Нередовни трансфери,админа да прецени?

4397views 49comments Зала на срама
Емо зациклил си здраво ...... не си призовавал скоро мисля :D Иначе кво да обяснявам - ти си прдлагал сигурно по 3м на играч , ама не си ги получил - няма кво да се лъжем ... то има ли мой играч ти да не си давал повече :D (rofl) :D Световната конспирация пак е в щампиони и пак нейна жертва е ЕМО

Досега си мислех че Тишо е влюбен в КингсЪ,но явно е в мен,щом във всеки свой пост ме споменава.Чуй ме Тихомире,тази тема е за твоите трансфери,обясни ми как тези двама играчи за Уест Хям струват 4м,а за теб 3,4?

ок отивам да запаля фадромата и идвам ;)че какав посерко си всичко ще оакаш :D :D :D

И бебегледачките с лафовете за памперси - so gay

Тука можем да видим кои са Милионерите :D :D

да мъжка бавачка ;)сам виж колко време те пазя вече :D

Просто си пр.ст .... айде бягай да си играйш с камиончета на пясъка и не се обяснявай капацитет .... кво си имал или си нямал не ме интересува и ти не ме интересуваш .... Колкото до другия дето се моли и призовава и до там ще стигнем - извънземния помниш ли го как те обра и стана шампион на твой гръб само искам да питам ? С тез бебешките лафове нз къде си актуален и къде ги говориш - ама по-голяма тъпотия не бях чел ... да не си мъжка бавачка ? Ся отивам да напрая едно аки - ти ела го изчисти :D (rofl) :D лешник

мишки срещу мене църкат като ме видят познай къде си бъркат(wasntme) (wasntme) (wasntme) :D :D аве мишок :D аз поне направих оферта от порядъка на 4 000 000 а ти под дюшека явно си ги събирал тея 3 600 000 :D :D аз не претендирам че има 8 000 000 просто офертата беше една за всички или поне така си мислех :D на последак в шампиони има тенденця на новородените бебета и shampioni.com има своето бебе (THE SAINTS) ама много ревливо и все недоволно :D:D :D къде ти е бибата??;( ;( памперса за смяна ли е?? :O :O малиииии кво голямо аки е направило момчето (clap) (clap) (clap) аз нямам 8 000 000 :) но и ти ги нямаш ;) адски ви е трудно на всички да играете по правилата (sweat) ;)

Емо ти как взе 4мата играчи от ОРЛИТЕ след като РАЙДЪРС предлагаше повече от теб за тях ? Я обясни на всички .... ? За вас с Арсенал неможе да струват 8 милиона защото нямате/хте 8 милиона нали така лешник ? Кредит имаше Пирински ОРЛИ , които беше нагло източен - така че с чуждия кредит не се брои .. за тва и АДМИНА върна трансферите ... имаше играчи купени от ОРЛИТЕ с акаунта на Пирински ОРЛИ - Т. ДРЕ да речем за нереално високата сума от 2.1м и после колегата го е дал за милион и нещо Давайте си вашия кредит с чуждия не се брои ... Ти Ганчо понеже си лалаш , защо не беше сложил оферти от по 2м на 4мата играчи а папагал ? нали си имал много кредит ганио Кво ревеш немога да разбера ? Ганиооо - тебе чакам , що не сложи 8м на 4мата играчи те питам ? И ти ли почна като ЕМО на приказки по 3м на игарч да даваш , иначе неможе си обърше носъ ОРЛИТЕ ако го няма да го държи за ръката .......

Доростол 2003 твърде късно се включваш по тема за това ще ти разкажа малко пред историята :) прословутите четирима играчи на ЦСКА ги следя от доста време още от 14 г в началото на този сезон ЦСКА ги пусна в листата и каза че струват по 2 000 000 8-| аз направих оферта за 2 ма от играчите и ЦСКА каза че ще ми ги даде 8-| 8-| но не след дълго ЦСКА ми писа че един отбор(ARSENAL) му е казал " ще ти дам по 2 000 000 за всеки но само ако ги взема и четиримата играчи " и ЦСКА ги даде на АРСЕНАЛ:) бях се примирил че АРСЕНАЛ има повече кредит от мен докато не станахме свидетели на прехвърлянето на кредит от АЦ МИЛАН към АРСЕНАЛ :)и точно тогава собственика на отбор THE SAINTS ме обвини че съм направил офертата за 2 ма на ЦСКА с цел да ги капарирам за Арсенал (погледни драсканиците те в групата на FC United)не след дълго Арсенал пусна един играч на търг с минимална цена 1 270 000 (party) (party) за кой играч трябваше да наддавам с не кой да е а със самият AC MILAN :^) :^) :^) цена от 1 270 000 стигна 2 900 000 и АЦ МИЛАН го взе.....АКО СЪМ НАПИСАЛ НЯКОЯ ЛЪЖА МОЛЯ НЯКОЙ ДА МЕ ОПРОВЕРГАЕ :)Доростол 2003 вижда се че си човек с принципи които много ме радва,:)та може ли да ми кажеш къде виждаш fairplay в тази ситуация ?(think) (think) също така да ми кажеш къде е fairplay в ситуацията при която за нас с АРСЕНАЛ играчите струват 8 000 000 a за THE SAINTS са 3 600 000 + един играч за 2 000 000 в неговата дружка Монреал? то Монреал трябваше и 4 ти я играч да го вземе за 2 000 000 но нещо се обърнаха нещата:D :D :D :D

