Тати Мето ;)

333views 8comments На лафче
Искам да поздравя моят колега от 15/2 Методи(BWIN) по случай новоридилата му се дъщеричка,и да му пожелая това малко съкровище да му е живо и здраво и нека бъде най щастливият татко ;) Аз лично след малко ще ударя едно (d) за здравето на малката госпожичка.(nod)

Информация

882views 10comments Предложения
<blockquote><h3>Pleven United написа:</h3>Защо трябва да си усложняваме живота не може ли просто играчи обявени затрансфер да могат и да играят.</blockquote> А ако играча е пуснат с опция купи сега или на търг и някой го купи докато собственика не е онлайн, а той е в състава за предстоящ мач, с колко човека и как ще играе отбора му тогава? (wasntme) (think)

Информация

<blockquote><h3>Pleven United написа:</h3>Защо трябва да си усложняваме живота не може ли просто играчи обявени за трансфер да могат и да играят.</blockquote> Може и така. (y) :)

кой на какво(кого) е фен?

703views 2comments На лафче
#1 Автор: The Sentinel, добавен на: 06 Май 2013 15:43 (пн) Който иска може да каже на коя група е фен футболен отбор баскетболен или някои спорт дори и на отбор от шампиони може и да постнете някоя песен на любимата си група.(sun) #2 Автор: FC Barcelona 1899, добавен на: 06 Май 2013 15:51 (пн) фен съм на Формула 1 и като цяло на високите скорости,а идолът ми завинаги си остава Михаел Шумахер.(bow) #3 Автор: FC DaMaSh, добавен на: 06 Май 2013 20:05 (пн) фен съм на Формула 1 и като цяло на високите скорости,а идолът ми завинаги си остава ФЕРНАНДО АЛОНСО ;) (beer) #4 Автор: ChepinciUnited, добавен на: 06 Май 2013 21:15 (пн) Фен съм на футбола като цяло ,но харесвам и бокс.Футболният ми идол е Кристиано Роналдо , а от бокса Кубрат Пулев не само защото е българин :) #5 Автор: simvol, добавен на: 06 Май 2013 22:52 (пн) Първо, нека споделя, че темата е повече за "лафче", но модераторите би трябвало да знаят по-добре от мен :* Иначе, от момента, в който се регистрирах в шампиони, съм един от лудите във фен клуба :D - безнадеждно съм запленен, чак се плашa(wait) (chuckle) :D Не съм фен вече на модът, поставен под номер едно в списъка, който заключи абсолютно неоснователно тема - без да е нарушено някое от правилата във форума.Темата може да е глупава, но модераторите не са тук, за да оценяват колко умна или тъпа е една тема, а за да следят за нарушения - има разлика, нали? Нова черна точка(~) - май някои искат, но не знаят как да си вършат работата! Виждам, че много работи, но виждам също и че работи по собствени правила, с които ние няма как да се съобразим, понеже не можем никъде да ги прочетем. #6 Автор: Сините Акули, добавен на: 06 Май 2013 23:08 (пн) Фен съм на футбола, волейбола, моторните спортове... турските сериали (rofl) #7 Автор: All Blacks, добавен на: 07 Май 2013 01:27 (вт) Занимавам се с Ръгби, фен съм на Ръгби!! Симпатизирам на отборът на Нова Зеландия ( All Black's ) както и на Leicester tigers

Един играч да е голмайстор

1341views 12comments Общи дискусии
И със супер нападател , пак падат тия отбори така че не се ядосвайте много .... Тва дето писа нло-то е верно , аз я бях пускал темата навремето ... и още мисля че правилен вариант/нововъведение , което Админа няма да е зле да вземе под внимание .....

<blockquote><h3>Вуйчо Ваньо написа:</h3>Това го знаеме, но проблема е че много наливат само в един нападател вместо в двама трима, няма отбор в света само с един нападател в него. В момента има отбори с един нападател 700 линия и резервния им е с 400-500, да не говорим че има отбори и само с един. Ти какво избираш 700-30=670 и бонус 30 в някоя от другите линии или (700+500)/2=600 без никакви бонуси. Виж и как се става световен шампион няколко пъти само с един нападател. А защо порязаха вратарите да им се дели линията с някой слабак нападател, какво общо има нападението с вратаря и с какво самотния нападател е по силен ако му подава халф с 200 линия по ниска от неговата.</blockquote> (y) (nod) Много точно казано.

