ОСТАВКА НА ПРОГНИЛОТО РЪКОВОДСТВО И СОБСТВЕНИК!
15540views
152comments
Зала на срама
Нямам друг освен този!Нещо влизаш в някакви филми.Ето как почнаха да обиждат .Ей сега ще се излее помията и после да не се сърдите.АЙДЕ ПЛЮТЕ ЩЕ ВИ ГЛЕДАМ СЕИРА!Админа ако ви остави да обиждате и плюете е ясна работата...
|
|
15540views
152comments
Зала на срама
Абе ти нормален ли си.Явно не си,като не ти харесва недей влиза.Не занимавай хората с твоите глупости.Вече прекаляваш.Ами ти с колко отбора си.Айде стига вече.
|
|
15540views
152comments
Зала на срама
11-2 една лига в която шумен и zwan си развяват коня и въртят далавери с админа.
ПРЕДЛАГАМ:
1.Да се види кой е тоя zwan?Кое е истинското му име!
2.Кой е този шумен който работи в полицията и срами ведомството?
За това държавата е на тва дередже защото в институциите работят подобни прокажени елементи.
3.Защо шумен и зваn си шушукат с АДМИНА по скайпа и се върти далавера?
4.Защо не се отвори трансферния прозорец за да се види свинщината на мултаците?
5.ОСТАВКА НА РЪКОВОДСТВОТО КОЕТО ЗАЕДНО С ШУМЕН И ZWAN подържа мафиотските структури в играта.
6.Админе като не може да се играе честно под твое ръководство продай сървъра на друг честен собственик за да се справи с недъгавостите в играта и изхвърли всички мошеници!
7.Е сега колеги гледайте треакцията на шумен и zwan .От десет бари помия ще извадят за да плюят.
|
|
Завръщането на Лил
4856views
44comments
Зала на срама
(beer) В(pi) Е(pi) С(pi) Е(pi) Л(pi) А(pi) К(pi) О(pi) Л(pi) Е(pi) Д(pi) А(beer)
|
|
Новости в играта
10632views
130comments
Общи дискусии
Знам че това не е от най-големите проблеми, но мисля че би било хубаво титлите при ДЮШ-а също да носят кредит от музея. Или ако сметнете това за ненужно то поне шампиона при децата да взима половината от сумата на шампиона при мъжете (тоест 25 000 кредит)
|
|
Новости в играта
10632views
130comments
Общи дискусии
Мога да допълня : падане на ограничението за регистрация в съботно-неделни турнири за нови отбори , малкото на които им пука не могат да играят при този стандарт , силвър лигата не се е пълнила от поне 1 година ако не се лъжа.
|
|
Новости в играта
10632views
130comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Старите Кучета написа:</h3>Ако искаш хора в играта и тя да се развива инвестирай някой левец за реклама на
тази игра</blockquote>
Това го говоря от години, но няма кой да ме чуе. Скъпо било, скъпо е, но ще си избие инвестицията :) Но не :)
Вече не съм оптимист за играта не вярвам да има някаква промяна към добро :( За това и няма да давам съвети кое как да се промени. Предложения бол просто ми е писнало да чета едно и също, едни и същи обещания, а накрая НИЩО!!! Дано не съм лош пророк :)
(d) Весела Коледа!!! (beer)
|
|
Празници |
|
Празници
1791views
16comments
На лафче
Честита коледа на всички колеги и весело посрещане на новата година.Много здраве и късмет на всички.(beer) (party) (beer) (party) (beer) (party) (party)
|
|
Празници
1791views
16comments
На лафче
Честита Коледа на всички. Весело изкарване на всички в този празничен ден и щастливо посрещане на новата година. Желая ви,много здраве и щастие,защото,това е най-важното. (d) (d)
|
|
Завръщането на Лил
4856views
44comments
Зала на срама
(*) В(*) Е(*) С(*) Е(*) Л(*) А(*) К(*) О(*) Л(*) Е(*) Д(*) А(*) (beer) НАЗДРАВЕ(beer) на всички.(rofl) НЕ ПРАЗНУВА САМО БЕЗМОЗЪЧНИЯ ФК Ш8)
|
|
Празници
1791views
16comments
На лафче
Честита коледа колеги много здраве и късмет на всички.
(party) (party) (party) (party) (party) (party) (party) (party) (party) (party)
|
|
Празници
1791views
16comments
На лафче
Честита коледа(beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer)
|
|
Завръщането на Лил
4856views
44comments
Зала на срама
(rofl) Весела Коледа(rofl)НАЗДРАВЕ(beer) Тоз ченгенето много глъм.Все са прай на тарикат.:P За какъв акъл говориш ченгене ти нямаш такъв.Нали знаеш..8) (chuckle)
|
|
Новости в играта
10632views
130comments
Общи дискусии
чета и не вярвам на очите си ... все пак трябваха над три години за да уври за някои идеи админа ....ще взема да се върна в играта да видим какво ще направи ....че колегата му в другия сървър съвсем се ....
|
|
Празници |
|
бъг с тренировките
959views
1comments
При проблем с играта
забелязвам вече за пореден път, че като си тренирам играчите, играта не запомня правилно последната тренировка и като натисна по навик \"повтори последна тренировка\", тренирам съвсем други умения. после наново избирам кои умения да тренирам и на следващия ден пак са разбутани. много ми е неудобно всеки път да гледам кои умения ще тренира ако натисна на повторението, затова ще помоля ако може да се погледне този проблем.
|
|
Празници
1791views
16comments
На лафче
Весели празници на всички!!!тази година късмета се падна в мен(blush) (blush) (blush) и май веднага заработи :)нация 5/2 на финал(party) (party) (party)
|
|
Празници |
|
Празници
1791views
16comments
На лафче
Весели празници на всички(party) (dance) (beer) (ninja) (beer) (pi) (party) (beer) (d)
|