Fantasy Premier League 2012/13

10780views 237comments На лафче
този уикенд е последния кръг на играта.3-ма играча имат шанс да спечелят нашата група,доста интересно изглежда,че е малка разликата.както и финала в хед то хед-а е този кръг.желая успех на тези играчи (особено на единия) 8)

Намаляне на отборите във всяка Група

2027views 11comments Въпроси
http://www.shampioni.com/index.php?act=forum&case=viewtopic&id=3383 Бях предложил подобен вариант, но не срещна одобрението на колегите ;)

навремето имаше РО можеби ако те го бяха предложили можеше и да се получи нещо,но те бяха заети сьс големия проблем,за средните цени на играчите,и схеми на игра,неща без които бяхме много по добре,това е добьр вариант,за повече интрига,но и сьм на мнението,че 16 конференции сме прекалено много,ако са на половина ще е много по интересно,да се напьлнят и Б групите,така,че да трябва да си заслужиш участието в елитните групи,а не като сега да са на 50% с ботове,сега сьс втория сьрвьр админа има вьзможност да експериментира,а не да има 2 сьрвьра на 70% сьс ботове

Мисля че идеята е добра,но се съмнявам че ще се реализира (beer)

Лига Европа сезон 2012/2013

1774views 10comments Лига Европа
THE BEST OF CHELSEA(beer) (beer) (beer) (beer) (beer)

"Грандовете" в една група в новия сървър

2837views 28comments Предложения
Аз само се надявам tonos да не разбере за вторият сървар,че току виж се нахвърлил като муха на мед...(rofl) (rofl) (rofl)

Според мен вторият сървър си е направо за баровци. Там вече платежоспособните ще пробият напред. Иначе не е лошо. Искаш и имаш възможност---играеш.(beer)

Ако имаш 2 бири пред теб,едната струва левче,а другата 3 коя ще изпиеш?Нещо подобно се получава,но пък учудващо колко хора се нахвърлят и на двете.Аз също пия от двете,но безплатно.

Аз сам се регистрирал и в 2 сървър даже съм пуснал 1 смс като вип ,нищо не е по различно, даже има много бъгове , но наистина е много по скъпо

Аз пусках такава тема преди около година и отбори като Депортиво искаха да си печелят трофеите.

Chelsea, когато ме ядоса админа с някое "умно" нововъведение все се заканвам, но нямам време в момента.

БГ Ювентус няма да играе във втория сървър. Странно е че виждам много отбори, които написаха че няма да играят там са си направили отбор и са Вип.

<blockquote><h3>Myrtle_Beach написа:</h3>Регистрация във втория сървър няма да правя,а ако тук има рестарт аз поне приключвам участие</blockquote> Мързи ме да пиша, а колегата го е написал (chuckle)

<blockquote><h3>Pleven United написа:</h3>Абе давайте идей, за си записвам и като ми кипне, ще ги реализирам (ако ме разбирате)</blockquote> Нов мениждър ли ще правиш? (beer)

<blockquote><h3>Pleven United написа:</h3>СтръвницаБоримечковo с 400левро ... нищо не можеш да направиш. Тук наливамесериозни суми.</blockquote> 400 евро е вкарал колегата а не левро.... Иначе аз никога не съм пускал по повече от 1 СМС на месец и то откакто вкараха тренировките от по 270 минути и пак мога да се боря с почти всеки в играта, като изключим хората които вкарват наистина доста пари или тези с "приятелските трансфери"...Въпреки, че като гледам скоро други няма да останат:D По темата съм без мнение, защото не мисля да играя във втория сървър.

СтръвницаБоримечковo с 400левро ... нищо не можеш да направиш. Тук наливаме сериозни суми.

Абе давайте идей, за си записвам и като ми кипне, ще ги реализирам (ако ме разбирате) :)

трябват ти очила 8)

100 на 100 едва ли някой досега е виждал по късметлийски отбор от тези калитковци... да им е честита купата! Между другото никаква засада при гола на Кардосо! 8-|

Я да видим кой се смя на челси (party) (party) (party) (party) (party) (party) (party) (party) (party) (party) (party) (h) (h) (h) (h) (h) (h) (h)