Промяна в правилата за неофициалните турнири

2838views 24comments Предложения
От много време не се е играло Amateur Cup, защото просто няма отбори... Silver Cup също е зле и кога се съберат 50 отбора, кога не... А в Gold винаги има над 250 отбора. Предложението ми е следното... Да се промени записването за турнирите... Golda да се направи да е отбори с над 3 или 4 години и така и Silver и Amateur ще се вдигнат с годините и така отбори от Golda ще идат в Silver, а от Silver в Amateur и ще се провеждат отново и трите турнира и отборите ще са разпределени и ще се борят всички за опит, кредит и ще задържим повече млади потребители, така мисля аз... Кажете мнения... Честита Коледа и Весело посрещане на Новата Година(beer) (d)

Честита Коледа

890views 7comments На лафче
Весела Коледа и от мен, живи и здрави! (d)

Честита Коледа

Честита коледа! Бадете здрави!

Честита Коледа

Весела коледа и от мен на всички и щастлива нова година

Честита Коледа

<b>Весела Коледа и Весело посрещане на Новата Година! Живи и Здрави!</b> (d) (beer)

Честита Коледа

Весела Коледа Хо-Хо-Хо (beer) Да са живи и здрави всички (cake) (d) (beer) (pi)

Честита Коледа

Честита Коледа на всички. Да сте живи и здрави, весели и засмяни. Пожелавам много здраве, щастие и късмет във всичко. Весело изкарване. Честит имен ден и на всички именници (*) (party) (sun) (cake) (beer) (d) (dance)(*)

специални тренировки

2057views 14comments Предложения
предлагам да си останат така специалните ,но да са 15 левро,а дадеш ли 25 левро уменията да са от :примерно 8 нагоре:) :) :)

специални тренировки

Подкрепям мнението на колегата така и така си даваме парите най малкото което е админа може да направи тренировките на минимум 5 или ако ще е така една тренировка да е 15 левро не всички имаме възможност като голяма част от играчите да вкарваме колосални суми в играта ;)

специални тренировки

Специални тренировки Играчът НЕМ. ВИДИЧ завърши успешно специалните тренировки. Подобрения на уменията след специалната тренировка Контрол 3 Отнемане 5.9 Дрибъл 6.5 Умения с глава 3.5 след промените мисля е време админа да помисли а над това(bow) за тази специална и 10 левро са много

Чакащи турнири

15072views 86comments Неофициални турнири
пищете ме и мен.:)

Чакащи турнири

<b>Записвайте се след, като бъде пусната темата за турнира след няколко дни!</b>

Чакащи турнири

и мен 4/4/А

Чакащи турнири

Пишете и мен - PORT 1/1/А

Чакащи турнири

Пишете ме и мен моля 1/1/А

Чакащи турнири

Matt 6/2 ;)

Чакащи турнири

Айде и аз Plamo 5/1/A :) (beer)

