Ограничение на Супер Талантите

1257views 6comments При проблем с играта
кажи ми разликата от един 14 годишен играч от школата с 15 годишен СТ? единия струва 300к другия 500к.не проумяхте ли, че един 15 годишен СТ не е по-добър и няма как да стане при еднакво развиване, просто за тази година предимство 14-ката го настига и малко разминава.въпреки това всеки иска СТ, а предлага минимални цени за 14-ки.това не мога да го проумея.ако ще купувам СТ никога не бих взел 15 годишен,защото е по-скъпо, ако имам възможност да взема 14ка СТ тогава е друго вече, но те са само 15-20 на сезон, даже предния нямаше. това "ограничение" се прави с цел да се раздвижи пазара и още този сезон ще се усети малко или много.а след няколко сезона като понамалеят СТ-тата ще се усети още повече, защото в момента има доста отбори с по над 5ма такива и не могат да правят трансфери помежду си.

Стига сте следяли нон стоп колегите си! Кой какво взел и т.н. Браво на Войводите че е успял да си купи суперталанти(y) Аз съм бил едно ГОЛЯМО ПРОТИВ за това тъпо ограничение! Всички много говорехте и искахте това да стане, е, стана, сега тепърва ще видите че това няма да е плюс!!! Ще ближете рани и то много! Млади отбори, които тъкмо са събрали кредити и са искали да си купят цял отбор, са на път да се откажат от играта! Егати тъпите правила! Нон стоп ограничения и забрани, бъгове и какво ли още не! Върха !(puke)

кредит

906views 3comments На лафче
Но като цяло обмяната не си заслужава. Ползвай опцията само в краен случай.

кредит

Само левро и след това можеш да обмениш левро за кредит :)

кредит

искам да попитам ако изпратя sms да стана вип дали ще получа кредит

явно това правило е влязло в сила след 24 часа, защото в момента като отида в менюто със СТ-те и ми пише с червен надпис, че не мога да имам повече от 5ма. така че си работи модула, само че според мен е влязъл в сила след 24 часа и колегата е успял да си вземе повече от 5ма поради това.

Не, че ми е работа, не, че имам нещо против колега или каквото и да било, но погледнах да видя в началото ан сезона кой взима СТ и видях ,че снощи м/у 23:40 и 23:43 колегата Войвоите ( http://www.shampioni.com/?act=teaminfo&tid=3850 ) е взел 11 СТ на 15години, а доколкото знаем от този сезон трябваше да има ограничение при СТ... [quote]От началото на сезон 44 в сила влиза правилото даден отбор да не може да притежава повече от 5 супер таланта едновременно. Отборите няма да могат да правят оферти за подобни играчи или да купуват директно такива.[/quote] ( http://www.shampioni.com/?act=news&nid=242 )

Помощ в състезание

1000views 8comments На лафче
ехееее благодаря. Успех през новия сезон.

Помощ в състезание

+1 (beer)

Помощ в състезание

(beer) (beer) (beer) +1

Сезон 44

860views 3comments На лафче
Целта е да се поизравнят малко отборите и да няма отбори с 11 СТ на по 14 години с по 20 спец тренировки и да няма как да се настигнат, а и така ще се раздвижи пазара за юноши и т.н... ;)

Сезон 44

Целта е да се раздвижи малко пазара.Трябва да има и трансферен прозорец през втората седмица от почивката междо сезоните.

Сезон 44

От началото на сезон 44 в сила влиза правилото даден отбор да не може да притежава повече от 5 супер таланта едновременно. Отборите няма да могат да правят оферти за подобни играчи или да купуват директно такива. Какво ще значи това ??? Че хората като мен, който все още се задържат в този сървър трябва да го спрем ли ? Какъв е смисъла от това ограничение при положение, че повечето отбори са изградени само от СТ

Помощ в състезание

+1

Помощ в състезание

+1 ;) uspeh

Помощ в състезание

<blockquote><h3>FC Barcelona 1899 написа:</h3>Темата няма да се заключи Къде е тоя бутон?Готово намерих го Имаш глас отмен Успех приятел</blockquote> Благодаря колега. (beer)

Помощ в състезание

Темата няма да се заключи :) Къде е тоя бутон?Готово намерих го :)Имаш глас от мен :) Успех приятел (beer) (y)

Помощ в състезание

Здравейте колеги, участвам в състезание по СЕО оптимизация, което настъпва в решителната си фаза. Остават само 15 дни до края. Част от него е и събирането на фейсбук харесвания и споделяния. Ако някой желае да ме подкрепи може да го направи като посети сайта с който участвам и просто натисне бутона \"Харесва ми\" Сайта за който става въпрос е: http://laptopacer.ovo.bg БЛАГОДАРЯ ВИ! (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) <hr> Ако модераторите решат, че нарушавам правилата нека ме извинят и изтрият/заключаят темата.

Една история на бивш играч във шампиони.

1056views 6comments На лафче
На това момче му е последна грижа дали ще има отбор и ще бъде вип. "Николай има една мечта. Да излезе от дома си. Отново да види света извън четирите стени. Да застане редом до родителите си на пейката пред родния дом. За това обаче му е нужна специална количка. Но тя струва повече от 12 хиляди лева." За платени протести и контра протести пари се намират.За утайката на обществото която ни натрапват по тв под формата на реалити предавания от типа на Биг/Вип Брадър също.За бездарни футболисти които се подвизават в родната А група също има но за хора в подобно положение няма.Живеем в абсурден свят.

Една история на бивш играч във шампиони.

1056views 6comments На лафче
Колеги, нека по някакъв начин да се свърже с мен. Искам да му подаря отбора си. Освен много добрите суперталанти имам 7.3млн кредит 1800 левро и Вип за 1година. Така че поне на първо време няма да му трябват вип код. Дано да успее да подобри здравословното си състояние