вип обяви

734views 4comments Въпроси
здравейте, някой може ли да ми каже с колко левро за колко дни една вип обява стой такава?

Friends Cup

1816views 28comments При проблем с играта
<blockquote><h3>ZARA BOYS написа:</h3>Gam3 0v3r написа: и преди се беше случвала тая глупост, ако някой си мисли, че му бъде върнат кредит, че ще прейграе турнира и т.н да не се притеснява - няма как да се случи. Който победил - отпаднал, който загубил отново отпаднал. +1. Вече е факт. И на мене не ми е приятно , но няма какво да се направи.Не зависи от нас ДО КОГА? НИЕ РАБОТНИЦИ ИЛИ РАБОТОДАТЕЛИ СМЕ?</blockquote> :D явно луди за да си тровим нервите и да се дразним с нещо подобно :D

Friends Cup

Голям смях...

Friends Cup

Gam3 0v3r написа: и преди се беше случвала тая глупост, ако някой си мисли, че му бъде върнат кредит, че ще прейграе турнира и т.н да не се притеснява - няма как да се случи. Който победил - отпаднал, който загубил отново отпаднал. +1. Вече е факт. И на мене не ми е приятно , но няма какво да се направи.Не зависи от нас ДО КОГА? НИЕ РАБОТНИЦИ ИЛИ РАБОТОДАТЕЛИ СМЕ?

Friends Cup

<blockquote><h3>Gam3 0v3r написа:</h3>и преди се беше случвала тая глупост, ако някой си мисли, че му бъде върнат кредит, че ще прейграе турнира и т.н да не се притеснява - няма как да се случи. Който победил - отпаднал, който загубил отново отпаднал.</blockquote> +1. Вече е факт. И на мене не ми е приятно , но няма какво да се направи.Не зависи от нас

Friends Cup

И мен ме изхвърли, а си спечелих мача??? Бъгна се играта(punch) (flex) (flex) (flex) А трябваше да има поне 3 кръга квалификации??? Направо нямам думи, в първи кръг печеля с 3:0, и след това отбора ми изчезва(flex) (flex) (cash) (punch)

Friends Cup

и преди се беше случвала тая глупост, ако някой си мисли, че му бъде върнат кредит, че ще прейграе турнира и т.н да не се притеснява - няма как да се случи. Който победил - отпаднал, който загубил отново отпаднал.

Friends Cup

<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>Честито на печелившите за останалите по една студена вода в този случай губещи са само най-големите отбори защото не участват ,не е нужно всички да се оплаквате тук все едно сте били сигурни участници поне в групите</blockquote> Оле оле оле оле, ти и ти обади мохабет....

Friends Cup

Честито на печелившите за останалите по една студена вода :) в този случай губещи са само най-големите отбори защото не участват ,не е нужно всички да се оплаквате тук все едно сте били сигурни участници поне в групите ;)

Friends Cup

Като четох интервюто с админа постоянно се въртеше около едно и също " НЯМАМ ВРЕМЕ" . Ами като нямаш време предай щафетата на някой на който има време и му се занимава с играта. Аз лично не го приемам като извинение. Не приемам и да ми се върне кредита. Не го искам. Искам да имам доверие в играта, за която плащам всеки месец! Искам да не се съмнявам, че като се запиша за турнир ще участвам в него.

Friends Cup

<blockquote><h3>NO NAME написа:</h3>Колеги нека да пием по една студена тъмна бира или по една греяна ракия и да преглътнем поредния бъг в играта. Надявам се поне в понеделник да стартира шампионата нормално.</blockquote> Всеки път ли да преглътваме бъговете сътворени от Админа!!! И сега го няма да каже така и така имаше проблем извинявам се дъра-бъра, ето да ви замажа очите малък бонус... (beer)

Friends Cup

Колеги нека да пием по една студена тъмна бира или по една греяна ракия и да преглътнем поредния бъг в играта. Надявам се поне в понеделник да стартира шампионата нормално.

Friends Cup

Friends Cup 42 - подигравка с учасниците или пладнешки обир :^) Не е въпроса за кредита, а за отношението към отборите... Печелиш в първи кръг и ичезваш във втория (think) А турнира продължава (rofl)

Friends Cup

Компесанция от 1000 кредит не е решение... аз си излекувах играч, който беше контузен до утре заради този турнир, а играх само един мач...

Friends Cup

Миналия път върна крефита и нулира умората.

Записване на състава за Супер купа на конфедерации

683views 7comments Въпроси
19.30

Friends Cup

Споко ще влезе в понеделник да пусне новия сезон, ако не забрави де. :D ОЧАКВАЙ НЕОЧАКВАНОТО!!!

Friends Cup

8) това не е сефте... преди време този бъг пак го имаше... тогава Шефа възстанови кредита за участие на прецаканите, но турнира не спря... сега - зависи кога ще влезе :)

Friends Cup

(clap) (clap) (clap) (clap) (clap)

Friends Cup

като прави новости: не получаваш един месец безлатен VIP !!! да намери начин да компенсира тези които прецака !!!