Кои какви играе на PC или конзола ?

841views 8comments На лафче
В момента съм се посветил на Diablo III, играя също FIFA 2013, Borderlands2, Starcraft2, Call of Duty Modern Warfare 3, Heroes of Might and Magic V и VI, Dota 1

Вече съм писал,предполагам като влезе ще пише и той.

еми докажете го !!!!То така всеки може да си обвинява някого пишете на админа и толкова !!!

Естествено че ще е за мене,Уест Хям и Арсенал са ми сателити,ще изчакам да развият играчите и като се развият достатъчно ще дойдат при мене,това е теорията на Тишо,но реално мислещ човек не би си го и помислил.Истината е една,Тишо направи целия този скандал с цел да вземе играчите на ЦСКА.Пак призовавам админа да вземе мерки ако наистина правилата са еднакви за всички.

Само да спомена че бях дал 1.1 м за играч на черно море и саинтс ми пише (ако обичаш махни офертата че играча е за мене ) и го взе за 690 к

хахаха толкова не съм се смял от детските си години..... Давай Тишо!!! (wait) ГАЗ МУ Е МАЙКАТА!!!(wait)

<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>Не е вярно .... единия играч , който взех нямаше оферта на него - аз офертирах и го получих ..... на 2рия - въпростния Уест Хям беше сложил 2м , аз сложих повече от 2м и го получих .... това че пишат тук глупости и има кой да им вярва не е мой проблем .... Мой проблем е , че ме клеветят и за тва пиша и се паля Още нещо нека ОРЛИТЕ/ АРСЕНАЛ си покаже финансовия анализ от 11 април тази годиниа да видим имал ли е 6м ... понеже твърди че е предложил по над милион за играчите , които аз съм взел за по 700к ... тва са 5ма играча ... да докаже че не говори празни приказки , защото и аз утре мога да тръгна да обвинявам всеки че съм предлагал повече от колкото той е дал за еди кой си играч .... само че като съм гол г.з мисля че думите ми няма да имат никва тежест нали ? Тия дни ще пусна , още 1 тема за 2мата мошеници от Благоевград ... да видим колко са верни думите и писанията им ... и да покажа на всички какви мошеници и лъжци дса</blockquote> Много добре аз не те обвинявам в нищо но и аз веднъж изпаднах в нещо подобно. Предишния сезон имах в състава си 21 год защитник мирослав начев 220 коеф линия на защитата 330 средна цена 1,4 млн макс 3,9 млн и един отбор ми предложи 1,9 млн за него и аз му го обещах че ще го получи но ако се появи купувач който да ми предложи 2 млн и нагоре ще го продам на другия зада спазвам феърплея в играта , но мисля че с това изказване West Ham United към THE SAINTS визирам момиченце в детска градина едва ли THE SAINTS би го продал на тебе West Ham United ако ще да му преложиш и максималната сума от чиста гордост и чест !!!аз така бих направил :) :) :)

Само ЕМО да не разбере за сделката че той ще е предложи най-много ... но няма да получи играча , за тва ще каже на ОРЛИТЕ да му го купи - да му го пази 4 сезона и да му го даде на готово после ..... (ninja)

как ви се струва?

1814views 19comments Въпроси
що направо не ги направи и шампиони както се е тръгнало , това е обида за играчите като мен тръгнали с играчи на по 24-25 год възраст и 5 хил кредит !!!!

THE SAINTS държанието ти приляга на момиченцата в детската градина от колкото на един Мъж :) целиш да скараш всички хора в тази игра (angel) (wait) в интерес на истината аз взех този играч дето ме интересуваше най много е исках и Тиаго Силва но ти ще ми го доразвиеш и ще ми го продадеш :)нали сме приятели,трябва да се подкрепяме:P :P :P :D 8) (emo) (wasntme) (handshake)