СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ

2404views 27comments Зала на срама
Има и още един отбор да проверят и NEW YEAR с мениджер NENO и предишни имена NINO , NENKO се близки до сегашното му име NERON !!!

СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ

Mutri,Един отбор и Школа,90% от играчите на Нерон са били от тези отбори.Явно става въпрос за помпане,ако са на реални цени и не са влизали от едно ип няма проблем,но нека админа провери.

СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ

Колегата NERON е от моята група и ще е добре да се разбере какво става

СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ

Дано админа да провери.

Промени в посещаемостта на мачовете

1084views 10comments Предложения
да

СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ

мда, много добре си спомням преди за 2ма играчи на школа, които исках да взема а той ги даде за по-ниска цена от моята предложена. тук е същата работа. явно са приятели и си "помагат", но това не е честно според мен.

СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ

Ако не ср лъжа преди време имаше тема за отборите Школа и Един Отбор.

СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ

http://shampioni.com/?act=player_info&player_id=723&tid=387 ГОВОРА ЗА ТОЗИ ФУТБОЛИСТ

СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ

Стефчо пусни и линкове.

СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ

Много ми е интересно как един отбор купува играч за 2 500 000 и след два месеца след специални тренировки го продава с 800 000 хиляди по малко. Да не говорим че тези два отбора имат и други трансфери помежду си. Говоря за NERON и ЕДИН ОТБОР. Моля да проверите това защото според мен няма нищо общо с феърплея в играта!

Нека има промяна само едно допъление.Стадиони с капацитет 100 000 да могат да правят козерки.

Писах с админа и каза, че ако се даде конкретно предложение може да му се предложи и той да види дали е добра идеята или не е ... Което значи, че всеки желаещ да мислим нещо по тоя въпрос може да се свърже с мен и да почнем да дискутираме това предложение... Пишете ми <b>ЛС</b> тук или можете да ме намерите на скайп:<b> gam3_0v3r_</b>

Да

da(y)

Танкове Т-55

953views 10comments На лафче
На склад все още има може би 50 машини.Ако не тази все някоя година ще ги продадат и тях.

Friends Cup

1816views 28comments При проблем с играта
Май няма да си получим дори кредита.... камоли компенсация... не че съм за 1000 кредит, но въпроса е принципен...

съмнение за мулти

981views 1comments Зала на срама
може ли да се направи една проверка на отборите ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ 2/2/2 и PFK Milan 7/3/2! съмнението ми тръгна от преглеждането на 16 годишните играчи в трансферната листа и ми направи впечатление че двамата са дали оферти на повечето от тях,но уловката идва от там че за нито един играч не е натдавано от двата отбора,точно обратното-разделили са ги и при когото отидат!Избрали са една и съща тактика точно една година след като са се регистрирали по едно и също време! Днес си направих труда да проследя кога са на линия-на 3 пъти са влизали по едно и също време! С днешните технологий и мобилни телефони ще е трудно да се засекат еднакви IP-та,но за мен тези два отбора са на един собственик!

вип обяви

734views 4comments Въпроси
Искаш да кажеш "Вип оферти" - Може да слагаш колкото искаш левро, колкото повече сложиш по напред ще е играча в трансферната листа на фип офертите. За останалото чети по-надолу от раздел "Помощ" » Трансфери Не можете да правите трансфери, ако не сте мениджър на отбора повече от 14 дни в играта. Искам да Продам Можете да добавяте играчи в трансферния списък по всяко време. Максимално можете да добавяте по 10 играча в трансферния списък. Не може да имате по-малко от 16 играча в отбора си. В трансферния списък можете да добавяте играчите намиращи се извън групата Ви на отбора. За да продадете някой играч е необходимо той да бъде минимум 24ч. в трансферния списък. Максимално играчът може да бъде 10 дни в трансферния списък след което, ще бъде прмахнат автоматично.

вип обяви

като пускаш да продаваш играч може да го пуснеш с вип обява и така да стой на началната страница за трансферите и питам за колко левро, колко дни стои обявата?

вип обяви

Къде са тези вип обяви?