Лудогорец Разград
2834views
24comments
Футбол България
Браво Лудогорец(beer) (beer) (beer) (party) (party) (party) Давайте само така(clap) (clap) (clap) Отбора на народа Лудогорец продължава да радва феновете (party) Не Левски,не ЦСКА,не Литекс....ЛУДОГОРЕЦ(party)
|
|
Платени дюш титли. |
|
Платени дюш титли. |
|
Танкове Т-55 |
|
Танкове Т-55
951views
10comments
На лафче
От 3 дни се разтоварват от тир и качват на влакови платформи
http://www.youtube.com/watch?v=LM3zjAX10IE
|
|
Платени дюш титли.
1315views
13comments
Предложения
Съгласен съм с предложението(y) Много пъти е предлагано,но.......И аз не мога да рзбера защо ДЮШ купите не дават никакъв приход от музея (макар и минимален)
|
|
Платени дюш титли. |
|
Платени дюш титли. |
|
Платени дюш титли.
1315views
13comments
Предложения
То има подкрепа от мениджърите. Но нашия човек е против, не един и два пъти го е казвал :) Пак повтарям нека има стимул за да ги тренираме, ще стане по интересно, ако се дава кредит, мениджърите ще обръщат повечко внимание на ДЮШа ;)
|
|
Платени дюш титли. |
|
Платени дюш титли. |
|
Платени дюш титли.
1315views
13comments
Предложения
Отварям отново темата за платените дюш титли, дано идеята да е узряла в главата на админа, да имам подкрепа от колегите и да бъде одобрена.
|
|
Ограничение на супер талантите
2157views
28comments
Общи дискусии
Пример за играчи Нат 27-28г. Да не важи правилото за Супер талантите...
|
|
2157views
28comments
Общи дискусии
и това ли са всичките промени които щеше да прави ....този сезон само влизах да не ми затрият отбора ... сега вече няма и да влизам явно
|
|
2157views
28comments
Общи дискусии
Готов съм да търся 14ки от младите отбори... По млади от моя де ;)
|
|
2157views
28comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>RAIDERS написа:</h3>Стига сте мрънкали няма как да застигнете играчите със много титли и много
кредит при положение ,че има СТ ...не всеки може да събере 11 15-ки а какво да
говорим за 14ки....но всеки може да изкара от школата си и да продаде играч на
добра цена а иначе а си фанал някой СТ а не...</blockquote>
(y)
|
|
2157views
28comments
Общи дискусии
Аз и по рано бях писал, че би било хубаво ограничението да е за 5 СТ, така че го подкрепям. За опцията търг не съм много съгласен, но мисля че тя не е определяща за това добрите играчи в кой отбор ще отидат. И в реалния футбол добрите играчи отиват в силните отбори. Хубаво би било да има 2 трансферни прозореца за закупуването на нови играчи. И накрая мисля, че е крайно време да бъдат платени дюш титлите за да стане още по интересна играта. Слабите отбори да бъдат търпеливи и постоянни и да се учат от добрите мениджъри в играта, това като съвет ще си позволя и успех на всички. :)
|
|
2157views
28comments
Общи дискусии
Аз ползвам изцяло суперталанти, но съм напълно съгласен с колегите за премахването им! Пазара ще живне определено. (beer) (beer) (beer)
|
|
2157views
28comments
Общи дискусии
Стига сте мрънкали няма как да застигнете играчите със много титли и много кредит при положение ,че има СТ ...не всеки може да събере 11 15-ки а какво да говорим за 14ки....но всеки може да изкара от школата си и да продаде играч на добра цена а иначе а си фанал някой СТ а не...:)
|
|
2157views
28comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Deportivo написа:</h3>купуваш си 14 годишен играч, изкаран от школата за 300к.тренираш си го и като
стане на 15 години има същия коефициент като 15 годишен СТ.така подпомагаш
играч, а не си даваш кредита на вятъра и спестяваш над 200к.много е лесно да се
мърмори само.а и се замислете какъв кеф е да си купиш 11 15 годишни играча и да
чакаш около 2 години за да станат някакъв фактор?който му се занимава да чака,
да си купи 5 СТ и 6 14 годишни и пак ще е същата работа.</blockquote>
Има и друг плюс като изкараш играч от школата трупаш му и опит от срещите за ДЮШ, а опита си влияе и то не малко :) За това си карам по този начин, СТ не съм вадил никога и никога няма да извадя :)
|