Намаляване на срещите ипр играчите от ДЮШ

1531views 16comments Предложения
да това е чудесна идея с възрастовата граница.примерно като навърши 18 години играча да може да бъде продаван, без значение от броя на срещи, които е изиграл. така тъкмо ще има по-развити таланти и ще се открояват.

Вестник Shampioni today отново набира сила!!!

877views 8comments Общи дискусии
(beer) (beer)

(beer)

<blockquote><h3>Deportivo написа:</h3>аз смятам, че си е добре пък, който иска да продава веднага да вади през другата школа.иначе, ще има прекалено много таланти на пазара и ще се обезценят. така че според мен така си е добре.</blockquote> Точно, че ако направо се продават без определен брой срещи ще се обезценят и пазара пак ще е в застой :) Може да се измисли нещо с малко намаляне на срещите или при достигане на определена възраст примерно 18 или 20 години, независимо от броя изиграни срещи да може да се слагат в трансферната листа :)

(beer)

Мачовете да са наполовина.

аз смятам, че си е добре пък, който иска да продава веднага да вади през другата школа.иначе, ще има прекалено много таланти на пазара и ще се обезценят. така че според мен така си е добре.

Наистина са прекалено много необходимите мачове.

Аз съм за напъно махане на мачовете...Така младите ще имат възможност да ги продават веднага и ще имат по бързо развитие.

От днес нататък ще се опитаме отново да възродим позмрелият ни вестник Shampioni today! По обективни и субективни причини през изминалите месеци нямаше нови статии, за което екипа на медията се извинява на читателите си! Аз, ZAQS и simvol ще се опитаме да ви се реваншираме и с ваша помощ да направим ежедневието ни в играта малко по-интересно и разнообразно!!! Очаквайте в близките дни ексклузивно интервю с един от най-актуалните мениджъри към момента - новият носител на ЛШ Deportivo! Екипа ни набира нови попълнения - подробности в раздел новини на вестника! Поздрави от \"тримата от запаса\" (beer)

Цитирам колегата Доновете Мездра (y) Във връзка с предстоящото ограничение при покупката на суперталанти, ще се увеличи търсенето на млади играчи от ДЮШ, а предлагането им е доста минимално! Идеята ми е да се намали бройката необходими срещи, в които трябва да играе един талант от ДЮШ, за да бъде продаден!!! Предложенията са ми три: Първи вариант е намаляване с около 25%: 14г. - от 105 на 80 мача, 15г. от 95 на 70 мача и 16г от 85 на 60 мача; Втори вариант е намаляване с около 50%: 14г. - от 105 на 55 мача, 15г. от 95 на 45 мача и 16г от 85 на 35 мача и третият вариант е да остане без промяна! Моля за вашите мнения и коментари! За съжалние анкетата не излезе, както трябва, колкото и да се опитвах Здраве да е!

Танкове Т-55

951views 10comments На лафче
Танковете са потеглили към WORLDofTANKS и вече водят битки (chuckle)

Платени дюш титли.

1315views 13comments Предложения
Лично според мен е нужно да се дава приход от ДЮШ и то в пълен размер. Така ще има реален шанс и съответно стимул по-слаби отбори (по-слаби с първите си отбори) да се борят за някаква купа , която може да им донесе и някакъв кредит отгоре. В същото време големият стремеж на админа да се изкарва кредит от играта също ще бъде постигнат, тъй като мениджърите ще строят музея. Плюсът е, че и това не би облагодетелствало по-старите, по-големите или както искате ги наречете, играчи, тъй като все пак приходът от музея си има таван и това би било една възможност някои от по-новите да се борят за нещо и да се опитат да достигнат другите.

Танкове Т-55

Ето вчера как потеглиха танковете от Шумен http://www.youtube.com/watch?v=q0s1M-rtsNw

Танкове Т-55

В момента се провежда военно учение "Щит - 2013" на полигона край Хасково - с.Корен.

Обиди в чата под групата !

1399views 3comments Зала на срама
Здравейте моля отборът \'\'Prodava se 600 leva\'\' (със старо име The KINGS ) да бъде наказан за ето тези обиди в чата под групата ми 15/2 :) http://prikachi.com/images.php?images/204/6734204J.jpg ...

Танкове Т-55

При нас в ловеч на такива платформи от 2 седмица насам товарат камиони.Може би 100 камиона военни вече са заминали за някъде. П.С. Май ще ни карат сирийци..... И опразват казармата ни.

Платени дюш титли.

Според мен е редно тези титли да дават минимален кредит (да речем 1/2 или 1/3 от титлите про големите ) така по-новите отбори ще има за какво да строят музея си , а старите отбори като мен дори и с титли при ДЮШ-а не могат да вземат над 10 хил дневен кредит от музей и няма да има значение за тях....!!

Платени дюш титли.

(y) :) (y) (y) (handshake)

Танкове Т-55

За Африка вероятно.