Сблъсък на клановете!
1437views
12comments
На лафче
Някой играе ли Clash of Clans за iPhone или Андроид? Супер стратегия... Клана ми е Angels & Eagles , може да ме потърсите и да се забавляваме заедно(beer) :)
|
|
Великия Сър Алекс се пенсионира!!!
2275views
18comments
Футбол Европа
Моят избор е Ерик Кантона ;)
...но да бъдем реалисти. Мойс е логичното продължение на САФ, стриктен и суров шотландец, готов да продължи делото му. Но пък дали МЮ не е твърде голям залък за Мойс, напрежението и очакванията в клуба са по-големи от всякъде другаде.
Моу изглежда като мениджъра, който може да контролира напрежението, медийте и психо войните, но не е менъджър, който се задържа дълго на едно място.
Клоп е страхотен избор, но дали ще се справи добре и във ВЛ?
Аз неизключвам и изненада, някой който малко се очаква и не е сред фаворитите....
Ето и един факт, който е стряскащ и показва защо САФ е Н1 и ще остане задълго такъв!
FACT:
Managers since 1986:
Madrid - 24
Inter - 19
Chelsea - 18
Bayern - 14
Juventus - 14
Man City - 14
Milan - 13
Man Utd - Sir Alex
|
|
2275views
18comments
Футбол Европа
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Жозе Моуриньо в Челси няма как да иде в МАНЮ има недовършена работа в ЧЕЛСИ
Дейвид Мойс може повече, когато има пара за трансфери е логичният отговор тук!</blockquote>
във футбола топката е кръгла господин КОРИНТИАНС и не винаги всичко е базирано на логиката8)
|
|
Информация
882views
10comments
Предложения
това и аз отдавна си го мисля защо не се въведе,елементарно е.играча се добавя в трансферите и може да играе,но без опции за търг и купи сега.аз все още чакам от РО 1 въведенията така че съм търпелив човек.
|
|
Тати Мето ;)
333views
8comments
На лафче
Честито колега (party) Да ви е жива и здрава дъщеричката, много да ви радва и да ви слуша (inlove) Ще пийнем по едно за ваше здраве (d)
|
|
Секта в кино ''Млада гвардия'' |
|
Великия Сър Алекс се пенсионира!!! |
|
Секта в кино ''Млада гвардия''
677views
2comments
На лафче
обърнете особенно внимание на случващото се след 4:30 мин.
http://www.youtube.com/watch?v=GQcBc6h60f0
|
|
2275views
18comments
Футбол Европа
една от мечтите на Моуриньо е да води Юнайтед,приятели са с Фъргюсън,никъде а още по малко той е обявил че отива в Челси,така че мисля,че той е правилния човек и ще акостира на "Олд Трафорд"
|
|
2275views
18comments
Футбол Европа
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън ще продължи да работи в клуба и след прекратяването на своята треньорска кариера. Както е известно, 71-годишният шотландец обяви официално днес своето оттегляне от треньорската професия със специално подготвена декларация, изпратена до пресата и публикувана в официалния сайт на Манчестър Юнайтед. Той ще продължи да работи за клуба, на който донесе 13 титли на Англия и общо 38 трофея за "червените дяволи". Фъргюсън ще бъде член на Борда на директорите и Посланик на Манчестър Юнайтед по света.
Изключителен фаворит за заместник на сър Алекс на "Олд Трафорд" е настоящият мениджър на Евертън Дейвид Мойс. Сънародникът на Фъргюсън може да се раздели с "карамелите" без компенсация, след като отложи преговорите за нов договор с клуба от "Гудисън парк" за след края на сезона.
|
|
2275views
18comments
Футбол Европа
Жозе Моуриньо в Челси няма как да иде в МАНЮ има недовършена работа в ЧЕЛСИ
Дейвид Мойс може повече, когато има пара за трансфери е логичният отговор тук!
|
|
Великия Сър Алекс се пенсионира!!! |
|
2275views
18comments
Футбол Европа
Новината е факт,аз лично съм шокиран.Кой според вас трябва да е наследника му?
|
|
Тати Мето ;)
333views
8comments
На лафче
Живо и здраво да е детенцето :) Честито !(beer) (cake) Доста поводи е имало по празниците :D
|
|
Тати Мето ;) |
|
Тати Мето ;)
333views
8comments
На лафче
Нека бъде жива и здрава и ти пожелавам да бъдеш най щастливия татко на света !!
|
|
Тати Мето ;)
333views
8comments
На лафче
Браво, да му е жива и здравичка малката рожба (beer) (clap) (beer) Едно хубаво нещо да чуя тия дни :) Да почерпиш ;)
|
|
Тати Мето ;)
333views
8comments
На лафче
<blockquote><h3>RAIDERS написа:</h3>Искам да поздравя моят колега от 15/2 Методи(BWIN) по случай новоридилата му се
дъщеричка,и да му пожелая това малко съкровище да му е живо и здраво и нека бъде
най щастливият татко
Аз лично след малко ще ударя едно за здравето на малката госпожичка.</blockquote>
Нека му поплаче, да го ядосва, да му казва "тате, тате" и да чува "татеее" .... всички ядове след "татеее" остават в миналото, а прегръдката от невинното създание остават вечни.
Приятелю, имам две момиченца и повярвай ми тръпката е НЕВЕРОЯТНА!!! Живи и здрави и всичко най-хубаво! Тепърва ще усетиш сладостта на живота.
Поздрави: ШП
|
|
Тати Мето ;) |
|
Информация |