СТ над 31 години

1720views 14comments Предложения
+1

СТ над 31 години

(y) (h) (~)

СТ над 31 години

Идеята е много добра,дано админа да помисли над нея.

СТ над 31 години

(y)

СТ над 31 години

За

СТ над 31 години

(y)

СТ над 31 години

(y)

СТ над 31 години

(y) (y)

СТ над 31 години

(y)

ФОНД ПНП - 24 764 366 кредит

1000views 5comments Предложения
мисля че има доста отбори ,които се нуждаят от кредит ,който в момента сякаш е "замразен"и това е повече от година

СТ над 31 години

предлагам СТ над 31 години да не са със статут на СТ и така отборите с над 5 СТ-та да могат да ги купуват. сега ще се обоснова защо. когато играчите минат 31 години и започнат да им падат уменията, те стават не толкова ценни вече тъй като до 2-3 сезона ще бъдат много слаби. в момента такива играчи са на практика непродаваеми, защото могат да си ги позволят предимно играчи, които имат над 5 СТ вече. не смятам, че това ако се осъществи би попречило на идеята за ограничението, защото тя е да се стимулира търсенето на млади играчи извадени от школата, а аз говоря за залязващи играчи тук. моя отбор е добър пример за това, което имам предвид. от два сезона се опитвам да продам стари СТ и има доста търсене, но заради ограничението не могат да бъдат закупени. ще се радвам да изразите мнение и не ме разбирайте погрешно, аз съм твърдо за ограничението просто би било добре да се прави разлика между 20 годишен и 33 годишен СТ.

И аз съм за:) , но дали някой ще се вслуша в подобно предложение ?!?(wait) :S

тук е мястото да пуснем песента "милионерче"

Определено с този натрупан кредит трябва да се измисли нещо и да се раздаде на колегите които имат нужда (y)

Предлагам всеки отбор, който отговаря на изискванията за да кандидатства във фонда автоматично да получава сумата за която желае

4 национала

746views 4comments Въпроси
Знам че един от 4-та ще ти изчезне от националния . преди време имаше подобен случай и колега се чудеше къде му е изчезнал даден играч.

4 национала

имах в предвид че имам 3 ,исках да купя още 1 национал,вече получих отговор може да се трие темата :)

4 национала

По принцип не ти позволява да повикаш повече от трима играчи от един и същ отбор, така че не би трябвало да съществува подобен вариант. Какво точно имаш предвид? Друг е въпросът, ако в хода на мачовете/световното първенство се получи някакъв трансфер, при който се съберат четирима в един отбор, ама такъв случай май практиката още не е показвала да се случва.

4 национала

Някой знае ли какво ще се получи ако един отбор има 4 футболиста от един и същ национален отбор? (think)

Промени в посещаемостта на мачовете

1085views 10comments Предложения
Има ли развитие по темата ?