"Грандовете" в една група в новия сървър

2051views 28comments Предложения
Аз само се надявам tonos да не разбере за вторият сървар,че току виж се нахвърлил като муха на мед...(rofl) (rofl) (rofl)

Според мен вторият сървър си е направо за баровци. Там вече платежоспособните ще пробият напред. Иначе не е лошо. Искаш и имаш възможност---играеш.(beer)

Ако имаш 2 бири пред теб,едната струва левче,а другата 3 коя ще изпиеш?Нещо подобно се получава,но пък учудващо колко хора се нахвърлят и на двете.Аз също пия от двете,но безплатно.

Аз сам се регистрирал и в 2 сървър даже съм пуснал 1 смс като вип ,нищо не е по различно, даже има много бъгове , но наистина е много по скъпо

Намаляне на отборите във всяка Група

1593views 11comments Въпроси
Аз пусках такава тема преди около година и отбори като Депортиво искаха да си печелят трофеите.

Chelsea, когато ме ядоса админа с някое "умно" нововъведение все се заканвам, но нямам време в момента.

БГ Ювентус няма да играе във втория сървър. Странно е че виждам много отбори, които написаха че няма да играят там са си направили отбор и са Вип.

<blockquote><h3>Myrtle_Beach написа:</h3>Регистрация във втория сървър няма да правя,а ако тук има рестарт аз поне приключвам участие</blockquote> Мързи ме да пиша, а колегата го е написал (chuckle)

<blockquote><h3>Pleven United написа:</h3>Абе давайте идей, за си записвам и като ми кипне, ще ги реализирам (ако ме разбирате)</blockquote> Нов мениждър ли ще правиш? (beer)

<blockquote><h3>Pleven United написа:</h3>СтръвницаБоримечковo с 400левро ... нищо не можеш да направиш. Тук наливамесериозни суми.</blockquote> 400 евро е вкарал колегата а не левро.... Иначе аз никога не съм пускал по повече от 1 СМС на месец и то откакто вкараха тренировките от по 270 минути и пак мога да се боря с почти всеки в играта, като изключим хората които вкарват наистина доста пари или тези с "приятелските трансфери"...Въпреки, че като гледам скоро други няма да останат:D По темата съм без мнение, защото не мисля да играя във втория сървър.

СтръвницаБоримечковo с 400левро ... нищо не можеш да направиш. Тук наливаме сериозни суми.

Абе давайте идей, за си записвам и като ми кипне, ще ги реализирам (ако ме разбирате) :)

Лига Европа сезон 2012/2013

1568views 10comments Лига Европа
трябват ти очила 8)

100 на 100 едва ли някой досега е виждал по късметлийски отбор от тези калитковци... да им е честита купата! Между другото никаква засада при гола на Кардосо! 8-|

Я да видим кой се смя на челси (party) (party) (party) (party) (party) (party) (party) (party) (party) (party) (party) (h) (h) (h) (h) (h) (h) (h)

Хубава идея, предлагана е, но едва ли ще се реализира. Особенно пък с пускане на нов сървър...в момента в шампиони.ком има горе долу по 16 отбора в лига редовни на места доста по малко, а и B, C и D групите са пъълни с ботове просто фигуранти няма файда от тях... Мисля че е крайно време обаче да се измисли нещо или да се намалят отборите в групите или D и С групите да се премахнат...хем ще е по интересно повече дербита, хем и олекотяване на сървъра.

4*7 + баражи за изпадане на разменено гостуване за 14 и 15 + първи и втори за по-ниската група. Другите почиват.

<blockquote><h3>БЪРЗИ И ЯРОСТНИ написа:</h3>който има повече кинти той е първи</blockquote> вьв момента вьв втория сьрвьр кинтите няма да помогнат,освен ако не вкараш хиляди да си накупиш таланти,а колкото за всички грандове в една лига,това ще е най тьпото,в момента дори срещу ботовете има интрига,по добре да си се разпределят играчите в всички лиги,за да има стимул в турнирите

който има повече кинти той е първи

<blockquote><h3>Gam3 0v3r написа:</h3>Най-добре е закриване на сървър 2 и подобряване толова на сървър 1, че да смедвойно повече и да има интерес към играта, а админчето си прави сега отновоповече пари, но с едни и същи неща, защото има глупави хора</blockquote> <blockquote><h3>Gam3 0v3r написа:</h3>Най-добре е закриване на сървър 2 и подобряване толова на сървър 1, че да смедвойно повече и да има интерес към играта, а админчето си прави сега отновоповече пари, но с едни и същи неща, защото има глупави хора</blockquote> Така,такааа...Глупави хора,идиоти,админа свещи да си купи с нашите пари.Хайде да видим,какво още ще измъдри умната ти главица? Някой щял да печели на наш гръб?Ами я ми кажи умна главице,кой създава забавления без пари? и защо си мислиш че който дава пари е глупак и идиот?Аз например съм дал миналата година около 400 евро.Имам давам.Не ми пречи.защо си мислиш,че като нямаш пари и за една кифла и другите не трябва да имат.Много си умеееееен8)