Кой ще спечели Шампионска лига |
|
Заслужаваха ли Юнайтед титлата
1882views
17comments
Футбол Европа
Естествено, че са заслужили титлата, все пак поне 2 месеца преди края на шампионата беше ясно, че те ще са шампиони. ;) И това, че в Германия има Байерн и Дортмунд, в Испания има Реал и Барса, в Итлаия Ювентус и Милан не значи, че първенствата са по-силни от английското.
|
|
Помощник мениджър на националите
1012views
10comments
Предложения
Колеги, някой задава ли си въпроса, защо я играе тая игра ?
Ами аз я играя защото изпитвам удоволствие да влизам в отбора си, да го тренирам, да променям схемите, да извършвам смени и така да влияя на играта с цел да победя. Всякакви промени които целят да ни заменят, не са в полза, защото така ще загубим интереса и тръпката.
Кои мениджъри са най-добрите - ами не само тия които са дали най-много парични средства ами и тези които са отделили най-много време за играта. Не мисля, че има такива които искат само да се видят на първото място в класирането, па ако може и без да влизат в играта. Същото важи и за националния мениджър. След като неможе да си изпълняваа задълженията, заявява го и на следващите избори чакат поне още 5- 6 колеги, които също заслужават.
|
|
1012views
10comments
Предложения
и аз не мисля че ще се карат,все пак главния мениджър ще взима решенията а помощника само ще изпълни заръките ,които е получил преди това.знаете че при националните гарнитури разликите са малки и понякога има тънкости,които могат да помогнат на отбора чиито мениджър е онлайн.
|
|
1012views
10comments
Предложения
Дори и да се скарат, то тогава Националния селекционер на лигата може да отстрани и добави друг помощник....
ето и една извадка от Wiki:
<b>"Когато дълго време няма да имате възможност да влизате в *****, възможно е да посочите заместник, който да се грижи за вашия акаунт. За тази цел трябва да отидете в "Настройки" и оттам в "Ситърство" и да въведете своя ситър. Много е важно да имате пълно доверие на ситъра си, тъй като той би могъл да причини много вреда на акаунта ви. Също така трябва първо да го попитате дали ще има достатъчно време да се грижи за акаунта ви. Когато се върнете, можете спокойно да влезнете в акаунта си с вашата парола и да прекратите ситърството.
Когато ви помолят да станете ситър на акаунт, първо трябва да приемете ситърството (или да откажете, ако не искате да го приемете). Това можете да направите като кликнете върху "Настройки" и след това върху "Ситърство". В момента в който приемете предложението, ще видите линк "влизане", с който можете да влезете в акаунта, на който сте станали ситър. " <b/>
|
|
благодарности
1271views
14comments
На лафче
Според мен е добре да ги има другите турнири,а такива като този са за разнообразие(с различен заряд:)),но съм сигурен че е коствало доста време и усилия на хората , които го организираха-затова адмирации за тях и моето голямо уважение за труда им! (bow) (beer)
|
|
благодарности
1271views
14comments
На лафче
Нямам много време сега.Но такива турнири ги апелирам винаги.Има хора които могат да организират такива турнири редовно.Предлагал съм го и друг път по добре админа да махне неговите турнири и да се съсредоточи върху такива турнири и да дава по някой друг месец вип със някое левро.Нека админа и той да каже може ли да помогне нещо за тия награди.Когато се дават такива малки но полезни награди винаги е добре.
|
|
благодарности
1271views
14comments
На лафче
Нямам кирилица,а кода казвате кога и къде и ще е там на секундата.Успех на всички в турнира.(d)
|
|
благодарности
1271views
14comments
На лафче
<blockquote><h3>ZAQS Junior написа:</h3>...приема се!</blockquote>
Playboy дава Код за Турнира на Захари...Коментара му беше ма латиница..Затова е изтрит...Наздраве (sun) (beer) (sun)
|
|
благодарности
1271views
14comments
На лафче
Изтрития коментар на Playboy гласеше,че ще даде един вип код в турнира. Playboy моля те пиши на кирилица(wait)
|
|
благодарности |
|
нередовни трансфери
4291views
52comments
Зала на срама
защо все още не са анулирани трансферите между кинга и uhkjjhjklhkhgj :^)
|
|
1012views
10comments
Предложения
8) (sun) (d) Не се карайте... ето едно просто, даже простовато примерче за тема с анкета, дето няма даже и колебая се като отговор ;)
http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=5882
Иначе тая помощ и правата трябва да се обмисли добре технически, щото това са права за боравене с отбора и утре съмишлениците ако се скарат/мандата е два сезона!/ може голяма мазна работа да се получи... и като двамата са на линия по време на мача и решат да променят нещо също ще е купон... понякога приказката - много баби - хилаво бебе... си е на място...
|
|
1012views
10comments
Предложения
Придържай се към темата.Ако искаш да ми кажеш нещо има ЛС.Не мисля че е необходимо да занимаваш хората с мен.
|
|
1012views
10comments
Предложения
Това че ти си против и си модераторче не означава че трябва да пренебрегваш мнението на другите.можеше да напишеш коментар че си против и толкова.така можеше да дадеш пример на останалите "простаци" ,като нас какво да направим в такива ситуации ,обаче по-лесно е да сложиш катенарчето за да извършиш някаква дейност като мод(nod)
|
|
благодарности |
|
1012views
10comments
Предложения
<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>изглежда модераторчето се е взело много на сериозно и се прави на все знаещ
искам сега преди да ми изтрие коментара да ми копира къде в правилата
на форума или играта пише кои са възможните отговори ,които автора предлагащ
нещо трябва да избира.....</blockquote>
Ами който е против,как да си даде гласът.До колкото ми стига капацитета,когато има анкета трябва да има всички възможни отговори,за да може всеки да даде своето мнение.
|
|
1012views
10comments
Предложения
Твърдо против. Мачовете на националите не са всеки ден и въпреки това ако отсъства мениджъра, то на следващите избори има опция - избира се друг.
|
|
1012views
10comments
Предложения
изглежда модераторчето се е взело много на сериозно и се прави на все знаещ (chuckle) искам сега преди да ми изтрие коментара да ми копира къде в правилата на форума или играта пише кои са възможните отговори ,които автора предлагащ нещо трябва да избира.....
|
|
1012views
10comments
Предложения
Копирам темата колегата Girondins Bordeaux ( http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=5963 ), защото не беше добавил възможен отговор и предложението с анкета му беше изтрито, а мисля, че идеята е много добра...
\"Предлагам да се въведе помощник на националните мениджъри.целта е да има
възможност да ръководи мача /смяна на играчи и схеми/ при отцъствието на главния
мениджър.като помощника да бъде избран от титулярния мениджър за да бъде човек с
който се разбира и имат едни и същи възгледи за отбора.\"
|