Велик Лудогорец отстрани Лацио на 16-на фианлите!

4090views 25comments Футбол Европа
<blockquote><h3>NO NAME написа:</h3>Не че се заяждам , но удоволствието да се гледат на живо в България стойностни отбори от чужбина, скоро не ни се беше случвало . Не коментирам култура фенски предпочитания и други такива определения . Българския футбол сам по себе си и първенстово и други мачове отдавна са загубили моя интерес. Имам някъкви пристрастия ,но жалката картинка предлагана ни от мачовете в нашата елитна група скоро няма да ме спечелят за зрител. Дано да се бъркам. Радвам се че има запалени зрители които поддържат даден отбор , но нека да сме реалисти нивото на клубния ни футбол е жалка картинка , и докато водещите новини са : " как Сашо Апашо се опитва да доокраде великия в миналото ЦСКА " или " Тодор Батков смени поредния треньор на Левски и започна едно баене по врачки и магии как отведнъж отбора на народа ще си промени играта и ще стане европейски колос " са ни водещите новини няма да се оправим. Мир да е и наздраве на всички истински фенове които гледат футбола с реална преценка а не са подлъгани на разни шамански заклинания.</blockquote> Това е така за съжаление и аз не виждам как някога вече БГ футбол ще се оправи и ще идват повече хора на стадионите, ще водят децата си и т.н... Просто парата прави всичко ,а скоро време това ще се спука и в Разград... <blockquote><h3>ВЪЛЦИТЕ написа:</h3>Аз като левскар подкрепях Лудогорец, защото съм българин преди всичко. Едно е българското първенство, съвсем друго е участието в европа на български отбор. Защо трябва да сме винаги наопаки не мога да разбера? Евала и на Гришата днеска, че надви англичанина.</blockquote> Не виждам каква е разликата като иргае някой си отбор в чужбина, ако не е моя любим отбор хич не ме интересува как ще свърши, а дори , ако играе отбора от подуяне съм твърдо против тях, няма значение съперника... За Разград ми беше все едно, но почнаха мн да се надуват и да говорят и пишат глупости и за това повреме на мача с Лацио се надявах да отпаднат и бях за Лацио... Сега с Валанесия се надявам да не им дават никва шансове за Х, а дори и голове... <blockquote><h3>LUDOGORETS написа:</h3>Интересно ми е дали е имало от тук хора на мача с Лацио и на следващия ден на мача в Надежда. Да кажат какви емоции са изпитали просто на единия и на другия мач.</blockquote> 100% е имало, както и имаше лациали в сектора на лефскарите... Лошото е ,че тези хора още преди година са изпитвали аккво е да биеш на 1/16 и какво да е да иргаеш пред 35 000 ;) (beer) (beer) (beer)

Интересно ми е дали е имало от тук хора на мача с Лацио и на следващия ден на мача в Надежда. Да кажат какви емоции са изпитали просто на единия и на другия мач.

Кофти е, че ще играем с Валенсия, дано това не е края на Лудогорец в ЛЕ ... :)

Аз като левскар подкрепях Лудогорец, защото съм българин преди всичко. Едно е българското първенство, съвсем друго е участието в европа на български отбор. Защо трябва да сме винаги наопаки не мога да разбера? Евала и на Гришата днеска, че надви англичанина.

Не че се заяждам , но удоволствието да се гледат на живо в България стойностни отбори от чужбина, скоро не ни се беше случвало . Не коментирам култура фенски предпочитания и други такива определения . Българския футбол сам по себе си и първенстово и други мачове отдавна са загубили моя интерес. Имам някъкви пристрастия ,но жалката картинка предлагана ни от мачовете в нашата елитна група скоро няма да ме спечелят за зрител. Дано да се бъркам. Радвам се че има запалени зрители които поддържат даден отбор , но нека да сме реалисти нивото на клубния ни футбол е жалка картинка , и докато водещите новини са : " как Сашо Апашо се опитва да доокраде великия в миналото ЦСКА " или " Тодор Батков смени поредния треньор на Левски и започна едно баене по врачки и магии как отведнъж отбора на народа ще си промени играта и ще стане европейски колос " са ни водещите новини няма да се оправим. Мир да е и наздраве на всички истински фенове които гледат футбола с реална преценка а не са подлъгани на разни шамански заклинания.(beer) (beer) (beer)

(beer) (d) RODOPA

България си има национален отбор, който когато трябва да се подкрепя вие и вашите приятели ги няма на стадиона! Клубният футбол е друго ниво, но вие нямате грам фенска култура и няма как да го разберете. Ливърпул не викат за Манчестър...нито Челси подкрепят Арсенал или Тотнъм в Европа. Малоумната медийна пропаганда платена от Киро Зализания за Лудогорец са провокация към такива като вас (хора с по няколко мача в живота си подкрепящи силните на деня) и с реакциите си всички вие потвърждавате, че съм прав.

Не виждам какво е станало толкова, че Разград са стигнали до 1/8... ?! Нито е нещо ново, нито е нещо непостижимо или пък непостигано... Май прекалено много им се объръща внимание на тея и доста хора започнаха да стават големи националисти, патриоти, да се гордеят, че са Българи и т.н... Вече събрах доста злоба с/у този отбор и от все сърце им пожелавам в Испания да немогат да си донесат головете, а тука в България едно леко 0:2/3 ;) (beer) (beer) (beer)

Даже и песен посветиха на Лудогорец :D :D :D http://www.youtube.com/watch?v=wCxpZ-bChwc

мисля,че няма нужда да казвам от кой отбор сьм

Нека бият и ние да можем да погледаме на живо класни отбори от Европа.

От А група съм за ЦСКА :) Но както казах при първата спечелена титла на Лудогорец щом ЦСКА не е с титлата нека е Лудогорец, а не друг отбор ;) Че това е най близкия отбор от родното ми място играещ в А група (beer) Снощи изиграха страхотен мач, напомни и много на мача ЦСКА-Блякбърн 3-3 преди около 10 години, само че тогава ЦСКА отподна не им стигна време за 4ти гол :(

В следващия кръг играем с Валенсия! Пожелайте им успех! :) (beer) (*)

България над всичко! Няма значение кой български отбор играе - винаги трябва да го подкрепяме. (bow)

Много се радвам за Лудогорец.Страхотен мач направиха момчетата и заслужаваха да отстранят Лацио. :)(beer) (beer)Нека им пожелаем и късмет в следващия етап!!! Срещу отбора на Валенсия никак няма да им е лесно,но се надавят да продължат страхотната си игра и да елиминират и тях. Тук не става въпрос,кой на кого е фен,а всички Българи да си подкрепяме Евро-боеца ЛУДОГОРЕЦ.(beer) (beer) (beer)

България над всичко и нека бъдем за българските отбори, а не за фаворита ни ... (beer) (beer) (beer) (party) (party) (party) (bow) (bow) (bow) Искам и да питам вие за кой отбор сте от българското първенство?

Някой има ли?

1118views 5comments На лафче
Е аз жена имах предвид (chuckle)

Някой има ли?

Ахаха! Пак ще свърши работа ... :D :D :D

Някой има ли?

:D :D :D

Някой има ли?

освен да ти прата жена ми :D :D :D