кой на какво(кого) е фен?
703views
2comments
На лафче
Фен съм на футбола..... (h) Galatasaray (h)
До смърта ми ще бъда фен на този отбор. :) :)
А от играта MAGNUM ;)
|
|
Финал преди финала в КШ |
|
Сблъсък на клановете! |
|
Един играч да е голмайстор
1341views
12comments
Общи дискусии
Изглежда, че всичко е наред по този въпрос...(wasntme) може би трябва да се ориентирам и аз към такава схема 8)
|
|
Кои какви играе на PC или конзола ?
721views
8comments
На лафче
На PC - Fifa Manager ot 10 години, актуалната версия, Call of Duty. На PS3 God of War 1,2,3,4. Uncharted 1,2,3(като индиана джоунс, но с по-добра графика и .лафове). В момента играя новия Tomb Raider на PS3. (beer) (beer) (beer)
|
|
Финал преди финала в КШ
619views
2comments
На лафче
В доста ранна фаза жребия отреди два от най-добрите отбори подвизаващи се в КШ да премерят сили , кой от тях ще продължи според вас и ще има ли успее ли да спечели турнира след това ... ?
Имаше още два отговора , но не са излезли :
*Пивото ще отстрани The Best , но няма да спечели КШ
*The Best ще отстрани Пивото , но няма да спечели КШ
Ако иска някой от модераторите да изтрие темата и да пусне нова с всичките отговори ... Успех на двамата , нека по-добрия победи !(handshake)
|
|
Сблъсък на клановете!
1437views
12comments
На лафче
Никога не съм играл такъв тип игри,но я свалям в момента,така че ще помагате.
|
|
Сблъсък на клановете!
1437views
12comments
На лафче
Да, супер е играта...
Да си направим един клан от играта ?
Някой друг желаещ?
|
|
Информация
882views
10comments
Предложения
Аз лично играя още три подобни мениджъра,и никъде май няма такъв филм.Винаги играча е извън групата и тогава може да се продава.
|
|
Информация
882views
10comments
Предложения
Това беше предлагано , не помня от кого ... спомням си , че идеята се хареса на колегите , но така и не се въведе ..... (think)
|
|
Великия Сър Алекс се пенсионира!!! |
|
Кои какви играе на PC или конзола ? |
|
721views
8comments
На лафче
Assassin's Creed От 1 до 4, Pro Evolution Soccer,left 4 dead 1 и 2,call of duty, far cry 2, prototype 1 и 2, generals, sniper elite , counter strike.
Но понеже нямам много време на последък предимно counter strike :)
|
|
|
|
721views
8comments
На лафче
Конзоли нямам. На PC играя симулатори(FIFA 08 до 13, паркиране на камиони, пренос на товари) и състезания с коли.
|
|
721views
8comments
На лафче
Тук може да споделите какви игри играете на настолен компютър или плейстейшън (2,3,4) :)
|
|
Сблъсък на клановете! |
|
Сблъсък на клановете!
1437views
12comments
На лафче
Разбира се че пада, но тази игра неизисква много време, а е супер стратегия. Аз по добра стратегия несъм играл на телефон. Влизам по 1-2 пъти дневно и е интересното че е супер подържана и има постоянен update. Пробвай я, няма да сбъркаш. Безплатна е, може да си направим наш клан на шампиони и да се забавляваме.
|
|
Сблъсък на клановете!
1437views
12comments
На лафче
Аз играя от 1 месец Spartan Wars за Айфон, голяма зарибявка е, досега само се развивахме но от 3 дни сме във война с 2 други клана е лудница. Проблема е, че направо ми разказва играта на батерията на 5-цата, вече почнах по 2 пъти на ден да го зареждам. Ще трябва да купувам още едно зарядно за работата ми. При теб как е, пада ли ти бързо батерията от този тип игри?
|