СТ над 31 години |
|
СТ над 31 години |
|
СТ над 31 години |
|
СТ над 31 години |
|
СТ над 31 години |
|
СТ над 31 години |
|
ФОНД ПНП - 24 764 366 кредит
1128views
5comments
Предложения
мисля че има доста отбори ,които се нуждаят от кредит ,който в момента сякаш е "замразен"и това е повече от година
|
|
СТ над 31 години
2072views
14comments
Предложения
предлагам СТ над 31 години да не са със статут на СТ и така отборите с над 5 СТ-та да могат да ги купуват. сега ще се обоснова защо. когато играчите минат 31 години и започнат да им падат уменията, те стават не толкова ценни вече тъй като до 2-3 сезона ще бъдат много слаби. в момента такива играчи са на практика непродаваеми, защото могат да си ги позволят предимно играчи, които имат над 5 СТ вече. не смятам, че това ако се осъществи би попречило на идеята за ограничението, защото тя е да се стимулира търсенето на млади играчи извадени от школата, а аз говоря за залязващи играчи тук. моя отбор е добър пример за това, което имам предвид. от два сезона се опитвам да продам стари СТ и има доста търсене, но заради ограничението не могат да бъдат закупени.
ще се радвам да изразите мнение и не ме разбирайте погрешно, аз съм твърдо за ограничението просто би било добре да се прави разлика между 20 годишен и 33 годишен СТ.
|
|
1128views
5comments
Предложения
И аз съм за:) , но дали някой ще се вслуша в подобно предложение ?!?(wait) :S
|
|
ФОНД ПНП - 24 764 366 кредит |
|
1128views
5comments
Предложения
Определено с този натрупан кредит трябва да се измисли нещо и да се раздаде на колегите които имат нужда (y)
|
|
1128views
5comments
Предложения
Предлагам всеки отбор, който отговаря на изискванията за да кандидатства във фонда автоматично да получава сумата за която желае
|
|
4 национала
874views
4comments
Въпроси
Знам че един от 4-та ще ти изчезне от националния . преди време имаше подобен случай и колега се чудеше къде му е изчезнал даден играч.
|
|
4 национала
874views
4comments
Въпроси
имах в предвид че имам 3 ,исках да купя още 1 национал,вече получих отговор може да се трие темата :)
|
|
4 национала
874views
4comments
Въпроси
По принцип не ти позволява да повикаш повече от трима играчи от един и същ отбор, така че не би трябвало да съществува подобен вариант. Какво точно имаш предвид?
Друг е въпросът, ако в хода на мачовете/световното първенство се получи някакъв трансфер, при който се съберат четирима в един отбор, ама такъв случай май практиката още не е показвала да се случва.
|
|
4 национала
874views
4comments
Въпроси
Някой знае ли какво ще се получи ако един отбор има 4 футболиста от един и същ национален отбор? (think)
|
|
Промени в посещаемостта на мачовете |
|
СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ |
|
СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ
3070views
27comments
Зала на срама
Преди време аз бях пуснал тема за Школа и един отбор, а бях забелзал , че има и други отбори, но просто нямаше доказателства, а и само админа може да види от колко ИП е влизано и т.н...
Радващо е такива отбори да се заключват, защото не е чесно спрямо останалите... Поне да го бяха правили като хората и да продваха играчите на реални цени, а те....
(beer) (beer) (d) (d)
|
|
СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ
3070views
27comments
Зала на срама
(clap) <blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Реакция от отборите има и аз не мога да разбера как този потребител или 2-ма
потребители не си признаят за вината и не продължат играта си с отборите, които
съм им оставил (основните), а продължават да ми обясняват как съм сбъркал и съм
заключвал отбори, които спирали да бъдат ВИП и писане на всякакви други глупости
от рода на как съм вярвал на някой си който писал във форума.
Драги ми аз не вярвам на никой писал във форума, а това е само сигнал да направя
необходимите проверки преди да взема адекватно решение, което за пореден път съм
объркал като съм Ви дал шанс да продължите играта си. Търпението ми се изчерпа и
всички 6 отбора са заключени, а ето Ви и цялата случка накратко.
NERON, MuTrI, PLAYERS, Shkola - използват системно един и същи компютър, а
другата двойка, които системно използват един и същи компютър са NEW YEAR и edin
otbor. Имайки предвид всички знаем трансферите между тези 6 отбора е лесно човек
да се досети, че става въпрос за доста нередности, но най-интересното е че
получавам емайл от отбор Shkola с емайл: neron_1985@abv.bg как всичко било в
реда на нещата и съм объркал с действията си и ме моли най-учтиво да върна
трансферите, а реално всичко е нагласена измама и приток на средства от някои
отбори към основните.
Заключвам и 6-те отбора.
Без да има значение дали те са ВИП и колко плащат разберете го най-после.
Приятели в играта и хора на които фаворизирам нямам.
Това е истински продукт с истински развой на нещата без да има и 0.0001% намеса
от моя страна в изхода на каквото и да било.
Успех на всички и нека другите се замислят преди да правят подобни схеми, защото
всичко си има история и може да се проследи в миналото.</blockquote>
|