кой на какво(кого) е фен?

703views 2comments На лафче
Фен съм на футбола..... (h) Galatasaray (h) До смърта ми ще бъда фен на този отбор. :) :) А от играта MAGNUM ;)

Финал преди финала в КШ

619views 2comments На лафче
(wait) успеха ще ни бъде нужен и на двамата.... УСПЕХ THE BEST!(beer)

Сблъсък на клановете!

1437views 12comments На лафче
SUPER (beer)

Един играч да е голмайстор

1341views 12comments Общи дискусии
Изглежда, че всичко е наред по този въпрос...(wasntme) може би трябва да се ориентирам и аз към такава схема 8)

Кои какви играе на PC или конзола ?

721views 8comments На лафче
На PC - Fifa Manager ot 10 години, актуалната версия, Call of Duty. На PS3 God of War 1,2,3,4. Uncharted 1,2,3(като индиана джоунс, но с по-добра графика и .лафове). В момента играя новия Tomb Raider на PS3. (beer) (beer) (beer)

Финал преди финала в КШ

619views 2comments На лафче
В доста ранна фаза жребия отреди два от най-добрите отбори подвизаващи се в КШ да премерят сили , кой от тях ще продължи според вас и ще има ли успее ли да спечели турнира след това ... ? Имаше още два отговора , но не са излезли : *Пивото ще отстрани The Best , но няма да спечели КШ *The Best ще отстрани Пивото , но няма да спечели КШ Ако иска някой от модераторите да изтрие темата и да пусне нова с всичките отговори ... Успех на двамата , нека по-добрия победи !(handshake)

Сблъсък на клановете!

Никога не съм играл такъв тип игри,но я свалям в момента,така че ще помагате.

Сблъсък на клановете!

Да, супер е играта... Да си направим един клан от играта ? Някой друг желаещ?

Информация

882views 10comments Предложения
Аз лично играя още три подобни мениджъра,и никъде май няма такъв филм.Винаги играча е извън групата и тогава може да се продава.

Информация

882views 10comments Предложения
Това беше предлагано , не помня от кого ... спомням си , че идеята се хареса на колегите , но така и не се въведе ..... (think)

Великия Сър Алекс се пенсионира!!!

2275views 18comments Футбол Европа
(bow)

Football Manager 2013

Assassin's Creed От 1 до 4, Pro Evolution Soccer,left 4 dead 1 и 2,call of duty, far cry 2, prototype 1 и 2, generals, sniper elite , counter strike. Но понеже нямам много време на последък предимно counter strike :)

Super Mario, Tetris, Mahjong 8-|

Need for speed:D класика

Конзоли нямам. На PC играя симулатори(FIFA 08 до 13, паркиране на камиони, пренос на товари) и състезания с коли.

Тук може да споделите какви игри играете на настолен компютър или плейстейшън (2,3,4) :)

Сблъсък на клановете!

Играта е супер! Играя я от около 3 месеца. Голяма зарибявка!

Сблъсък на клановете!

Разбира се че пада, но тази игра неизисква много време, а е супер стратегия. Аз по добра стратегия несъм играл на телефон. Влизам по 1-2 пъти дневно и е интересното че е супер подържана и има постоянен update. Пробвай я, няма да сбъркаш. Безплатна е, може да си направим наш клан на шампиони и да се забавляваме.

Сблъсък на клановете!

Аз играя от 1 месец Spartan Wars за Айфон, голяма зарибявка е, досега само се развивахме но от 3 дни сме във война с 2 други клана е лудница. Проблема е, че направо ми разказва играта на батерията на 5-цата, вече почнах по 2 пъти на ден да го зареждам. Ще трябва да купувам още едно зарядно за работата ми. При теб как е, пада ли ти бързо батерията от този тип игри?