Борусия Дортмунд и Байерн Мюнхен ще играят финал..
3414views
24comments
Шампионска лига
Остави защитата и пропуските, ами съдията? Байерн спокойно трябваше да завършат с човек или два по-малко... :x
|
|
3414views
24comments
Шампионска лига
Честита победа на Байерн Мюнхен, но все пак Борусия заслужаваше повече купата, след толкова пропуски, а гола на Робен беше малко на късмет, сред толкова защитници да не могат да му вземат топката и да се изплъзне и да вкара гол ... |-( |-( |-( ;) ;) ;) (puke) (puke) (puke) :x :x :x :| :| :|
|
|
Предложения над максималната цена |
|
3414views
24comments
Шампионска лига
<blockquote><h3>БАЙЕРН пивото написа:</h3>Ако искате да сте имате повод за радост след мача, то тогава подкрепяйте Байерн</blockquote>
Само че след мача да не се окаже Байерн да загубят 4-и финал? ;)
|
|
3414views
24comments
Шампионска лига
Ако искате да сте имате повод за радост след мача, то тогава подкрепяйте Байерн (beer)
|
|
|
Промяна при трансферите !
1021views
10comments
Предложения
Е сега като разбра ферари, вземи че отговори нещо на момчето... поне от култура ;)
|
|
3414views
24comments
Шампионска лига
Да стане хубав и резултатен мач, а победителя за мен не е кой знае колко важен.
|
|
3414views
24comments
Шампионска лига
Аз ми се струва че Борусия ще бият,или ще е победа с 1-0 или ще има много голове 4-3 е хубав резултат ;)
|
|
3414views
24comments
Шампионска лига
Интересен финал, на пръв поглед Баварците са фаворити, не само че спечелиха титлата с преднина над 25точки пред конкурента си, играят доста по добре от конкурентите си в ШЛ. Но това е финал за ШЛ играещ се на ст. Уембли...и мисля че нищо не се знае докато не изминат редовните 90 мин или евентуално 120...все пак мисля че Борусия ще се противопостави и ще спечели купата, малко повече им симпатизирам :) Накрая ще кажа нека стане един вълнуващ двубой и по добрия спечели (beer)
|
|
Борусия Дортмунд и Байерн Мюнхен ще играят финал.. |
|
Предложения над максималната цена
1015views
8comments
Предложения
По точно ,някой направил трансфер по този начин e гласувал така. Далаверите тук са в изобилие. Важното е на собственика да му вървят плащанията.Тая игра е на принципа днес съм жив--утре незнам(beer)
|
|
|
1015views
8comments
Предложения
<blockquote><h3>FC Barcelona 1899 написа:</h3>Интересно ми е кой е тоя дето не е съгласен?</blockquote> някои хеитар (chuckle)
|
|
|
|
1015views
8comments
Предложения
Мисля че не е редно да се допуска отбор да слага сума по-голяма от максималната допустима на даден играч. т.е да блокира трансфер.много от мениджърите го правят с умисъл ,въпреки че знаят ,че играча няма да им бъде продаден а ако все пак продавача го продаде -трансфера ще бъде анулиран.Затова предлагам да НЕ е възможно поставянето на по-висока цена от максималната допустима.
|
|
Вицове
17572views
231comments
На лафче
Хванали фенове на Манчестер Юнайтед, Ливърпул и Челси в Африка. Негрите се почудили какво да правят с тях, пък им казали:
- Сега ще ви завържем голи и ще ви удряме 100 пъти с камшик, но преди това имате право на едно желание.
Пръв бил фена на Челси, той поискал 15 възглавници да сложат на гърба му, но след 20-я удар всичко било отново на голо. После фена на Ливърпул поискал 20 възглавници, но и те след 25-я удар се скъсали. Последен бил фена на Манчестър Ютайтед. Той се изсмял и казал желанието си :
- Искам да завържете тези двамата за гърба ми и да удвоите наказанието!
|
|
|