проблем с зареждаме

891views 10comments При проблем с играта
от вкъщи не мога да влизам в сайта пише ми \"просрочено време на връската\" с мозила съм някой идея от телефона нямам проблем от там влизам.

Погледнете

798views 3comments Въпроси
А това нормално ли е? 16 атаки 11 удара във очертанията на вратата 3 извън вратата и 0-0 :D а да кажеш че вратаря е със страхотна линия е да млад и с високи показатели(бъдеща звезда), но нападателите са с много по високи линии. То Козмин Моци при толкова положения щеше да допусне поне 1 гол :D http://www.shampioni.com/?act=tvnat&round=13280

Погледнете

Напълно нормално си е колега. На мене ми се е случвам с много по-слаб отбор от мене,да го спукам от атаки и удари и да не вкарам даже и гол. Важното е,че си победил. ;)

проблем с играчи от националния

742views 1comments При проблем с играта
при смяма на играчи по време на мач, сменените( влезли и излезли) не получават умора,

Как се определя рейтинга на отбора /

756views 7comments Въпроси
Обшия рейтинг се умножава по 11 ( броя играчи ) прибавя се според агресията % или стойност ( не помня точно колко) , в получения резултат се прибавя 150 ако си домакин.

» Рейтинг Рейтингът бива 2 вида: -"Рейтинг на отбора за тази среща" - активна само за VIP- потребители по време на изиграване на срещата.По време на мач може да пада или да се вдига съответно при вкаран гол или изгонен играч и допуснат гол.Този рейтинг зависи от общите умения на всичките единадесет играча. -Рейтинг за през всички сезони Рейтинга се определя спрямо победи, равни, загуби, отбелязани и допуснати голове в мачовете от първенството, а също така и важен фактор за определяне на рейтинга на даден отбор са спечелените от него шампионати или купи.Определя се по следната фомула в началото на новия сезон: Победа 10 точки, равен 2т., загуба -6т., отбелязан гол 2т., допуснат гол -5т., спечелена титла от първенство 200т., спечелена купа 150т., Лига на шампионите 650т., Купа на Шампиони 400т.

За да ви спестя време, ето моите открития. Още преди години намерих начин да определям рейтингите не отборите, но приблизително. Взимаме общият коефициент на отбора си или на онзи, който искаме да изчислим и умножаваме по: - 12,32-12,40 за слаби и средно силни отбори - до около 3600 рейтинг - 12,45-12,50 за силни и много силни отбори - (от 4000 рейтинг нагоре). В общи линии константата е променлива :D в границите на 12,3 до 12,5, според силата на отбора. Мисля... доста добра представа дава. Все пак това са изчисления само според общ отборен коефициент, като не се взимат предвид линиите на играчите, поради което е възможно да има 10-20 рейтинг отклонение. В момента не ми се прави подробно проучване и анализ, за да групирам по-точно рейтинговите групи, и да дам още по-точна информация. Считам, че по тези данни достатъчно добре може да се ориентирате.(beer) (beer) (beer)

Погледнете

Това нормално ли е http://shampioni.com/?act=ureport&round=15829 :?

<blockquote><h3>Бабушки Орли написа:</h3>Мерси за отговора колега. Че аз се чудих смятам смятам тука мои си начини ама немога да го докарам и реших да попитам.. Моля тогава Админа на играта ако може да каже как се пресмята ако е възможно мисля ,че доста играчи биха искали да знаят как да си го пресмятаме сами и в какви формации да излизаме в мачовете Ще съм му благодарен ако види темата и даде своят коментар.</blockquote> Забрави, да ти каже как се пресмята :) Ще ти каже, че всеки мениджър сам трябва да стигне до отговора инъче ще ни е много лесно :D (beer)

Мерси за отговора колега. Че аз се чудих смятам смятам тука мои си начини ама немога да го докарам и реших да попитам.. Моля тогава Админа на играта ако може да каже как се пресмята ако е възможно мисля ,че доста играчи биха искали да знаят как да си го пресмятаме сами и в какви формации да излизаме в мачовете ;) Ще съм му благодарен ако види темата и даде своят коментар.

Само админа знае как се определя рейтинга в срещите :) Някакъв куп от формули е, но как точно едва ли друг знае, освен евентуално по приближените на админа :)

Fantasy Premier League 2014/15

3691views 25comments Неофициални турнири
Здравейте, виждам че тук има доста фенове на Fantasy Premier League. На следния сайт можете да намерите доста подробна информация относно лигата, като всичко е на български - http://www.fplbulgaria.com/

Искам да ВИ попитам по-опитните и стари играчи как се определя рейтинга на отбора ми за даден мач, в смисал как се изчислява ? ако има формула някой да я напише ако може , мерси предварително

BTC (Биткоини)

1080views 7comments На лафче
активните потребители са около 300. толкова учавстват в турнирите и отговарят на анкетите. всичко друго е за по няколко дни и не оставят някаква следа :) малко офф :)

BTC (Биткоини)

BTC (Биткоини) най-накратко е криптовалута, която се добива от потребителите си чрех извършване на различни операции. Няма централизиран банков орган която я управлява и всеки потребител има "портфейл" - един или няколко в които държи своите пари и във портфейла също се записват всички операции в световен мащаб извършени с тази валута Към великден файла с тези операции беше 20ГБ. С времето трудността за добиване на биткойни нараства и към 2030г ще се добие и последния биткойн. Някой го наричат валута на бъдещето, защото няма централизиран орган който да следи кой къде разплаща и всичко е напълно анонимно, тъй като не се използват потребителски имена, а специални хешове. Може да се използва за закупуване на незаконни стоки и няма как да те хванат. Поради това настана масова спекула с тези биткойни и цената на 1 стана около 2000 лв, но сега е към 900 лв и пада.

BTC (Биткоини)

<blockquote><h3>BG JUVENTUS написа:</h3>Плащане чрез Биткоини сериозно ли?!?! От останалите 700 реални мениджъра,половината не знаят какво е Биткоини, а едва ли има повече от 3ма човека, коитода са ги ползвали. Админ не се занимавай с глупости и досега има предостатъчноначини да се ползват ВИП услугите на сайта, а и който е купувал Биткоини съссигурност е ползвай ипей, пейпал или кредитна карта. Така, че вместо да хвърлятеусилия напразно, просто направете РПС да се приемат автоматично от търсещите даиграят</blockquote> 8) Напълно подкрепям мнението на колегата! ...и за съжаление не мога да преброя оптимистично дори 700 потребителя... според мен цифрата е наполовина поне... засега...

BTC (Биткоини)

Плащане чрез Биткоини сериозно ли?!?! От останалите 700 реални мениджъра, половината не знаят какво е Биткоини, а едва ли има повече от 3ма човека, които да са ги ползвали. Админ не се занимавай с глупости и досега има предостатъчно начини да се ползват ВИП услугите на сайта, а и който е купувал Биткоини със сигурност е ползвай ипей, пейпал или кредитна карта. Така, че вместо да хвърляте усилия напразно, просто направете РПС да се приемат автоматично от търсещите да играят

BTC (Биткоини)

Виртуални пари

BTC (Биткоини)

Хайде някой който знае какво е това да сподели .

Да живнем малко с играта ...

798views 9comments На лафче
Според мен един от най-големите проблеми в играта е че не можем да задържим новите мениджъри. Някой се излъже да се регистрира. обаче бързо бързо интересът му секва.:(