Картотеки за играчите в ЛШ и КШ

790views 5comments Предложения
Знам, че е предлагано и преди, но след като админа иска да прави промени в играта и да се развива по-добре ще го дам отново, а и той сами вчера каза... <blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Очаквам други ваши предложения, но нека не са в тази тема.</blockquote> Та ето отново това предложение... Да се измисли картотека за играчите в КШ и ЛШ (това е при положение, че не се направи трансферния прозорец преди началото на сезона, защото админа само него не коментира като новост от новия 44 сезон...). Чрез картотеките ще се избегне купуването/продаването на силни играчи, които може да решат даден мач( 1/2 или финал), защото доста пъти сме ставали свидетели на това нещо... Може в ЛШ да има картотеки за квалификациите на ЛШ и след това за в групите и извън групите на ЛШ... В КШ да е същото... до 4 кръг(квалификации) и след това до финала... ;) Надявам се да сте ме разбрали и да се дават още идей и мнения по темата...

Национален мениджър на лига 15/2

1441views 13comments Зала на срама
Че кой го интересува кой какво откраднал. Аз предлагам админа да пусне гласуване с смс - 5 лв без ДДС към всички оператори. Въпроса от анкетата е : Да върнем ли 15/2 и Байер Леверкузен на стария собственик? Така като има финасова изгода може и да оправи нещата. :D

При лига 14/2 е същото положение. Мениджър на националният отбор е бот, понеже Шуменско пиво беше изтрит.

Ми то май цялатя игра е на автопилот- давай админе,взимай спишно мерки,че тооо направо ни съсипа.

напълно подкрепям RAIDERS и моля админа да вземе някакво решение и да реши проблема.

Националния мениджър на моята лига 15/2 е Bayer Leverkusen (откраднатия отбор на zloto13 ) мисля ,че админа трябва да направи нещо най-накрая ....като на пример да върне отбора на истинския му собствения или ако не поне да смени по някакъв начин мениджъра на нацията но 1вия вариант е за предпочитане :)Защото трикратния световен шампион 15/2 не мисля ,че трябва да е на автопилот ако ме разбирате :) Моля за съдействие от страна на админа и подкрепа от колегите :)

Промени в играта

6494views 107comments Общи дискусии
А да разбираме ли, че това предложение, за което най-много хора бяха съгласни - трансферният прозорец, отпада. Ако при трансферите ще остане само опцията за търг, нека се помисли за опцията и самият търг да трае в някакви по-малки периоди от сега.

Промени в играта

е не разбрахте ли, че от другия сезон ще е така :) мисля, че админа беше ясен.

Промени в играта

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Разбира се, че трансферите, ще се следят както винаги</blockquote> Не мисля ,че може един човек да следи за толкова много трансфера.Мое лично мнение.И въпроса който почти всички ни вълнува или по-скоро въпросите от кой сезон ще се въведат "новостите" и дали ще важът и за сървър две,или той е на заден план :)

Промени в играта

Подкрепям предложенията с това допълнение ,да бъдат обявени и въведени поне след 1 сезон , да се оставят на заварено положение отборите с повече от 2- а СТ , а иначе с уточнението за следене на трансферите притеснението ми от търга отпада.(y)

Редно ли е да се анулират трансфери след търг?

1371views 11comments Въпроси
Правилно

Забрави да спомене, че всички 7 играча са продадени на един и същи отбор в края на сезона, когато вече ще са на 35 г. за цени над максималната всички, но това са някакви си дребни работи :) все пак админа е виновен, че ми занули трансферите 8)

Промени в играта

Разбира се, че трансферите, ще се следят както винаги ;)

Промени в играта

Това което обяви админа е разумно, не искам да споменавам кое повече подкрепям и към кое имам резерв, но мисля че си заслужава да бъде подкрепено. (y)

Рали ''Стари столици'' 2013

680views 2comments На лафче
Много ми харесва ... LIKE!

Промени в играта

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Ще направя възможно от новия сезон да са активни опциите за продажба на играчите само и единствено чрез търг без таван на горната граница, но и даден отбор да не може да има повече от 5 СТ тези, които сега имат повече СТ, ще си останат така докато се завърти цикъла. Очаквам други ваши предложения, но нека не са в тази тема.</blockquote> Да разбираме от сезон 44 ?

Промени в играта

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Ще направя възможно от новия сезон да са активни опциите за продажба на играчите само и единствено чрез търг без таван на горната граница, но и даден отбор да не може да има повече от 5 СТ тези, които сега имат повече СТ, ще си останат така докато се завърти цикъла. Очаквам други ваши предложения, но нека не са в тази тема.</blockquote> някой трябва да следи да няма измами и естествено ако има трансферен прозорец в началото на сезона ще е още по интересно

Промени в играта

Без таван на горната граница, но все пак трябва да има някой ,който да следи трансферите. Без таван означава, че даден играч може и да се продаде за примерно 5 мил, а реално да струва 200 хилки.

Зависи кой е наддавал на търга

Промени в играта

ами това е приказка вече.