа.Този
"играч" ми писа на ЛС.Беше доста "ласкателен" докладвал съм.Шефът вече е на ход</blockquote>
БЕКС благодаря братле...разговарял съм много пъти с админа,пича е точен и съм сигурен ,че ще вземе мерки (bow) (y) (handshake) (handshake) (handshake) (beer) (beer) (beer)
|
|
Завръщането на Лил |
|
Завръщането на Лил
3639views
44comments
Зала на срама
Този тип трябва да бъде банван на секундата в която се появи някъде с поредния си отбор.А настоящите отбори трябва да бъдат заключени.Все пак говорим за очевидно мулти.....така смятам аз
|
|
1873views
19comments
Футбол България
Какъвто футбола такава и държавата...корупция на всяка крачка :( Всеки си пере паричките както може. Евала на Лудогорец за представянето в Европа, но в България прекаляват. С тази игра в Европа, като стъпят в България трябва да са с класа-две над всички наши отбори, а не под масата да си вземат мачовете. ЦСКА-Лудогорец, Марек-ЦСКА...са само 2 от многото странни мачове този сезон. ЦСКАрче съм от както се помня, но съм казал, ако не е ЦСКА шампион нека е Лудогорец. Все пак Разградчани са най близкия отбор от родното ми място. Яд ме е че Дунав Русе можеше да е на мястото на Лудогорец, но тъпият ни кмет на времето не даде отбора на Домусчиев...а в Русе феновете са много повече от малкото градче Разград, още повече, че не сме виждали отбор от Русе в А група от над 20 години, но това е друга тема :)
|
|
1873views
19comments
Футбол България
Реално погледнато Лудогорец играе доста приличен футбол.Аз поне не мога да кажа на черното бяло.За тези няколко години имат повече победи в европа колкото ЦСКА и Левски взети заедно.В България им помагат доста,но ще е така докато нашите отбори не влязат в пътя(което няма да е скоро).Така че с помощ и без могат да победят всички отбори където ги хванат.Лично мое мнение.Аз съм от ЦСКА но истината е такава :)
|
|
Завръщането на Лил
3639views
44comments
Зала на срама
Аз няма какво да направя освен да му сложа бан.От там нататък е админа.Този "играч" ми писа на ЛС.Беше доста "ласкателен" докладвал съм.Шефът вече е на ход ;)
|
|
1873views
19comments
Футбол България
Няма какво да се пише по тази тема... ясно и видно е какво се случва в БГ футбол и защо никога няма да имаме национален отбор и всичко останало...
Имаш ли пари, имаш всичко... Домус Ага го доказва... няма да влизам в подробности, които знам и може да коментирам и да спортим за смешката от Разград, но вече всичко е видно и ясно...
Ще завърша със... смърт за "националната кауза"!!!
|
|
Завръщането на Лил
3639views
44comments
Зала на срама
Уфтсътъ ZWAN,към господата модератори и админ:) според мен,името на този отбор е обиждащо за потребител играещ в нашата група,а и менижъра на отбора доказа за какво е съдадал отбора си и с каква цел
|
|
1873views
19comments
Футбол България
Няма лошо феодала от Делиормания да пише история със местния клуб , но това не значи , че всеки отбор който има класата иу силата да го пребори за тилата да бъде рязан всеки мач !!!!
|
|
Завръщането на Лил |
|
Завръщането на Лил |
|
Живот заради националната кауза |
|
Завръщането на Лил
3639views
44comments
Зала на срама
<blockquote><h3>ФК Шумен написа:</h3>на тоз няма ли кой да му затвори устата най после егати и
нещастника...явно админа трябва да даде повече права на модераторите,та такива
гниди като този да не се кучат и с писанията си да грозят играта</blockquote>
Има сложен бан от PFC BECKS (handshake)
|
|
1873views
19comments
Футбол България
Няма какво да се чудим то е видно че Домусчиев и Боби Михаилов са си дружки....какво повече да дискутираме.....
|
|
Завръщането на Лил
3639views
44comments
Зала на срама
на тоз няма ли кой да му затвори устата най после(puke) (puke) егати и нещастника...явно админа трябва да даде повече права на модераторите,та такива гниди като този да не се кучат и с писанията си да грозят играта8) 8)
|