Национален мениджър на лига 15/2

1441views 13comments Зала на срама
Тези теми за жалост за безмислени !!!! Админа ако искаше досега да е оправил проблема .Щом не го е направил причината е една и вие всички я знаете интереси !!!!(puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke)

След колко ли дена админа ще отговори (think) (think) (think) ако въобще отговори естествено :x

По-лесно намиране на противник за РПС.

933views 7comments Предложения
Според мен най-удачното решение е да има бутон с който всеки който желае да играе РПС да го активира и след това автоматично да се приема поканата за РПС от отбор който е направил покана към отбора в готовност. Идеята ми е такава че вече малко позамряха но все още чат пат се организират турнири в които срещите са РПС и трябва даден отбор да играе РПС с точно определен отбор.За това не трябва да е напълно автоматично избирането и провечждането на мача а само когат отбора натиснал бутона е в готовност и противника може да си избере спаринг партньор за РПС.Сега има отметка само за отбор не играл РПС но това не е достатъчно , всеки е правил покани на отбор но не винаги се получава мач и приемане на такава покана

Предложенията на Sporting 6ampion и БЪГ Юнайтед ООД са добри,дано някоя от тях се реализира в скоро време

Най-доброто предложение според мен е дадено от Спортинг <blockquote><h3>Sporting 6ampion написа:</h3>Здравейте, Та идеята ми е, тези човечета(свободен са РПС) ако не е много сложно да се направи всеки да си ги активира собственоръчно когато иска да изиграе срещата сега.Защото сега показва, че не е играл РПС а не, че иска да играе. </blockquote>

Най-простото нещо което предложихме на админа докато бях в РО навремето и той го одобри е да се направи урна подобна на турнирите, всеки който иска РПС се записва там и през определено време примерно 30 минути системата изтегля автоматично двойките за РПС и се играе мача, а който не му харесва си остава да си търси ръчно. Но до ден днешен нищо повече по въпроса, а се правят и говорят някои напълно безсмислени неща, пълно е с бъгове и т.н.

Да се направи нещо като календар.За месец напред.Да може предварително да се уговориш за РПС седмица напред.Всеки отбор да има някъде отсрани календар за РПС.Да предизвикваш някой за точна дата,и като влезеш в отбора да го предизвикаш да се вижда кога е свободен.

Напълно подкрепям идеята(y)

Здравейте, Имам предложение към админа, което мисля доста ще олесни тази задача, която напоследък става все по-трудна особенно когато зпочнат турнирите... Та идеята ми е, тези човечета(свободен са РПС) ако не е много сложно да се направи всеки да си ги активира собственоръчно когато иска да изиграе срещата сега.Защото сега показва, че не е играл РПС а не, че иска да играе. Поздрави

Картотеки за играчите в ЛШ и КШ

790views 5comments Предложения
Според мен задължително трябва да има картотеки за турнирите ... за ЛШ да е за квалификациите и после ново картотекиране за групите и елиминациите , но според мен трябва с играчите които си записал за групите с тях да играеш и елиминациите ... аа за КШ там вече картотеки до идването на изпадналите от ЛШ и нови след като се включат отборите от ЛШ !!!!

<blockquote><h3>red scorpion написа:</h3>Незнам за картотеки, но ако за един сезон ,един отбор може да купи от друг отбор максимум 2 до 3-ма играча, съм сигурен ,че ще спре прехвърлянето на играчи</blockquote> То един-два играча може да решат финала за КШ/ЛШ ;)

Колега Instinkt, напълно подкрепям желанието Ви да си смените националния мениджър, но за съжаление ние модераторите имаме права само за форума и от нас не зависи нищо.

И отново никаква намеса дори и отговор.......

Ние може да си пишем тук ама надали някой го чете.Ще каже ли някой има ли право крадеца да е национален селекционер.Нека и Модераторите изкажат мнение а не да гледат само отстрани и какво да се направи да се ограничи присвояването на акаунти.

Незнам за картотеки, но ако за един сезон ,един отбор може да купи от друг отбор максимум 2 до 3-ма играча, съм сигурен ,че ще спре прехвърлянето на играчи

(y) (y) (y)

Редно ли е да се анулират трансфери след търг?

1371views 11comments Въпроси
Да разбирам ли,че това е било нещо,като прехвърляне на кредит:^) Ако е така съм съгласен,че са анулирани,но по принцип не е редно в други случаи:)

Подкрепям, трябва да се вземат спешни мерки! (wait)

Редно ли е да се анулират трансфери след търг?

1371views 11comments Въпроси
:O :O :O

Промени в играта

6494views 107comments Общи дискусии
<blockquote><h3>Deportivo написа:</h3>е не разбрахте ли, че от другия сезон ще е така мисля, че админа беше ясен.</blockquote> A в сървър две ще се направили нещо по въпроса или не ? Моля за отговор.