Нередовни трансфери,админа да прецени?

3303views 49comments Зала на срама
Самия фаткт , че пускаш тема в която призоваваш АДМИНА да въщал играчи не на теб , ами на АРСЕНАЛ - демек на чужд отбор мисля красноречиво говори - че сте пълна мафия там ..... Самата ти тема е доказателство - жалко че не може се усетиш ... нещо мнго ЯНЕ ЯНЕВ го даваш .... ама ..... Ако може да върнете играчите на моя приятел ОРЛИТЕ - пфффф :D айде моля ти се .... с тия партийни отношения до тука а ? Дай всеки сам за себе си както трябва а ? ... а не аз и ОРЛИТЕ срещу другите - искаш ли ? Пак се изложи само дати кажа ;) Аз мамя с ЦСКА , със таралежа , със Ливърпул на ЙОЦОВ дет се отказа , с КЕЛТ , със ред скорпион с който дори нямам трансфери :D :D Тука май има световна конспирация срещу тебе ???

Да така е,но аз за разлика от твоя гуру Ралица няма да се откажа и ще отдам на момчетата заслужения кеф да ме бият.Но дай да говорим за твоите трансфери и незабравяй ти започна всичко.

Ми ЧАО си ... играчите ти ще остареят и си ЧАОООООО ... други ще дойдат - приеми го ..... Айде стига рева , че Дани и той чака някоя ТИТЛИЧКА - неможе само ти да лапаш на готово .... То е лесно ОРЛИТЕ да ти ги купува и подготвя нали ... сега като падна при нас обикновените и нещо ти е трудничко ли сам да си купуваш играчите ?

<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>ЕМО - ти си Чао .... и да пишеш глупости и да не пишеш ..</blockquote> Бъди по конкретен,и на кое казваш глупости? Дай един нередовен мой трансфер,аз ти посочий 10 твои.

ЕМО - ти си Чао .... и да пишеш глупости и да не пишеш .. Забрави твойте трансфери на ДЮШ-ове към ШОУ-то за по 600-700к само да отбележиш ;) и това че и него лекинко източихте ..... Иначе си добър хроникьор .... само дето , неможе всички играчи да са за тебе , на тебе както знаем трябва ОРЛИТЕ да ти ги купи 1во нали .... ?

След добрата работа на админа при която заклучи отбора на Арсенал (Орлите)част от играчите които админа върна,вкючително и такива преди два сезона,някой от въпросните играчи бяха закупени от The Saits същите и дори и на по ниски цени.Примерно играча Рамирес който бе закупен от Арсенал за 2 милиона сега вече е в отбора на The Saits само че с 600к по-малко.Също така държа да отбележа че този играч докато беше в Арсенал,Ангел собтвеника на отбора му сложи една специална тренировка която не бе изчистена от админа и леврото и нивата също не бяха върнати на играча който ги е дал.Колегата от The Saits,който няколко дена писа за тези трансфери защо не съобщи за тази нередност?Нали беше на мнение че всичко трябва да е честно.Ами Супер Таланта който купи за 490к със една специална тренировка и той ли е редовен.Ами четеримата играчи от Черно Море дето купи при положение че други даваха двойно повече.Ами Неймар който бившия мениджър на Ливърпул взима за 1,9м и после го продава за 900к също ли е редовен?И от кога господин админ Супер Талант със шест специални тренировки и развиван няколко сезона струва 800к?Е искаше да докладваме трансфери,ами ето ви девет на брой,да видим дали правилата се еднакви за всички и също няма да е зле да върнете нивата,леврото на Арсенал,който вероятно се отказал от играта ,точно порада тази причина,също така играча П Малдини който бе закупен преди два сезона и сега е върнат незнайно защо.Познавам собственика на Арсенал Ангел,живеем в един град и постоянно подържаме връзка,знам с какъв ентусиазъм и кеф играеше играта,а сега даже не си тренира играчите.Искам специално да обърнете внимание на следните неща: 1.Играчите които са в момента в The Saits закупени от ЦСКА.Рамирес и Т Силва,ако може да ги върнете на Арсенал,защото те са закупени на по високи цени от него,а не на промоционални както винаги от приятеля на справедливоста The Saits . 2.П Малдини,два сезона си игра в Арсенал,а вие го върнахте в Пир Орли.За него до колкото знам бяха дадени и доста вип кодове. 3.Супер таланта Oscar от The Saits със една специална тренировка,закупен за 490к от същия ЦСКА. 4.Играчите закупени от The Saits от Черно море на брадски цени,да се обърне внимание че и двата отбора са от Варна. 5.Закупен СТ от отбора Таралеж в Гащите за 800к със шест специални тренировки. 6.Играча А Прирло закупен от друг варненски отбор Селт при положение че аз му давах 3м за него и вратаря Пламен който в момента е в red scorpion (познайте пак от Варна)а той ги даде на градските си отбори. 7.Ако мерите с еднакъв аршин ще върнете играчите от ЦСКА в Арсенал и П Малдини който два сезона бе при него а вие го върнахте.И не на последно място ще спомена че отбора му бе заключен повече от седмица и той вероятно загуби титлата,но оправете другите неща,това може да се поправи. П.С.Отборите на Celt red scorpion да не се чустват въвлечени със Светците,просто отбелязвам че са от Варна,както Тишо отбелязваше че ние сме от Благоевград.