Чакащи турнири

Айде да се запиша. fozzy 12/3/A

Чакащи турнири

(*) Коледно-Новогодишен Турнир (*) В турнирът ще участват 48 отбора, като ще има III (три) етапа. Отборите са от 100% коеф. до 450%. Мачовете са РПС. <b>Срещите от турнира няма да се играят всеки ден, а ще има и почивки, като ще се почива и по време на Коледните и Новогодишни празници.</b> ******************* (party) ******************* <i>Началото на турнира: 21.12.2013 год. (събота) Край на турнира: 15.1.2014 год. (сряда)</i> ******************* (party) ******************* <b>Схемата на турнира е следната:</b> (wait) Линк: http://prikachi.com/images/955/6811955v.jpg <b><u>I етап:</u></b> 48 отбора се разпределят в 8 групи по 6 отбора. Играе се по 1 мач всеки срещу всеки, без разменено гостуване! Класират се първите 3 отбора, но отпадналите 3 отбора не отпадат, а тунрира се разделя на два турнира (като Шампионска лига и Лига Европа). 24 отбора отиват в продължили, 24 отбора отиват при отпаднали. ********************************** <b><u>II етап:</u></b> 24 отбора от победителите играят 1/8, 1/4 и 1/2 на разменено гостуване. 3 отбора отиват на финала и 3 отбора отиват да играят в малкия финал на победителите. 24 отбора от загубилите играят 1/8, 1/4 и 1/2 на разменено гостуване. 3 отбора отиват на финала и 3 отбора отиват да играят в малкия финал на загубилите. ********************************** <b><u>III етап:</u></b> Финалът и малкия финал на победителите се играе всеки срещу всеки по един мач и шампион е отбора завършил на първо място. Финалът и малкия финал на загубилите се играе всеки срещу всеки по един мач и победител е отбора завършил на първо място. ********************************** Жребият в турнира за етап I ще се тегли, като отборите ще бъдат разделени в урни, а в етап II са на случаен принцип. ***** (d) ***** (party) ***** (music) ***** (*)(*)(*) ***** (music) ***** (party) ***** (d) ***** <b>Правила на турнира:</b> <u>1. Отбор който натрупа две служебни загуби се дисквалифицира без предупреждение. 2. Срещите трябва да се изиграят в определената за тях дата и до определеният час. 3. Всеки който е под 100% или над 500% губи служебно срещата си. 4. След всяка изиграна среща слагайте в темата резултата от срещата + линк към нея и кой кръг или фаза на турнира е. 5. Ако в етап I има отбори с равен брой точки ще се гледат директните двубои между тях, ако и там има равенство - головата разлика на отборите, ако и това е равно ще се гледат вкараните голове на отборите, ако и там има равенство - допуснатите голове, ако и там има равенство ще се играе мач за определяне на отбора продължил в етап II. 6. Когато се записва даден отбор да дава максималният коефициент на отбора си, с който ще участва, стига той да не надвишава 500% и да не е по-малко от 100%. 7.Покана за изиграването на срещата трябва да е пратена от домакина най-късно до 22:30 часа в деня на мача.</u> <b>При записване оставяйте:</b> Име на отбора/Конференция;Лига;Група - Коефициент с който ще участвате! ********************************************************** Награди: 7 ВИП кода и 200 левро - 1 код и 200 левро от Gam3 0v3r - 1 код от FC Piqnicite - - - - - ТЪРСЯТ СЕ СПОНСОРИ! <b><u>ВАЖНО!</u></b>Отбор изхвърлен служебно от турнира или нещо подобно <b>НЯМА</b> да получи код, ако е спечелил такъв. *** (*) *** (*) *** НАГРАДИ!!! (party) 1 код и 50 левро - Шампион в Победител на Победителите 1 код и 30 левро - Втори в Победител на Победителите 1 код и 20 левро - Трети в Победител на Победителите 10 левро - Четвърти в Загубилна Победителите 8 левро - Пети в Загубил на Победителите 5 левро - Шести в Загубил на Победителите 1 код - Шампион в Победител на Загубилите 15 левро - Втори в Победител на Загубилите 10 левро - Трети в Победител на Загубилите 6 левро - Четвърти в Загубил на Загубилите 4 левро - Пети в Загубил на Загубилите 2 левро - Пети в Загубил на Загубилите 1 код - Голмайстор в Победител на Победителите 20 левро - Голмайстор в Победител на Загубилите 1 код - Най-много равенства в груповата фаза (етап I) * <b>Ако има отбори с еднакъв брой равенства, ще се гледа кой е отбелязал повече голове (голова разлика +/-), ако и там има равенство само отбелязаните голове.</b> 1 код - Тото код 20 левро - Тото левро <b>В <u>тото код</u> и <u>тото левро</u> не участват организаторите, както и отборите, които вече са спечелили ВИП код или левро.</b> * Леврото ще бъде взето от акаунта на Gam3 0v3r чрез Администратора и ще бъде раздадено на спечелилите отбори. *** (d) *** (d) *** (d) *** ПРОГРАМА НА МАЧОВЕТЕ ПО ЕТАПИ: I етап: 21.12.2013 год. - Първи мач 22.12.2013 год. - Втори мач 4.1.2014 год. - Трети мач 5.1.2014 год. - Четвърти мач 7.1.2014 год. - Пети мач *** (beer) *** (*) *** (beer) *** <b>Турнир на победителите</b> II етап: 8.1.2014 - 1/8 9.1 - 1/8 реванш 10.1 - 1/4 11.1 - 1/4 реванш 12.1 - 1/2 13.1 - 1/2 реванш III етап: Малък финал: 14.1 - Първи мач 15.1 - Втори мач ГОЛЯМ ФИНАЛ: 14.1 - Първи мач 15.1 - Втори мач *** (*) *** (dance) *** (music) *** (dance) *** (*) *** <b>Турнир на загубилите</b> II етап: 8.1.2014 - 1/8 9.1 - 1/8 реванш 10.1 - 1/4 11.1 - 1/4 реванш 12.1 - 1/2 13.1 - 1/2 реванш III етап: Малък финал: 14.1 - Първи мач 15.1 - Втори мач ГОЛЯМ ФИНАЛ: 14.1 - Първи мач 15.1 - Втори мач *** (party) ********* (party) *** <b>Почивните дни по време на турнира ще са:</b> 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 декември 2013 година, както и 1, 2, 3 и 6 януари 2014 година. 23 и 24 декември ще се почива, защото има 15-16 кръг на шампионата, Лига на Шампионите 3 и 4 кръг, Купа на Шампионите 1/8 финали и 1/8 финали реванш. 25 и 26 декември са празници! 27, 28, 29 и 30 декември се почива, защото има 20 кръг на лигата, Лига на Шампионите 1/8 финали, Купа на Шампионите 1/2 финали, Световно Първенство 5, 6 и 7 кръг и неофициален турнир Amateur Cup. 31 декември и 1 януари е Нова година! 2 и 3 януари се почива, защото има 24 и 25 кръг на лигата, Лига на Шампионите 1/2 финали и 1/2 финали реванш. 6 януари - Финал за Лига на Шампионите. <b>Предупреждение!</b> По време на турнира има неофициални турнири, 26 и 30 кръг на шампионата и 1 и 3 кръг на Купа на Лигата! ************************* (*) ************************* Финалисти за сезон 2010/2011 - LOKO PV (шампион) и Искърски-орли! Линк: http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=1739 Финалисти за сезон 2011/2012 - Matt (шампион) и Sporting 6ampion! Линк: http://shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=4527&pg=1 Шампион за сезон 2012/2013 - Botev_Newcastl! Линк: http://shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=5703&pg=1 (*) *** (*) *** (*) *** (*) *** (*) Организатори: Gam3 0v3r & FC Piqnicite Весели празници на всички! (d)(cake)(party)

Чакащи турнири

...