Някой има ли?

998views 5comments На лафче
Е аз жена имах предвид (chuckle)

Някой има ли?

Ахаха! Пак ще свърши работа ... :D :D :D

Някой има ли?

:D :D :D

Някой има ли?

освен да ти прата жена ми :D :D :D

ЛШ при равни точки, кое да се гледа след това?

2507views 4comments Правила на играта
Ето как се определя класирането в първенството: Това е от раздел "Помощ" Определяне на класирането. При равенство в точките класирането се определя по: 1. Голова разлика 2. Отбелязани голове... 3. Ако има абсолютно идентични голови разлики и класирането оказва влияние за влизане в по-горна група или изпадане , се гледат директните двубои по правилото за гол на чужд терен. Ако и там няма разлика се играе двубой на определена дата за решаване на проблема. Не мисля че досега е игран допълнителен мач за определяне на класирането. Така че и досега в ЛШ трябваше да се определя по тоя начин, а не на случаен принцип. Гласувам за отбелязани повече голове, защото в случая, то не е взето предвид. Ако и с повечето голове не може да се определи, следва да се вземат в предвид - преките двубои.

Понеже навсякъде в играта (шампионат и турнири) се гледа първо головата разлика, гласувам тя да е водещата. Иначе сътворих история :D (beer) (beer) (beer)

Преките двубои според мен трябва да с по-голяма тежест.

Тъй като този сезон в ЛШ се получи аномалия в група 2 можете да видите класирането и 2 отбора завършиха с равни точки и еднаква голова разлика +1 гол. Разликата беше в това, че единия беше отбелязал 1 гол повече и съответно допуснал 1 повече от противника, но пък преките двубои този отбор, който продължи имаше по добро представяне. Та писах в обратна връзка кое се гледа след това, при това положение ето въпроса ми и отговора на Администратора с леко закъснение, но по добре късно от колкото никога: Съобщение от: Администратор 24 Фев 2014 13:33 Обратна връзка Въпрос зададен от мен: Здравейте, имам един въпрос. Как се тълкува правилото когато 2 отбора завършат с еднакви точки и головата разлика им е еднаква (+1) гол в ЛШ. Кое е следващото правило, което се гледа отбелязаните голове или преките двубои? Защото ако са отбелязаните голове има проблем. Става въпрос за група 2 от ЛШ този сезон. Моля да погледнете тази група и да кажете има ли проблем или всичко е ОК. Отговор: Току, що прегледах кода и видях, че класирането се определя на база точки, голова разлика. В този случай системата е определила на случаен принцип кой от двата отбора да продължи след като головите разлики са еднакви. Мисля, че няма да е лошо да има допълнителен критерии дали голова разлика или преките двубои. Може да го дискутирате с колегите във форума и после, ще преценим кой от изброените варианти е най-добре да се направи. Благодаря Ви за докладването на тази нередност и успех в играта. В този случай е на случаен принцип мал шанс за Христина Юнайтед и късмет за Войводите. За да избегнем случайния принцип, моля за вашето мнение колеги и гласувайте в анкетата. :) (beer) Накрая да напиша и конкретния въпрос: (*) Ясно е че в групите на ЛШ се гледат: 1. Спечелени точки 2. Голова разлика въпроса е 3то кое да се гледа след изброените 2 точки по горе: (*)

Някой има ли?

Търся си домашна свиня, на някой да му се намира? (think)

СТ над 31 години

2267views 14comments Предложения
и аз съм твърдо НЕ

СТ над 31 години

Пак е нещо . Благодарим за отговора , поне не останахме в неведение какво е мнението на админа.

СТ над 31 години

рече и отсече :)

СТ над 31 години

СТ си е СТ и ограничението си остава.

СТ над 31 години

+1

СТ над 31 години

(y) (h) (~)

СТ над 31 години

Идеята е много добра,дано админа да помисли над нея.

СТ над 31 години

(y)

СТ над 31 години

За

СТ над 31 години

(y)

СТ над 31 години

(y)