Това го знаеме, но проблема е че много наливат само в един нападател вместо в двама трима, няма отбор в света само с един нападател в него. В момента има отбори с един нападател 700 линия и резервния им е с 400-500, да не говорим че има отбори и само с един. Ти какво избираш 700-30=670 и бонус 30 в някоя от другите линии или (700+500)/2=600 без никакви бонуси. Виж и как се става световен шампион няколко пъти само с един нападател. А защо порязаха вратарите да им се дели линията с някой слабак нападател, какво общо има нападението с вратаря и с какво самотния нападател е по силен ако му подава халф с 200 линия по ниска от неговата.

Информация

<blockquote><h3>Pleven United написа:</h3>Защо трябва да си усложняваме живота не може ли просто играчи обявени за трансфер да могат и да играят.</blockquote> (y) (clap)

Какво поставяте на първо място?

790views 6comments На лафче
:)

Приятелите :) Малък съм за деца. ;d

Информация

Защо трябва да си усложняваме живота не може ли просто играчи обявени за трансфер да могат и да играят.

<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>Това до сега трябваше да се премахне.не е нормално особено от както се дават бонус на линията за различните схеми.почти съм сигурна че при схема с 1 нападател не се махат никакви точки от атаката ,защото топката стигне ли до нападателя е Гол</blockquote> Всъщност се махат 30 точки от линията при игра с един нападател: 3.Бонуси на линиите взависимост от това,колко на брой играчи има в нея: При 4 защитника = +/- 0 няма бонус на линията „защита” При 5 защитника = +30 пункта на линията „защита” (+1 защитник) При 6 защитника = +40 пункта на линията „защита” (+2 защитника) При 3 защинтика = -30 пункта от линията „защита” (-1 защитник) При 4 халфа = +/- 0 няма бонус на линията „полузащита” При 5 халфа = +30 пункта на линията „полузащита” (+1 халф) При 6 халфа = +40 пункта на линията „полузащита” (+2 халфа) При 3 халфа = -30 пункта от линията „полузащита” (-1 халф) При 2 халфа = -40 пункта от линията „полузащита” (-2 халфа) При 2 нападателя = +/- 0 няма бонус на линията „атака” При 1 нападател = -30 пункта от линията„атака” (-1 нападател) При 3 нападателя = +30 пункта на линията „атака” (+1 нападател) При 4 нападателя = +40 пункта на линията „атака” (+2 нападателя) Eто и линк към темата:http://www.shampioni.com//?act=forum&case=viewtopic&id=2718 :)

принципа да не се прави нищо не е нов в тази игра и мълчанието от страна на админа е знак за несъгласие, или по скоро за пълна незаинтересованост към всякакви дискусии във форума, предполагащи усилие от негова страна да прави промени по кийто и да е модул.

Информация

Информационо табло...Предлагам профила на всеки играч да има място където собственика да може да пише Колко иска за играча..... Така ще можем да видим и на титулиярните играчи колко искат собственитсите. + Играчи със Информация ще могат да играят мачове и да натрупат опит.Не като другите които са във листата за трансвери които немогат да играят мачове. :)

Това до сега трябваше да се премахне.не е нормално особено от както се дават бонус на линията за различните схеми.почти съм сигурна че при схема с 1 нападател не се махат никакви точки от атаката ,защото топката стигне ли до нападателя е Гол ;)

беше предлагано и преди , след няколко дни отново ще пусна тема с формулирано предложение.... както влиянието на вратаря бе намалено по начина да се събират уменията с играча с най-слабата линия и да се дели на 2 , така и схемите с 1 нападател може да се направи така !!!

От ясно по-ясно е !

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ

1239views 12comments На лафче
Честит Имен Ден!!! Нека с гордост носим,това свято име ГЕОРГИ http://www.youtube.com/watch?v=u8-h1IhsW0A

естествено

децата и нищо друго