Великия Сър Алекс се пенсионира!!!

2275views 18comments Футбол Европа
MUFC браво сгащи ме нямам повече какво да кажа печелиш!

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>MUFC футбола е много логична и проста игра, но не е за ........... Понеже съм наясно, че всички ние "разбираме" много от футбол очаквам да коментираш отново този мой коментар след като познах мениджър, което не беше никак трудно, но само разбиращите като теб не го знаеха понеже сте много наясно с футбола</blockquote> дай сега да не си говорим кой е наясно и кой не е. има свидетели от тази игра които могат да потвърдят че това ми е втори пропуск от десет предположения например.но ако погледнем теб, имаш доста пропуски с тази игра и то съществени ,а това е футболна игра. без да се обиждаш (hi)

За втория сървър, ще научите като бъе пуснат нямам повече какво да кажа за него и за това не съм го и направил.

<blockquote><h3>The KINGS написа:</h3> FACT: Managers since 1986: Madrid - 24 Inter - 19 Chelsea - 18 Bayern - 14 Juventus - 14 Man City - 14 Milan - 13 Man Utd - Sir Alex</blockquote> Разясни малко тази статистика .

(clap) КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>MUFC футбола е много логична и проста игра, но не е за ........... Понеже съм наясно, че всички ние "разбираме" много от футбол очаквам да коментираш отново този мой коментар след като познах мениджър, което не беше никак трудно, но само разбиращите като теб не го знаеха понеже сте много наясно с футбола</blockquote> Така се прави! С нетърпение всички очаквахме да чуем какво е мнението на админа по важната за играта тема за Ман. Ю. , вместо несъщественета тема от 10 на страници за втория сървър. Поредно неуважение към потребителите на шампиони!

И малко да се позабавляваме...;) Поради липсата на препинателни знаци, долното изявление няма как да бъде грешно, понеже може да се тълкува по различни начини. Ето как се развеселих преди лягане: (wait) <blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Жозе Моуриньо в Челси няма как да иде в МАНЮ има недовършена работа в ЧЕЛСИ Дейвид Мойс може повече, когато има пара за трансфери е логичният отговор тук!</blockquote> - 1-ви вариант: Жозе Моуриньо в Челси няма как да иде. (chuckle) :D В МАНЮ има недовършена работа.:^) В ЧЕЛСИ, Дейвид Мойс може повече.....(beer) - 2-ри вариант: Жезе Моуриньо в Челси. Няма как да иде в МАНЮ - има недовършена работа. В Челси, Дейвид Мойс може повече...(rofl) - 3-ти вариант: Жозе Моуриньо в Челси. Няма как да иде в МАНЮ - има недовършена работа в Челси. Дейвид Мойс може повече.... (clap) Изключително забавена може да бъде нашата писменост. Трудно ще ми е да повярвам, ако някой твърди, че прогнозата на коринтианс не е била точна.(*) ;) (*) Надявам се да приемете това с чувство за хумор, а не по-друг начин (bow) Относно заместникът на САФ - за голяма част от мениджърите тук, той явно не е бил голяма загадка. Поздравления за което!(clap) (clap) (beer) (beer) (beer)

MUFC футбола е много логична и проста игра, но не е за ........... Понеже съм наясно, че всички ние "разбираме" много от футбол очаквам да коментираш отново този мой коментар след като познах мениджър, което не беше никак трудно, но само разбиращите като теб не го знаеха понеже сте много наясно с футбола

Сблъсък на клановете!

1437views 12comments На лафче
Angels & Eagles e кланът. (handshake)

Сблъсък на клановете!

<blockquote><h3>The KINGS написа:</h3>Да, супер е играта... Да си направим един клан от играта ? Някой друг желаещ?</blockquote> +1(beer)

Сблъсък на клановете!

:(

Сблъсък на клановете!

<blockquote><h3>Pleven United написа:</h3>Няма я за Android.</blockquote> Да и аз проверих и за съжаление я няма!:(

Информация

882views 10comments Предложения
<blockquote><h3> БЪГ Юнайтед ООД:</h3>...А ако играча е пуснат с опция купи сега или на търг и някой го купи докато собственика не е онлайн, а той е в състава за предстоящ мач, с колко човека и как ще играе отбора му тогава?... </blockquote> Лесно: 1. Имаш "санитарен" мимимум - 16 играча. Ако играчите ти са под 17 - > нямаш въобще опция за трансфер. 2. Натам логиката е лесна. - Слагаш титуляр за купи сега - примерно ВРАТАР. - Когато се продаде - играча автоматично се заменя от резервите с най-близки показатели. 3. 4 реда код (PHP) решава проблема. Админът със сигурност може да го направи, въпроса е дали иска или не ... и дали въобще ще види тази тема преди да замине в коша.

Сблъсък на клановете!

Няма я за Android.