"Грандовете" в една група в новия сървър
2051views
28comments
Предложения
Аз само се надявам tonos да не разбере за вторият сървар,че току виж се нахвърлил като муха на мед...(rofl) (rofl) (rofl)
|
|
2051views
28comments
Предложения
Според мен вторият сървър си е направо за баровци. Там вече платежоспособните ще пробият напред. Иначе не е лошо. Искаш и имаш възможност---играеш.(beer)
|
|
2051views
28comments
Предложения
Ако имаш 2 бири пред теб,едната струва левче,а другата 3 коя ще изпиеш?Нещо подобно се получава,но пък учудващо колко хора се нахвърлят и на двете.Аз също пия от двете,но безплатно.
|
|
2051views
28comments
Предложения
Аз сам се регистрирал и в 2 сървър даже съм пуснал 1 смс като вип ,нищо не е по различно, даже има много бъгове , но наистина е много по скъпо
|
|
Намаляне на отборите във всяка Група
1593views
11comments
Въпроси
Аз пусках такава тема преди около година и отбори като Депортиво искаха да си печелят трофеите.
|
|
1593views
11comments
Въпроси
Chelsea, когато ме ядоса админа с някое "умно" нововъведение все се заканвам, но нямам време в момента.
|
|
2051views
28comments
Предложения
БГ Ювентус няма да играе във втория сървър. Странно е че виждам много отбори, които написаха че няма да играят там са си направили отбор и са Вип.
|
|
2051views
28comments
Предложения
<blockquote><h3>Myrtle_Beach написа:</h3>Регистрация във втория сървър няма да правя,а ако тук има рестарт аз поне
приключвам участие</blockquote>
Мързи ме да пиша, а колегата го е написал (chuckle)
|
|
1593views
11comments
Въпроси
<blockquote><h3>Pleven United написа:</h3>Абе давайте идей, за си записвам и като ми кипне, ще ги реализирам (ако ме
разбирате)</blockquote>
Нов мениждър ли ще правиш? (beer)
|
|
2051views
28comments
Предложения
<blockquote><h3>Pleven United написа:</h3>СтръвницаБоримечковo с 400левро ... нищо не можеш да направиш. Тук наливамесериозни суми.</blockquote>
400 евро е вкарал колегата а не левро....
Иначе аз никога не съм пускал по повече от 1 СМС на месец и то откакто вкараха тренировките от по 270 минути и пак мога да се боря с почти всеки в играта, като изключим хората които вкарват наистина доста пари или тези с "приятелските трансфери"...Въпреки, че като гледам скоро други няма да останат:D
По темата съм без мнение, защото не мисля да играя във втория сървър.
|
|
2051views
28comments
Предложения
СтръвницаБоримечковo с 400левро ... нищо не можеш да направиш. Тук наливаме сериозни суми.
|
|
1593views
11comments
Въпроси
Абе давайте идей, за си записвам и като ми кипне, ще ги реализирам (ако ме разбирате) :)
|
|
Лига Европа сезон 2012/2013 |
|
Лига Европа сезон 2012/2013
1568views
10comments
Лига Европа
100 на 100 едва ли някой досега е виждал по късметлийски отбор от тези калитковци... да им е честита купата!
Между другото никаква засада при гола на Кардосо! 8-|
|
|
Лига Европа сезон 2012/2013
1568views
10comments
Лига Европа
Я да видим кой се смя на челси (party) (party) (party) (party) (party) (party) (party) (party) (party) (party) (party) (h) (h) (h) (h) (h) (h) (h)
|
|
1593views
11comments
Въпроси
Хубава идея, предлагана е, но едва ли ще се реализира. Особенно пък с пускане на нов сървър...в момента в шампиони.ком има горе долу по 16 отбора в лига редовни на места доста по малко, а и B, C и D групите са пъълни с ботове просто фигуранти няма файда от тях... Мисля че е крайно време обаче да се измисли нещо или да се намалят отборите в групите или D и С групите да се премахнат...хем ще е по интересно повече дербита, хем и олекотяване на сървъра.
|
|
1593views
11comments
Въпроси
4*7 + баражи за изпадане на разменено гостуване за 14 и 15 + първи и втори за по-ниската група. Другите почиват.
|
|
2051views
28comments
Предложения
<blockquote><h3>БЪРЗИ И ЯРОСТНИ написа:</h3>който има повече кинти той е първи</blockquote>
вьв момента вьв втория сьрвьр кинтите няма да помогнат,освен ако не вкараш хиляди да си накупиш таланти,а колкото за всички грандове в една лига,това ще е най тьпото,в момента дори срещу ботовете има интрига,по добре да си се разпределят играчите в всички лиги,за да има стимул в турнирите
|
|
"Грандовете" в една група в новия сървър |
|
2051views
28comments
Предложения
<blockquote><h3>Gam3 0v3r написа:</h3>Най-добре е закриване на сървър 2 и подобряване толова на сървър 1, че да смедвойно повече и да има интерес към играта, а админчето си прави сега отновоповече пари, но с едни и същи неща, защото има глупави хора</blockquote>
<blockquote><h3>Gam3 0v3r написа:</h3>Най-добре е закриване на сървър 2 и подобряване толова на сървър 1, че да смедвойно повече и да има интерес към играта, а админчето си прави сега отновоповече пари, но с едни и същи неща, защото има глупави хора</blockquote>
Така,такааа...Глупави хора,идиоти,админа свещи да си купи с нашите пари.Хайде да видим,какво още ще измъдри умната ти главица?
Някой щял да печели на наш гръб?Ами я ми кажи умна главице,кой създава забавления без пари? и защо си мислиш че който дава пари е глупак и идиот?Аз например съм дал миналата година около 400 евро.Имам давам.Не ми пречи.защо си мислиш,че като нямаш пари и за една кифла и другите не трябва да имат.Много си умеееееен8)
|