Намаляване на срещите ипр играчите от ДЮШ
1531views
16comments
Предложения
да това е чудесна идея с възрастовата граница.примерно като навърши 18 години играча да може да бъде продаван, без значение от броя на срещи, които е изиграл. така тъкмо ще има по-развити таланти и ще се открояват.
|
|
Вестник Shampioni today отново набира сила!!! |
|
|
1531views
16comments
Предложения
<blockquote><h3>Deportivo написа:</h3>аз смятам, че си е добре пък, който иска да продава веднага да вади през другата
школа.иначе, ще има прекалено много таланти на пазара и ще се обезценят.
така че според мен така си е добре.</blockquote>
Точно, че ако направо се продават без определен брой срещи ще се обезценят и пазара пак ще е в застой :) Може да се измисли нещо с малко намаляне на срещите или при достигане на определена възраст примерно 18 или 20 години, независимо от броя изиграни срещи да може да се слагат в трансферната листа :)
|
|
|
Намаляване на срещите ипр играчите от ДЮШ |
|
1531views
16comments
Предложения
аз смятам, че си е добре пък, който иска да продава веднага да вади през другата школа.иначе, ще има прекалено много таланти на пазара и ще се обезценят.
така че според мен така си е добре.
|
|
Намаляване на срещите ипр играчите от ДЮШ |
|
1531views
16comments
Предложения
Аз съм за напъно махане на мачовете...Така младите ще имат възможност да ги продават веднага и ще имат по бързо развитие.
|
|
Вестник Shampioni today отново набира сила!!!
877views
8comments
Общи дискусии
От днес нататък ще се опитаме отново да възродим позмрелият ни вестник Shampioni today! По обективни и субективни причини през изминалите месеци нямаше нови статии, за което екипа на медията се извинява на читателите си! Аз, ZAQS и simvol ще се опитаме да ви се реваншираме и с ваша помощ да направим ежедневието ни в играта малко по-интересно и разнообразно!!! Очаквайте в близките дни ексклузивно интервю с един от най-актуалните мениджъри към момента - новият носител на ЛШ Deportivo! Екипа ни набира нови попълнения - подробности в раздел новини на вестника! Поздрави от \"тримата от запаса\" (beer)
|
|
1531views
16comments
Предложения
Цитирам колегата Доновете Мездра (y) Във връзка с предстоящото ограничение при покупката на суперталанти, ще се
увеличи търсенето на млади играчи от ДЮШ, а предлагането им е доста минимално!
Идеята ми е да се намали бройката необходими срещи, в които трябва да играе един
талант от ДЮШ, за да бъде продаден!!! Предложенията са ми три: Първи вариант е
намаляване с около 25%: 14г. - от 105 на 80 мача, 15г. от 95 на 70 мача и 16г от
85 на 60 мача; Втори вариант е намаляване с около 50%: 14г. - от 105 на 55 мача,
15г. от 95 на 45 мача и 16г от 85 на 35 мача и третият вариант е да остане без
промяна! Моля за вашите мнения и коментари! За съжалние анкетата не излезе,
както трябва, колкото и да се опитвах Здраве да е!
|
|
Танкове Т-55 |
|
Платени дюш титли.
1315views
13comments
Предложения
Лично според мен е нужно да се дава приход от ДЮШ и то в пълен размер. Така ще има реален шанс и съответно стимул по-слаби отбори (по-слаби с първите си отбори) да се борят за някаква купа , която може да им донесе и някакъв кредит отгоре. В същото време големият стремеж на админа да се изкарва кредит от играта също ще бъде постигнат, тъй като мениджърите ще строят музея. Плюсът е, че и това не би облагодетелствало по-старите, по-големите или както искате ги наречете, играчи, тъй като все пак приходът от музея си има таван и това би било една възможност някои от по-новите да се борят за нещо и да се опитат да достигнат другите.
|
|
Танкове Т-55
951views
10comments
На лафче
Ето вчера как потеглиха танковете от Шумен
http://www.youtube.com/watch?v=q0s1M-rtsNw
|
|
Танкове Т-55
951views
10comments
На лафче
В момента се провежда военно учение "Щит - 2013" на полигона край Хасково - с.Корен.
|
|
Обиди в чата под групата !
1399views
3comments
Зала на срама
Здравейте моля отборът \'\'Prodava se 600 leva\'\' (със старо име The KINGS ) да бъде наказан за ето тези обиди в чата под групата ми 15/2 :) http://prikachi.com/images.php?images/204/6734204J.jpg ...
|
|
Танкове Т-55
951views
10comments
На лафче
При нас в ловеч на такива платформи от 2 седмица насам товарат камиони.Може би 100 камиона военни вече са заминали за някъде.
П.С. Май ще ни карат сирийци..... И опразват казармата ни.
|
|
Платени дюш титли.
1315views
13comments
Предложения
Според мен е редно тези титли да дават минимален кредит (да речем 1/2 или 1/3 от титлите про големите ) така по-новите отбори ще има за какво да строят музея си , а старите отбори като мен дори и с титли при ДЮШ-а не могат да вземат над 10 хил дневен кредит от музей и няма да има значение за тях....!!
|
|
Платени дюш титли. |
|
Танкове Т-55 |