Промяна при трансферите !

1021views 10comments Предложения
дa

» Трансфери Не можете да правите трансфери, ако не сте мениджър на отбора повече от 14 дни в играта. :D Това правило ли искаш да се премахне?Не те разбрах точно:^)

ще е добра идея да са махни правилото за нови потребите ли забраната да мозеш да изкупуваш и купуваш фудболисти ще е добре да са махни забраната (wasntme)

Борусия Дортмунд и Байерн Мюнхен ще играят финал..

3414views 24comments Шампионска лига
Аз съм фен на Борусия Дортмунд и според мен те са също много силен отбор ... Дано да бият и вземат купата ... Това ще е голям успех за цяла Германия ... :P :P :P (beer) (beer) (beer) ;) ;) ;) :) :) :) (d) (d) (d) (party) (party) (party)

Който и да бие, все ще е голям кеф! (beer) (beer) (beer)

Ами не знам ,аз очаквах други финалисти тази година,ама не стана ..Както и да е (само го вметнах като мое мнение),във футбола няма 100 процента сигурно, кой с кого и с колко до финал,затова тази игра е велика ,независимо на кои отбори симпатизираме,все пак финала е ясен!Ами според мен баварците ще победят в редовното време ,ако че Дортмунд хич не са за подценяване ,особено тази година!(wait) Интересно ще е ,ще гледаме и ще видим !(*)

тройка за Байерн ..... тотално надмощие и смазване на противника ....

3-1 за Байерн Мю в редовното време

2:1 za Dortmund(beer) ;)

Кой ще победи в този финал на \"Шампионска лига\" Борусия Дортмунд или Байерн Мюнхен? Финала ще се играе на 25.05.2013г, на стадион \"Уембли\" в Лондон (Англия) ... Кой ще е крайния победител според вас? :) (beer) (d) (*)

"Грандовете" в една група в новия сървър

2672views 28comments Предложения
<blockquote><h3>BG JUVENTUS написа:</h3>БГ Ювентус няма да играе във втория сървър. Странно е че виждам много отбори, които написаха че няма да играят там са си направили отбор и са Вип.</blockquote> Koлко си прав..... Това е истинската пародия, да се биеш в гърдите, че си БЪЛГАРИН и след това да положиш морни колене в джамията ... Убрееееееее

"Грандовете" в една група в новия сървър

2672views 28comments Предложения
<blockquote><h3>ПФК Стражите написа:</h3>Аз само се надявам tonos да не разбере за вторият сървар,че току виж се нахвърлил като муха на мед...</blockquote> (rofl)

RAIDERS "напуска" играта, псувайки админа!

3643views 31comments Зала на срама
Абе вие пак ли почнахте???Заради вас заключвам темата.Личните ви дразги дискутирайте на лични.:^)Ако някой иска да напише нещо важно по темата нека пише на лично и веднага отключвам темата.

(whew) (rofl) (rofl) (rofl)

Вземете си стая,бре!!!(chuckle)

Тихомире, за да ти докажа за пореден път че съм прав и че ти си ограничен и сам незнаеш какво правиш ще ти го докажа! Като явен хейтър на МЮ да си сложиш снимка на техния трофей на музея е смешно и мазохистично! И за да ти доказа че съм прав ето снимката която си сложил... http://prikachi.com/images/708/6133708H.jpg А ето и доказателството: Това зад трофея е легендарната трубуна на Олд Трафорд - Stretford End. Бил съм на нея през 2011г, точно когато празнувахме трофея, който си закачил за снимка! Вляво на среда пише MUFC - Manchester United Football Club, до него пише FEB 6- това е банера за трагедията в Мюнхен на 6ти Фефруари 1958г. Цветовете на трофея са черно,червено и бяло...цветовете на МЮ. Видя ли Тихомирчо, как за пореден път губиш спор с мен и се показваш като некомпетентен!

Хахаха и мулти станах имах отбор още от преди рестарта ;) след това нямам а доста добре следях на вуйчо затова съм запознат.. ако не си поглеждал господин часовник има чешко знаме когато вуйчо е влизал последно и Българско когато аз ...вече от злоба чак се филмираш или нещо взимаш пак те питам ? Хаха оправяш ми настроението с глупостите си (chuckle)

<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>Ей не се спряхте с ваще интриги и това да нападате колегите ... ей за тва няма останат хора в тая игра ... само Хейт и нищо друго ...</blockquote> По голям хейтър и интригант от теб тук няма, няма и да се роди, ако ще и 15 сървъра да пусне админа. Такова чудо като теб няма.Надушиш ли спор веднага си подлагаш Д-то! Погледни заглавието на темата и какво съм написал! Неискам никакъв играч, пак не си разбрал за какво съм му дал играча. Искам наказание за обида! Ако се оплаквах от това че ме е излъгал, сигурно темата щеше да е различна като заглавие! И много странно как това лапе, което уж е заместник на Димо, знае всичко в играта, кой на кой е продавал играчи, национални отбори и т.н.т...нещо ми намирисва на мултиакаунт. Малкия явно е играл играта дълго, къде ли е другия му акаунт? Явно племеника е удрял по едно рамо на вуйчо си и сега за благодарност след като втория наспува цветущо админа , малкия наследява пиратите и всички, трябва да сме толерантни към него. Аз съм ви казал и преди и сега! Аз играя честно и непонасям да ме лъжат хора на които съм помагал! Така че ....Каквото повикало, такова се обадило!!!

Ей не се спряхте с ваще интриги и това да нападате колегите ... ей за тва няма останат хора в тая игра ... само Хейт и нищо друго ...

Написах ти на лично защо мисля така и пак казвам пред всички че аз нямам нищо против теб или Димо.