Финал ЛШ
1278views
12comments
На лафче
В повторение на финала от миналия сезон се срещат FC United -RAIDERS.какви са вашите прогнози?:)
|
|
ПРОМО
672views
6comments
На лафче
Честит 1 април! :D Тука обаче не се вързах... ;) (chuckle) :D (devil) (wasntme)
|
|
ПРОМО
672views
6comments
На лафче
Аз пък чух че админа е написал много нововъведения и до довечера ще ги пусне за обсъждае и тестване в РПС. Направил е учител за младите и е обърнал 5 000 лв в долари и ги е превел на гугъл за реклама (beer) (beer) (beer) (beer)
|
|
ПРОМО |
|
Хрониките на Админ
1987views
18comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Шуменско Пиво написа:</h3>Още преди много време бях дал идея да се въведе опция според, която Отбор А да
има достъп до акаунта на Отбор Б, но с ограничени правомощия.
1. Трениране на отбора
2. Ъпгрейдване на сградите
3. Ръководене на отбор по време на мач
и ако моя съвет беше чут, то сега нямаше да се стига до подобна сконфузна
ситуация.</blockquote>
Ето нещо полезно от цялата тема, нещо което сме виждали и в други игри и работи ефективно. Дайте да "легализираме" такъв тип действия щото ще се изядем от стрхове.Сгурен съм че никой няма да е против такъв тип промяна. Всеки има право на една "бавачка" а промяната на от една "бавачка" на друга може спокойно да си струва лево.
|
|
ПРОМО
672views
6comments
На лафче
По данни от сигурен източник се разбра, че ще има по 50 левро във всеки акаунт, който ще бъде преведен до 22.00 ч. Честито! (beer) (beer) (beer) (beer) (beer)
|
|
Лига Европа сезон 2012/2013 |
|
Строителство. |
|
Строителство. |
|
Строителство.
1302views
11comments
Предложения
<blockquote><h3>Arsenal FC написа:</h3>На много хора е писнало, обаче за да се играе тази игра трябва да се логваме и
да си свършим работата, която не е повече от 15-20 минути на ден. Против
предложението !</blockquote>
прав си(y) против предложението съм
|
|
Строителство.
1302views
11comments
Предложения
Ще си цитирам едно мое изказване от друга тема,което е моето виждане за строителството на сградите :
<blockquote><h3> RAIDERS написа:</h3>Админа ако иска да зарибява потребители от самото начало,че имат шанс за бързо развитие в играта и догонване на старите,може да вкара една опция за "вип строене" на сгради(без трен.център, школа за таланти и болница),при която срещу определен брой левро да съкратява времетраенето на строежа.Елементарно нали? Хем за админа ще е изгодно от приходите,хем новите ще имат стимул и възможности пред тях,хем един стар отбор няма да бъде ощетен с нищо от това.</blockquote>
|
|
Строителство.
1302views
11comments
Предложения
<blockquote><h3>Prison Break написа:</h3>Трябва да има опция Мигновено построи за 20-30 левро примерно.</blockquote>
Пълна глупост!!!(n)
Колкото по темата, пусната от KAMEHPOOL съм ЗА. Опцията не е задължителна и не дава големи привилегий, така че може и да е платена.(y)
|
|
Кой според вас ще стане шампион на България
3661views
38comments
Футбол България
Литекс постепенно се приближава до първото място, така че те не са за отписване. ;)
|
|
ФА Къп |
|
ФА Къп
1147views
6comments
Футбол Европа
Упсс... Направил съм малка грешка настоящия носител е Челси, а не Манчестър Сити.
|
|
Лига Европа сезон 2012/2013
1567views
10comments
Лига Европа
Кой ще е новия носител на Лига Европа през сезон 2012/2013 ?
Ето и четвъртфиналните срещи:
Фенербахче - Лацио
Бенфика - Нюкасъл
Челси - Рубин
Тотнъм - Базел
|
|
ФА Къп |
|
ФА Къп |
|
ФА Къп
1147views
6comments
Футбол Европа
Кой според Вас ще спечели купата на Англия през сезон 2012/2013 ? :) В преиграване на четвъртфинална среща от турнира, която ще се изиграе на 1 април ще се срещнат отборите на Челси и Манчестър Юнайтед и победителя на полуфинал ще се изправи срещу настоящия носител на трофея Манчестър Сити. Другата полуфинална среща от турнира е втородивизионния Милуол и елитния Уигън. :)
|
|
Строителство.
1302views
11comments
Предложения
На много хора е писнало, обаче за да се играе тази игра трябва да се логваме и да си свършим работата, която не е повече от 15-20 минути на ден. Против предложението ! :)
|