СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ

2404views 27comments Зала на срама
(clap)

СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ

Преди време аз бях пуснал тема за Школа и един отбор, а бях забелзал , че има и други отбори, но просто нямаше доказателства, а и само админа може да види от колко ИП е влизано и т.н... Радващо е такива отбори да се заключват, защото не е чесно спрямо останалите... Поне да го бяха правили като хората и да продваха играчите на реални цени, а те.... (beer) (beer) (d) (d)

СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ

(clap) <blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Реакция от отборите има и аз не мога да разбера как този потребител или 2-ма потребители не си признаят за вината и не продължат играта си с отборите, които съм им оставил (основните), а продължават да ми обясняват как съм сбъркал и съм заключвал отбори, които спирали да бъдат ВИП и писане на всякакви други глупости от рода на как съм вярвал на някой си който писал във форума. Драги ми аз не вярвам на никой писал във форума, а това е само сигнал да направя необходимите проверки преди да взема адекватно решение, което за пореден път съм объркал като съм Ви дал шанс да продължите играта си. Търпението ми се изчерпа и всички 6 отбора са заключени, а ето Ви и цялата случка накратко. NERON, MuTrI, PLAYERS, Shkola - използват системно един и същи компютър, а другата двойка, които системно използват един и същи компютър са NEW YEAR и edin otbor. Имайки предвид всички знаем трансферите между тези 6 отбора е лесно човек да се досети, че става въпрос за доста нередности, но най-интересното е че получавам емайл от отбор Shkola с емайл: neron_1985@abv.bg как всичко било в реда на нещата и съм объркал с действията си и ме моли най-учтиво да върна трансферите, а реално всичко е нагласена измама и приток на средства от някои отбори към основните. Заключвам и 6-те отбора. Без да има значение дали те са ВИП и колко плащат разберете го най-после. Приятели в играта и хора на които фаворизирам нямам. Това е истински продукт с истински развой на нещата без да има и 0.0001% намеса от моя страна в изхода на каквото и да било. Успех на всички и нека другите се замислят преди да правят подобни схеми, защото всичко си има история и може да се проследи в миналото.</blockquote>

СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ

Ясни са нещата,даже отборите се оказаха повече.

СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ

не стига, че му правиш реверанс ами той продължава с наглостта си и си мисли, че сме глупави. ние трябваше още по-рано да забележим за тези измами, така че и ние имаме вина. браво за реакцията на админа и не вярвам, че има потребители, които си мислят, че по някакъв начин редиш играта или имаш приятели в нея. може би 2ма - 3ма потребители само го мислят, от които единия "уж" не играе вече.

СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Реакция от отборите има и аз не мога да разбера как този потребител или 2-ма потребители не си признаят за вината и не продължат играта си с отборите, които съм им оставил (основните), а продължават да ми обясняват как съм сбъркал и съм заключвал отбори, които спирали да бъдат ВИП и писане на всякакви други глупости от рода на как съм вярвал на някой си който писал във форума. Драги ми аз не вярвам на никой писал във форума, а това е само сигнал да направя необходимите проверки преди да взема адекватно решение, което за пореден път съм объркал като съм Ви дал шанс да продължите играта си. Търпението ми се изчерпа и всички 6 отбора са заключени, а ето Ви и цялата случка накратко. NERON, MuTrI, PLAYERS, Shkola - използват системно един и същи компютър, а другата двойка, които системно използват един и същи компютър са NEW YEAR и edin otbor. Имайки предвид всички знаем трансферите между тези 6 отбора е лесно човек да се досети, че става въпрос за доста нередности, но най-интересното е че получавам емайл от отбор Shkola с емайл: neron_1985@abv.bg как всичко било в реда на нещата и съм объркал с действията си и ме моли най-учтиво да върна трансферите, а реално всичко е нагласена измама и приток на средства от някои отбори към основните. Заключвам и 6-те отбора. Без да има значение дали те са ВИП и колко плащат разберете го най-после. Приятели в играта и хора на които фаворизирам нямам. Това е истински продукт с истински развой на нещата без да има и 0.0001% намеса от моя страна в изхода на каквото и да било. Успех на всички и нека другите се замислят преди да правят подобни схеми, защото всичко си има история и може да се проследи в миналото.</blockquote> Понякога и Вие грешите в подобни случаи, бях си изпатил преди време без никаква вина, но това друг въпрос. Но този път явно сте прав, ако има нещо между отборите нека си поемат вината. Трябва правилата да са еднакви за всички :) (beer)

СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ

(beer)

СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ

(bow)да не повярва човек

СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ

Реакция от отборите има и аз не мога да разбера как този потребител или 2-ма потребители не си признаят за вината и не продължат играта си с отборите, които съм им оставил (основните), а продължават да ми обясняват как съм сбъркал и съм заключвал отбори, които спирали да бъдат ВИП и писане на всякакви други глупости от рода на как съм вярвал на някой си който писал във форума. Драги ми аз не вярвам на никой писал във форума, а това е само сигнал да направя необходимите проверки преди да взема адекватно решение, което за пореден път съм объркал като съм Ви дал шанс да продължите играта си. Търпението ми се изчерпа и всички 6 отбора са заключени, а ето Ви и цялата случка накратко. NERON, MuTrI, PLAYERS, Shkola - използват системно един и същи компютър, а другата двойка, които системно използват един и същи компютър са NEW YEAR и edin otbor. Имайки предвид всички знаем трансферите между тези 6 отбора е лесно човек да се досети, че става въпрос за доста нередности, но най-интересното е че получавам емайл от отбор Shkola с емайл: neron_1985@abv.bg как всичко било в реда на нещата и съм объркал с действията си и ме моли най-учтиво да върна трансферите, а реално всичко е нагласена измама и приток на средства от някои отбори към основните. Заключвам и 6-те отбора. Без да има значение дали те са ВИП и колко плащат разберете го най-после. Приятели в играта и хора на които фаворизирам нямам. Това е истински продукт с истински развой на нещата без да има и 0.0001% намеса от моя страна в изхода на каквото и да било. Успех на всички и нека другите се замислят преди да правят подобни схеми, защото всичко си има история и може да се проследи в миналото.

СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ

Все още никаква реакция от отборите ... следователно или са виновни и по-добре да не се обаждат да не стане по лошо или ?

СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ

и MuTrI е в играта без съмнение ;)

СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ

Добра реакция на админа! Според мен обаче трябва всички трансфери между тези отбори не дамо в последните три месеца да бъдат отменени.

Продажба на играчи от ДЮШ

902views 8comments Общи дискусии
Това за суперталантите беше най-голямата (иначе поредна за съжаление) глупост в играта в последно време, това е като оня виц за малко бременната (puke) Или е бременна, или не, и тук или има суперталанти неограничено и не 14-ки за едни, а други да не могат да ги видят сезони наред, а едни и същи (само 15-ки или само 14-ки) за всички, или няма изобщо, а така сега пълна каша и мазало...(puke) :x Лично аз отдавна не се впрягам и ми е все тая какви простотии се творят в играта, но има хора(и то доста!), които все още я играят сериозно и си плащат за това не малко, така че е редно да има някакво сериозно отношение от страна на админа и загриженост за клиентите му, а не пълна незаинтересованост и бъгове(в тая връзка още нищо от негова страна за тотално осрания и бъгясал последен турнир Френдс къп (puke) ). Отдавна преминах на много по-добри алтернативи където бъгове и такова пренебрежение липсва, напротив, има поддръжка 24/7 навсякъде, има уважение, загриженост и разбиране и това БЕЗПЛАТНО !!! (party)

Преди поне имаше някакви трансфери на СТ аа сега като всеки отбор има над 5 и тези трансфери замряха и пазара тотално рухна (sweat)

http://www.shampioni.com/index.php?act=tv_young&round=1775136 ???(puke)

СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ

е то няма как да не даде кодове, нали отбора сателит трябва да има левро за специални тренировки :) значи приемаме, че почти всичките си играчи ги е взел от 3 отбора, на които е давал кодове за да му намалят цените под средна и тези играчи не са искали да продават на други мениджъри на много по-високи цени заради няколко кода (който са им били нужни за да помпат специални) :) няма проблем всичко е точно :D :D п.с браво на админа за реакцията, но реално повечето му шанаджииски трансфери са правени преди повече от три месеца особено с NEW YEAR, така че това не променя почти нищо.

СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ

Той че ще отговори като види че няма играчите е ясно ... но дали другите отбори ще отговорят ?

СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ

Поздравления за реакцията,но нека се чуе и думата на потърпевшия,защото в групата пишеше че е давал кодове.

СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ

Определено има нещо нередно, ще анулирам трансферите и ще изчакаме да видим какво, ще кажат "потърпевшите" За да има справедливост, ще анулирам всички трансфери между тези отбори по между им през последните 3 месеца, NERON, edin otbor, Shkola и NEW YEAR И не на последно място запомнете, че с ваша помощ, ще запазим честната игра.

СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ

да и за мутрите си прав, много са им странни трансферите на тези отбори. само вижте отбора на "един отбор" какви оферти пуска за двама 14 годишни играчи на мутри и вижте колко трансфера са направили тези отбори помежду си. п.с след като си направих труда да погледна отбора на този нерон съм 100% убеден, че не им е чиста работата на тези 4ри отбора. сега дали е един и същ човек или са приятели и помагат на нерон няма значение. мутри и нова година са направили над 20 специални тренировки на различни негови играчи и като са си ги разменяли помежду си за да ги помпат са си ги продавали на леко казано странни цени. new year му прави няколко специални и му ги продава за същата цена, на която е купил играча, голям приятел ще му излезе. то трябва да си сляп да не видиш за какво става въпрос. има един играч сега в отбора на "един отбор", казва се y.abe и ми е много интересно къде ще се озове след като му се направят 20-те специални и на каква цена ще е :)