Редно ли е да се анулират трансфери след търг? |
|
Редно ли е да се анулират трансфери след търг? |
|
Промени в играта
6494views
107comments
Общи дискусии
Ще направя възможно от новия сезон да са активни опциите за продажба на играчите само и единствено чрез търг без таван на горната граница, но и даден отбор да не може да има повече от 5 СТ тези, които сега имат повече СТ, ще си останат така докато се завърти цикъла.
Очаквам други ваши предложения, но нека не са в тази тема.
|
|
Промени в играта |
|
Промени в играта |
|
Промени в играта
6494views
107comments
Общи дискусии
Не си ме разбрал. Не се смея. Това ще се случи и там след 6-7 сезона. За да се задържат новите потребители, може да им се направят няколко нива на развитие - до 6 месеца, до 1 година и след време да ги пуснат с по старите отбори да играят, за да са развили сгради, да свикнат с играта и т.н, защото те искат да започнат да печелят купи преди да са започнали да играят :) . Но това не е моя работа. :)
|
|
Промени в играта
6494views
107comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>izvanzemnite написа:</h3>И в другия сървър правилата са същите като тук</blockquote>
Преди да сме смееш така си помисли за основната разлика между двата сървъра. Във втория сървър всичко е отначало и всички се развиват наравно. Да някои наливат пари, но не съм видял поголовно купуване на СТ. Имаш да строиш сгради, да развиваш отбор и т.н., тоест спрямо условията и възможностите ти, приоритетите са различни и пазара е много по-оживен. Тук при сегашния отбор никога няма да купя играчи на 22 г. с по 50 линия за по 2000 к. Но там ми идват идеално. С две думи там основното ограничение, така да се каже "рестарта" ргулира играта засега. Но ако не се променят нещата и там ще стане същото. Освен това 1 смс е 15 левро!
|
|
Редно ли е да се анулират трансфери след търг?
1371views
11comments
Въпроси
Това със търга е поредната глупост на админа ,сега със търга мошенническите работи ще се увеличат а това цели админа . Истинските проблеми на играта не се решават !!!!
|
|
Промени в играта
6494views
107comments
Общи дискусии
8) (sun) (d) Аз съм ЗА промени... едва ли се чака моята подкрепа, но и не бива да се надявате, че 100% всички ще са щастливи каквото и да се направи... страховете на повечето хора са, защото няма никаква информация КАК ще се случат нещата...
търг... трансферен прозорец... кога ще бъде... ако се надвиши максималната цена какво следва... ако се пусне играч в края на прозореца ще може ли да се купи... трансферен аген ще има ли промени при наемането му?
Ами 2-3 СТ... който има повече няма да може да тегли ли? или няма да може да купува от колеги? никъде не е казано... а най-много се страхуват мениджърите дали ще могат да си ползват Суперталантите, които имат в момента, до края на кариерата им или докато решат да ги продадат...
|
|
Промени в играта
6494views
107comments
Общи дискусии
Админе за всяко нововъведение ще има доволни и недоволни,не може да се съобразяваш със всеки.Важното е играта да се развива и да върви на горе,да се привлекът нови мениджъри и да се спре отлива на старите.Според мен предложенията са добри и трябва да бъдат въведени.Единствено съм на кантар за трансферния прозорец,според мен трябва да са два: преди сезона и между полусезоните.
|
|
Промени в играта
6494views
107comments
Общи дискусии
добре де нали се допита до нас и повечето сме за промените.да не си очаквал всеки да те подкрепи.както се вижда и от другата тема повечето потребители са съгласни с промените.така че действай смело.винаги ще има някой недоволен,но не може да се угоди на всеки,а играта е в уникален застой и има нужда от тези промени.
|
|
Промени в играта |
|
Промени в играта
6494views
107comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Meden rudnik очаквам няколко потребителя като теб да ме подкрепят за това, което
смятам да въведа като новости.</blockquote>
Не съм много сигурен какво точно имаш предвид, но ще стрелям и в двете посоки - има много потребители, дори от старите, които НЕ следят форума, с единия от моята група редовно си говорим и даже от мен научи за последните предложения. А относно това дали чакаш някои конкретно това откровено е грешка, и ти и десетки потребители ставаме зависими от мнението на едни определени хора.
При всички положения промени са крайно наложителни, защото тук пазара е страшно замрял. В другия сървър направих 5-6 трансфера за седмица, нещо което тук от сезони не мога да направя.
|
|
1371views
11comments
Въпроси
Играчите са ми в отбора тези извън групата.Давам пример,с 400%_ общ за 130к при максимална 95к
|
|
1371views
11comments
Въпроси
Кажи какви са били играчите, които си продал, но мисля, че преди беше ясно казано, че играчи продадени на търг може да се продават и над максималната цена и няма да има проблем, но не знам какъв е случая тук...
|
|
Промени в играта
6494views
107comments
Общи дискусии
Да помислим за продажбата за търг: сега има максимална цена , която се минава след наддаването и трансфера става невалиден, мисля, че в момента Юнайтет страда от това, но нали точно това е идеята на търга, който даде повече той печели. При въвеждането само на търг цената на един играч може да стане нереално висока и пак ще се печели играча от отборите с много кредит. За прозореца сме съгласни всичките, независимо дали ще е накрая на сезона или ще се спират трансферите по време на турнирите. за да се въведе правилото за СТ, като решение може да се използва следния подход - Спира се продажбата на СТ, тези които ги има се оставят да остареят и да изчезнат ислед това се въвежда правилото за СТ и се пуска отново продажбата им. Според мен преди да се направят въведения, трябва да се обмислят. Махнат ли се СТ, аз ще съм много облагодетелстван, но не е там въпроса.
|
|
Промени в играта
6494views
107comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Опциите, които ще се постарая да влязат в сила от следващия сезон са:
1. Трансферите да се извършват само чрез опцията търг.
2. Даден отбор да не може да има повече от 2 СТ едновременно в състава си.
3. Трансферите, ще се извършват през определен за това прозорец (Например 2-те
седмици след края на първенството)</blockquote>
От трите предложения съм съгласен с точка 3...
Така мисля, че ще се засили трансферния пазар, а и ще сме по-близо до реалността...
Не виждам какъв е проблема хората да имат 11 СТ или 20 или 5... Който има кредит нека да си купува...
Играчите да се продават само чрез търг също не е лошо, но така отново може да стават много измами...
Но не мисля, че сега е времето, когато е започнал сезона да се правят промени... Би трябвало да се обяви официално и да се знае 1 сезон преди пускането му...
|
|
Промени в играта
6494views
107comments
Общи дискусии
и съм за промените брат, само съм за завареното положение, колко пъти да го казваме аз пък и други колеги, и да няма търгове (handshake)
|
|
Промени в играта
6494views
107comments
Общи дискусии
Meden rudnik очаквам няколко потребителя като теб да ме подкрепят за това, което смятам да въведа като новости.
|
|
1371views
11comments
Въпроси
Влизам днес в играта и гледам всички играчи които продадох на търг анулирани.Според вас редовни са ми трансферите?Сега съм на минус 300хил и един месец няма да лога да тренирам?
|